Düzgün bir kızım. Hem güzel, namuslu ve kültürlü. Ki öğretmen olma yolundayım. Bu güne kadarı cinselliğe varan bir sevgililik durumu söz konusu olmadı. Olmasını istemedim. Ama kariyerimi tamamladıktan sonra buluşacağım erkğin kültürlü olmasını istiyorum. Ama geçmişte çapkın olmamış biriyle. O yüzden bu soruyu soruyorum. Çapkın erkek başarılı olabilir mi ki?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEğitim fakültesini yatarak bitirdim. Öğretmen olmayı başarı sayabiliyorsan, muhtemel eşin de ogretmen olacağına göre olabilir. Öğretmenliği başarı olarak saymıyorum kapitalist sistemde 3 kuruş kazanıyor. Daha çok kazananın daha çok imkanı, talibi olur. Geçmişine bakarsan üzülürsün 🤣🤣
049 Yorumla- +1 yıl
Bitirdim demişim bitirmek üzereyim son senem
Soran+1 yılYatarak ne okudun acaba doktorlukmu da böyle geriniyorsun?
Soran+1 yılNot: yalnı ben üzülmem, üzerim ☺
- +1 yıl
İlköğretim matematik. Cebir haricinde derslerimiz baya kolaydı. Gerinmek değil de olanı söylüyorum hocam dhhdjdjs
Soran+1 yılIyi otur yerine dersini çalış hasan
- +1 yıl
Kpss başlamam gerekiyor hala o rahatliktan çıkamadım. Sen ne öğretmeni olacaksın?
Soran+1 yılYalnız soruda belirtmeyi unutmuşum. Ben yurtdışında okuyorum. Daha doğrusu almanyada biyoloji öğretmenliği okuyorum. Türkiyede bunu okusaydım
işsiz kalırdım herhalde 😂- +1 yıl
%99 öyle olurdu. Yurtdisinda bir nebze zordur. Biyoloji bölümünden farklı mı? Bölüm olanları trde de zor
- +1 yıl
Ve yurtdisinda isen yukarıdaki sorunun cevabı daha vahim. Geçmiş olsun mdhdjdjdjjd
- +1 yıl
Neyse iyi yanı orada yaşıyorsun. Dert değil
Soran+1 yılAynen, aynen temiz erkek bulmak saman altında iğne bulmakdan zor burada. Biri var güvenilecek gibi ama bakalım...
Soran+1 yılEvet ilk başlarda labaratuvardaydım çoğunlukla şimdi yakında okulda staj yapcam bakalım
- +1 yıl
Görünüşe aldanmazsin umarım. İnşallah istediğin gibi birisi çıkar. Lab vs de eğlenceli şeyler zor. Bizimkiler o yönden çok sıkıcı bir eğitim süreci yaşatıyor
Soran+1 yılYaa bende türkiyedeki gençlere çok üzülüyorum inan. Akıllıları orada, burada çoğunlukla kenar mahalle kro tipler bilirsin tipik gurbetci tavırları. bir şey elde etmedem oldum havaları beni yalnızlığa sürüklüyor inan. Okumayı başaran erkek sayısı çok düşük. Seksden derse odaklanamıyorlar herhalde. Kızlar ise baskıdan dahada başarı odaklı oluyor.
- +1 yıl
Kafası basanlar üniversite vs ortamlarında alemlere akmaktan okuyamıyor. Öyle yakın bir arkadaşım vardı. Fen lisesine denk lisede okuyup hizmetçiliklerini yaptıkları ailelerin zengin kızlarıyla aynı okullarda okuyup, onlarla takılıyorlarmis. Sonra da gelsin ortamlar. Ciddi ilişki yürütecek sonuncu insandı o yüzden. Kafası basmayanda dediğin gibi maalesef. Ve onlarda söyle bisi var. Çoğu orada nitelikli birisi olmadığından çok para kazanmıyor. Buraya geliyor azıcık parasıyla zengin gözüyle bakıyorlar. Hürmet görüyorlar. Sonra tabiki Türkiye cennet olur djjdjdjd
Soran+1 yılBirde burada o çarpık zihin iyi işliyor biliyonmu. Hani "alman kızıyla eğlenmek türk kızıyla evlenmek". Ama asla buna izin vermem. Hem alemlere akacaklar hem benim gibi birisiyle evlencek yok yaaa yemezler. O yüzden sadece karşımdakinin statüsüne odaklanıyorum temizliğini kontrol edemiyorum ve güvenemiyorum çünkü
- +1 yıl
Haklisin baya. Statü kadar da iyi anlaştığın sana deger veren birisine de denk gelirsin umarım
Soran+1 yılAmin sağol kanka. Sende durumlar nasıl? Centilmene benziyorsun muhakkak vardır bölümünden bir sevdiğin filan
- +1 yıl
Yok be. Bölümden her türlü kirli yönlerini bildiğin kızla da o iş olmaz 🤣
Soran+1 yılAllah allah her kız kaşar mı niye böyle dedin şimdi? Hem sen temiz değilsen karşıdan ayrıcalık bekleme
- +1 yıl
Temizlik anlamında demedim. Ve öyle senin aradığın gibi birisini aramıyorum. Kişilik olarak vs biliyorsun. Bir cekicilikleri olmuyor. Basit geliyorlar
Soran+1 yılAnlıyorum. Evet genelde öyle oluyor birçok insan banada cıvık filan geliyor. Seçicilikden kaybediyoruz. Ama nasip bu işler ya. Açıkcası ben bekarlığa çok alıştım kolay kolay evlenip keyfimi bozamam fsfgdsf
Neyse iyi akşamlar öğretmenim- +1 yıl
Çokta seçici değilim de onlar fazla kötü kdjdjdjdjj fazla alisma o kadar güzel değil:) iyi aksamlar hocam
Soran+1 yılHey hocam bir soru geldi aklıma. Türkiyede öğretmenlik kaç sene sürüyor? Staj yapılıyormu? Yapılıyorsa kaç sene sürüyor sizde? Ben burada beş sene okul 1,5 sene staj yapmak zorundayım
- +1 yıl
Size göre daha kolay öğretmen olunuyor. Birkaç sene önce aday öğretmen olayı geldi. 1 sene öğretmenlik yaptıktan sonra kadron onaylaniyor. Onaylanmazsa öğretmen olamıyorsun. O 1 sene de dağil 3 sene sozlesmeli öğretmenlik yapıyoruz. Ama o haberlerde gördüğün en az kadrolu öğretmen maasina 22bin olan diyelim. Ek ders ucretleri falan az yatıyor ücretli öğretmen iken. O 3-4 senelik süreç geçince kadrolu ogretmen olarak devam ediyoruz. Staj olayı da üniversite 4te 2 dönemlik uygulamalardan ibaret
Soran+1 yılAma sizde erken bitiyorlar. 23 yaşında öğretmen olan var. burada 23 yaşında çoğu bachelor diplomasını yani ilk 3 seneyi 23 ile anca bitiriyor. burada daha uzun sürüyor. Ama atanmak burdada zorlaştı ama türkiye kadarı zor değil. Birçok öğretmen neden atanamıyor orada? Fazladan öğretmen mi var?
- +1 yıl
18 de başlıyor. 4 sene de 22 de bitiyor. Ben 23 yaşında başladım. 27 de bitecek. Makine mühendisliği okurken okulla alakam yok diye eğitim fakültesine geçmiştim. Mühendislikte birazcik ders çalışmak gerekiyor. İlgili de olmalısın. Bana işkence gibi geldiğinden bölümümü değiştirdim. Üniversite sizde 18 de başlamıyor mu? 3 sene 21 de bitse staj vs derken 23te öğretmen olunabilir. Ve oradaki mesleğin getirisine o 5 sene fazlasıyla yeter. Çoğu kişinin imkani olsa onu seve seve yapardı. Türkiyede atanma şöyle oluyor. Meb branş a göre atama yapıyor. Bizim alanımız senede 1500 atama alıyor. Son sene 2500 almis. Atanamayanlarla birlikte yeni mezunlarla toplam 4000 aday oluyor. 4000 den o kadar kişi atanıyor. Ama o atanamayan kişilerse fen edebiyat fakültesinde okuyan kişiler oluyor. 100 bin aday varsa 500 kişi alıyor branşları. Girdikleri sinavda derece yapamazlarsa atanamiyorlar. Onlarda bunu bile bile o bölümü okuduklarından kendi sonunu kendileri hazırlamış oluyor biraz da
Soran+1 yılArtık liseler 3 seneye uzadı. Eskiden 2ydi 18 de cikiyordun. Şimdi 19da bitiyor ve 3 senelik bachelor diplomasını çok nadiren 3 senede bitirebilen var. Bir sınavdan iki kere kalırsan anca seneye gene o sınava filan girebiliyorsun o yüzden çoğunluk zamanında bitiremiyor uzatmalar filan oluyor heleki fen ve matematik ağırlıklı bölümlerde. Anladım ordada puana çok dikkat ediyorlar belli. Mühendiklik zor diye biliyorum bende. Bana göre bir şey değil zaten. Ben bölümümden memnunum ama stajda çok yoruyormuşlar insanı. Üstelik o zamanda 3 kuruş kazanıp gecelere kadarı ders hazırlıyoruz. Yani avrupa her zaman iyi davranmıyor adama 😂 üstelik ırkçılık filanda olabiliyor yani hissedebiliyorsun belli etmeselerde. Neyse kendi ayaklarımın üstüne durabilim bana yeter. bir şey sorcam burdan gelip orada öğretmen olabilme imkanım var mı? Bir kaç aylığınada olsa merak ederim ordakı okul ortamı vs görmeyi 😃
- +1 yıl
3 kurus dediğin para muhtemelen burada öğretmen olsan kazanacagin paradir dmdhjdjdjdhd bizde de bu sene stajda hep öyle olucak. Ama onları hazirlamak zor gelmiyor. Daha çok öğretmenlik yapmaya alışık olmadığımızdan okulda istediğim gibi dersi isletemezsem korkusu var
Buraya gelirsen diplomana denklik verirler. Suriyeli öğretmenler bile varmis. Oyle duyumlar alıyoruz. Burada ek olarak kpss çalışman gerekeceginden emegine de deymeyecek. Biyoloji de baya az atama alan bi öğretmenlik. Buyuk ihtimalle atanamayacaksin da. Ve burada laboratuvar vs isleri de pek yok. Hocalar ders anlatıp geçer. İstediğin gibi dersi isleyemiyecen. Islersen de diger kişiler sana enayi gözüyle bakacak, niye 3 kuruşa bu kadar emek harciyorsun diyecekler. Ya da sen onlarin öyle olduğunu görünce kendin motivasyonunu kaybedip onlara benzersin. Ben özel ders vermelik öğrenci çıksın diye elimden geleni yapip dijital ortamlara içerik yükleyerek lisede de benden özel ders vs alsinlar diye simdiden kafamda projeler planlar çizdim de herkes onları gerçekleştirebilir mi? Orasını bilemiyorum. Çoğu öğretmen atandiktan sonra kendisini salıyor. Memur kafasıyla devam ediyorlar. Benim paraya ihtiyacım olmasa bende ayni olurdum heralde
Soran+1 yılYaa bir devlet öğretmenlerini aç bırakır mı yaaa bu nasıl iş... bir kaç sene önce her şey iyiydi halbuki... neyse seninde orada güzel sosyal çevren var, denizin, havan, suyun var. burada almanlar çok suratsız. Kimse kimseye gelde şurda kahve içelim demiyor herkes iş odaklı monoton hayat yaşıyor bende öyle. Ev, okul, iş diye yaşıyorum. Alman arkadaşlarım var, iyilerde ama cana yakın değiller pek. Türkiyeme benzemiyor. her şey tüketim üzere kurulu duygu yok.
- +1 yıl
Onların sosyallesmesi bize ters, ondan size oyle geliyordur :)
Soran+1 yılDoğru diyon içki, seks, diskodan başka bildikleri yok 😂 ya çok gevşek ya çok kasıntı oluyorlar. Kasıntılığı giderme tek yollarıda içki. Sarhoş olmadan bir kıza açılmaya cesaret edemiyorlar anca uzaktan öyle mal mal bakiyorlar 😂 türk erkeklerdeki özgüvenin 10da 1i yok, çok korkak bir millet ama aynı şekilde disiplinliler ki ekonomik olarak başarılılar. burada harbuden kızlar açılmak zorunda kalıyor erkekler tırsak çünkü
- +1 yıl
Tırsaklıkla alakası olduğunu düşünmüyorum. Tr de kadınlar rahata alıştığından erkekler peşinde koşuyor. Toplum yapısı ds biraz onları buna zorlamis. Orada ise erkekler hiç emek harcamadan dolu kadınla birliktelik kurabiliyor. Niye peşinde koşsun ki? Benimde peşimde koşan dolu kadın olsa pekte farklı olmazdım. İçkili olunca da f*ck isleri icin yaklasiyorlar. Tr erkekleri de kadınlar konusunda tam tersidir. Çoğunluk Ozguvenli değil. O iş disiplinlerine de hayranım. Aksam gece kulübünde alkolu otu dayiyor adamlar. Sabahında kalkip ders çalışıyorlar. Sanırım o hayati baska türlü yaşayamayacaklarını bildiklerinden motive oluyorlar
Soran+1 yılYok öyle iyi değil adam olan duygularını açık açık belirtecek. Her kız öyle alay ederek red etmez. Ben etmem nazik davranıldığı sürece. Kızlar gidince cepte görülüyor ondan sonra f*buddy ilişkiler başlıyor duygu olmuyor. Yani türkiye toplum algısı daha iyi. Erkek kovalayan olmalı her daim.
Soran+1 yılKolay elde edilen şeyin değeri bilinmez. Bak kızlar cinselliklerini özgürce yaşamaya başladıktan beri aldatmalar, ihanetler, f*buddylikler çoğalmaya evlilikler ise azalmaya başladı. Görüyorsun ahlak düzeni gittikce bozuluyor buna dir denilmesi lazım.
- +1 yıl
Onlar insanlar rahatca imkanını buluyor diye oluyor. Aldaticak zihniyette insanlar 20 sene önce olsa gizli gizli yine yapardı. Şimdi toplum baskısı yok diye bunu saklamiyorlar. Kolay elde etmeyi de sevenler var. Kisiden ksiiye değişiyor bunlar. Mesela benim aradığım kadını tek bir cümleyle anlatabiliyorum. Hayatimda yokken yokluğunu iliklerime kadar hissedecegim birisi. Öyle birisi pesimden kossa cok Kolay birisi olsa umrumda olmaz. Eskisi gibi bi kadına 40 takla da atmam. Karşılıklı olan şeyler bunlar. Hatta bu devirde seven, gerçekten deger veren erkeği bulmak erkeklerin ilişki yaşayacağı kadını bulmaktan daha zor olduğundan öyle birisi denk gelirse kadının daha çok emek vermesi gerekiyor. Tabiri caizse peşinden koşması gerekiyor. Tabi çoğu erkek av olduğunu unutup kadını av olarak gördüğünden bunu unutup verdiği emek yüzünden kadını seviyor sanmasi da normal
- +1 yıl
Fb iliskisini de çevremde hep kızlar başlatıp çocukları kendine asik etmek icin kullanılan bir ilişkiye çevrilmişti. Çocukların hepsi sevgili oldu. Hatta çocuk evlilik düşünürken kız tekmeyi vurmuştu. Su an öyle ilişkisi başlayan kankamin ilişkisinde sıkıntı yok gibi. Ama bu kızlar kendileri erkekleri kullanan tiplerdi. Çocuklar yanlarında sutten cikmis ak kasik gibiler. Her kadin sizin gibi temiz kalpli drgil. Cinselligi de erkekleri manipule etmek icin kullanıyorlar. Çoğu erkekte yiyor. Cepte gören erkeğe de pabuclarini ters giydirir o kızlar
Soran+1 yılÖyle zaten cinsellik her yerde ama en çokda türkiye gibi ülkelerde bir silah olarak kullanılıyor. burada ise cinsellik zevk demek. Burası zevk memleketi orası sorumluluk devleti. Bir kızla cinsellik yaşamak onun bekaretini almak büyük sorumluluk altına girmek demek. burada ise hiçbir sakıncası yok kızlar 12 yaşında vermeye başlamış düşün yani. Ama o yüzdende evlilikde yok üstelik kızlar 16 yaşında hamile kalıp herif zevk sonrası kaçtı diye çocuğuna kendi başına bakmaya çalışıyor. Aynısı bir alman sınıf arkadaşın başına geldi işte. Ama burada millet umursamaz türkiyede olsaydı burdakı gibi sadece kızın arkasından konuşmayla yetinmezlerdi o çocuğa her yerde p*ç muamelesi yapılırdı, kız utancından dışarı çıkamaz hale gelirdi o yüzden birçok bebek çöpte filan bulunuyor türkiyede haberlerde görüyorsun işte. burada evlilikler gittikce azalıyor zaten yakında evlenen kalmayacak. Işte bunu istemiyorum. Kimin eli kimin cebinde belli olmadan yaşıyorlar. Bana ve benim gibi kızlarada şaşırıyorlar cinselliğe girmeyince. burada cinsellik özel olmaktan çıkmış
Soran+1 yılYok yere ego tatmini için erkekleri saygısızca red eden kızlara bende sinirleniyorum ego megoyla nereye varmaya çalışıyorlar... ama bazende sırf muhabbet etmiyoruz diye benide egolu zanneden oluyor bazıları ama değilim. Aksine utangaç ve içine kapanık yapım var ama millet bunu havalı ve soğuk olarak algılıyor herhalde. Ama bir biyoloji öğretmeni olarak erkekin avcı olması gerektiğini düşünüyorum. Tarihden bu yana hep öyleymiş ve bence öyle kalmalı çünkü erkek cesurluk ve atılganlık ile tanınıyor, ki erkek koruyucu olduğu içinde bu sıfatlara sahip olduğunu karşı tarafa göstermek üzere programlı. Kızlar nasıl narin ve sevecen olmaya daha yatkınsa. Bence türkiyenin asıl sorunu iki cinsin birbirini adeta bir 'düşman' veya bir 'menfaat' olarak görmesinden kaynaklanıyor. Kızlara çocukluktan beri erkeklerden uzak kalması gerektiği öğretiliyor, erkeklere ise aileler padişah muamelesi yapıyor ki çapkın ve egoist oluyorlar. Iki tarafda prens ve prenses olarak büyütülürse ego savaşıda haliyle kaçınılmaz oluyor.
- +1 yıl
Bilemiyorum. Yaşıtım bakire bulmak zordur. Erken yaşlarda oluyor. Yeni nesil de artık bakire olmamak için kendini zorluyor. Sorumluluk bi 5 sene önce olan bir şeydi. Şimdi kızlar erkeklerden daha beter burada. İyileri de var evette onu yüzmeye vursak %40 eder en fazla. Eski nesiller gibi olsaydık belki daha mutlu olurduk. Zamanla hayvanlardan farkımız kalmadı. Bende dahilim he o hayvanlara. En azından sevdiğim insanla yaptım diyerek pişmanlık duymuyorum. Çoğu arkadaşım sevgiyi de bırakıp tam anlamıyla hayvanlasmayi başardılar. Zevk için yapılsın yapılmasına da duygu olmadıktan sonra igrendirici geliyor. Hayvanlasmis insanlar için de kolay yasam varken niye evlenip birilerinin sorumluluğu altına girip kendilerini zorlasinlar ki? Ondan öyle bi durum var. 10 seneye trde de normal olucak o liseli kızların çocuk yapıp onu büyütmesi. Bizde de hamile kalan oluyordu da çocuklar evleniyordu. Çevremde öyle evlenip sonra da yapamayınca boşanan çift vardı
- +1 yıl
Egolu kız benim çevremde fazla yoktu. Çevreye göre değişir onlar. Tabi sosyal medya kölesi olan kızlarda kendini büyük görme kendisinde 2-3 göbek üst ligde erkek aramaya olayları var tabi. Ama onlar azınlık. Eskiden dediğin gibi olsa da feminizmin nedeniyle belki de roller değişti. Erkek yine avcı olur evlenmedigi sürece. Ama evlenince o is tam tersi olur. Tabi benim kuzi gibi kafası basan erkekler iyisiyle evlenebiliyor. Belki o yönden avcı olabiliriz. Kadınlar cinsellik için kolay partner bulurken erkeklerde evlilik için kolay buluyor. Onlar arasından iyisini seçebilme imkanı oluyor. Sende evlilik düşündüğün için senin tezini destekler ama çoğu erkek evlilik değilde cinsellik ya da mutlu edicek bir ilişki arıyor. Olay böyle olunca avdan fazlası olamıyor
- +1 yıl
Artik o son dediğinizi yapan aileler çok yok. Sadece ekonomik nedenlerden dolayı kızlardan fakir olanlar ya da ailesiyle durumu kötü olanlar evliliğe kurtulma zenginle de evlenirse köşeyi dönme olarak bakıyor. Eskisine oranla onlar daha az tabi. Benim sevgililerimin maddi durumu aile durumu neredeyse çoğunda benden iyiydi. Tek menfaatleri sevgi ilgi olmuştur. Fazlası olduğunu sanmıyorum. Benden sonra da mutlu olurlar heralde. Oyle basit şeylerle tatmin olan kızlar kolay kolay mutsuz olmaz
Soran+1 yılEhh tabi türkiyede burayı aratmıyor artık heleki büyük şehirler. Ben hala biraz köylü kafasındayım herhalde 😂 1960ların türkleriyiz biz. Şunu fark ettim göç eden insanlar eski değer yargılarına daha çok tutunuyor. Yabancılaşma korkusundan herhalde. Türkiyede okusaydım nasıl hayatım olurdu bilmiyorum. Belki sevgili edinirdim ama ciddi ilişki olurdu yani evliliğe yönelik. Ama burada sevgili olacak adaylar bile yok sayılır hemen hemen. Işte bir tane erkek vardı oda zaten gizliden açıldı o kadar devamı yok 😂 burada halen bakire-bakir evleniliyor. Çünkü eşini bulasıya kadarı başka adaylar olmuyor zaten direk evlilik 😃bilmiyorum yani ben tutucu bir insanım o yüzden asla öyle iki günlük sevgili işleriyle uğraşmazdım. Herhalde ben okumakdan zaten buna pek zamanda bulamazdim. Üstelik "bad boy" seven kız değilim ama tipe herkes gibi bende bakarım ve efendi ve yakışıklı birini bulmak çok zor olurdu. Serseri dersen burdada dolu ama içi boş. Sen f*buddylerini nerden buluyon? Hep diskoya mı gidiyorsun? Neden ciddi ilişkin yok?
Soran+1 yılBakire olmamak için zorluyor mu o neden ki? Gerçekten hepten değer mi kaybetti bakirelik? Neden kurtulması gereken bir şey olarak görüyorlar?
- +1 yıl
Orada buranın zihniyetiyle yaşayabilmekte büyük başarı he jdhdjdjd trde okusan sevgili yapıp sevisirdin. Evlilik için de çocuğu bunaltirdin muhtemelen. Belki tam tersi olur çocukta elinden kacirmamak için üstüne çok gidip seni bunaltirdi djhddjjdjd yaşadığın yer küçük bi yer sanırım. Yabancı ülkede öyle şeylerin olduğunu duymak garip geliyor. Benim yaşadığım yer 10 bin nüfuslu. Çoğunluk öyle şeylere takılmıyor. Tabi cinsellik istemeyen kızlarda az değil. Sadece isteyen bunu saklamiyor istemeyen de tavrını koyuyor. Sevgiliyi bulmadan da 2 günlük mü kaç günlük mü olacağını bilemezsin djdhdjdjd tip diyorsun da birisinden hoşlanınca bu tipsizi nasıl güzel çekici buluyorum? Moduna giriyoruz. O tiple güzellikle olan bir şey değil. Fb yapmıyorum arkadaşlarımın onlar. Ben sevgili yapıp ciddi düşünen tiplerdenim de birlikte olduklarım iyi kızlar olsa da gelecek kurma açısından bana göre değillerdi
- +1 yıl
Ciddi ilişkim olması için de bana yürüyen ya da benim yürüdüğüm birisi olması gerekiyor. Son senelerde ailemle ilgileniyordum. Çalışıp okuyorum. Seneye de kpss var. Sevgilim olursa ona yeteri kadar zaman ayıramam heralde. Çoğu kız da bana göre değil. Sevgi ilgi de yetmez. Yanında sıkılırım. Fazla sikilgsn hiperaktif yerinde duramayan birisiyim de. Oyle gece hayatım da yok. Bu ekonomi beni hacı yaptı hatta djhdjdjdj kaç senedir alkol içmiyorum. Özledim kshsjsksn
- +1 yıl
Arkadaşları bakire değil sevgilileriyle sevisiyorlar. Kıskanıyorlar onlarda. Her erkek bakire olmayan kız da istemiyor. f*ck peşinde hepsi. Tabu bu büyük yerlerde olan. Küçük yerlerde bakireligini bir nebze umursayanlar var. Ama sen İzmire falan gidersen olaylar değişir
Soran+1 yılHayır küçük yer değil ama soğuk duruyorum bana yaklaşma der gibi 😂 bende önyargılıyım ama beğenemiyorum napim. Alman erkekleri bile beni sormuş türk erkelerine düşün yani ego tatmini yapmıyorum ama bana açılmalarına izin vermiyorum. Laf sokmuşluğumda var ama bunlar hep serseriydi. Napim ben serseriyi? okumaz etmez dert telaşdan başka bir şey değil. Ben öyle fazla eğlence meraklısı değilim öyle yerlerdede bulunmadığım için korunmak kolay. Zaten almanlar çok pasif bir millet onlar internetden diskodan buluyor kızları. Bir keresinde mezuniyet günü biri bana açılacak olduydu hemen kaş göz yaptım git burdan dedim. Malum annem vardı yakınlarda 😂 yani istediğim bir kişi pek olmadı o yüzden baskı altındada hissetmiyorum kendimi aksine "ailem izin vermiyor" sebebi işime geliyor red ederken.
- +1 yıl
Onlarda mecbur bu bahaneyi yemiş gibi yapıyor. Senin işinde zor 😅
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
+1 yılmutlaka olan vardır ama önceliği asla cinsellik olmaz hayatında sen olursun. Burdan bakarak karşındakni tartabilirsin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşım hem başarılı hem de çapkın :D
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl zaman buluyor gece hayatına acaba? Kolay bölüm okuyordur
- +1 yıl
Tıpçı
Soran+1 yılYakışıklı mı? Muhtemelen sadece evlenme umuduyla kızları kandırıyor
- +1 yıl
Yakışıklı evet. Artık umut mu veriyor bilmem ama çapkın :D
+1 yılOlur olur capkın olmayan zaten girişken olamaz
02 Yorumla
Soran+1 yılSağlıklı bir özgüven ile çapkınlığı karıştırmayalım lütfen. Ben centilmen istiyorum.
- +1 yıl
Hayatta ve her alanda başarılı girişken centilmen ve kibar bir çok kişi zaten capkındır
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılŞans be
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem