Akıllıyı deli etmek kolayda deliyi akıllı etmek zor değil mi kanka 😀 @cursedplatoon 9 candan kaldı geriye 8
#kartaliçeesorar 🖤♾ #cevaplarimisorulandirin
#SeyFer #yalıçapkını
Yaşadınız mı? Sadece mecburiyet ya da sorumluluk almak mi gerekçesi..
Normal evliliklere sözüm yok. Allahım normal evlilik nasip et amin.💁♀️Maalesef bizde örnekleri çok. [ Ferit Korhan istisna bu durumdan finalde düzelecek ınanıyorum kdmdkm ]
Ne zaman bitecek bu evlenirse düzelir şeysi. Ailesinin duzeltemedigini karısı/kocası düzeltebilir mi? ##kartaliçeesorar 🖤♾
hayır tabi ki de kimse düzelmez zaten çünkü maalesef bir kişi bozuksa karaktersizse sevmiyorsa düzelmez bu yüzden de güvenip sevmem bile ama kişiye göre değişir Evlilik, iki kişinin birbirini kabul ettiği, desteklediği ve birlikte büyümek için çaba gösterdiği bir birliktelik olmalıdır. Bir ilişki, karşılıklı olarak iki kişinin özelliklerini, eksikliklerini ve güçlü yanlarını kabul etmesi üzerine inşa edilmelidir. Eğer biri, diğerinin değişmesini veya düzelmesini umarak evlenirse, bu tür bir ilişki temeli zayıf olacaktır. Gerçek bir bağ ve sevgi, insanların birbirini olduğu gibi kabul etmeyi ve karşılıklı olarak desteklemeyi içerir. Eğer bir kişi, partnerinde bir değişiklik yapılmasını istiyorsa, bunu açık ve sağlıklı bir iletişimle dile getirmeli ve ortak çözümler bulmaya çalışmalıdır.
Yapmam. Annem yaptı gördük dünyayı tersinden... denenmisi denemeye gerek yok. Aylak asalak psikopat erkeklerden uzak durun. Size aşkından ölen varsa, ondan da uzak durun büyük ihtimal sorunludur. Kimse kimseyi düzeltemez. Insan kendisi bile kendini kontrol etmekte zayifken, kendinde sorun görmeyen birini asla değiştiremezsin. Kendinde sorun görüyor ve hicbir sey yapmıyorsa onu da degistiremezsin. Beni kimse degistirebilir mi? Inan, ergenlik cağına gelen ortalama olarak 14-15 yasini geçen hickimseyi hickimse degistiremez. Insan kendi hayat icinde olgunlasir. Tanisirsin, tanırsın; begenirsen huylarina katlanirim dersen evlenirsin. Yoksa ne onu ne kendini yorma. Heleki sorumsuz asalak erkeklerden arkana bile bakmadan kaç. Baba parasiyla, anne pohpohlamasiyla yaşayan erkeklere tek gözünle bile bakma. Ayni sekilde simarik ve egoist narsist kadinlardan da uzak durmali. Erkegin de kadinin da bencili insana dünyayı dar eder. Tecrubeyle sabit.
Aman ha yapmayın hayatınızı karartmayın özellikle evlenecek olan kzlara söyle diyim aşk güzel bişey aşkım gözü gerçekten kör size yanlış olan davranışı evlenince düzelir ümidi ile evlenmeyin o davranırş evlilikte 10 ile çarpın , örmek bi kıyafet giyeceksin sevgiliniz giyme dedi sizde tabi beni seviyo kıskanıyor sanıyorsunu ama bu kişi size saygı duymuyor ve kıskançlık değil karşısındaki erkek sizin hakkınzda ne düşündüğü için giydirmiyo evlenince o şeyler 10 kat sorun oluyor nolur ya gençliğiniz bir aşk uğruna yakmayın aşk falan kalmıyor evlenince sorunlar sorumluluklar bitmiyor
Hayır ben asla yapmam. Bir insan bence yedisinde nasıl ise yetmişinde de aynı olur yani düzeleceğine ben pek inanmıyorum. O yüzden bence bu hataya kimse düşmesin derim. Yani illa evlilik için demiyorum bunu sevgilisi olan insanlar içinde geçerli bu. Düzelecek diye beklemeyin bence o insana şans verirsin düzeldi sanırsın ama asla düzelmez ben inanmıyorum.
Cevap
27Cevap
Kimsenin değişeceğini sanmıyorum. O yüzden değişecek umuduyla yapılan evlilik en büyük hatalardam biri olur.
Hayır. kimse düzelmez yedisinde neyse yetmisinde odur.
Doğrudur kanks. Deliyi adam edemeyiz ama akıllyı delirtiriz 🤣
Ayynem 😎
Bir araba yazısı görmüştüm, akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine deli ol dünya senin kahrını çeksin… Ağustosta mottomuz budur kızçeler 🥳😎
Tez ilan edile 👏👏 O da guzel bende duymuetum bide su var Deliyi adam etmeyiz ama adamı deli ederiss
Kimse ile değişir umuduyla evlenilmez. degismezde zaten.. her zaman daha kötüsü olurda ben buna dayanabilir miyim diye düşünerek yola çıkılmalı
Kişi nasıl ise evlendikten sonra da öyle devam eder. Kimse değişmez.
Karşıdaki kişi ya uyumludur ya değildir. Değişmesi istenilen ya da umulan biriyle evlenmek hata olur.
Belirli bir çember var ona uygun olmalı bırak evlenmeyi, evlenmeden bekaretini verse bile eğerki baştakinden farklılaşırsa yinede bitiririm. İnsan olmayan kimseyi çekemem.
Eski kafam olsaydı yapardım da şu an ki kafayla yapmam anasının adam edemediği erkeği ben mi adam edecem
Yapar mıyım bilmem ama yapılmaması gerek ya da duzelmeyecegını bilmek evlilikle kimse duzelmez
koca terbiye edimez terbiyelisi alınır derler.
aynı hesap
düzgün olanı varken arızalıyla ne uğraşıcam
Asla asla deme derler ama ben bu konuda asla demek istiyorum bir insanı düzeltme umuduyla hayatımı karartma riskini alamam
Yapılmaz. Açık net! Sonu kaos olur. Düzelsin öyle gelsin bakarız.
Hayır düzelmez belli bir zaman sonra gene aynı olur
Bozulmuş ekmeği düzelsin diye fırına mı göndericez :D
İnsan düzelmez birkere yanlışa tamam dersek kendi o boktan kaderimizi yaratıyor oluruz.
Yapmam. İnsanlar bu kararlarla hayatlarını işkence haline getiriyor maalesef.
Yapılmasın düzelmesini beklemeyin ya olduğu gibi kabul edin ya da kabul etmeyin.
Huylu huyundan vazgeçmez ne olursa olsun o yüzden kendini yıpratmaya gerek yok
Anasının babasının eğitemediğine benim kılım kıpırdamaz
Yapmam bi insan yedisinde neyse yetmişinde de o
İzlediğiniz dizileri ya da bakış açınızı değiştirin. Düzelir diye evlilik cümleye bak ya?
Hayır tabiki yapmam Uzak olsun sorunlu insanlar
Karışık insan ilişkileri hayatı zorlaşıyor
Beni düzeltecek kimse çıkmadı çıkamaz 😀
Sırf bu yüzden evlilik yapmak gereksiz olur
ailesinin eğitemediğini ben neden eğiteyim
Yapmam yapılmamalı
Yani bi bitmediniz cidden yaa :joy:
hayır yapmam, düzelmez.
“Beni düzeltecek kimse çıkmadı çıkamaz 😀”
Evlilik akıl işi değik
düzelmez kimse düzgün olanı isterim ben
Huylu huyundan vazgeçmez
Yok öyle olmaz maalesef
huylu huyundan asla vazgeçmez yapmazdım
Ben evlilik yapmam zaten
Bu düşünceyle yapılan evlilik aptallıktır.
Yapmam
Yapmam
Yapmam
Yapmam
Yapın yapın düzelir
hayır saçmalık
Yapmam
yapmam
Bu nasıl soruu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?