Aldatıldım birde başima mahkeme sureci cikti ben napıcam?

Iyi geceler, moralim o kadar bozuk ki evliyim 8 yasinda oglum var kocam yakisikli zengin ve dısa donuk bi insandir pek kizlarla isi olmazdi.10 senedir evliyiz. Gecen gun trafikte kaza gecirdi bende duyunca atlayip gittim kayinvalidemde ordaydi biz küsüz esimin yaninda da bi kiz var guzel bi kız benden kucuktur max 30, ufak tefek siyriklari var kızında neyse siz kimsiniz gecmis olsun dedim ben sustu , sonra sert bi sekilde dedim yuzunu cevirdi anladim o an elini tuttum tırmaladim, sonrası bagiris cagisiş kayinvalidem gorumcem falan, kadinin eli kanadi esim hemen firladi kizin avuc iclerini öptü goz yaslarini sildi özür dilerim dedi ona bana döndü ya senle zaten bitti kac kez ayrildik zorla baristim dedi yilin 9 ayi ayri evlerdeyiz adim atmak istemiyorum seninle olan yere bu kez tamamen bitti bu da sevdigim kadin oglumun hep yanindayim ama seni istemiyorum dedi. Kadin orada darp raporu aldi sikayetci olucakmis benden birde bu is cikti sadece sol elinde 2 adet derin cizik yaptim bu durumdan bir sey cikar mi bilmiuorum. Napıcam bilmiyorum kafam cok karisik

Aldatıldım birde başima mahkeme sureci cikti ben napıcam?