Soruma Hoş Geldiniz,
Eğlencesine bir soru, benim için çilekli süt olurdu, çünkü çok seviyorum... 😅

Soruma Hoş Geldiniz,
Eğlencesine bir soru, benim için çilekli süt olurdu, çünkü çok seviyorum... 😅

Yani aşkı yiyeceği içeceği veya başka şeylere benzetmek doğru olmaz çünkü Allah'ın nimetleri helaldir ama günümüzde yaşanan aşk denen duygunun helal duygu ile bir bağı olmadığını söylemek gerekir ben kendi adıma da konuşuyorum burada dürüstlük abi deliği falan yapmıyorum gerçekten günümüzde aşk diye bir şey yaşanmıyor sadece nefsi isteklerimizin adını aşk koyarak yaşamayı tercih ediyoruz.
Günümüz ilişkileri ile ilgilenmiyorum şahsen umrumda da değil
Herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür 😅
Herkes kendi aşkı için konuşsun 😅
Bence en güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı 😅
Günaydın mutlu günler dilerim 😅
Günaydın kardeşim yalnız şöyle bir şey söyleyeyim Ne yazık ki günümüzde herkes senin gibi helal haram düşünmüyor Keşke düşünse insanlar ama umurunda bile olmuyor
Her koyun kendi bacağından asılacağı için pek şey etmiyorum önemli olan biz kendimiz yani kendimize bakalım ki bende zaten günahıyla sevabıyla her şeyiyle severim
Kesinlikle haklısın
EyvAllah mutlu ve huzurlu günler dilerim
Teşekkür ederim
Ricalar ve teşekkürler 😅
Bence votka olurdu. Oturup içerken sınırın olmaz sürekli içersin ama bir sıkıntı olup ayağa kalkınca yere düşersin. Aşkta böyledir içindeyken her şey toz pembe ama ayrılınca kendini yerden yere atarsın üzüntüden😂
Tüketmem ama bilirim😅
Mükemmel izah olmuş 😅 Kesinlikle katılıyorum valla 😅 Ayrılmadan mutlu mesut yaşayacağımız günlerimiz olsun😅
Gönlünce olsun abi 😅 Günaydın
Asitli bir içecek olurdu mesela kola asidi varken güzel ama asidi kaçınca tadı bozuluyor. Aşkta ilk zamanları güzel ama belli bir süre sonra bitiyor o güzelliği yani aşk geçici bir duygu.
Ya konu buralara nasıl geldi hemen aşk bitti geçici oldu 😅
Mathildaaa 😅
Kolayı bende çok severim ve ever asidi kaçınca ve soğukta berbat hiç sevmem 😅
Ama şey mesela durup dururken kolanın asidi kaçar mı kaçmaz 😅 kapağı kapalı tutarsak bozulmaz😅
Aşkta öyle işte seven ve sevilen elinden geleni üstüne düşeni yapar ise daima her şey çok güzel olur o kadar 😅
Aşk değil geçici olan insanların aşkı sevgisi geçici heves menfaat zevk vs vs ama herkes herkese benzese de herkes herkes değildir yani 😅
Beni bağlamaz geçici aşklar 😅
https://m.youtube.com/watch?v=vv5qMD8Fuxw
Doğru söylüyorsun.
EyvAllah Mathilda, mutlu akşamlar dilerim 🫡
Limonata derdim. Mayhoş tadıyla serinletiyor 😅 aşk da öyle ya inişli çıkışlı mayhoş ama bir o kadar da serinleten ferahlatan mutluluk verici bir şey.
Oy oy oy ne güzel ifade etmişsin 😅 Yakışır 😅İnişli çıkışlı olması güzeldir tek düze sıkıcı olur 😅monoton olur😅
En son ne zaman içtin 😅
Bende severim buz gibi 😅
Evett inişler çıkışlar güçlendirir ilişkiyi 😇 daha 2 gün önce içtim sen 😅
Hihi 😅Her türlü yanii😅 afiyet olsunnn😅
Ne güzel 😅
Ben az önce çilekli süt alacaktım ama soğuk yoktu çilek kavun fuce tea aldım buz gibi limonata aşağı yukarı iki hafta olmuştur 🤣
Afiyet şeker olsunn 😅 teşekkür ederiimm valla fuce tea bayadır içmiyorum ya ama bayılırım 😂
Sağolsun 😅Ricalar ve teşekkürler 😅 Bende bayılırım 😅🤣Sonra ayılırım😅Fuce tea güzel güzel 😅
Ayıl ayıl 😅😅
Sende bayıl bayıl 🤣
Cevap
40Cevap
Aşk bir vişne iç iç kişne 😂
Aşk bir sudur iç iç kudur 😂
Hem kişnerim hem kudururum dünden hazırım ben razıyım 😅🤣
Katılıyorum 🤣😅At gibi kişnerim iiiihahahaha😅🤣
Aşk bir otobüs binmesini bilmeli 🤣
Bende bunu bekliyordum 😅 Yakışır 😅 Yakarım otobüsü 😅Kimse inemez 😅 Üstümde bomba var 😅Bizde terk etmek yok ya benim ya kara toprağın 😅Ya birlikte ya da öl Çok yaşa sjdjdj
Aşk bir içecek olsaydı benim için zehir olurdu çünkü yaşamadığım ve yaşayamayacağım için yani içmeye kalkarsam ölerim :D
Ahu çilekli süt seviyor ben bir kadeh kırmızı şarap alırım😊
Hımm diyorsun 😅İçmem ben alkol 😅 İçene karışmam tabi ki herkesin zevki kendine tadını beğensem içerdim belki küçükken içtim de tadına baktım bira hiç güzel değildi o gündür ağzıma sürmem 😅
Ben çilekli süt seviyorum ya 😅
Ama ben çok şeyi severim bilirsin 😅
Ama alkole gerek yok yani ben her türlü sar-hoş ederim hemde ayak üstü hoş olur boş olur 😅 Kuş gibi uçururum yani 😅
Hemde hiç can acıtmaz mide yakmaz filan 😅
Aşk biraz sarhoş eder ya ince gönderme yaptım jdjdj
Aşk mi sarhoş eder aşık mı 😅aşık olduğumuz kişi mi😅Yap yap rahat ol içinden geldiği gibi yapıştır gitsin 😅aşk sarhoş ederse benim aşkım daha çok eder ben daha da çok ederim 😅
Kahve olurdu. İçene kadar hoş... telvelerine gelince biraz acı hahah :d ama yinede güzel, içmeye değer. Hem sıcak, hemde soğuk kahve gibi. Aşk aşk değişik bir şey. Hoş bir şey...
Kahve 😅Az şekerli severim türk kahvesi ama en çok tuzlusunu merak ederim denemiştim berbattı 🤣Yine de içmek istiyorum 😅adetttir falan filan 😅
Evet güzel yani😅Her türlü severim de soğuk daha iyi sanki 😅Evet evet hoş her türlü hoş eder aşk sarhoş bile eder yani 😅
Hâlâ yolda misin 😅
Hahah 😅kahve dediğin şekersiz olur bence ya. Ama herkesin zevki farklıdır tabii.😅
Aynen iki türlüde iyi kahve.😅
Bazen hoş eder bazen boş eder hahah
Ben yolda değilim ya. Biletim yarın sabah 9 daydı. Bir kaç dakika önce iptal ettirdim :d şimdi düşünüyorum birseyler haha gerginim. Ama sorun yok. Yeni planlar yeni planlar ikinci bir b planı 😅
Bilmem şekersiz çay içerim şekersiz içerim genelde ama kahve türk kahvesi küçükken pek içmedim de ara sıra içerim ama sevmiyorum ya 😅tatlı seviyorum ben acıdan bıktım sevmiyorum acı 😅fakat yemekte güzel oluyor pullu mullu 🤣
Boş olmak da güzel ben her türlü varım 😅
Aaa hayırlısı olsun bakalım 😅
Plan yapmayı çok severim çok plan yaparım ama azını gerçekleştiririm 🤣
Anladim normaldir ya 😅 tercihler farklıdır tabii
Hahah😅😅 birazda polyanacilık diyorsun haha
Aynen hayırlısı olsun 😅
Bende plan yapmayı severim. Genelde ani kararlar alarım. Çoğunu gerceklestiririm. Bazen ufak tefek aksilikler olur ama sorun değil ya :)
Azd olsa planları gerçekleştirmek iyidir. Umarım daha çok planlarını gerceklestirirsin😅
Polyannacılık hep vardı ve olacak😅
Küçücük şeylerden mutlu olursak mutluluğumuz çoğalır 😅
Bende çok ani karar alırım 😅 Canımız sağolsun bence de sorun değil benim bizim plan değil mi ne olcak sankim 😅
Ya ne görsem canım çekiyor çok meraklıyım filan 😅para lazım yani para 😅🤣
Ah şu polyanacılık haha bazen çok kötü ya :D
Belkide haklısın. Yani küçük şeylerden mutlu olursak büyük mutluluklarda gelir elbet :D
Aynen öyle. 😅canımız sağolsun.
Para sorunsalı hemen hemen herkeste oluyordur ya. o da çözülür çözülür 😅 Yani bir şeylere emek verilip çabaladıktan sonra paranın fazlasıda kazanılır elbet :)
Olsun çoğu zaman iyi 😅
Çoğunluk önemli 😅
Gelir tabi niye gelmesin bir çikolata bile mutlu eder tadelle king Ülker çikolatali gofret 😅
Olsun 😅
Çok şükür çalışıyorum yıllardır kazanıyorum da her şeye atlayasim geliyor 😅sonra düşünüp vazgeçiyorum emin olmak istiyorum emin olmak lazım oğlak ben ayağımı sağlam basarım 😅
Tüm görüşlerine yazdım olurda kaçırırsam işaret yolla beğeni atıp çek ne olur ne olmaz 😅
Emeğinize havada bırakmak istemem 😅
Belkide haklısın 😅
Evet haklısın emin olmak, sağlam adımlar atmak lazım tabii😅
Yazmaya çalıştığının farkındayım. teşekkür ederim😊 Bende emeğine yetişmeye çalışıyorum. Haha yani gördüğüm yorumlara yazmaya çalışıyorum 😅
Olabilir ama olmaya da bilir 😅
Tabi tabi 😅her türlü 😅faka basmak istemem 😅😂
Teşekkür ederim ne demek 😅üç yerde ayrı ayrı yazdım sana 😅üç soruda 😅
Aceel etme yavaş yavaş 😅😂
Benden hızlısın hızına yetişemiyorum hahah
Diğer cevaplarada bakacağım 😅
Çok hızlıyımdır 😅Oooo on parmak yazarım her türlü 😅😂Olarrr
Evet ya nasıl yapıyorsan hahah ben yazarken o kadar hızlı değilim 😅😅
Telefonda yapıyorum valla 😅😂Ne olcak seviyorum yazmayı ben ne şiirler sözler yazmıştım ama bıraktım hak etmiyorlar ulan 😂😅
Hakedene hakkettiği gibi davranmak gerekiyor. boş ver onlar kaybetti ulan 😅😅
Biliyorum ama yapamıyorum 😅 Aşksal olarak 😅Onun haricinde her türlü kodummu oturturum saksıya çiçek gibim yia 😅😂
He ya of of of lanet olası pislikler 😂😅
https://m.youtube.com/watch?v=748Xnzqbddc
Gece gece güldürdün hahah
Komik bir video 😅😅
Hep gül 😅
Sevindim 😅😂
Sende hep gül 😅
Teşekkür ederim video ve güler yüzlü neşen için 😅😊
Ricalar ve teşekkürler 😅Olurrr bende her şey için ederim 😅
Kesinlikle ya petunya ya da kardelen olurdu 😻 petunya en olmadık zamanlarda umut gibi yeşerir. Kardelen her zorluğa buza kara kışa aldırmaksızın karın altında bir güneş gibi doğu verir..
İyi hoş güzel yazmışsınız ama konu ile ne alakası var onu anlamadım hanfendi 😅Kardeleni severim bende petunya bilmiyorum ama umut gibi dedin ya severim onu da 😅Kardeleni daha çok severim 😅
Peki içecek olsaydı 😅
Canın sağolsun önemi yok çok var çiçek sanan yani 😅Yakın şeyler birbirine 😅🤣
Heheeh 😅🤣bu da güzel oldu 🤣😅 katılıyorum 😅🤣çok içerim afiyet olsun çok şey demeye gerek yok ki saat daha kaç sanki 🤣 afiyet olsun bu arada 🤣
Ricalar ve teşekkürler 😅Anladım aslında ama gıcıklığına şey ettim işte 🤣hiç önemi yok canın sağolsun her türlü 😅
O zaman başka bir soruda görüşmek üzere 😅 Hoşçakal
😅😅
Gazlı içeçeklerden biri olurdu. Buz gibi olanından. İçerken hem yakan hem serinleten ama fazla kaçırırsan gaz yapan mideye dokunan cinsten 😂
Gazlı içecekleri severim 😅
Dokunsun dokunsun severim 😅🤣
En son ne içtin 😅
Fuce tea severim 😅sanki daha iyi tadı 😅aaa bana da fark etmez ne verirlerse içerim ama alırken fucetea😅
Hatta fuşti diyorum 😅🤣
Yakışır çok hoş iç iç içmek güzel al benden de o kadar 🤣 hiçbir şey yoksa su içerim yani 🤣😅
Vişne suyu da güzel 😅Anam çok yapar tozdan 😅Çok pis toz içeriz 😅🤣Bendeki de 🤣Anama derim ne var içecek hiçbir şey yok su da mı yok dolana su koyun 🤣😅Ne varsa getirin içelim 😅🤣Havalar da sıcak ya 😅İyi geliyor
Bizimkiler de yapar 😅Hamarat insanlar 😅Oh oh oh ne güzel şifa şifa 😅 Yapıştır 😅Ek olarak sürekli içecek alırız bakkal çakkaldan 😅
Her şeye içiliyor yani 😅🤣severim misss gibi 😅 Çilekli fusetea aldım çilekli süt yoktu markette 🤣 soğuk yoktu sjdjd
Ben küçükken çiko muzo kako vardı 😅bir tane daha vardı sanki ama unuttum 🤣süto olabilir salladım bunu 🤣😅
Kakolu süt de severim sıcak çikolata 😅sevmek güzel ya sevelim işte 😅benim yeğenler de ben gibi her şeyi içerler 🤣
Oooo bak caprisun bilirim hâlâ var satılıyor yani 😅Bende caprisunla büyüdüm 😅🤣
Olur olur kışın soğukta filan güzel oluyor 🤣 akşamları oh miss 🤣😅 soğuk çikolata da güzel her türlü güzel çikolata 😅
Bimde vardi sanırım 😅bimlerde oluyor 😅bende içiyorum yani afiyet olsun şifa olsun 😅
Kola olurdu mesela. İçince boğazını yakardı ama içmeye devam ederdin. Bağımlılık yapardı içtikçe içesin gelirdi :)
Çok güzel benzetme severim bende kolayı 😅Hatta birazdan alacağım 😅Afiyet olsun buz gibi bu hava da iyi gider 😅
Kesinlikle 🌹.
Siz ona nasıl bakarsanız , o da size öyle bakar.
İstisnai durumlar var mı tabi ki.
Gülü severim abi peygamber efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (s. a. v) de en çok gülü severmiş
Küçük prens kitabında şöyle diyordu gülünü değerli önemi kılan ona harcadığın zamandır yani bizim olan benim olan her şey değerlidir ve en önemlisi elimizde iken yanımızda iken kıymetini bilmektir abim😊
Ben kısa da olsa yetiştirdim.
Bir çiçeğinin konuşulduğunda bu kadar güzel açacağını yetiştirmeden önce biri bana söylemiş olsa heralde hadi ordan dedim ama inanamadim.
Gerçekten çok özel bir çiçek benim için.
O günden sonra güllere karşı bakışım çok farkli
Bende abi az çok fasulye çiçek domates gibi yetiştirdim.
Kesinlikle abi kanal 7 de gülcü baba filmi vardı çok güzeldi
Gül'ün hix solmasın abi 😊
Limonata olurdu, hem ekşi hem de tatlı, ayrıca o ekşilikte bile bir tat var, aşkın ekşiliği bile tatlı
Oy oy oy kısa ve net mükemmel olmuş İnci 😅 Katılıyorum her türlü 😅Severim bende 😅
Afiyet olsun 😅
Aşk benim için ballı süttür. Çünkü ballı sütü çok severim 😂 Hem gece yatmadan önce içerim 😂
Ballı sütte güzel hasta iken hele 😅Bende severim kanki 😅İç iç şifa olsun turp gibi yapar insanı 😅
Afiyet olsun 😅Anam hastayken yapar sadece 😅
Kanka gelcem 😅aklımda merak etme 😅 sorularım tuttu da görüş atmadım henüz 😅Takip ettiklerim öncelik yani 😅Yakındır gelirim bir gece ansızın gelebilirim 🤣
Olur olur benimki de açık her türlü 😅Amin amin inşaAllah cümlemizin kanki 😅 GörüşürüzZzzZzzzzzz
Aslında " şarap " derdim, ama şarabın tadı gerçekten iğrenç; bildiğiniz turşu suyu gibi. O yüzden " Viski " diyorum. 😂
Valla ben bilmiyorum içmem ama hep güzel derler marka da önemli 😅abim yurt dışından arkadaşı getirirdi çok severlerdi 😅😂
Viski de bilmem ama öyle diyorsan öyledir 😂 Afiyet olsun yarasın 😂😅
Teşekkür ederim.
Ben de içene kadar hep çok güzel zannederdim, ama birçoğu ( özellikle de tekel bayiilerde satılan ucuz şaraplar ) gerçekten dediğim gibi, iğrenç. 😂
Yani eğer Aşk bir şarap ise benim için tek yeri çöp veya evin lavabosudur, kalbimde öyle bir şeye asla yer vermem. 😂
Ricalar ve teşekkürler 😅Öyle diyorsan öyledir ben alkole karşıyım tadını sevmiyorum hiç beğenmiyorum 😅can yakıyor yahu iğrenç tabi ki küçükken bira denemiştim bir yudum aldım ve çöpe attım para boşuna gitti 😅😂
Arkadaşlar ile almıştık 😂😅hepsi çöp ulan bu nasıl şey dedik 😅😂 afedersin tabiri caizse sidik gibiydi yahu 😂😅
Verme verme 😅 Gönlünce olsun her şey 😅
Teşekkür ederim. Alkol, ilk kez içen birine hiç güzel gelmez, ama alışmış birine sudan bile güzel gelir. 😁
Ricalar ve teşekkürler 😅
Yok ben almayım 😅
Aşk sarhoşluğunu seviyorum mutluluk sarhoşluğu filan sevdiğime sarılsam yeter hoş olurum sarhoş olurum ben 😅😂
Peki, sen bilirsin.
Benim amacım da sadece bilgi vermekti, yoksa " İlle de içeceksin " diyerek seni içmeye zorlamam. 😂
EyvAllah, canın sağolsun biliyorum 😅zorla hiçbir şey olmaz zati 😅
Aklıma bir söz geldi 😂
Aşk bir su’dur iç iç kudur diye 😆😆🤣🤣😂😂
İçmeyi de kudurmayi da kudurtmayı da severiz 😅🤣
İçelim 😅
Afiyet olsun 😅
Sana çok şey söylerdim ama aklında tutamazsın filan 🤣
Profilim de incelenmiş😂
Bugünlerde geçecek sonuçta gelecek de bir gün gelecek ve gelecekte bir gün geçecek 😅
Üç günlük dünya 😅Ne var bozuntuya mutsuzluğa gülmek güzel iç bir soğuk su 🤣
Aşk diye bir şey olmadığına göre, içeceğide
... olamaz.
Aşk sana göre yok 😅Sana göre olmaması öyle olduğu anlamına gelmiyor tamam mı Mafya Prensesi 😅
Şekil yapma 😅😂
Aşk olmasa Leyla ile Mecnun günümüze gelir miydi 😅
Hem gırgırına takılıyoruz söyleseydin bir şey 😅
Kola iç bari 😅
Ben kendi adıma konuşuyorum zaten sizin aşka inancınız var olduğu anlamınada gelmiyor tamam mı Belkide bey 🙂😅
Şeklim varken, 2. bir şekli yapmayalım lüzum yok 🙂😅
Eğer aşk olsaydı "Aşk bir yalan, Adem ve Havva'dan kalan" sözü ile aşkın yokluğu şarkılara konu olurmuydu? 🙂😅
Mafyalar gırgır yapmaz, konuşursan adamı tırtır yapar 🙂😅
İçmiom inadına gazoz içicem 🙂😅
Tamam o zaman 😅evet var olduğu anlamına gelmiyor da o zaman kim uydurdu aşkı 😅Hem ben aşk için çok çalıştım savaştım nice şeyler atlattım yani var 😅
Keyfin bilir 😅Nasıl istersen 😅
Şekle şekil her türlü 😅Kim kimi koparırsa azdan az çoktan çok gider babba her türlü yani 😅😂
Yahu şarkıları boş ver asıl şarkılar yalan dolan para için yapılan şeyler 😅
Hani Koray Avcı diyor ya ayrılamam 😅kaç kişiden ayrıldı acaba hiç düşündün mü 😅hepsi kapitalizmin oyunu 😅😂
Aşkı basitleştirdiler içine ettiler yani 😂 şarkılar yalan😅
Hem sevgiler yalan dolansa bırak bari ben seni seveyim diye bir şarkı da vardı ama rap melankolik rap 😅
Benim de tırtılım vardı butterfly oldu 😅Evrim geçirdi uçabiliyor bile görsen ne şirin mor 😂
İçmezsen içme 😂gazoz da severim 😅 Çamlıca filan 😅😂
Afiyet olsun yahu ne tartışıyoruz içelim güzelleşelim 😂😅
Tamam.
EyvAllah 😅Mutlu günler dilerim hoşçakal 😅
Sanada..
🫡🫡🫡
Çay olabilir sıcakken mis gibi soğuduktan sonra iğrenç bir hal alıyor
Çok güzel benzetme katılıyorum kesinlikle 😅Bu sıcakta hiç gitmez soğuk çay olabilir 😅
Afiyet olsun 😅
Normal çayın soğuması içimi farklı ama soğuk çay evet güzeldir
Hihi güzel 😅çok güzel hemde 😅Fucetea severim 😅Mutlu ve serin günler dilerim 🫡 Hoşçakalın
Teşekkürler hoşçakalın
Ricalar ve teşekkürler 😊 EyvAllah
Aşk zemzemsuyudur içmesini bilene. Aşk zehridir zemberektir kıymet bilmeyenle.
Çok güzel düşünüyorsun 😅 Katılıyorum olabilir
Gönlünüzce olsun 😅
Abi 😅 Yaşını yeni gördüm 😅
Eyvallah kardeşim. Amin hakeden herkesin inşallah. Önemli değil kardeşim.
EyvAllah abim amin inşaAllah, diğer sorularıma da bekler mutlu ve serin günler dilerim 🫡 Hoşçakal
Bugün de limonata olsun🍊 hiç bıkmadan, usanmadan içebilirim ...
Bende severim olsun 😅Olsun da portakal emoji ne alaka 😂 bende içerim valla hele soğuk buz gibi oh misss 😅 Günaydın
Limonata portakaldan yapılıyor 🙄bir portakal bir limon🙄ama en çok katkiyi portakal veriyor
Gunaydin 🍊😂
Çok bilgilisiniz bağyan 😅😅😂vallah bilmiyordum bunu 😂😅Ben sade limon şeker sanıyordum ve az su 😅😂 napıyorsun nasılsın 😂
Aaaaa🙄 hatta kışın portakal stoğu yapılır derin donduruculara yazin tuketmek için baaaağyım 🙄
Nasil olayim çok şükür havalar sicak işte baska bir sey yok😂 senden naaabbeeeerrrrr
Yaaaa😅
Bizimkiler onu yapmaz valla 😅😂
Allah iyilik versin çok şükür sıcak harici iyiymiş kahvaltıdayim tıkıniom filan 😂😅
Her şey yolunda merkez😅😂
Bende bi dışarı cikicam ölmez isem umarim kahvaltımı ederim jsjjsjs ölürsem mezarima haşlanmış yumurta atin😂
Dikkat güneş kremi filan güneşte durma gölgeden şey et 😅İyi bilirdik biliriz seni 😅
Allah geçinden versin sağlık sıhhat versin İnci 😅
Amin Allahim şu kulunun duasini kabul et 😂
Amin amin inşaAllah cümlemizin İnci o zaman başka bir soruda görüşmek üzere hoşçakal iyi bak kendine 🫡
Grsz🌸
Ok 😅
ℤ𝕖𝕞𝕫𝕖𝕞 𝕠𝕝𝕒𝕓𝕚𝕝𝕚𝕣 𝕤𝕒𝕙𝕚𝕕𝕖𝕟 𝕤𝕖𝕧𝕖𝕟𝕖 𝕤𝕚𝕗𝕒 𝕠𝕝𝕦𝕣
Çok hoş o kadar alkolün arasında bu ikinci olduğum gördüğüm. Birkaç kere içmiştim ablalar abiler getirmişti komşularımız. Sahiden sevene her şey şifa olur. Sevginin gücü sınırsızdır yücedir her türlü 😅
İçtiniz mi zemzem 😅
Katılıyorum evet, içtim. Tabii yerinde içmek nasip olmadı henüz
Teşekkürler, ne güzel şifa olsun, bana da henüz nasip olmadı inşaAllah eşimle nasip olur😊
İçersiniz inşaAllah bizzat yerinde gönlünce olsun iyi akşamlar dilerim 🫡 Hoşçakal
Amin cümlemize. Teşekkürler hayırlı geceler
Amin inşaAllah 😊 Ricalar ve teşekkürler eyvAllah
Immm ne olabilir 🤔Bubble tea olsun 😂Bu ara ona takıldim 😀
Her şey olabilir 🤣Sanki sen bunun sorusunu sormuştun öyle hatırlıyorum 🤣 Starbucksta mı vardı ne 😅Henüz denemedim afiyet olsun ama merak ediyorum 😅Neli o 😅
Evet sormuştum genelde her cafede vardir trend içecek 😀Ben meyveli sevdim çilek, mango, limon denedim baska bir suru çesidi var 😀bir de çikolatali denemistim onu sevmedim 😀
Hımm 😅ben hep bildiğim şeyi söylerim de 🤣Doğru hatırlıyorum demek ki 😅 Meyveli severim bende 😅Çeşit çeşit ne güzel oh mis denemek lazım 🤣Öyle diyorsan kalsın çikolata 🤣😅 Afiyet bal şeker şifa olsun 😅
Limonata... Ekşi ama duygularla tatlandırılmış😄
Severim çok güzel olur ekşi eksi azda tatlı olsun 😅 Tatlandiralim 😅
Acıdan bıktım yani 😅
Sizi görmek uzun zamandır varsınız diye biliyorum yıllar olmuştur 😅
En son ne zaman içtiniz 😅
Sitenin müdavimi kaç kişiyiz şurda😃
Mis gibi buzlu limonatayı yorum yazarken içtim😉
Dimi ya 😅
Sevdiğim bir üyesiniz takdir ettiğim 😅
Oh oh afiyet bal şeker şifa olsun yarasın 😅
Teşekkürler iltifatın için🙈💜
Ne demek ricalar ve teşekkürler, başka bir soruda görüşmek üzere hoşçakal iyi bak kendine 🫡Mutlu akşamlar dilerim 🫡
Viski olurdu. Her zaman tercih etmezsin ama tercih ettiğinde de sonuna kadar içersin
Hımm güzel benzetme 😅Ben içmem ama olsun, afiyet olsun 😅 Yakışır
Şöyle soğuk muz tadında hafif sütlü ama buzlu bir milkshek
Hımmm süper olurdu valla 😅🤣bende severim buz gibi bu sıcakta soğuk ne varsa güzel olur 🤣😅
Sanırım 2 hafta olmuştur
Hımm çok olmuş sanki 😅Afiyet olsun Mutlu akşamlar dilerim 🫡 Hoşçakalın
Hoşçakalın
EyvAllah 😅
Canim cilekli milkshake cektii🥲
Al da iç 😅
Alicam👀
Bence frappaciono olurdu dıştna güzel tadını alınca berbat
Duymuştum içmedim ama 😅İçmemek ile iyi yapmışım demek ki 🤣😅
Alkollü içecekler. İnsanın aklını başından alıyor çünkü.
Hımm 😅 alkol alır mısın kanka 😅ben içmem de 😅Aşk bana yeterli sarhoş olmak için 😂Alkole gerek yok babba 😂
Varsa neden almayalım 😂
Hımm 😂Sende haklısın 😅Kanka beleş alkolün tadı bir başkadır 😅her şeye zam millet bira içemiyor😅😂Ben süt isterim süt çilekli çilekli ohhh o da beni sarhoş eder 😂😅İçki kötüdür yani başımıza bir şey filan gelir sarhoşken Allah korusun sjsjsjs
www.instagram.com/.../?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Durum bu
İçmesini bilmeyen için kötüdür 😂
Daha fazla olması lazım yahu 50 lira eskidendi 50 liraya abur cubur alınmıyor artık 😂😅 Bilmiyorum kanka ben anlamam tadına bakmıştım küçükken nefret etmiştim midem bulandı filan istiğfar ettim sjdjdj
46 lira bira
Tadında yapmayınca boku çıkıyor 😂 Mide bu yani. Çöp değil ya. Normaldir 😂
Çok güzel düşünüyorsun kanka katılıyorum yani 😅😂ben hiç beceremiyorum mahallenin gençleri abi sen zaten normal değilsin içsen seni düşünemiyoruz derler 😂😅kanka bana normalde bile sarhoş derler geçen gün gençleri evine bırakıyordum dedesi demiş kesin içmiş o 😅😂
İçmeden sarhoş olan sen 😂😂😂
Ne kullanıyon? Bize de söyle.
Kanka yıllardan beri öyle diyorlar neler neler 😅😂Bazı iş arkadaşlarım vardı önceki iş yerinde 😂😅 Dediler sen kesin bir şeyler kullanıyorsun filan 😅Onlar kötü şeyler içiyorlar otlu motlu 😅😂 Asker eğlencesine gitmiştim herkesi eğlendirdim koparttim filan herkes sen ne kullanıyorsun bu neyin kafası demişti reis diyorlardi bana 😂😅çok duydum bunu bu neyin kafası ne kullanıyorsun filan 😅😂şimdi ki iş yerinde de dediler 😂iki arkadaş girdik filan yüzüme demediler çünkü her an ters psikopat olabilirim 😂ona sormuşlar arkadaşın ne kullanıyor😂😅O çocuk normal değil demişler 😅😂🤣 Alıştım 🤣😂😅 Kafamı yaşıyorum kanka 😅😂🤣Gelişi güzel alayının canı cehenneme her şeyin canı cehenneme içimden geldiği gibi çekinmeden utanmadan sıkılmadan 🤣😂
Azdan az çoktan çok gider ben tekim anasını satiym 😂🤣
Aşk bir vişne, iç iç kişne diyorum :D
Yerim her türlü de kişnerim aniririm bile 😅🤣 Afiyet olsun abi 😅Dükkanda kiraz var da vişne yok 🤣
Gazoz. lk yudumda tüm kabarcıklar burun deliklerine çarpar ve heyecan verici bir his yaratır. Ancak, bir süre bekledikten sonra kabarcıklar uçup gider ve geriye tatlı bir içecek kalır.
Hımm mükemmel yazmışsın emeğine sağlık çok hoş olmuş severim bende 😅
Çamlıca gazoz 😅Afiyet olsun iyi akşamlar dilerim
Aşkın şarabından bilmeden içtim, diye şarkısı vardı heheh.
Bir Sevmek Bin Defa Ölmek Demekmiş Barış Akarsu mekanı cennet olsun güzel insandı severdim kendisini ve sesini yalancı yarim dizisi vardı 😅
İç iç afiyet olsun 😅aşk zaten şaraptır içmesini bilirsen zil zurna hoş sar hoş olursun 😅
Şarkıyı asıl sahibinden dinlemiştim. Şapşallık var sende de neyse. 😆
Asıl sahibi kim 😅Bilmem öyle de olabilir 😅 Şapşik derler şipşak derler her şey derler yani 🤣
İyi mı dedin kötü mü dedin anlamdım ama canın sağolsun 😅 Gönlünce olsun 😅
Votka redbulll
Hımm 😅burn içtim ben burn redbulu hiç sevmem ve votkayi 😅
Afiyet olsun yarasın hamfendi 😅
su olurdu bence su doğaldır içinde hiçbir sey yok ihtiyaç duyulan birşeydir aşkdaöyle olduğu için su
Günaydın 😅 Güzel bir tercih çok severim günde 2.5 litre şarttır sağlık için 😅
Katılıyorum afiyet olsun 😅
Hep gül'ün mutlu günler dilerim 🫡
İşten geldiğinde eşinin kalan filtre kahvesini içmek gibi. Aşırı keyifli 🤣
Hımm ne güzel bir benzetme 😅🤣ama onu bir kere içmiştim de hiç beğenmedim ben Starbuckstan 🤣😅kız arkadaşım aldı diye ondan almıştım çöpe attım direk 😅ama aşkımın içtiği bardaktan güzel olurdu her türlü tatlanir 😅
Yarasın afiyet bal şeker şifa olsun 😅
Kesinlikle su olurdu. Çünkü saf ve temiz.
Çok güzel müthiş bir bakış açısı 😅
Katılıyorum, afiyet olsun 😅 Günde 2.5 litre şarttır şarttır 😅
Aşk bir sudur iç iç kudur boşa dememişler 😅
Heheeh 😅😂ona da varım ben 😂😅İçerim kudururum 😅😂🤣
Afiyet olsun 😅😅
EyvAllah az önce içtim valla 😂🤣😅buz gibi çok sıcak 😅🤣😂
Acili şalgamlı milkshake olurdu
Hiç görmedim böyle bir şey 😅O nasıl olur yahu ayrı ayrı olması lazım diye düşünüyorum 😅
Her şeyi de karıştırmamak lazım 😅
Afiyet olsun 😅
Müthişsin çok güzel oldu 😅 Kesinlikle katılıyorum 😅
Afiyet bal şeker şifa olsun 😅 Yarasın 😅İyi akşamlar diliyorum
bence vişne suyu olurdu :))
Bayılırım anam sürekli yapar 😅
ben hazır alıyorum cappy candır pspsospsosos bugün içtim daha
Bende hazır alıyorum ara sıra anam toz link alır suya koyar vişne suyu olur 😅🤣Nazo 🤣😅
Cappy severim bende kaliteli 😅🤣
Afiyet olsun ne güzel 😅
Hmmmmm en güzel meyveli şerbet olsun hem tadi damaginda kalsin hemde icmek istedikce daha fazla icme hissi gelsin
Viski acı bı o kadar da tatlı
Güzel benzetme 😅 Afiyet olsun
Zıkkım sütü falan olurdu 😄
Heheh güzel benzetme 😅😂🤣olsa da içsek 🤣😂😅
Boş ver aslan sütüne devam 😄
Onu da ben içmiyorum 😅😂🤣Afiyet olsun yarasın 🤣😂😅Ben inek sütü manda sütü bulursam da essek sütü içerim ama çilekli süt bir başka 😅😂🤣
Sana da afiyet olsun dostum zevklerle renkler tartışılmaz derler🙂
EyvAllah, sağolasın, teşekkürler, mutlu ve serin günler dilerim 🫡 Hoşçakalın
Bilmukabele dostum hoşçakal 👋
Teşekkürler 🫡
Çay iyidir bıktırmaz her daim içilir ☕
Müthiş 😅 kesinlikle bıktırmaz 😅 Günaydın ve afiyet olsun 😅
Mutlu günler dilerim 😅
Kırmızı Şarap olurdu 🍷
Hımmm hiç içmedim 😅 Nasıldır bilmem ama afiyet olsun 😅 İyi akşamlar dilerim
Ben de içmedim ona benzetesim geldi
iyi geceler
Ne güzel sevindim 😅 EyvAllah 🫡
Eyvallah
Allah Allah 😅
https://m.youtube.com/watch?v=pqsr0qdCQrk
olmayan seyin icecegi mi olcak
Olur tabi niye olmasın hem eğlencesine gırgırına sormuştum ben 😅
Ki aşk var sevgi var sana göre olmaması beni ilgilendirmiyor keyfin bilir hıh 😅
Gönlünce olsun 😅
Su olurdu, onsuz yapamazsın.
Müthiş, bence de olabilir 😅 Aşksız hayatın tadı tuzu yok berbat 😅 Afiyet olsun
Teşekkürler bi eic alırım o halde
Ricalar ve teşekkürler, hiç eig seçmedim sevmiyorum maalesef. Kusura bakmayın lütfen 😊
Bi bot çok süper seçiyor o kadar
Bir kereliğine seç işte, eline mi yapışır😄
Ama o kadar güzeller var ki haksızlık olur üzülürüm 😅
Benimki yeterince güzel değil mi yani🤨
Hayır senin ki güzel ama 86 görüş var en güzeli değil yani 🥹
Peki sen bilirsin.
Teşekkür ederim hani hiç seçmedim yani ondan 😊Yoksa kırmazdım hiç seçmeyi de düşünmüyorum
İyi geceler dilerim
Salep olurdu içini ısıtan
Güzel olurdu eskiden çok içerdim kışın çok içerim küçükken internet kafede çalışırdım hazırlardim filan 😅Çok hoş bir şey ağızda garip bir tat bırakıyor tarçınlı filan 😅
Yazın gider mi 😅
Yazın gitmez işte 😂
Bende ondan içmiyorum işte 🤣 Soğuk bir şey yok mu 🤣 sevdiğin yaz kız gitcek bir şey 🤣
Ayran o zaman 😂
Evet yaz kız güzel gider bugün yemekte ayran vardı buzlu buzlu 🤣Severim bende 🤣Sen ne zaman içtin en son 😅
Bende dün akşam içtim afiyet olsun sana da 😄
Teşekkürler 😅İçelim, Hımm başka bir şey yok sanırım😅Başka bir soruda görüşmek üzere hoşçakal 😅 iyi akşamlar dilerim 🤣
Yol galiba iyi akşamlar 😄
Evet yok bazen uzatmanın anlamı yok 😅 şeyini çıkarmamak lazım yani sjsjd
🙋kesinlikle
EyvAllah 😅
Soda bence veya maden suyu
Hiç sevmem abi 😃 sade soda maden suyu filan ama meyvelileri güzel 😃afiyet olsun 😅
Kola olsun, ben içmiyorum kim içerse içsin
Ben çok içerim 😅Severim de 😅 Keyfiniz bilir 😅 Gönlünüzce olsun 😅
Olsun yararı olsun diye değil ki hoşuma gidiyor iyi geliyor filan 😅mesela sigara da öyle yararı yok ama içiyorum yani 😅 zararı çok 😅 Teşekkür eder iyi akşamlar dilerim 🫡 Hoşçakalın
EyvAllah 😊
Vişne suyu olabilirdi
Bende severim😅 Afiyet olsun 😅
zakkum olurdu içtikçe yanıyorsun
Çok duydum da hiç içmedim 😅🤣Aşk da yanmaktır alev alev alev alev 😅
O nasıl nerede satılıyor içtin mi 😅
Bir şişe takı olaydı iyiydi
Altın mı abi yoksa rakı mı takı mı anlamadım 😅
Ama ikisi de gönlünce olsun 😅
Mis gibi kahve olurdu.
Nasıl bir kahve mesela 😅 Binbir çeşit kahve var dimi 🤣 Çeşidi ne 😅Soğuk sıcak 😅
Yahu o olsun da çeşiti bi köşede kalsın.😂
Sende haklısın bir şey olsun yeter ki 🤣ama bu havada da soğuk olsun yani buz gibi 🤣😅Denedin mi soğuk kahve 😅en son ne zaman içtin 😅
20 dakika önce yaptım içtim.😄
Ellerine sağlık afiyet bal şeker olsun 😅Şifa da olsun 😅
Tamam olsun.😂
Tamam 😅 O zaman başka bir soruda görüşmek üzere hoşçakal 😅
Hıhıı, kesinlikle.😄
Tamam tamam 😅 Hallederiz 😅Her türlü
Sade Türk kahvesi. Hem acı, hem de onsuz olmaz.
Sevmem ama içerim ikram edilince geri çevirmem 😅Normalde şeker de kullanmam ama kahveyi az şekerli içerim 😅
Hep tuzlusunu içmek istemiştim 😅
Acısız olmaz bence de 😅
Mümkün olduğunca az acılı olsun 😊
En sevdiğim içecek olurdu. Çilekli link aşktır. 😂
Tövbe tövbe başka içecek mı yok 😅O benim yani 😅 Başka şeyler sev Walker 🤣Ulan yine mi ofsayt ya 🤣😅
Abi senin çilekli sütmüş. Benimki Çilekli Link. İkiside çilekli olsa da aynı şeyler değil 😂
Vay anasını ya kaçırmışım o inceyi 🤣😅Tamam o zaman Afiyet olsun kardeşim alıpta ikimizde içsek karşılıklı ne dersin para benden gitmesi senden 😅🤣hadi motorla git gel 🤣😅evet aynı değil katılıyorum 😅🤣ilk defa şey oldum Walker 🤣😅 diyecek sözüm yok sjdjd
kadınbudu köfte olurdu...
Abi ama içecek dedim ben 😅
Canın sağolsun o da güzel hiç yemedim gerçi 😅
İçli köfte yedim ama 😅
Ben tatlı diye duymuştum 😅
Çay hiç sevmem
Aşkı da mı sevmezsin yani 😅
Ben çok severim çayı 😅vücut ısısını dengeler filan 😅 kahvaltıda yemekten sonra her an her öğün gider 😅
Aşk diye bir şey yok cinsel dürtüleriniz kılıf uyduruyorsunuz o kadar. Aşk diye bir şey olsa sadakat olurdu
Aşk var sana göre aşk cinsel dürtülerden ibaret ya da kılıf benim aşkım hakkında konuşma bilip bilmeden ön yargı art niyet ve varsayımlarını kendine sakla 😅
Herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür
Sadakat de var sadık olan da var herkes herkese benzese de herkes herkes değildir
Herkes ihanet etmiyor
Sana gelenler öyle oldu diye öyle sanma herkesi Ahmet Mehmet beni Ayşe Fatma da seni bağlamaz.
Ben sadece benim hani bir kız canımı yaktı kötü diye diğer kızlara karşı kötü gözle bakamam ön yargılı olamam 😅
Aşk bir çiçek olmaz zamanı gelsin
Redbull👀 ic ic uc🤣
Hımm ama hiç sevmem tadına baktım da direk attım 😅burn var burn severim bak monster de güzeldi 😅Uçmak için onlara gerek yok ben zaten pilotum 🤣Her türlü uçar uçururum djdjdj uçalım uçmak güzel hayat kısa kuşlar uçuyor filan🤣
Bende hic sevmem , redbull ama sigaranin yaninda iyi gidiyor🤣. Size iyi ucmalar , ucurtmalar nediyim👀
Bana hiç iyi gitmiyor tadına baktım yeterli 😅 Teşekkür ederim 😅Edirne'den Kars'a Jüpiter'den Mars'a bekleriz 😅 Ücretsiz suit class 😅🤣 Sigaranın yanında ne gitmez ki 🤣
Deve tabanı
Canınız sağolsun hiç önemi yok şimdi söyleyebilirsiniz 😅 Acelemiz yok ki 😅
Deve tabani duydum ama hiç görmedim 😂
Bende de oluyor arada insanlık hali 😅
Estağfurullah hiç önemi yok 😅
Hımmm müthiş bir fikir farklı efsane 😅Bende ona inanıyorum aşk her şeyi güzelleştirir aşk ile her şey güzel olur 😅Su bile bir başka güzel gelir hele sevdiğinin elinden of of of 😅
Aşkın tatlandırıcı özelliği var ya ama işte aşkı bilene 😅
Katılıyorum sence'ne 😅
Acılı şalgam seviyorsun ama acı da veriyor
Acısız şalgam var acı vermiyor 😅 Afiyet olsun 😅
Hassas dili olanlar bilir sağol😂
Tamam tamam 😅sende sağol mutlu ve serin günler dilerim 🫡 Hoşçakal
Çayy
Çok severim abi 😅şuan içiyorum 😅Afiyet olsun günaydın
Afiyet olsun 🙂 Bende içeyim şimdi
Sağolasın abim 😅Profil fenaaaağ 🔥 ediyor vallahi Mutlu ve serin günler dilerim abi🫡
Teşekkür ederim bilmukabele 🙂 eyvallah
Ayrıca profil fena demişsin yaştan yazan yok 😂😂
Rica ederim abi 😅
Abi ya durup dururken kimse yazmaz etkiye tepki 😅
Laf lafı açar 😅
Ayrıca yaşın gayet iyi yani Şakira diyor ki 33 yaş altından uzak durun 😅
Erkek 33 ten sonra erkektir diyor 😅
Rabb'im sağlık sıhhat güç kuvvet versin 😅
Biraz aktif ol abi 😅 soru sor gelen görüşlere yorum yap 😅
Az çok göz aşinalığı😅 olur bir şeyler hem çene de çok önemli abi konuşkan olmak lazım 😅
Teşekkür ederim 🙂 eyvallah
EyvAllah abim 🫡 Hoşçakal
Lavamta
Ne alaka kanka içecek diyorum 😂
meyve kokteyli
Güzel olurdu severim bende😅
Afiyet olsun günaydın abi 😅
Ballı muzlu süt olurdu
Severim 😅şimdi olsa güzel olurdu 😅En son ne zaman içtiniz 😅
Üşengeçlik bende de var 😂Bende içerim yani 😅Ama çok olmuş denemek yapmak lazım 😅
Afiyet olsun şimdiden 😅 Ellerinize sağlık ve iyi geceler dilerim 🫡 Hoşçakalın gitmek zorunda da değilsiniz 😅
Ricalar ve teşekkürler 😅
EyvAllah 😊
Kovmak istemedim ama sıkmak rahatsız etmek de istemedim 🫡😅
Sevindim 😅 Açıklamak istedim 😅
EyvAllah, sende öylesin valla, hadi hayırlı sabahlar maşaAllah 🤣😅
Allah'ım ya 😂🤣😅 Diğer sorularıma da beklerim ben gidiyorum şimdi gözlerim kapanıyorda 😅🤣😂
Günaydın 😅 Uyandım ben 😅
Yok valla o ben değilim ben o değilim 😅Eski nickimde tireler alttı bunda orta sadece o fark var 😅yeni soruma da bekler huzurlu ve mutlu günler dilerim ve serin 😅
Keyfin bilir 😅karşına çıkması için bir tık yeterli yani 😅 Teşekkürler senin güzelliğin sende öylesin 😅
aşk farklı bir şey
Mesela 😅
Rakı olurdu
Hiç içmedim 😅 merak da etmiyorum ama kokusu kötüydü iş yerinde varda 😅😂
Afiyet olsun 😂😅iyi geceler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?