Sevgilimle dün Instagram'dan eklediği kadın yüzünden tartıştık, bugün 2 tane daha eklemiş. Çok sinirliyim, ne yapmalıyım?

Bana çok ters iki kişi birbirini gerçekten seviyorsa nispet de olsa yapmaz çok sinirliyim çok da üzgünüm çünkü 2 buçuk sene oldu görüşeli kendisi asker komando çevresindekiler çok sıkıntılı Doğu görevinde onu bunaltmak istemiyorum ama sabrım daha fazla kalmadı 😭çok sevdiğimden çaresizim sevmesem bana bunu yaptığı İçin hemen terk ederim hemen bir şey sorduğumda beni bunaltma biz evlimiyiz moral vericeğin yerde sürekli o kim bu kim diye soruyorsun diyor yaptığı çok normalmiş gibi ÇOK ÇARESİSİZİM😭😭😭😭 daha dün o kadın kim evli barklı neden sildin tekrar ekledin dedim beni kızdırmıştı engelledim sonra özür diledi demek nedir Ya o kim oluyor dedim evli barklı çocukları var eski çalıştığım yerden diyor bunun üstüne yetmezmiş gibi iki tane daha kız eklemiş bir tanesiylede karşılıklı takibe geçmişler ben neyim Ya neyim çok seven bunları mı hak ediyor 😭😭😭😭😭😭😭😭

Sevgilimle dün Instagram'dan eklediği kadın yüzünden tartıştık, bugün 2 tane daha eklemiş. Çok sinirliyim, ne yapmalıyım?