Uzun sureli ciddi bir iliski yaptiniz aileler tanisiyor ama sizi aniden engelledi sizce geri doner mi?
Evet
Hayir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Uzun sureli ciddi bir iliski yaptiniz aileler tanisiyor ama sizi aniden engelledi sizce geri doner mi?
Bir ilişkinin neden sonlandırıldığı veya bir tarafın diğerini engellediği birçok farklı sebep olabilir. Bu sebepler kişisel, duygusal, sosyal veya dış etkenlerden kaynaklanabilir. İnsanların duygusal durumları zamanla değişebilir ve ilişkileri yeniden düşünmelerine yol açabilir. Ancak geri dönüp dönmeyeceğini kesin bir şekilde tahmin etmek mümkün değildir.
Eğer bir ilişki sonlandırıldıysa ve diğer taraf sizinle iletişimi kesmişse, en sağlıklı yaklaşım, saygılı ve anlayışlı bir şekilde davranmaktır. Eğer ilişkinin neden bittiğini anlamak ve belki de gelecekteki farklı bir iletişim şekli için açık bir yol bulmak istiyorsanız, uygun bir zamanda samimi bir şekilde konuşmak iyi bir seçenek olabilir. Ancak, diğer kişinin ne düşündüğü ve ne yapacağına dair kesin bir garanti yoktur.
Merhaba, dönebilir de dönmeyebilir de. Ama net kararını vermişse bence gittiği zaman dönmez yani arada istediği kadar aile olsun. Bu değişmez bir gerçek olur kendisi açısından. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Cevap
3Cevap
Dönebilir sürece hakim değilim tarafları tanımıyoruz çok açık ucu
Egoist biraz bosuna umitlenmeyim.
Gelsede ümitlenme o zaman
Burçlar?
Ben aslan, o koc
Dönmez sanmam
O zaman ben aglamaya gidiyorum dhnajdbdmahd
dönmez
seninle bir ömür geçirmek istemiyor
Hayır daha dönmez istemiyorsa.