Ah Ali Cabbar, ne çektin be! 🙈🥵 soru neydi…? hah !
Neden hala bekarsın?

Ah Ali Cabbar, ne çektin be! 🙈🥵 soru neydi…? hah !
Neden hala bekarsın?

Yani evlenmek için acele etmiyorum ben geç olsun güzel olsun eğer olacaksa. Erkenden evlenince sonuçta başım göğe ermeyecek. Bence bir kız en geç 30 yaşında evlenmeli. Yani kendini tam olarak evliliğe ve o sorumluluğa uygun görmeli. Böyle işler bence aceleye gelmemeli diye düşünüyorum ben. Geç olsun ve hayırlısı olsun her zaman.
Öncelikle düzgün bir aday yok, herkesin aklı havada ve evlilik masraflı iş yani düğünü, çeyizi, evi, mobilyası vs. milyonlar lazım ama bunu karşılamaya ne benim maddi gücüm yeter ne de ailemin. Haliyle evleneceğim kişinin durumunun iyi olması gerekir öylesi de bize denk gelmez.
Hayatım yok sevdiğim yok hala imtihanlarla uğraşıyorum ya bu kadar sınavdan sonra mucize olacak ya da Allah yine aynı şeyden sınıcak hep böyle oldu bu orta yaşta tam gidiyor 30 31 21 23 18 bir de küçükken
Cevap
12Cevap
Çünkü evlenenleri görüyorum da :D 1 sene içinde boşananların sayısı çoğalmış. Boşuna masraf olmasın şimdi
çünkü durumum yok şu an için ayrıca daha erken olduğunu düşünüyorum bazı şeyler için. bir de bir kez bile sevilmedim bunun da etkisi var.
Herkes doğru insanı arıyor ama kimse kendisinin doğru olup olmadığını sorgulamıyor. Karşıya ön yargılı olmak yerine kendi terazimizi tartsak belki de dengeyi sağlayacağız.
Ya ben cok fazla bekar erkek ve bekar kız görüyorummm bu ne iştir eskiden sanki daha iyiydi kimse kriter falan belirtmiyor direkt evleniyodu ama şimdi isler değişti bence her türlü benzer sonuçlar olacak ilk onune gelenle evlen gitsin yanii
Evliyim ama bekar olsaydım kesin beni ikna eden biri çıkmadığı için derdim
Sorumluluktan , hayat pahaliligindan ve isteklerden korktuğum için
Kadınlar çok aç gözlü, evlilik çok maliyetli en önemlisi kadınlara olan saygım her geçen gün daha da azalıyor. Cinsel obje gibi davranıp saygı görmek istiyorlar. Bu şartlarda birisine güvenemem.
Doğru insan yok artık erkeklerde aynı kadınlarda aynı anda herkesi sevebiliyorlar güya bide normalmiş gibi aşk sanıyorlar
Çünkü daha zamanım gelmedi
Allah kourusun evlilikten
Manita hala istemeye gelmedi 😔
kimse beni hak etmiyo bye
Daha yapılacak çok işim var
O adam ile karşılaşılmadi hala
Sevmeye sevilmeye inanmıyorum. İkisi de palavra...
Aslında tipim kötü değil ama biraz kilo ve özgüven sorunum var.
Param yok bakire iyi bir kiz yok
ᥒᥱ gᥱrᥱk ᥎ᥲr?
Daha gencim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?