Yani yanlış anlamayın ancak eşiniz haklı, benim kanaatim hiçbir zaman bir erkekten en yakın arkadaş olmaz. İş hayatımda arkadaşım çok. Birçok konuyu paylaşmak isterler ne çok derin konulara girerim nede en yakın arkadaşları olurum. Bence eşiniz haklı.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılyok mu senin kiz arkadasin? Kiz kardesin? Erkek kardesin? Anan baban? Onlarla git kocan gelmiyorsa? En yakin erkek arkadasim? Kocandan intikamini erkek arkadasinla sinemaya giderek mi alıyorsun? Evlilik böyle bir sey degil... seni de tanımıyoruz? Ne oldu da kocan böyle agresiflesti? Cok mu talepkarsin adamin belki parasi yoo, belki yorgun belki ev insani? Ya da sen gercekten haklısın adam senin isteklerini göz ardı eden bir odun. Ama çare erkek arkadasinla sinemaya gitmek degil. Evliligini bozmak istiyorsan, git. Kim ne karışır? Benim ya da esimin karşı cinsten bir arkadasi olamaz. En fazla enn fazla is yerinde mecburiyetten isle ilgili bir konu konusabilirler. Mesajlasamaz bile. Mahvederim hayatini. Anında kapıda bulur kendini. Cocuklarimi da göstermem. Bu ciddi bir durum..
12 Yorumla
Soran+1 yılBana bak milletin hayatina karışıp sanki bir haltmıs gibi gelip bana bu üslubu kullanma sen kimsin de bana kızıyorsun kendine gel yoksa ben seni kendine getirecegim
Soran+1 yılBen seni en iyi cevap secmedim bu lanet uygulama kafayi takdi gelmis seni en iyi seçmiş bir de
+1 yılBir saniye evlisin.. Ve sinemeya gittiğin kişi erkek hem de evlisin ve kocan bunu duyuyor görüyor ve sinirleniyor suçu ona atıyorsun. Psikolojik sorunların mı var? Yoksa olayları mı çarpıtarak kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun, yoksa hepsinden de beter bir narsist misin un bu modern yaşam özgür yaşam değil bildiğin.. Her. Neyse bunları okudukça iyi ki evlilik kültürünü kafama zamanında empoze etmemişim iyi ki hiçbir kadınla ciddi düşünmüyorum diyorum kusacam çünkü az daha okusam mesajlarını
03 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar kasma, trol soru belli ki.
- +1 yıl
@MissFilozof bunun gibi etrafımda hem yeni evli olup bir de her haltı yiyen insanları gördükçe daha çok tiksinmemek için yutkunuyorum. Bunlar da extrası eğer gerçekse vay bu insanlığın haline. Tiksindirici
Soran+1 yılAyn siz burada tabimadiginiz insan hakkinda atmaya devam edin sizin karakteriniz bu iste ikinizin de
Aşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. Erkekten yakın arkadaş, kanki falan olmazzzz eşin haklı hemde sonuna kadar mahkemeye götürse boşanma sebebi kanunlarda var yakın arkadaşının gözlerinin içine bak sor bakalım seni arzuluyorum diye yakın arkadaş neye dönüşüyor sende gör
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 610 cevap paylaştı. En yakın arkadaşım dediğin erkeği bir sınava tabii tutarsan kocanın ne kadar haklı olduğunu görürsün. İlk fırsatta üstüne atlamak için can atıyordur. Kadınla erkek arkadaş olamaz.
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle biri degil ustelik o baskasina aşık
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen sevgilimi bile en yakın kız arkadaşıyla sinemaya göndermedim be. Kocamken hiç gidemez. Rahat mısın kızım sen? G*vat mı senin kocan? Olay çıkarmasın da ne yapsın. Eşin haklı tabii. Pişkin pişkin sormuşsun bir de.
27 Yorumla
Soran+1 yılOnce git terbiye saygi ogren sonra gel bana iftira at
Cevap sahibi+1 yılGece gece erkekle sinemaya gitmeye kalkan sensin kocan varken. Madem cevapları kaldıramıyorsun sorma o zaman.
Senden terbiye öğrenecek değilim. İftira falan da atmadım nerenden anladıysan. 😂
Soran+1 yılNeresi gece ayrıca kocama kac defa yalvardim hayır dedi bağırdı cagirdi neden dedim istemiyorum zorlama dedi kalbimi kirdi o yuzden kocamla gitmiyorum
- +1 yıl
🤣 Sonunda bu trol sorulara gereken sert bir cevap geldi👏🏻
Soran+1 yıl@MissFilozof trol dote iftira atıyorsun bir de gelmiş bana yazılan bu saygısız cevaba katiliyorsun ya sen de onunla ayni karakterdesin yanlışi dogru kabul ediyorusnjz ve tebrik ediyrosunuz su an ama yarin obur gun size aynisi yapilinca bakalim ayni sekilde ceval verecek misiniz
- +1 yıl
Kocan varken erkek arkadaşınla sinemaya giderken seni takdir etmemizi mi bekliyorsun?🥱
Soran+1 yılSanki*
+1 yılSen bunu kendine hak görürsen, sen sinemadayken kocan da kız arkadaşını eve davet eder koleksiyon göstermeye.
Haksızsın😏24 Yorumla
Soran+1 yılSen bu ikisini denk tutuyorsan sorun sen de kusura bakmada
Soran+1 yılBoyle cevap yazarsan boyle de cevap irsin iste insan gibi yazin
Soran+1 yılSen burada beni yollu durumuna dusuruyorsun ustelik tanımadan etmeden bjr de iftira atıyorsun ve kadınsın iste derler ya kadinin en buyuk dusmani yine kadindir diye
Soran+1 yılAma bu attiginiz iftiralar bir gun size donecek bu yaninkza kar kalmayacak simdi oturduğunuz yerden klavye delikanliligi yapın siz
+1 yılNasi bı kafada yaşıyosun bilmiyorum ama eşin diyelim ki buna ve ya bunun gibi daha birçok şeye müsade etti evli kalmanın neresi mantıklı evlilik ne demek ya siz farkında değilsiniz ya da arkadaşınjz bı kadınla bı erkek arkadaş kalabilirim mi bu mümkün mü ya arkadaşım aşık demişsin eşinizi de alın arkadaşınız sevdiği kızlara birliktelik gidin alın size çözüm yolu bunu size o teklif ettiyse azıcık uyanık olun
05 Yorumla
Soran+1 yılOnjn sevdiği kiz yurt disinda tatilde benimki de gelmek istemedi filme 1 ay yalvardim ki gidelim hayir dedi bagirdi kufur etti bjr filme gitmek istedigim icin demedigink birakmadi ben de o filme gitmeyi istiyordum kocam boyle yapip kalbimi kirinca bej de arkadaşımla gideyim dedim
Soran+1 yılO yüzden sakin ol bir dinle bana kizmaya hakkin yok burada çünkü
- +1 yıl
Ne olursa olsun bu şekilde bı yazı algı oluşturuyor insanlarda seni tanımıyorum kim oldugunda hangi vasifta olduğunda beni ilgilendirmez fakat sence ne kadar mantıklı bunu yapmak istemen bı insan yanlız da sinemaya gidememezmi bence gayet gidebilir evde bunun için bı ortam yarata bilirsin bu çok mümkün olabilir eşini asip kesmek ne kadar kolay bende bunu bazen eşimi kzip onu haksız çıkarabiliyorum bide ondan dinlendiğin de ben haksız çıkabiliyorum evlilik yurutulemediginde bi çözüm yolu öncelik olmalı oldurulmaya çalışmalı olmadığında ozmn bitirilmeli yani sen şimdi bı sinemaya gidemedin diye hakaret etti diyosun bence eşin sinemaya gitmeyi kabul etmedi sende arkadaşimla gidicem diyince hakaretler etmeye ve küfür etmeye başladı aksiyse eğer tek başına bile gitmene izin vermiyorsa seni herşeyden mahrum bırakıyordu neden onla duruyorsun ki
Soran+1 yılAma sence öyle kendi kafanda kuruyorsun bir sey gormedin bilmiyorsun ve beni suclu cikarmak icin elinden geleni yapıyorsun
Soran+1 yılNe derdin varsa benimle artik orasini bilmiyroum cunku ben sana bir sey yapmadım
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Eşine birlikte gitmeyi neden teklif etmedin? Bilmiyorum farkında mısın ama evlisin ve bu çocuk oyuncağı değil. Yanında kocan olmadan bir erkekle sinema senin neyine?
00 Yorumla
+1 yılKocan haklı. Kafayı mı yedin sen evli bir kadınsın. Kocanla değil elin denyyyolsuyla sinemaya gidiyon? Sen hayırdır ya hangi fantezi derdindesin?
00 YorumlaSıkıntı kanka ben de isterdim böyle arkadaşım olsun ama toplum olarak sıkıntı o yüzden eşiniz en iyi arkadaşınız olsun derler güzel evlilikler için
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 504 cevap paylaştı.
+1 yılSinema değilde yemek yeme kahve içme olsa idi aynı mı olurdu düşüncesi merak ettim. Empati yap en yakın arkadaşı ile o sinemaya gitse sen ne yaparsın?
03 Yorumla
Soran+1 yılO zaman kendisi benimle gelsin filme kac defa yalvardım hep bağırdı reddetti o zaman karismiycak
- +1 yıl
Anladığım kadarıyla bir miktar kıskandırma ve intikam alma duyguları seziyorum şu an , böyle bir çabadaysanız yanlış yoldasınız eğer değilseniz de bu yaptığınız yanlış bir durum siz onu arkadaş olarak görüyorsunuz belki gerçekten o da sizi arkadaş olarak görüyor ama kocanızın ne düşündüğünü bir empati yapın adamın içini gıcıklatıyorsunuz şu an sevdiğiniz insanlara empati yaparak yaklaşın ha karşınızdaki adam öyle yola gelmez böyle yola getiricem diyorsanız siz zaten üzülerek söylüyorum yanlış bir insanla birliktesiniz.
Saygılar :) - +1 yıl
Davranış biçimin yanlış bence böyle şeyler erkekleri iter daha büyük sorunlar çıkabilir.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÜzgünüm ama kocişin haklı şekerim
40 Yorumla kocan haklı tabiki. bir kız ve bir erkeğin aralarında cinsel muhabbet, cinsel şaka da dahil olmadan arkadaş olmaları imkansız.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Güven duyulursa gidilir, ancak niyet önemli. Arkadaşına güvenmiyorsa, haklıdır. Bir anda film siz olursunuz.
00 Yorumla
+1 yılEşin haklı bir kadın başka bi erkekle sinemaya gidemez nekadar arkadaş olsada bu doğru değil sonuçta o da bi erkek
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı. kocan haklı gayet ben oslam hayatta bi kadınla sinamaya göndermem ben varken arkadasıyla gidicek bi de ohooo
00 Yorumla
+1 yılEve davet et , evde seyredin :) sinema da rahat edemezsiniz hem. Kocan seni düşünmüş bak :)
03 Yorumla
Soran+1 yılGec dalganı
- +1 yıl
:) onun evine git sende.
Soran+1 yılSaygısızlık yapma iki dk da adamk sevgilim yaptınız ne dediğinize dikket edin beni ne duruma dusurdunuz
+1 yılBurada haklı olduğun tek bir nokta bile yok.
00 YorumlaSen manyak mısın, tabiki kocan haklı, bir de soruyosun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 818 cevap paylaştı. ciddi olarak soru sormuyorsundur. trol soru olmalı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Boşa o kocayı, sonra istediğinle sinemaya git Hahhahaaa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılFreud; "Bir erkeğin beklentisi yoksa kadınlarla arkadaş olmaz."
Kocan haklı.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 561 cevap paylaştı. kocan haklı tabiki ne alaka ya sen evlisin sonuçta
05 Yorumla
Soran+1 yılEvliyim ama kocama 1 ay yalvardim ki bak bu film cikiyormus oraya gidelim diye sirf bunj dedim diye isitmedigim hakaret kudur kalmadi durduk yere kalbimi kirdi bahiedi filan ben de o filme gitmek istiyorum o yuzden hem ona inat olsun hem de gek gitmiyim diye arkadaşımla girmek istoyorum
Soran+1 yılOlay bu
Soran+1 yılKüfür *
Soran+1 yılBağırdı *
Soran+1 yılTek*
Gizli Üye(30-35)+1 yılEmpati yap kocan başka kadınla sinemaya gidebilir mi?
Eğer sorun çıkarmıyor san senin kararın. şahsen ben izin vermezdim.00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen haklısın nolacak sanki en yakın arkadaşın ile sinemaya gitsen
00 YorumlaHayatim bu nasil soru kocan kabalik etmis erkek arkadasinla sinemaya gitmene nasil olur da izin vermez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNıye olay çıkarıyor ki Kocanda kız arkdaşıyla gitsin nshsjsjs
31 Yorumla
Soran+1 yılYa bak zaten tanimadigim etmedigim adamlar bana satilacak kizsin yollusun siye iftira atiyor kufrediyor hakaret ediyor siz de boyke ykrum yapmayi dalga geçmeyin duzgun cevap verjn sinirlerim cok bozuk
+1 yılOda evine kız arkadaşını çağırabilir mesela siz sinemadayken 🤔olabilirmi olamaz
00 Yorumla
+1 yılBuna empati kurarak sen karar ver.
11 Yorumla
Soran+1 yılVeridm ben de onu 1 ay yalvarmasina ragmen hayir filme gitmeyeceğim diye bagiriip kufur edip kalbini kirsaydim ve o da yakin arkadaşıyla gitseydi boyle yapmazdım cunku hak etmis olurdum
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocanın kız arkadaşıyla sinemaya gitmesi senin için sorun olmuyorsa seninki de olmamalı. Şahsen benim için sorun olurdu
00 Yorumla
+1 yılNeden sinemaya eşinizle gitmiyorsunuz ki?
06 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü kendisine defalarca yalvardım fakat reddetti bagirdik kavga çıkardı simdi de boyle yapiyir
Soran+1 yılBağırdı *
- +1 yıl
Anladım. Eşinizin yaptığı hos değil tabi ancak ona inat hoşlanmayacağı şekilde bir erkekle sinemaya gitmeniz evliliğinizi çıkmaza sürükler. Böyle ufak sorunlar için meseleyi büyütmeyin bence.
Genel bir karakter problemi yasiyorsanız da inatlaşmadan konuşarak halletmeye çalışmanızı öneririm. Çünkü iş çıkmaza girince siz başka erkeklerle sinemaya gittiniz olacak.
Soran+1 yılBen o filme gitmek istiyorum ve bana bu kadar agir sozler ettigi icin ona cok kirginim cunku hak etmedim o sozleri o yuzden arkadaşımla gotmek istoyorum
Soran+1 yılO an yanimda degildin neler soyledi neler yaptı gormedin
Soran+1 yılSadece bir filme gitmek istediğim icin hem de
+1 yılEvlenmeden önce de arkadaşın miydi bu kişi?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılaa neden sorun çıkarmış ya çok gerici
020 Yorumla
Soran+1 yılSenin karın bir erkekle bile konuşamiycak bile o zaman. Hep kızlarla konuşacak erkekle konusmasi haram di mi
- +1 yıl
bence eve gidip izleyin rahat olmaz sinema eşin saçmalamış
Soran+1 yılSaygısızlık yapma iki dk da adamı sevgilim yaptınız ne dediğinize dikket edin beni ne duruma dusurdunuz
- +1 yıl
kusura bakma ortada malzeme olunca meze olursun her zaman :)
Soran+1 yılSırf Arkadaşım diye şu dediklerinize bak ya bir kadin sadece kadinlarla mi arkadas olmak zorunda saygili efendi erkek yok mu hepiniz mi *
Soran+1 yılBurada sadece bana degil kendine vw diger erkeklere de hakaret etmis oldun
- +1 yıl
bu saygılı erkeklikle alakası yok bu devirde babaya bile güvenmiyorum gayet açık net
Soran+1 yılİyi de kac senelik arkadasim kardesim gibi beni bacısı yerine koyuyor ve baskasina aşik kovam da bunlari bilerek benle evlendi simdi arkadaşlarıma karışıyor yanlis bir sey yapmadim arkadaşlarımla bir mesafe bile koydum sadece film çıktı ona gidelim dedik ne var bunda
Soran+1 yılNiye beni or*** durumuna düşünüyorsunuz siz dedikelrinizin fatkinda degilsiniz ne kadar agir iftira attiginizin farkinda degilsiniz ben size pe**** diyor muyum
- +1 yıl
güzel kardeşim diyemezsin zaten :D ben seni pazarlarsam dersin ve sende o durumdasın ama :D yapcak bişi yok sen modernsin ben bağnazım haklısın gitte gör amnı tersden :D başına bir iş gelir inşşşş
Soran+1 yılSen de o durumsasin doyor lan tanımadığin etmedigin kiza bu kadar agir kufur hakaret iftira atacak kadar saugisiz ve ahlaksiz mi yetiştirdi annen seni. Bir de sonra kufur etmis karakterin bu kadar senin saygin bu kadar iste haksiz beddua tutmazmiş tam tersi sahibine geri donermiş bunu da bil dw
- +1 yıl
hak eden hak ettiğini bulur merak etme en başta sen :)
Soran+1 yılDemekki her kadina or*** gozuyle bakiyorsun boyle hepimiz ay erkek var kaccc yapacaz ki bu iftiralara ugramayalim senin dusuncen bu aksi i yaparsan satılacak kiz oluyorsun
Soran+1 yılSana dava açsam iyi tazminat alirim devame t boyle konuşmaya
- +1 yıl
alırsın başını :D
Soran+1 yılDevam et boyle herkes de senin ne oldugunu nasil ahlaksiz saygisiz iftiraci biri oldugunu görmus olur benim de mahkemede isime yarar bir de uzerinde uniforma var o uniforma sizin gibilere kaldi ya ona üzülüyorum
- +1 yıl
yav de haydeee git sinemana :D gevşek sanamı kaldı beni yorumlamak laf etmek yollu
Soran+1 yılYollu ben degilim fakat sen cok yolluyla takildigin icin kendine onlari layik gördüğün icin her kadini onlardan sanıyorsun asil sen git isine
Soran+1 yılSanami kaldi benim slrumacevap vermek dfol git lan sorumdan
- +1 yıl
tamam aplaaaa
Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Koca varsa kocan haklı
00 Yorumla
+1 yılBu da soru mu! O haklı tabii ki!
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Yqptigin yanlis
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bu saat dediğiniz saat önemli oldu şu anda :)
00 Yorumla
+1 yılTroll sorun pek hoşmuş.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılManyak bunlar yemin ediyorum
00 Yorumla
+1 yılYetti bu trol canım sorular artık
00 YorumlaKocan haklı tabii ki
00 Yorumlakocan çomar mı yaawwğğ clxşzşz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlay bundan ibaretse Enişteciyim ben
02 Yorumla
Soran+1 yılBak iste ne guzel soyledin dusunceni bitti bu kadar di mi asagida bana satilqcak kızsın diyen filan var ya
- +1 yıl
Kulak asma ya her türlü insan var burada asıp kesiyorlar
+1 yıladam olsa boşardı seni
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocan seni boşamalı en mantıklısı bu
01 Yorumla
Soran+1 yılBöyle olaylari büyütüp bosamalı demeye yuva yikmaya bayılıyorsunuz
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerek yok? Var mı sence?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkocan haklı. üstelik sinemalar tehlikeli yerler
00 Yorumla
+1 yılkocan haklı
01 Yorumla
Soran+1 yılAbla rujun rengi cok guzel hangi marka kac numara
+1 yılSoruyon mu abla kocan haklı
00 YorumlaKocan haklı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılYorumsuz...
00 Yorumla
+1 yılEşiniz haklı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılKocan haklı
00 Yorumla
+1 yılkoca kişisi haklı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılkocan haklı tabiki
00 Yorumla
+1 yılKocan haklı
00 Yorumla
+1 yılEşin haklı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. eşin haklı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılhaklı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocan
00 Yorumla
+1 yılKocan :D
20 YorumlaTabiki sen
00 Yorumlasonuc noldu
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri