Nerdeyse 3 aydır tanışıyoruz ve 3 kere buluştuk. Her gün konuşuyoruz ve iletisimimiz çok iyi. Pek çok alanda birbirimizle anlaşabiliyoruz pek çok konuda uyumlu gibiyiz. Bu arada birkaç ay içinde de yurtdişina çıkacak.
Benimle evlilik üzerine vs de konuşuyor dini anlamda da duyarlı ve hassas birisi. Ama teklif etmedi hala. Erken mi yoksa biraz sinir mi koymam gerek sizce?
Her ne kadar güvensem de ve gelecek görsem de acaba yurtdisina çıktıktan sonra beni bosverecek mi düşüncesi geliyo. Acaba o yüzden mi sevgili değiliz. Çoksa cidden erken olduğu için mi. Bana 1-2 iyilikli hitapta bulunuyor genelde balım gibi. Ben ona arada tatlış falan diyorum iyelik kullanmiyorum hiç. Temas olarak zaten mesafeliyim sevgili olmadığımız için. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim. Beni elde tutmaya çalışıp yeni fırsatları görmek istiyor olabilir mi. Yoksa erken mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bence ona bu konuyla ilgili sorular sorabilirsin mesela aşk senin icin neyi ifade ediyor ya da sevdiğin kadında ne gibi özellikler istersin veya bi ilişki istermisin, hazırmısın gibi belki geçmişte yasadigi sorunlardan doğru senin adım atmanı istiyordur ya da zamana ihtiyacı vardır o sana adım atacaktır yurtdışına çıkacakmış eğer hislerinde emin değilsen onun yurtdışına çıkmasını bekle sana karşı olan ilgisi tavrı değişiyormu bi bak ona göre kararını ver ve teklifte sen bulun her zaman erkeğin adım atmasını beklemeyelim benimde bir ilişkim var ve ilk ben adım atmistim şu an çok iyiyiz ve 6 aydir beraberiz
Haksız olduğun yerler var ama
O zaman yurtdisina çıktıktan sonra netleşecek sanırım
Çok teşekkür ederim yorumların için. Umarım sizin de ilişkiniz sorunsuz bir şekilde ömür boyu devam eder ❤️🔥
elde tutmaya çalışıyor gibi geldi bana
Ne yapmalıyım sence
bence biraz uzaklaşmalısın soğuk davranabilirsin işe yarar
Soğuk davranınca nedenini soruyo hemen çözmeye calisiyo. O zaman napim
gizemli ol meraklansın lafı dolandır bişey olmadığını söyle
Peki kiskandirirmaya çalışsam kaybeder miyim sence
riskli bence senden soğuyabilir gözü dışarıda diye senden vazgeçebilir
Anladim çok tesekkur ederimmmm
Zaman gösterir
Ne kadar zaman peki ortalama sence