Birinden etkilendiğinizde aşka kolayca teslim olur musunuz? Yoksa zor mu aşık olursunuz?

Birinden etkilendiğinizde aşka kolayca teslim olur musunuz? Yoksa zor mu aşık olursunuz?

Günaydın :)
Hayır tabi ki de ben kolay aşık olmuyorum hatta maalesef aşık bile olmuyorum. çünkü o tür duygularımı biraz kaybettim gibi birine bağlanmak fikri çok zor geliyor yani bağlanmak derken mesela çok sevip aşık olacağımı sanmıyorum bu yüzden de genellikle zaten içime kapandım pek konuşkan değilim ve utangaç bir yapım olduğu için de zaten kadınlara adım atmıyorum. zaten zamanla çıkar belki de bu tür şeyleri arayarak bulmaktansa ben her zaman için zaman bırakmayı tercih ediyorum zamanla doğru kişi eğer varsa denk geleceğini düşündüm her zaman için.
karakteri bana benzeyen birisi ve beni sevebilecek birisi ve onu her şeyden çok seveceğim birisi.
Merhaba,
Kolayca aşık olacağımı sanmıyorum. Her şey aşama aşama, önce hoşlanmalı, sonra daha da çok daha da çok, sonra sevmem lazım ve daha da çok seversem evet aşık olabilirim. Hayatımın merkezi her şeyim olabilir. Zoru sevmiyorum, zorlaştıranları hiç sevmiyorum..
Kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir. Kolaylaştırmak varken zorlaştırmak çok saçma..
Şak diye de aşık olmanın anlamı yok, ince eleyip sık dokumalı, dikkatli olmalı, aşk sandığımız aşk olmayabilir...
Hızlı olan her şey çabuk biter. Aşama aşama ilerlemek en güzeli
Katılıyorum kesinlikle 😅hem ne demişler hızlı giden atın seyrek olur Muş 😂
Doğru demişler 😅
Hihi 😅
O kadar kolay değil aşık olmak. Bi süreç lazım tanıma, konuşma görüşme eğer bunların sonucunda her şey güzelse bence aşk olur. Yani aşık olmak için vakit geçirmek lazım. İlk görüşte bi bakarsın ve hoşlanırsın hoşlandığını belli edersin konuşmaya zaman ayırmaya uğraşırsın. Eğer karşılık gelirse ne mutlu devam edersin. Herkes hoşlanmayı aşk sanıyor sıkıntı o😂 eğer öyleyse ben her kediye köpeğe aşığım 😂
Yani bugün aşk kelimesine baktığın zaman herkes aşık oldum kelimesini kullanıyor ama ben şahsen hoşlantı ve sevgi diyorum ben aşık olmadım belki de aşk bambaşka duygudur yani biz her şeyde aşk kelimesini kullandığımız için çok mantıklı geldiğini düşünmüyorum
Cevap
32Cevap
Çabuk bağlama huyum vardır uzak durmaya çalışıyorum artık
Tek severim sek severim hep severim
Zor âşık olmak kesinlikle haz ve sadakat duygusunu yükseltiyor. Bana göre aşkta zevkli kişiler zor âşık olurlar, zor vazgeçerler 😎.
Kolayca aşik olurmuyum hayir sevgilimi görür görmez begendim hosuma gitti tanidikca asik oldum sevdim ama Sevgilim beni görür görmez "Bu kiz bana asla bakmaz" dedi bana asik olur mu diye kafaya bozmustu 😂 ve sonuç asik oldum hala asigim
Cıks, en sevdiğim huyum. Bir de artık aşık olmamam gereken birine aşık olacağımı hissedince duygularımı yönlendirip ona aşık olmayabiliyorum. 10/10 özellik
Kolayca aşik olmam ama hemen benimserim. Bu yüzden ne kimseye ümit veririm ne de boş laflara ümitlenirim. Hep tetikteyimdir.
Kolayca aşık olamam ama hoşlanabilirim benimle ilgilenen sevgi gösteren beni düşünen birine ilgi duyarım
O kadar zor ki anlatamam... etkilenmek.. aşık olmak... zaten ömründe bir kişiye oldum.. ondan sonrası da olmadı
Hayır. His oluşması hiçbir zaman kolay olmadı bende. Aşk bambaşka bir boyutken hızlı ve kolay olması benim açımdan imkansız.
Hayır ama aşık oldum mu çok tatlı oluyorum, seviyorum o hallerimi:)
Etkilenirsem âşık olurum ama hep platonik oluyor işte.
Kolayca aşık oluyorum maalesef ya 😅 belki de iyi bir şeydir bu
Aşka inanmiyorum aşk gelip geciyor onemli olan uyum saygi durustluktur
Aşık olmuyorum duygularımı anında bastırıp yok edebiliyorum
Bana Göre İnsan Bir Defa Aşık Olur Eğer Ayran Gönüllü değilse Ben O Hakkımı Kullandım..
ᥱ᥎ᥱ𝗍 mᥱsᥱᥣᥲ ᑲᥙgᥙ̈ᥒ ᥡіᥒᥱ ᥲşık ᥆ᥣძᥙm 😍 ᥲmᥲ ᥴ᥆k ძᥲძᥣᥙᥙ
Bu vakitten öte bence, na mümkün. ( Mummkun değil )
Olmam. Aşk kelimesi cok basit kalıyor. Gerçekten uğraşması lazım 😂
Ben hayatımda hiç aşık olmadım ama kolay hoşlanırım ve kolay soğurum.
Hayır, pek kolay aşık olan bir tip değilim
Evet ayran gönüllüyüm 🤣
Güvenilmez erkek tipi🤣
Kesinlikle o benim 🤣
Eskiden olsa koşarak severdim de şimdi güvenim yok bağlanamıyorum artık günü birlik yoluma bakıyorum
Ben hoşlanamıyorum bile hele de bir anda aşık olmak... İmkansız😂
Biri iyi davrandığında beni seviyor sandığım için hemen dağılıyoruz maalesef
eskiden evet kolayca olurdum ama artık güvenim yok zor aşık olmayı öğrendim
Zor seven biriyim aşk sürekli olan bişey degil bence
Zor çok zor…
sen peki
Çok zor
Hmmm anladım
Yok matikli gelmese hemen kafamdan atiyorum
Zor ama oldum muda tam olurum
Bayağı zor olurum ve zor anlarım olduğumu
Aşık olmam da etkilenirim ya
Kolay değildir aşkımı kazanmak.
Yok aşka inanan biri değilim
Hoşlantı olur aşk olmaz.
Kolayca hoşlanamıyorum bile, kaldı ki aşk
Hayır olamam. Zor aşık olurum.
Aksine cok zor...
Hayır aksine zor olurum
Evet şıpsevdiyim. Ama çabuk soğurum 😅
Aşk insanın hayatında sadece bir kere olur...
Etkilenebilirim ama aşık olamam
Hayır zor bir insanım
Hayır kolayca aşık olmam
Enson 7 yıl önce oldum
Sadece aynada kendime aşık oluyorum
Hayır, aşık olduğumda kalır aklım.
Hergun oluyorum ruslar almanlar çok güzel
Tanımadan hayır.
Zor çok zooooorr. Dnxnnxnxnd
Bi asik olamadim gitti😏
1 kopya verdi diye 5 sene platonik olmuşlugum var
hayır