Aşk İlişkileri 2 aydır sevgilim yok, bu süre çok mu uzun? Kaan69sever Takip Et Xper 4 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Kadınsız hayat olmaz Güncellemeler+1 yıl Sevgiliniz var mı? 2 aydır sevgilim yok, bu süre çok mu uzun? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Rodeocu10 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 30% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı. Kafana uyan biri yoksa daha uzun süre de olmaması mantıklı saçma ilişkiler yerine yalnızlık daha iyi, tabi arada takılmalar olur illa ki 0 0 Yorumla
Rakıtürküdeniz Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl İlişki biter bitmez yeni ilişki yapmak kalitesizlik bir zahmet boş kalsın kalbin bi süre 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ne karı meraklısısınız. Biraz vizyon edinin kendinize. Tr erkeklerinin hayattaki amacı: Karı 2 5 Yorumla Kaan69sever +1 yıl Baska ne olcak kadinsiz hayatmi olur 😜 Yorumla narcoamerico +1 yıl Karşı cins olarak katılıyorum. Biraz elinizi pantolonunuzdan çekin. Aklınız fikriniz kadın olmuş. Yorumla narcoamerico +1 yıl İsme bak😂😂 Yorumla Kaan69sever +1 yıl @narcoamerico erkeklere bakmıyorum kardesim Yorumla narcoamerico +1 yıl Belli😂 Yorumla
Fvzozk Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Benim 1 yıldır yok ve arada flört falanda yok 2 ay uzun mu diye soruyorsun 0 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl 6 senedir yok flörtlerle idare ediypruz 😂 0 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Aynen çok uzun hiç boş durma bul hemen 0 0 Yorumla
Şiirselbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bence değil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl benim .2 senedir yok 1 2 Yorumla Kaan69sever +1 yıl İyi dayanıyorsunuz sevgili olmadan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Napcan kardes oyle iste Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Gayet normal 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kafana uyan biri yoksa daha uzun süre de olmaması mantıklı saçma ilişkiler yerine yalnızlık daha iyi, tabi arada takılmalar olur illa ki
İlişki biter bitmez yeni ilişki yapmak kalitesizlik bir zahmet boş kalsın kalbin bi süre
Ne karı meraklısısınız. Biraz vizyon edinin kendinize. Tr erkeklerinin hayattaki amacı: Karı
Baska ne olcak kadinsiz hayatmi olur 😜
Karşı cins olarak katılıyorum. Biraz elinizi pantolonunuzdan çekin. Aklınız fikriniz kadın olmuş.
İsme bak😂😂
@narcoamerico erkeklere bakmıyorum kardesim
Belli😂
Benim 1 yıldır yok ve arada flört falanda yok 2 ay uzun mu diye soruyorsun
6 senedir yok flörtlerle idare ediypruz 😂
Aynen çok uzun hiç boş durma bul hemen
Bence değil
benim .2 senedir yok
İyi dayanıyorsunuz sevgili olmadan
Napcan kardes oyle iste
Gayet normal
3 yıldır yok