Soruma Hoş Geldiniz,
Mesela uzun zamandır birliktesiniz, yaptığınız her şey aynı, gittiğiniz yerler aynı, gördüğünüz insanlar aynı, her şeyi ezberlemiş gibisiniz, komutlanmış robot gibi, hiçbir farklılık, farklı bir şey yok... 😅

Ne yapabiliriz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soruma Hoş Geldiniz,
Mesela uzun zamandır birliktesiniz, yaptığınız her şey aynı, gittiğiniz yerler aynı, gördüğünüz insanlar aynı, her şeyi ezberlemiş gibisiniz, komutlanmış robot gibi, hiçbir farklılık, farklı bir şey yok... 😅

Ne yapabiliriz?
Merhaba günaydın :D genelde ilişki monoton oluyorsa bunun nedeni sevgi olmamasıdır. çünkü birbirini gerçekten seven insan her gün yapacak farklı şey bulur onu da geçtim zaten farklı bir şey olmasa bile ben eşimle aynı şeyleri yapmaktan sıkılmazdım. ama tabi bazı insanlar kolay sıkılır o da tutku olmadığı içindir. tavsiyem ise Duygusal bağınızı güçlendirmek için birbirinize zaman ayırın. Partnerinizin duygularını anlamaya çalışın ve onunla daha derin bir bağlantı kurun. ya da Romantik tarihler düzenleyerek birbirinize olan bağlantınızı güçlendirin. Eski hatıraları canlandırabilir veya yeni romantik mekanlar keşfedebilirsiniz.
Ve çok klasik gelecek belki de ama Partnerinize zaman zaman minik sürprizler yaparak onu özel hissettirebilirsiniz. Küçük jestler ve düşünceler, ilişkinizdeki monotonluğu kırabilir.
Günaydın katılmıyorum hiç alakası yok. Sevgi olmaması da ne demek! 😅
Her ilişki monotonluğa mahkûmdur. O kadar.
Diyelim ki değil? Ne yapabilirsin ömür boyu farklı her gün farklı?
Örnek misal? Bir 365 gün say sonra ki 365 sonraki ya sonraki 😅
Bende severim sıkılmam sıkılan sevmiyor ya da sevmeyi bilmiyordur tabi bu benim aşkıma göre 😅
Geri kalanına katılıyorum 😅
Hellow 👋, insan olarak cok çabuk sıkılabilen varlıklarız. Kimse bana şimdi ben sevdiğimden sıkılmam demesin. 🙄Monotonlaşmış ilişkilerin sorunu her şeyi yapışık ikiz gibi birlikte yapmak. Bir zaman sonra bu monotonlaşiyor maalesef. Oysa biraz özlemek lazım, biraz uzak kalmak bazen nazlanmak, biraz ben demek gurur yapmak duygunun daha yoğun hissedilmesini sağlar. Bu duyguyu yoğunlaştırmanın başka bir yolu normal olan şeylerin dışına çıkmak. İlk günleri anımsamak mesela farklı bir bakış açısına sahip olmayı öğretir. Sevdiğin kişiyi başka birinin gözünden bu arkadaşı olabilir mesela ondan dinlemek olabilir, bir başkasından sevdiğini dinleyince insan sevdiğinin kıymetini anlar farklı bir şeyler görür. Ve en önemlisi rutinlerin dışında çıkmak. Her zaman sağdan gidilmemeli bazen başka bir yoldan gidilebilir. Bu sadece bir metafor. Sevdiğimiz insana ilham verince o da bize aldığı ilhamla ilişki için yaratıcı sevme sanatını gösterecektir.
Hay 😅Welcome 😅
Evet insanlar çabuk sıkılır sıkılgan. Ama ben sevdiğimden sıkılmam. Ben insanlardan değilim. Herkes herkese benzese de herkes herkes değildir. Ben benim sende sen hiç kimse değilim hiç kimse de ben😅 sadece benim 😅
Kendime özgü herkes gibi olmak zorunda değilim ki olamam 😅
Ahmet Mehmet Ali beni bağlamaz 😅
Ben yapışık ikiz gibi birlikte yapmayı çok severim😅
Ben yanımdayken de özlerim uzağa gitmesine uzaklaşmasına gerek yok😅
Nazı severim yaparım ama gurur yapmak bana göre değil 😅
Normalin dışına çıkmaya katılıyorum ki her türlü değişikliğe varım ben 😅
Hayır başkasından dinlemeye gerek yok ki sinir olurum hayırdır yani kim bana aşkımı anlatacak benden daha iyi mi bilecek 😅
Ben benimken ve benim olanların kıymetini bilirim
Rutin dışına çıkmalı kabul 😅
Bende her yol var her yola gelir giderim 😅
Sürekli yeni şeyler olmaz her şey zamanla aynı olur çözüm yoktur kaçış yoktur ve monotonluğu da sevmeli sıradanlığı
Bence büyük konuşuyorsun büyük lokma ye büyük konuşma demişler ahjahsjsj aşırı kıskançlık sezdim sende 😂 ayrıca sürekli yeni yeni icaatlar yorar. Demek istediğim ara sıra, monotonluga doğru gittiğini anladığında. 😌
Hayır büyük konuşma yok. Bu kişilik ve karakter meselesi benim karakterim. Ama sana göre büyük gelebilir görmediysen eğer normaldir.
Herkes her şeye inanmaz zati canın sağolsun 😅
Kıskancım evet çok kıskancım benimse benimdir o kadar 😅
Bende her türlü icat var 😅 motorcu ustası bile ulan bu ne bunu nasıl yaptın düşündün demişti tamircide çalışırken 😅😂
Olmayan şeyleri oldururum kendimce fıstık gibim olar 😂😅
Ben anlamadan şey ederim 😅daima aşk için aşkım için 😅😂
Monoton bir ilişkide eksik olan birşeyler var demektir. En belirgin sebep sevgi eksikliğidir. Birbirleriyle zaman geçirmekten zevk alan insanlarda heyecan ve tutku devam ediyorsa monotonluk söz konusu olamaz. Eğer ilişki sıkıcı hale gelmişse sevgilimle ya da eşimle bu konuyu konuşup sorun nerde onu çözmeye çalışırdım. Çözülemiyorsa sevgi bitmişse ilişki de bitmiştir
Katılmıyorum ne demek eksik bir şeyler vardır 😅Ne alakası var sevgi eksikliği ile yahu 😅Allah Allah 😅Ben zevk alırım ama vermeyi daha çok severim önceliğim vermektir almak değil 😅 Bence monotonluk söz konusu olur her türlü ve önüne geçilmez 😅
Katılmıyorum hiç hiç hiç 😅Hıh 😅
Diyelim ki ilişkin monoton 😅
Hadi bakalım 365 gün farklı şeyler sun da görelim 😅
Her gün her gün sürekli farklı ne olabilir ki ne yapabiliriz 😅
Monotonluk kaçınılmaz mı yanisi🥲
Beni boş ver önce sen söyle 😅Ne yapabiliriz sürekli farklı şeyler madem bir şey söylüyorsun arkasında dur yürekli ol konuş 😅Adamı hasta etme rjdjdjd
Örnek ver misal ver 😅
Ortak aktiviteler nelerden zevk alınıyorsa birlikte yapmak bunun dışında bir tarafın sevmediği bir şey varsa bile sevdiği istiyor diye uyum sağlayabilir. Küçük fedakarlıklar da ilişkiyi monotonluktan kurtarır. Uyum çok önemli bence
Çok güzel düşünüyorsun bunlara katılıyorum evet olabilir 😅ama bunlar da bir gün aynı olur öyle değil mi? 🤔
Tutkuyu canlı tutmak lazım yoksa ilişki biter
Doğuştan var o tutku bende 😅Bende ki her şey sınırsız 😅 Süresiz kullanım 😅😂
Cevap
6Cevap
Boşanıp yeniden evlensinler ama ben bosadığöm adamı bir daha almam🤣🤣🤣🤣
Bende almam 😅 Ben her ilişkinin monotonluğa mahkûm olduğunu düşünüyorum ya sen 😅
Evet ama renklaendirmek çiftlerin elinde
Evet buna katılıyorum renklendirmeye varım renkli renkli çok pis severim çok 😅
🤣🤣🤣
😅😂😅
İnsan kendisini geliştirmezse bir süre sonra her şey aynılaşır. Hobi ve yeni aktiviteleri bireysel olarak edinmeye başlayıp kendine ayırdığın zamanı arttırabilirsin. Böylece birbirinizi özleyecek ve birbirinizle paylaşacak yeni şeyleriniz olur.
Katılıyorum çok güzel yazmışsınız emeğinize sağlık 😅evet olabilir ama bunların da sınırı var ve yine aynı olur sürekli yeni şeyler bulamayız 😅
Evet bende onu düşünüyorum öyle olduğunu düşünüyorum. Her ilişki monotonluğa mahkûmdur. Çözüm yoktur. Monotonluğu sevmelidir bence ben severim yani 😅
Evet evet al benden de o kadar 😅
Müthişsin 😅 Gönlünce olsun iyi akşamlar dilerim 😅
Ricalar ve teşekkürler 😅senin güzelliğin sağolasın 😅Severim her türlü elimden geleni de yaparım tabi ki ama sıkılmam yani asla eyvAllah 😅
Tövbe tövbe yahu olur mu öyle şey 😅🤣Durmak yok daima ayakta durmaya halim yokken bile depar atarım aşkım için 😅
Deli dolu çocuksu çılgınim belki ondandır 😅🤣
Ben daha aksiyona başlamadım ki 🤣😅hele bir başlasam o zaman ne olur bilmiyorum 😅🤣
Hep hayaldeyim henüz gerçekleştirme olmadı hayırlısı ya 😅
EyvAllah iyi geceler yine beklerim😅
Sevgi eksikliğinden kaynaklanır bu durum. Çözümü ise duygusal bağı canlandırmaktan geçiyor. Mesela birbirleriyle daha fazla vakit geçirebilirler. Denemedikleri şeyleri deneyebilirler daha farklı şeyler yapabilirler. Ama bir şekilde duygusal bağlarını canlandırmaları gerekir.
Katılmıyorum bu sefer sevgi eksikliği ile alakası yok 😅
Geri kalanlara katılıyorum evet olabilir emeğine yüreğine gönlüne sağlık 😅ama ilk cümlene katılmıyorum işte 😅
Ne ile ilgili peki 😅
Her ilişki monotonluğa mahkûmdur çözüm yoktur sevgisizlik ile alakası yok normal bir şeydir monotonluk😅😅😂
Sürekli sürekli yapılacak bir şey var mıdır 😂365 günlük liste düşünsene 😅Belki sen yaparsın he senden beklenir 😅😂
Ohooo ben yaparım bana mı soruyorsun onu 😅 bir gün buz pateni bir gün sinema bir gün ev temizliği 😅
Senden beklerim senden olur yaparsın da 😅Ya diğer 365 gün 😅ya diğeri 😅
Çok paramız olsa bile yapacağımız şeyler yine aynı olur aynı şeyleri sevmeli sıradanlığı sevmeli ben severim sıkılmam 😅
Ben de sıkılmam zaten seven insan her gün aynı şeyi yapsa bile sevdiği olduğu için sıkılmaz 😇 her gün aynı şeyler her gün farklı tatlar bile verir yanında sevdiğin varsa
Müthişsin mükemmel katılıyorum benim için de öyle al benden de o kadar her türlü 😅
https://m.youtube.com/watch?v=vv5qMD8Fuxw
Çok teşekkür ederiimm 🙃🙃
Ricalar ve teşekkürler 😅İyi akşamlar dilerim
İyi akşamlar 🙃
EyvAllah 😅🫡
Monoton olmayan iliski sadece komodo ejderlerinde ya da babunlarda vardir. Her iliski monotonlasir. Ne yaparsan yap durdurumazsin. Bence karar verirken sanki en iyi arkadasinla vakit gecirir gibi eglendigin kisiyi partner olarak secmelisin. Ask tutku bitince en azindan playstation filan oynarsiniz.
Müthişsin mükemmelsin görüş yorumlarına bakarsan aynı fikirde olduğumu anlarsın kesinlikle katılıyorum çok güzel düşünüyorsun emeğine yüreğine gönlüne sağlık 😅
O kadar 😅
İnsan sevince bir de mantıklı ve ciddi yola girilebilen bir ilişki ise monoton olsa da bunlardan keyif alır
Çok hoş katılıyorum benim için de böyle çünkü her ilişki monotonluğa mahkûmdur çözüm yoktur. Ne kadar zengin olursak olalım yapacağımız şeyler aynı olur sürekli tekrar eder sürekli sürekli farklı şeyler yapamayız 😅 imkan yok 😅
Yapacak şey yok yani 😅Seven sevdiğinden sıkılmaz sıkılmamalı 😅
Ben alırım bir ömür 😅almayan da sevmesin bir zahmet😅
Kesinlikle öyle 😄👍
EyvAllah 😅
Evliyse çocuk yaparım, maratonlaşır. Sevgiliylede yapılacak bir sürü aktivite var, ortak sevdiklerimizi seçer, planlar ve yaparız.
Çok güzel düşünüyorsun kardeşim evet olabilir ama sonra ya sonra yine aynı 😅
Abicim bir yerden sonra hayat paylaşacağız. Bu akışa hazır olmayanın bizle işi ne dimi kendi işine bakar o zaman 😅 Ben sevdiğimi bir ömür seyrederim ve sıkılmam. Aynı günleri tekrar tekrar ve tekrar yaşamışız ne olmuş. Kendim gibi seven birini bulursam evleneceğim vermezlerse kaçırıcam. 😃
Çok güzel düşünüyorsun kardeşim işte bu katılıyorum kesinlikle, bana böyle gel, monotonluğu sıradanlığı da sevmeli her türlü bende sıkılmam sıkılan sevmemiştir yani canları cehenneme 😂
Yakışır gönlünce olsun kardeşim 😅
Abi diycen mı demiycen mı karar ver ona göre kardeşim diyim yahu 😅😂bir öyle bir böyle yapmayalım 😂😅net ol net 😅😅
Her ilişki bir gün monotonlaşır ama aradaki saygı ve sevgi korunduğu sürece aşk her zaman canlılığını korur.
Mükemmel düşünüyorsun kanka kısa ve net ve açık, kesinlikle katılıyorum her türlü 😅 o kadar 😅
Zaten her şeyi söylemişsin bırak kafanı dinle 😅🤣İyi akşamlar gönlünce olsun 🤣😅Şimdi görüş atcam 😅
Evet evet çok güzel düşünüyorsun kankitoşkom 😅 Yakışır 😅Hayat sevince güzel sevince başka güzel 😅 falan filan Inter Milan yalan dolan 😅Sağol hadi görüşürüz kanka misafir et beni 😅🤣
Geliyom 🤣aç kapıyı 😅
Bol bol aktivite.
Yani insan sevdiğinin yanında ne yapsa hiç sıkılmaz aslında.
Of of of 😅
Yakışır kankim biliyorsun bu işi evet olur 😅
Vay anasını be mükemmelsin ulan 😅
İşte bu yahu 😅Bende sıkılmam o kadar 😂
Sen de kanka😂
O kadar dediiiikkk 😎
Bende seni odun sanardım filan 😂Ama sende neler varmış yahu 😂😅Her türlü kankam yapıştır gelsin 😅
Herhalde başka şeye gerek yok 😅😂başka bir soruda görüşmek üzere hoşçakal 😅
Gizli romantiğim 😛😂
Görüşürüz
Yakışır kankim öğrendiğim iyi oldu 😅😂Süper fikir 😅 Sürprayzzz gibi 😅😂
Şaşırtmak lazım. Sürekli romantizm olmaz. Boku çıkar 😂
Çok güzel düşünüyorsun kankim kesinlikle 😅ama ben bokunu çıkaranlardanimn😅🤣😃
Arap sen içme bokunu çıkarıyon 😂😂😂
Kanka ben severim bokunu 😅 Çünkü bilirsin ben bombok biriyim yani 😅benden her bok olur olmaz mı 😅😂benden ne beklenir ki başka 😂😅
https://m.youtube.com/watch?v=yEOp2dMDwQc
Al da gör 15. Saniye de ben 😅
https://youtu.be/viFJ7LQKTIM
Çok boktan muhabbet oldu 😂
Hadi başka soruda görüşürüz 😂
Kanki 😅😂sen çok yaşa 😂😅bunu anama aileme çok gösterdim 😅😂Anne ben şimdi sizi buraya neden getirdim bir sorun bakim 😂😅Aklıma geldiği iyi oldu yaparım bunu 😅😂Haydi iyi akşamlar kal sağlıcakla 😂😅
İyi akşamlar 😂
Sağlıcakla kal
EyvAllah 😅😂
Sevgi yoksa insana her şey boş gelir ama insan sevdiği zaman her yer güzellesir.
Oy oy oy yakışır 😅Müthiş kesinlikle katılıyorum al benden de o kadar 😅
Her türlü 😅
O kadar..
Bitişten bir önceki evredir monotonlaşmış ilişki. İki tarafta bundan şikayetçi ise birbirlerine daha fazla vakit ayırıp çözüm odaklı çaba gösterebilirler.
Belkide destek alarak ilerlemeliler.
Allah Allah ne demek bitiş hemen bitti mi yani bu kadar miydi sevgin aşkın 😅Ben şikayetçi olmam olan düşünsün tamam mı hıh 😅
Çaba göstermek lazım her daim her türlü 😅Allah Allah destek mı mesela kimden ne desteği örneğin 😅
Çift terapistleri var onlardan 😂
Çift terapistlerini sevmiyorum 😅 mantıklı da bulmuyorum. Saçma geliyor bana 😅Hem ben aşk üstüne iktisat yaptım küçüklüğümden beri aşka aşık sevmeyi seviyorum 😅 kendim hallederim
Hem monotonluktan kaçış yoktur unut bunu çıkar kafandan her ilişki monotonluğa mahkûmdur 😅
Monotonluğu da sevmeli ki ben severim 😅
Monotonluğu kabullenmek= ilişki sonu. Bence böyle 😃 terapist mantıklı bir çözüm olabilir yapılacak başka bir şey yoksa eğer son çare
Bence değildir keyfin bilir herkesin ilişkisi aşkı ve sevgisi kendine özgüdür 😅
Benlik sorun yok 😅
Mantıklı çözüm olsa sen ben sunardık😅
Yazdıklarım edebiyat derin evet monotonluğun çaresi yoktur ama elimizden geleni yapmalıyız her daim ki ben yaparım zaten ona istinaden söyledim
Gezmeli tozmali kampa gitmeli yeni yerler görmeli her türlü yeniliğe açık olmalı aktivitelere eğlencelere etkinliklere katılmalı ki ben bunları zaten yaparım 😂
Sınırlar zorlanmalı her nevi her türlü her şeyde 😅konu ne olursa olsun maksat mutluluk eğlence gırgır 😅
Keyif meselesi değil yahu mantıklı çözüm bulmaya odaklandım ben.😂
Benim ki mantıksız mı yani konuştuklarım mantıksız mı geliyor sana hiii😅
Mantıksız değil ama ben de mantıksız cevap vermedim😂😂
Bak bu konuda haklısın he 😂Doğru söylüyorsun yani 😂Şimdi sonuç ne onu anlamadım ben 😅Neye karar verdik biz 😅😂
Aynı kapıya çıkıyor her iki yol🤣😂😂
Bence de 😅O zaman anlaştık 😂
Çok iyi oldu çok güzel oldu Buse eline sağlık 😂😅
https://m.youtube.com/watch?v=v5LfPucCIwo
İzle lütfen
Lakinki ben bunu niye izledim amacın neydi ulan 😂😂😂
Selam 😅 Sadece gül diye gülümse diye 😅 Güldürmedi mi😅Ne güzel gülüyorsun işte
Güldürdü teşekkür ederim 😊
Sevindim 😅Daim olsun 😅
Spontane çıkışlar lazım
Mesela örneğin diyeceğim de olmaz dimi 😅
ilişki canlı tutulmak için bilinçli olarak bu tür eylemlere ihtiyaç duyar hale geldiyse ve taraflar bunun farkındaysa, zaten o ilişki komaya da demektir. aşk spontan bir olgudur, bilinçsiz ve kendiliğinden yaşanan olaylarla gelişir. ilişkiyi hep bir yelkenliye benzetiyorum, rüzgar eserse kendiliğinden gider. rüzgar olmazsa yelkene üflemeniz sizi yorar. bu da ona benzeyen bir durumdur.
Geri dönüş beklemiyordum aslında sizi gördüm sanırım daha önce 😅 bir iki kez daha 😅
Spontane çıkışlara varım her türlü 😅 Deliyimdir 😅
Çok güzel yazmışsın emeğine yüreğine gönlüne sağlık parmacıklarına sağlık 😅
Ama katılmıyorum yani 😅hiç alakası yok 😅
Aşk benzinli yattır😅benzin yoksa gitmez bakım yoksa gitmez emek yoksa gitmez 😅
İlişki benim için aslında bir bebektir yeni doğmuş bir bebekten farkı yok.
Sürekli daima ilgi alaka hoşgörü şefkat korunma kollama ister dikkat ister
Ben her ilişkinin monotonluğa mahkûm olduğuna inanıyorum çözüm yoktur ne kadar zengin olursak olalım yapacağımız şeyler yine aynı olur sürekli sürekli farklı şeyler yapamayız
Monotonluğu normal görüp sevmeliyiz diyorum ben severim de sıkılmam hiç sabah akşam gece gündüz aynı odada olsam sıkılmam ama doymamda 😅
Sağol geri dönüşün için 😅
Kel ve ilacı olsa 😀
Bende kelim desem de inanma gürdür saçlarım 🤣 İlaç bende sor yeterli 🤣Gel yeterli her türlü karışım bulunur yani 😅ot mezunuyum her türlü ottan anlarım 🤣
Ot değil öküzden anlaman lazım 😂
Veterinerde de çalıştım anlarım her türlü öküzden 😅Sarı kızım vardı sarıkız 😅
Hahaaa bilmediğnde yok
Boşuna demedik yani ben çok bok ederim çünkü bombokum elimden ne uçan kurtulur ne kaçan 😅🤣
15. Saniye de ben gör 😅
Arkana bakmadan kaçmalı haha :D
Yakıştıramadım harbi mi diyün sahi mi 😅 Böyle mi seversin sen hadi konuş susma hak etmedi mi bu aşk 🤣
Harbi diyüm hahah harbi sıkılırım ya. Yani ilişki dediğin heyecanlı, hareketli olur ya. Durağan şeyleri sevmem. :D ben nasıl severim bilmiyorum bilemiyorum hahaha ben farklılığı seviyorum, ilginçliği... merakı heyecanı seviyorum. bilmiyorum ne halt seviyorum artık hahah
Aşk aşk haketmedi beni demek ki... küsmedik aşka ama ne biliyim sıkıldım. Hahah😅
Hımmm hiç sevmem bunu hiç 😅Sıkılan insandan nefret ederim ben😅İlişki değil kişi kişiler kişilik ve karakter eğlenceli olur deli olur adrenalin tutkunu olurrr her bok olur ve ilişkiyi de öyle yapar ancak sürekli sürekli yapacak yeni şeyler yoktur o yüzden monotonluğu sevmelidir ve ben severim 😅
Durağan şeyleri bende sevmem ama aşkımla onu da severim her boku severim 😅
Bende farklılığı ilginçliği severim her türlüsü de mevcutda 365 günlük yok yani 😅
Allah Allah 😅🤣Sıkılan kişi aşk hak etmedi beni demesi de ne bileyim yani 🤣
Sıkılan sevmemiştir sevmeyi bilmiyordur o kadar 😅
O kadar diyorum bak 😅
Ben aslında sıkıldığımdanda değil. Bir şey oluyor ve olmuyor hahah
Yani bilmiyorum ilişkide bir şeyler dengede gitmiyor. saglayamiyorum sanırım. Sıkılıyorum bazen evet ama karşımdakinide anlamaya çalışıyorum. Kişilik ve karakterle eğlenceli olur elbette 😅
Tutku adrenalin önemlidir hahah
Monotonluk sıkıcı geliyor dediğim gibi. Yani neşe hareket iyidir bence.
Sen monotonlugu seviyormussun bu olabilir. Yani herkes aynı düşünecek diye bir kural yok. Doğal yani:)
Sen aşka aşıksın. hahah birilerine aşık olmaktan çok aşka aşık bir adamsın :D
Farklılık her zaman güzel ve özeldir.
Sıkılan kişi değilimdir belki sadece... bizde taş kalpli değiliz sonuçta. Deliler gibi bizde sevdik hahah hangimiz sevmedik çılgınlar gibi. :D
Hoşlandığımda oldu. ama bir şeyler yolunda gitmedi işte. Özlediğim zamanlarda adım atmadım , atmam hahah
Acaba ben mi sevmeyi bilmiyordum yoksa sevgim mi fazla gelmişti? Hahah
İlişkilerimde genelde giden oldum evet. ama son iki ilişkide giden ben değildim. Ve tüm ilişkilerimde saygılıydım, mutlaka değer verdim :) onlarda saygılıydı aynı şekilde. Ama bir şeyler olmadı. Katlanamadık sanırım hahah
Bunu bilemiyorum bilemiyorum. kafam karman çorman ettin bak hahah
Acaba gerçekten hiç sevmedim mi diyorum. ama aşık oldum eminim. Çünkü canımın yandığını hissettim. tüm kalbimle seviyordum. İlk defa ağladım. Direndim ama adım atmadım. haha bir süre sonra acılarıma alıştım, kabullendim. Sonra hoşlandım birinden. yani bilmiyorum yine bir şeyler yolunda olmadı. aşık değildim. O da değildi. Ama bir şeyler olmadı. Yani ikimiz içinde hoşlantıdan fazlası yoktu. Böyle durumda tabii ki kalmanın anlamı yok...:D yani eğer benim için mücadele edildiğini anlasaydım bende mücadele ederdim belki 😅
Kısaca bilmiyorum bilmiyorum. Hahah ne isteğimi bilmiyorum. :D
O kadar dedim hahhaha
Acaba gerçekten sorun ne bazen düşünüyorum. Bir yerde bir yanlış var. Bu ben ya da karşı tarafta değil. Ama ne? hahah 😅
Selam 😅Bir şey oluyor ve olmuyor ya olan şey önemli. Ameller niyetlere göredir. Nedenler detaylar önemlidir. Neden sonuç ilişkisi 😅
Dedektif olacaktım da olmadı işte 😅
Çok kanıt izledim Memoli 😅
Denge çok da önemli değil bence. Sağlamak yüzde elli sana yüzde elli partnerine bağlı
Ne kadar iyi olursak olalım mükemmel olalım hiçbir boka yaramaz 😅
Karşılıklı her şey 😅
Ben deliyim zir deli divane 😅her türlü 😅 biliyorsun her bok var bende 😂bombokum 😂😅
Bende var tutku adrenalin çılgınlık manyaklik😅
Monotonluk bence de sıkıcı o yüzden elimizden geleni yapacağız. Örneğin tatile gideceğiz sonra farklı yerlere sonra daha farklı sonra camp tur eğlence boğaz turu yürüyüş bisiklet turu motorsiklet turu karavan 😅 yemeğimiz şeyler içmediğiz şeyler yiyip içmediğimiz mekanlar 😅
Her türlü aktivite eğlence olur her türlü yeniliğe açığım açık olmalı 😅
Durup dururken yırtık dondan çıkar gibi olmalı 😅😂ama ne yaparsak yapalım sonu yok ucu yok bir süre sonra aynı olacak o yüzden yapalum ama sevelim 😅 sıkılmayalım 😅
Sıkılırsak sevenler üzülür sevilenler üzülür
Monotonluğu sevmiyorum derin edebiyat monotonluğu normal görüyorum ama elimden geleni yaparım😅 monotonluk genel bir sorun 😅izah etmek istedim 😅
Üstümüze düşeni yapacağız yoksa olmaz yani evde guguk kuşu gibi oturmak yok uçmak lazım 😅
Aşka aşığım en çok 😅aşkı hak eden pek yok 😅
İçeceklere de aşığım yemek yemeğe de 😅😂
Ben sevdim çılgınlar gibi eşsekler gibi tepildim 😂😅
Olabilir her şey olabilir iyi şeyler olsun bilmem senin gibi biri sevmeyi bilmiyor olamaz öyle olsa böyle bu kadar uzun güzel yazamazdin 😅
Katlanılacak şeyler var katlanmak zorunda değiliz her şeye katlanmak da karşılıklı olacak bir ben bir sen hep ben hep sen olmaz 😅
Kalmanın anlamı yok derhal terket 😅😂tabi ki hak edene mücadele edilir 😂
Herkes için olmaz boşa kürek çekmemek lazım 😂😅
Öğrenirsin öğrenirsin 😅😂hiç sanmıyorum ne istediğini bilmediğini 😅
O kadar işte 😅
Çok da düşünmemek lazım kafanı takma hallederiz 😅o iş bende 😅
Aynen hersey karşılıklı olur tabii. 😅
Ben direk kestirip atıyorum zaten. Yani yoluma bakıyorum haha
Mücadele neye edilir bilmiyorum.😅
Tabii ki boşa kürek çekmemek gerekir. 😅
Hihi 😅her türlü 😅
Kestirip at vakit nakittir hayat kısa kuşlar uçuyor filan 😅zaman su misali akıp gidiyor 😅
Zaman paradan kıymetlidir 😅
Öğrenirsin öğretiriz 😅
Afferim ne güzel ya 😅leb demeden leblebiyi anlıyorsun 😅😂
Haklısın zaman nasılda akıp geçiyor 😅
Zamanda değerli parada değerli evet 😅
Hahah teşekkür ederim 😅
Su misali akıp geçiyor 😂
İkisi de çokça 😂
Ricalar ve teşekkürler al sana bir şarkı 😅
m.youtube.com/watch
Şarkı için bende teşekkür ederim. çok naziksin 😊😅
Eğlenceli şarkı hahah ama biraz tribe girdim bak diyormuşum 😅😅
Rica ederim 😅Ni demek 😅
Sevdiğim bir şarkıydı uzun zamandır dinlemiyordum 😅
Aklıma geldi zaman su diyince 🤣😅😂
Tribe girme 😂😅🤣hayale gir oyuna gir eve gir işe gir havuza gir güzel yerlere gir 🤣😅😂
Benim sayemde tekrar dinlemiş oldun haha
İyi yapmışsın dinlemiş olduk 😅
Tamam tamam tribe girmeyeceğim hahah girmemeliyim zaten :d
Olduk olduk 😅
Kesinlikle girme 😅😂
Peki peki 😅😅
Tamam ulan 😅😂
Diyecek bir şey bulamadım ulan 😅😅
Canın sağolsun bazen susmak gerekir 😂😅
Peki peki susuyorum hahah😅😅
Sus demedim 😅😂 konuşacak bir şey yoksa canını sıkma başka soruda GörüşürüzZzzZzzzzzz 😂ne olcak
Peki peki. anladım😅😅görüşürüzzzz😅
Olar 😅😂haydi kal sağlıcakla hoşça 😂😅Allah'a emanet ol çıktı ellerimden ama inanmıyorsun 😅😂
Seni sana emanet ediyorum kendine sahip çık adamı hasta etme djsjd
Sende sağlıcakla kal ve hoşça.😅 Ve Allaha Sende emanet ol. inanmıyorum ama saygım var tabii 😅
Bende seni sana emanet ediyorum😅
EyvAllah 😅 Teşekkürler olurrr😂 başım gözüm üstüne
Hic bise
EyvAllah 😅
tatile kaçmalı
Mantıklı iyi gelir ama başka 😅
Ayrılmalı.😄
Oha derdim de ayıp olur şimdi 😅ama hiç yakıştıramadım yani 😅Böyle sevgi mi olur yahu 🤣
Doğru söyleyene gıcıklığın mı var senin yahu.😄
Ne alakası var şimdi doğru ile bu mudur doğru olan 😅Bu senin doğrun 😅Doğru tektir kişilerin doğrusu doğruyu doğru olanı değiştirmez 😅
Bana göre çok çok çokça yanlış yani😅
Böyle aşk mı olur yahu 😅
Peki ayrıldın ya diğeri yine aynı olmayacak mı sonu var mı bunun MoonNıght😅
Diğerinin olacağı ne malum. 😂
Hem doğru benim doğrum başkasına ne.😂
Olmayacağı ne malûm 😅hem ben iletişim mezunuyum 😅aşk üstüne iktisat yaptım 😅 Psikoloji okudum 🤣
Tamam madem öyle 😅Keyfin bilir gönlünce olsun 😅Hıh mutlu ve serin günler dilerim
Maşallah diyelim sana, iyi günler.😂😂
Sana da maşaAllah tü tü tü 😅
Bu arada her ilişki monotonluğa mahkûmdur çözüm yoktur. Çünkü sürekli sürekli yeni şeyler yapamayız bunun imkanı yoktur. Ne kadar zengin olursak olalım yaptığımız şeyler aynı olur sıradan olur ve sevmeli ben severim her türlü normal karşılarım
Ahu çok şanslı o zaman.😅
Yakışır 😅Ahu hayalim 😅Bir dizi vardı yapamıyorum Ahu yapamıyorum olmuyor 😅Suskunlar 😅
inşaAllah Ahu da şanslı olduğunu düşünür ben bunu seviyorum bilmiyorum farkındayım ama Ahu farkında değilse olmazsa sıkıntı fakat ben her türlü sıkıntıda da varım ve yanında olurum 😅
Alayına isyan 😅hiç kimse hiçbir şey durduramaz tutamaz beni 😅
Sen bile tutamazsın bir Ahu için dururum ya da tam gaz 😅
https://m.youtube.com/watch?v=YS4BDix2Tck
Bu görsele Ahu yazacak bir şey bulamadım 🤣😅
Bi sakin ol.😅
Olur 😅
m.youtube.com/watch
😅😅
😅😅
Seks
Sekste hep aynı olur kaç tane pozisyon var ki 😅ya da kaç farklı yerde yapabiliriz 😅
Hahahahaha meme 😂😂
O nereden çıktı ne memesi 😅😂
Peltenin yaptigi yoruma cok guldum tek kelime ile ozetlemis, aklima meme demek geldi
Seks canlandırmaz ilişkiyi katılmıyorum
Patatesi degistirin demiyoruz ama her gun haslanmis yenmez. Bazen kizartirsin, bazen roast yaparsin, bazen pure yaparsin, yeri gelir kumpir olarak yersin.
Ona varım normal de yine aynı olur 😅 Monoton olur yapmış oluruz
Beyefendi siz de herseye varsiniz masallah. Hayirli isler.
Varım 😅 Çünkü deli dolu çocuksu çılgın duygusal ormantik romantik hiperaktif sevdiğimi korurken serseri normalde efendi zipcikti fırlama bende her bok var 😅 karakterim bu ben çok bok ederim çünkü bombokum
İzle de gör 15. Saniye de ben 😅
Anliyorum
Teşekkürler 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?