Güncellemeler
+1 yıl
Güyya annemin eline erkek eli bile değmemiş evlenirken ben öyle değilim diye aşağıladı ailem
Bizim zamanımızda ki kızlar elini bile evlenmeden değdirmezdi hangi yolluyu örnek aldın da elin oğluyla sevgili oldun falan diye başlarken iş şiddete dönüştü 😓😔😭
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Keşke seni karşısına alıp konuşsaydı bu yaşta dövmek çok yanlış
Ne biliyim herkes yapıyor kimse boş durmuyor bende yapıyım dedim ilk sevgilimdi hem de
Kötü olmuş ya üzüldüm
Herkes yapiyorla olur mu bu canım. Olacağı varsa olur zaten sevgili yapmak için yapma yani. Gerçekten birinden çok etkilenirsin konuşmaya başlarsın bu tamam ama senin yaptığın zaten yanlış.
@feridenyr0 ailem olaya duygusal değil dini açıdan bakıyor
Emin ol aşığım seviyorum desem anlamazlardı yine de
Dövmesi yanlış. Seninle konusabilirdi doğru düzgün. Ben neler neler yaptım babam elini bile kaldirmadi babamın değerini çok iyi anlıyorum şu an 🥺. Sevgilimle beni gördü sadece sesini yükseltti babamı çok seviyorum
Senin ki de çok rahatmış oda iyi değil bak
Bakireyim ben ama bakire olmasam beni öldürür babam
Babanın nerden haberi olcak onu da mı kontrol ettiriyolar
Hayır ama telefonumu elimden aldı mesajları okudu
Sen bakire değilsin galiba
Çok yanlış ya. Senin yaşın kaç
Olur yaz bana
Ama ben 1 xperim
Bende 2
İsmin ne seni
Yaşım 22
saçmalama sen oyunu kurallarına göre oynamamışsın az pratik az kıvraklık yahu. d
Hamile kalırsın diye korkuyor
Off ne alaka eskort muyum ben birlikte olmadık sevgilimle
Tamam.
Komik değil
Gülen yok zaten.
Yapamayacaksın gibi duruyor.
Dövmesi hiç etik değil
Ayrıldınız mı
Evet mecburen
Ve ilk sevgilimdi
Bir tane daha vursada
Ne diyorsun ya
A yi i ysp sondaki
saklamayı beceremedin mi
Gizli gizli yapılan iş illa ki biryerden sonra açığa çıkıyor işte
Bence babanı üzme orada biraz zaman ver baba na
Elleri kırılsın
İyiki babam yok
Neden öyle diyorsun
Şiddete karşıyım dövmeye hakkı yok hiçbir şekilde senin hayatın bu böyle kızlarını sıkar döverler sonrada evlenip gitmesini beklerler nerden gelicekse koca
Aslında sevgilisi olmamış kız da neredeyse hiç yok bir ben mi saklayamadım yakalandım yoksa milletin ailesi mi izin veriyor rahat anlamadım
Baban eski kafalı
Dinsiz mi olsaydı ne demek eski kafalı
Dinsiz nerden çıktı sen böyle dövülmekten memnunsan koca kapısında da sesini çıkarmazsın geberir gidersin
Napalım rahat geniş bir babalarımız yok onlara kalsa görücü usulü ile evlenmeliyiz