Eski sevgilim geri mi dönüyor, ne yapmalıyım?

selam herkese iyi akşamlar iyi günler hemen soruma geçeyim benim erkek arkadaşım beni eski sevgilisi ile aldattı onu severken benim ile görüşüyormuş bende baya görmek istememişim yani her şey gözümün önüne seriliymiş aslında neyse en sonunda biri bana bunu kanıtladı öyle inandım aldatıldıgıma emin oldum daha sonra bu kıza benim hakkımda benim duygularımı kullandığı için vicdan azabı çektiğini söylemiş çünkü bu kız bunu defalarca kez aldatmış ve ben gerçekten köpek gibi sadıktım bunun farkındaydı verdiğim değerin farkındaydı herkesi karşıma aldığımın farkındaydı ve ben ayrılırken bile son kez görüşmek istemiştim galiba o kızı sevdigine inanmak istemedim ve çok sagolsun daha fazla kalbimi kırmak istemedi galiba benimle buluşmadı ve o gün benden defalarca kez özür diledi ama son ana kadar inkar etti çünkü o kızla olmayacagını oda biliyordu benim gibi seven birini kaybetmekte istememişti benim fikrim böyle yani neyseeee biz bir ay falan görüşmedik ben içimdeki bütün nefreti kini aşkı sevgiyi bitirdim ve geçen günlerde ameliyat oldugum için bana geçmiş olsun yazdı daha sonra bi platformdan videomu begendi bugünde bir videoma yanıt verdi ameliyatımla alakalı bir şey sordu cevapladım hiç terslemedim ama terslemedim diye geri dönecek degilim seni bide yüz yüze görmek isterim dedi bende denk gelirsek görürsün gibi bir şey yazdım konuyu degiştirip işi bıraktın mı bi kaç defa geçtim göremedim falan dedi sizce amacı geri dönmek mi ya da vicdanını rahatlatmak mı içimde bir şey olduğu için sormuyorum sadece düşüncesini merak ediyorum siz onun yerinde olsanız ne düşünerek bunları yazardınız sonuçta beni aldatmış ve onu affedecegimi falan düşünmüyordur bence ben vicdanını rahatlatmak istediğini düşüyorum
Eski sevgilim geri mi dönüyor, ne yapmalıyım?