Kaç yaşında evlenmek daha iyidir?
Evliyim
Bekarım
Dulum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evlilik için en makul yaş, herkes için farklı olabilir. Evlenme kararı, iyi düşünülmüş ve duygusal olarak hazır hissedilen bir karar olmalıdır. Kişilerin kendi duygusal olgunluk seviyelerini değerlendirmeleri, partnerleriyle olan iletişimleri, karşılıklı saygı ve anlayış gibi unsurları göz önünde bulundurmaları önemlidir. Evlilik için "makul" yaş, kültürel, toplumsal, ve kişisel tercihlere göre değişebilir. Evlenme yaşı, kişinin yetişkinlik düzeyine, olgunluğuna, duygusal hazırlığına, eğitim ve kariyer hedeflerine, maddi durumuna, aile yapısına ve diğer kişisel faktörlere bağlı olarak belirlenir. Bazı toplumlarda evlilik için daha erken yaşlar kabul edilirken, diğer toplumlarda evlilik için daha geç yaşlar tercih edilebilir. Genel olarak, birçok ülkede yasalar evlenme yaşını belirler ve reşit olma yaşı genellikle 18'dir. Ancak, bazı ülkelerde yasal olarak reşit olma yaşı daha düşük olabilir ve evlenme için izin alınabilir. Önemli olan, evlilik kararını aceleyle vermek yerine, kendini tanımak, ilişkiyi olgunlukla ele almak ve partnerle uyumlu bir şekilde ilerlemektir. Evlenme yaşı kişisel hedeflere, değerlere ve isteklere bağlı olarak değişebilir ve herkes için farklılık gösterebilir.
Bence en iyi yaşlar 25 30 civarı mümkünse her şey tamamsa 25 26 iyidir. Yani ben evliliği çok istedim olmadı ve hala bekarım hiç iyi bir şey değil. Ayrıca muhafazakar bir hayatınız varsa emin olun her şeye evlilerden çok daha fazla dikkat etmeniz gerekiyor. Kimseye bakma, rahatsız etmekten kaçın, vs vs. Yani erken evlilik birçok şeyi düzene sokmanız noktasında çok faydalı
Cevap
24Cevap
Kadinlar icin 25-30 yas arasi evlenmek en uygun yas araligidir.
30 yasini gectikten sonra ve ozellikle 40 yasina yaklasmaya basladikca. Artik eski gunlerde karsilastiginiz erkeklerin hic biri olmayacaktir.
40 yasini gecti iseniz ve halen evlenmediyseniz kadinlar icin gercekten eskiden talip olan erkekler bir hayli azalmis olur.
45 yasini gectikten sonra ise sadece yaninizda sadeece hayatinizi paylasak bir erkek arasiniz.
50 yasi gectikten sonra artik bir cok sey icin cok gectir. Nefes alan bir arkadas olsun yer yaninizda.
not:uzman psikolog arkadasimin annesi soyledi yazdim
Şunu fark ettimde
18-22 yaş arası o yaşların verdiği cahillikle evlenmek daha kolay göz bir şeyi görmüyor sanırım.
24-28 yaş arası daha seçici ve kendi düzeyinde insanlar arıyor.
29-35 yaş arasıda zaten içine kapanmış oluyor. Evde kalıyor diye düşünüyorum.
Yanılıyormuyum?
evlenmenin belli bir yaşı yoktur. evlilik için belli şartların olgunlaşması gerekir ve bunlar herkeste farklı yaşlarda olgunlaşır ve gelişir. o yüzden şu yaşta evlenilmelidir denemez.
Şartlar olgunlaştığı ilk anda harekete geçmek gerekir.
30 yaşındqn önce erkek için mantıksız kadinsan 20 yaşında evlen bence
İnşallah evde kalırsın kimse almaz seni
Okumayanlar için 19 dan itibaren, okuyacam meslek sahibi olacam diyenler 25 civarı uygun.
Yaşa takılmadan zamanı geldiğinde sen onu hissedeceksindir
Bekarım 32 yaşındayım evlenseydim daha iyi olurdu benim için
Erken yaşta evlenmenin mantıksız olduğunu düşünüyorum 30 a doğru evlenmek mantıklı bence
Evlenmemek daha makul
Yaş olgusu kişiye göre değişir.
30 dan önce evlilik saçma
Evlenmemek daha makul gibi geliyor
28 iyidir erkekler için Bayanlar için 25
Hiç evlenmemek daha makul
30 dan sonra
evliyim
Bekarım. Bekarlık sultanlıktır 😝😝
Oof ya yeter uğraşma benimle 🥺
Kesinlikle 30 yaş sonrasi
En mantıklıısını söylüyorum EVLENMEYİN.
Bekarım
Bekarlik
Erkekler için 27 kadınlar için 25
67.:
70,80 yaşları iyidir
Yaşın önemi yok
27/32 bence ideal gibi
23 olabilif
En az 25 yaş
25 yaşında
emin oldugun yasta
Erkek için 35'ten sonra. Kadın için 24-28.
Evlenmek mantıklı bir şey değil :D
Evlenememek makul
Nasip dnndnd
Şimdi evlen
En erken 28-30
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?