Filmlerde gördüğümüz, yurt dışında yapılan Speed Dating (Hızlı flört) etkinliği İstanbul'da da yapılmaya başlanmış. Etkinlikte bir cafede çiftler birbirleri ile 4-5 dakika görüşüyorlar. Sonra zil çalıyor ve çiftler değişiyor. Kişiler uyuştuğunu düşündüğü kişiyle sevgili oluyor. :)
"Speed Dating" (Hızlı flört) adı verilen akım İstanbul'da da başladı. Çiftler 15 dakikada bir masa değiştiriyor. pic.twitter.com/FS2uCPMGDH
— Solcu Gazete (@solcugazete) July 24, 2023
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
hayır yapmam zaten bana kim bakar :D
Bıraksınlar bu işleri ya. İlk beş dakika zaten insan heyecandan konuşamaz. Gerçekten bu tarz şeyler ruhumu çok rahatsız ediyor. Uzak olsunlar benden.
Okyanusta karşılaşan iki balık hikayesini bilirmisin yeğen , akvaryumları hiç sevmez
Yok yapmam merakta etmiyorum. Her şeyin bir yeri var. Flört olayına yanlış geliyor bana
Gerçek hayatta bu konuda pasif kalanlar için verimli olabilecek bir etkinlik.
bu yıllardır var. kızları ajanslardan tutuyorlar ve mis gibi erkekleri soyuyorlar.
Sana katılıyorum ben de öyle olduğunu düşünüyorum
@skxmen ben daha önce yapıldığı kafelere gidiyordum. Gözlerimle ajanstan gelen kızlara ve onlarla konuşan organizatörlere şahit olmuştum. Erkeklerin parasını cebe indiriyorlar hepsi bu. Erkekte çıkınca istediğim kızla sevgili olucam diye seviniyor.
41 gün flörtün üstüne sevgili yapan biri olarak çok hızlı diyorum.
İyice şaşırdılar saçma sapan işler bence şikayet edilmesi gerek ve cezai yaptırımlar şart
Hiç inandırıcı değil. Bence kaz yolma işidir.
Hobbaaaaalaaaaaaaaaa ve de cubbalaaaaaa herkesi toplayıp çıkmam yok mu shshshhs
Bişi diyimmi mukemmelmis insanlar illa yapmak zorunda değil ama en azından yenilikçi bakmalilar
Ay ne değişik yav sevmedim jfjf
Çok saçma olduğunu düşünüyorum.
Keske ankaradada böyle bir etkinlik olsa.
İşim olmaz öyle şeylerle
Bugun kapatıldı o yer 😁
Hayır, çok saçma.
Yapmam
Amasyada olsa keske
Gerek yok
Bunlar hep nufus politikasiiii
Suriyeliler çok doguruyor Türklerin nufusu cogalsin artik ulkede diyeee 😂😂😂 neticede aşk cinsellik ihtiyacinin seksin bir oyuncagi
Çok saçma