Flörtüm neden sevgili olmak için teklifte bulunmuyor, sizce erken mi yoksa beni elde tutmaya mı çalışıyor?

Nerdeyse 3 aydır tanışıyoruz ve 3 kere buluştuk. Her gün konuşuyoruz ve iletisimimiz çok iyi. Pek çok alanda birbirimizle anlaşabiliyoruz pek çok konuda uyumlu gibiyiz. Bu arada birkaç ay içinde de yurtdişina çıkacak.

Benimle evlilik üzerine vs de konuşuyor dini anlamda da duyarlı ve hassas birisi. Ama teklif etmedi hala. Erken mi yoksa biraz sinir mi koymam gerek sizce?

Her ne kadar güvensem de ve gelecek görsem de acaba yurtdisina çıktıktan sonra beni bosverecek mi düşüncesi geliyo. Acaba o yüzden mi sevgili değiliz. Çoksa cidden erken olduğu için mi. Bana 1-2 iyilikli hitapta bulunuyor genelde balım gibi. Ben ona arada tatlış falan diyorum iyelik kullanmiyorum hiç. Temas olarak zaten mesafeliyim sevgili olmadığımız için. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim. Beni elde tutmaya çalışıp yeni fırsatları görmek istiyor olabilir mi. Yoksa erken mi?

Flörtüm neden sevgili olmak için teklifte bulunmuyor, sizce erken mi yoksa beni elde tutmaya mı çalışıyor?