Değiştiremem yanlış düşüncen. Evlenenler niye boşanıyo? Çoğu maddiyat ve aldatılma durumundan. Ve aşırı özgür güzel kardeşim durumları boşandırıyo çiftleri
Bunları birlikte yaşayarak test ettikten sonra evlilik aşamasına geçilmeli diyorum zaten. 10 senelik arkadaşına borç verirken bin kere düşünüp güven sorunu yaşarken, 3 ay uzaktan muhabbetin olan insanla evlenip kendini teslim etmek ne
3 ayda kim evlenmiş ben bilmiyorum. Ve kimseye borç vermem borç veripte geri alan nadirdir. Ayrıca birlikte yaşıyan karı koca gibi oluyo. Evlenmeden herşeyi tadan evlenmek istemez hevesi kalmaz evliliğe çünkü yaşadı herşeyi. Güzek bir tatile ayrı ayrı odalarda kalma şartı ile gidilir kaynaşılır bu daha mantıklı iyice tanımış olursun insan alışveriş ve tatilde gerçek yüzünü gösterirmiş
Erkek duruşu ile kadına güven verir kadın bir reis gibi liderlik vasfını ele alır o güveni his ederse bazı taşlar oturur kadında. Kadın için de ben şayet edebî adabı hayasına bakarım bunlar varsa kadında şans verir devam ederim
İnsan nikah solonun da şahitlerin huzurun da her koşul da diye söz veriyor. Ne yazıkki o sözün değerini kıymetini bilen kişiler çok az farkın da bile olmayan çiftler var sevgi dediğin de eşinin burnun da sivilce de çıksa sever bir hastalığı olsa da sever hatta ve hatta çocuğu o kadın da. Olmasa da sever çünkü namusu olmuştur bu kadın için de geçerli. Ne yazıkki işler bu zaman da böyle yürümüyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İletişim kurarken zorlanmıyorsan, en önemlisi seni anlıyorsa ve de huzurluysan o kişi evleneceğin kişidir
Hım güzel örnek
Öyle anlaşılıyor olsaydı boşanmalar, şiddetli geçimsizlikler olmazdı. Emin olamazsın, fikir edinirsin, yanılma payı olur mutlaka.
Sana olan yaklaşımı, tartışmalardaki hareketleri, söylemleri vs vs
Buluşmaya 1 saat geç gitti kız diyelim adam sesini yükseltip nerde kaldım ağaç oldum diye bağırıyosa bu öküzle evlenilmez bence diymi
1 saat de çokmuş:)
Ama şimdi erkeğin normalden de alttan alması gereken dönemler. Öküz gibi böğürülmez yani
Böğürüyosa sevmiyodur zaten diymi? Ne canım kız ayı gibi adam sevmediği halde hala seviyo
Bazıları sert seviyor... Ama işte sonu kötü bitiyor. Psikopat mı, manyak mı anlayamazsın böyle davranan birini.
Zaten bu kızların böylelerinin peşinden gidip seviyorum, ölüyorum, yanıyorum demesine ayar oluyorum.
Yakışıklı olmasa ölmezler ya da parası içindir
Her türlü öküzlük çekilir diyorsun yani. Ee böğürmeyle başlayıp, tepinmeye kadar gidiyor ama mevzu.
Tepinme ne şiddt mi
Evet. Psikolojik şiddet, fiziksel şiddet, kimyasal, sosyal... Her türlüsü. Ülke gün geçtikçe psikopat üretiyor
Hım doğru dedin onlar kendini başta belli etmez
O anlaşılan değil karar verilen bir şey. Seçim yani.
Seçim kötü de olabilir yani
Artık o da biraz şans ve kısmet meselesi. İyice tanımadan karar vermemek lazım.
Hım doğru
Bilmiyorum ki sevip evleneceğiz herhalde
Evlenmeden önce asgari 2 yıl birlikte yaşayarak
Öyleleri hiç evlenmiyo
Anlaşamadıkları için evlenmiyordur. Evlenip boşananlar da birlikte yaşasalar evlenmeyeceklerdi, bakış açını değiştir
Değiştiremem yanlış düşüncen. Evlenenler niye boşanıyo? Çoğu maddiyat ve aldatılma durumundan. Ve aşırı özgür güzel kardeşim durumları boşandırıyo çiftleri
Bunları birlikte yaşayarak test ettikten sonra evlilik aşamasına geçilmeli diyorum zaten. 10 senelik arkadaşına borç verirken bin kere düşünüp güven sorunu yaşarken, 3 ay uzaktan muhabbetin olan insanla evlenip kendini teslim etmek ne
3 ayda kim evlenmiş ben bilmiyorum. Ve kimseye borç vermem borç veripte geri alan nadirdir. Ayrıca birlikte yaşıyan karı koca gibi oluyo. Evlenmeden herşeyi tadan evlenmek istemez hevesi kalmaz evliliğe çünkü yaşadı herşeyi. Güzek bir tatile ayrı ayrı odalarda kalma şartı ile gidilir kaynaşılır bu daha mantıklı iyice tanımış olursun insan alışveriş ve tatilde gerçek yüzünü gösterirmiş
Yani seks için evleniyoruz öyle mi? Mükemmel
Histeriğimdir ben anlarım
Sorarimm
Güvenemem bu devirde
Kalırsın sap gibi khk
Kalmam f*uçk buddy cok
İğrncsn
Ben de ciddi ilişki istedim kızlar hep reddetti begenmediler
Bu tiple anca eskrt tutarım diyosun da muhakkak senin de alıcın vardır haram bu yaptığın
Tipime laf atana bak ağzını topla tıp meselesi degil
Türk kızları yalancı ce p*içleri seviyor çoğu yabancı kız beni begenir
Götü boklu egolu çirkin kızlar kendini bi bok saniyor
Beğenmediler dedin yoksa tipine laf etmedm. p
Belli eder kendini
Ne gibi
Erkek duruşu ile kadına güven verir kadın bir reis gibi liderlik vasfını ele alır o güveni his ederse bazı taşlar oturur kadında. Kadın için de ben şayet edebî adabı hayasına bakarım bunlar varsa kadında şans verir devam ederim
Okuyunca evlenmeye üşendim çok uzun işler
Kavun değil ki koklayasın bu böyledir.
Aşk yoksa çürük çıkar kavun koklayınca anlaşılır be huyu suyu yaklaşımı önemli çürük kavun alınmaz
Aşk geçicidir heves gibi önemli olan sevmek huyunu suyunu kişiliğini her halini bu bir ömür devam edebilen birseydir.
Bilmiyorum o kdr ya ben hiç sevilmemişim ki
İnsan nikah solonun da şahitlerin huzurun da her koşul da diye söz veriyor. Ne yazıkki o sözün değerini kıymetini bilen kişiler çok az farkın da bile olmayan çiftler var sevgi dediğin de eşinin burnun da sivilce de çıksa sever bir hastalığı olsa da sever hatta ve hatta çocuğu o kadın da. Olmasa da sever çünkü namusu olmuştur bu kadın için de geçerli. Ne yazıkki işler bu zaman da böyle yürümüyor