6-7 senelik bir ilişkim vardı dört gün önce bitti kavga ederken gururunu inciticek bir cümle kullandım ve engelledi her yerden wp Instagram mesaj vs dün bir şey için konuştuk bana düşman gibi davrandı artık konuşmak istemediğini o laftan sonra tek kelime etmeyeceğini vs bende bu cümle için özür diledim ama engellemesinin bahane olduğunu söyledim wp sürekli çevrimiçi biriyle konuştuğunu düşünüyorum ama instagram bir kişi bile takip etmiyor konuştuğu biri olsa instadan da eklemez mi? Artık engeli kaldıracağını sanmıyorum ama benden haberiz annemle konuşmuşlar annem bize davet etmiş ayrıldığımızı söylememiş ne zaman isterseniz vs demiş onu da anlamadım derdi ne bunun
Güncellemeler
+1 yıl
? :/
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Büyük bi ihtimal maddi açıdan bişey söylediniz ki bu kadar incilmis haksizmiyim
Evet benden borç almıştı bir süre önce sürekli ona para biriktir vs dedim evlilik planları yapıyorduk borçları bitirmedi bende para için beni bile satarsın borçlu olduğun kişilere dedim çok ağır oldu biliyorum ama özür de diledim dinlemeden engelledi yine
Öncelikle iyi demisin bi bayandan borç almak nedir ya belliki çok para tutan biri değil ilerde gerçekten sıkıntı olurdu bırak kendinı başka insanlara yönel ve asla para verme hiç biberkege onlar size versin
Ya dediğim gibi uzun zamandır birlikteyiz aramızda paranın lafı yoktu ama çok ağır konuştum ve pişmanım ama dinlemeden engelledi beni öyle para meraklısı para için görüşen biri asla değil zaten seviyorum
Ama dinlemiyor asla dün konuştuk çok kötü konuştu ama anneme ayrıldığımızı söylememiş gelirim ne zaman isterseniz demiş sence neden
Ama bırakın pişman olmayın maddi açıdan çok sıkıntılar çekersiniz bu insanla
Gerçekten öyle biri değil biz sene ortasında evlenmeyi düşünüyorduk o bana para biriktirmesi için maaş hesabı falan verdi ayrılmadan önce düzeliyordu bazı şeyler ben öyle konuşmasaydım tabi pişman olmaz dimi?
Ne dedin?
Bana borcu olduğu için maddi açıdan biraz kötü konuştum işte
Ne gereği vardı çok dokunmuştur tahmin edebiliyorum insanın gerçek yüzü kavga esnasında ortaya çıkıyor işte bütün çirkinlikleri o esnada görebiliyorsun
Normalse asla böyle konuşmam sadece benimle kavga ettiği için o an çok sinirlenmesini istedim dünde özür diledim bu şekilde söyleyip ama dinlemeden engelledi yine hayatına birini almaya çalıştığını düşünüyorum
Bahanesi oldu diyorsun yani sanmam ya 6-7 yılı silip atacak mı
Ama sürekli wp ta ve ona beni engelleme sebebin wp ne kadar açık kaldığını görmemem bahane oldu sana bu durum dedim açıklama yapma gereği duymadan yine engelledi
Ama biriyle de konuşsa diyorum İnstagramdan da eklemez mi orada bir kişi bile yok
İnsta kullanmıyorum demiştir belki daha yenidir bilemezsin ki şayet öyle bir şey varsa tabi
Ya da çok sinirli olduğu için benimle alakalı hiç bir şey görmek istemiyor
Belkide cevaplar onda şimdilik bekleyip göreceksin
Eğer biriyle konuşuyorsa zaten artık barışamayız ama sinirli olduğu için susuyorsa barışmak istiyorum ağır konuştuğumun farkındayım ama özür dilememi bile umursamadı
Özür dileyince her şey geçiyor mu? Ama onunda bu sözlerin içinden gelerek değil öfkeyle söylendiğini bilmesi lazım siz flört etmiyorsunuz ki tabiri caizse 6-7 yıl karı/koca olmuşsunuzdur acaba başkası mı var bak bende şüphelendim şimdi 😬
Dört günde birini bulduysa helal olsun zaten daha ilişkimiz biteli bir hafta olmadı
Biri olduğunu nasıl anlarım ki ben zaten daha yazamam ama acaba diyorum biz buluşana kadar susalım demiştik en son konuşmamızda kavgadan önce o yüzden mi engelledi diyorum of bilmiyorum sence biri var mıdır
Ayrılmadan önce wp instada fotoğraflarımız vardı bileğine adımı dövme yaptırdı hemen unutabilir mi
4 günde birini bulmaz biri varsa zaten seninleyken beraberde vardır 😉 günahını alma şimdi ama engelleme süresi fazla uzamış bu hafta da kaldırmazsa engeli umudunu kes bence
Sanmıyorum ya sen içini ferah tut kötüyü çağırma bekle bakalım bu hafta bir gelişme olacak mı
Dediğim gibi her yerde fotoğrafımız vardı bileğinde adım yazıyor benimleyken bulmuş olamaz sanmıyorum dün aradığımda engeli kaldırıp wp yazdı sonra o lafını unutup sana tek kelime yazmam Allah yolunu bahtını açık etsin falan dedi engelledi tekrar
Bende engelleme sebebimin bu cümle olduğuna inanmadığımı her yerden engellemesinin hayatına birini almaya çalışıyor olmasından kaynaklı olduğunu ima ettim umarım çok mutlu olursun olursunuz yazdım özrümü de kabul etmedi zaten ordan da engelledi
İki günde iki kilo verdim stresten