Sevgilimin ailesi beni istemedigi icin sevgilim benden ayrildi. Gerekceleri acik olmam. Sevgilim cok direndi ama son zamanlarda da tartismalarimiz artinca 2 gun once beni cok sevdigin soyleyen cocuk benden ayrildi ve 2 haftadir hic mesaj atmadi aramadi.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Dönmez aile düşkünü oldugu belli en baştan gitmis
Daha sonra daha kötü olacağına bitmesi daha iyi yaşamın tadını cikar
İkinizin burcu nedir yorumlayayım.
yengec ikimiz de
İlginç bende yengeç burcu erkeğiyim aranizda daha detaylı bişey geçti mi acaba veya senin ona karşı nasıl bir davranışın oldu
daha detayli bir sey derken her xamanki gibi tartistik sanki bana anlatmadigi seyler vardi ve ayrildi
Normalde yengeç burcu erkekleri sevince gözleri ailesi de dahil hicbişey görmez acaba sana kızdı mı bunaldı mı huyunu husunu mu sevmedi normalde yengeçle yengecin güzel sohbeti olur yengeç kadınları biraz dik başlı olabiliyorlar, ne konuda sürekli olarak tartışıyordunuz
degisiyodu ayni seyler degildi konularimiz yani ailesiyle arasi pek iyi degildi ama yine de ailesini secti beni merak etmeden sormadan nasil durabiliyor aklim almiyor daha 2 gun once ayrilmadan çok sevdigini soyluyodu cok inanmistim
Yengeç erkeğiyle kadını arasında çok fark var ama ortak özellikleri çok duygusal ve güven isterler güvendikleri insanı tercih ederler. Ben kendimi yetiştirmiş görmüş geçirmiş bir yengeç burcu erkeği olarak şunu söylüyorum ki sevgilin senden haz edememiş ve içine sinmemiş evlilik konusunda. Ailesi de şunları söylemiştir oğlum bak bu kız sana göre kız değil ailemize uygun kız değil giyinimini biz beğenmedik şımarık bir kız demişlerdir. Yengeç burcu kadınları modacıdır kombin kıyafetler severler hafiften çirkef olurlar insanlar hakkında sürekli önyargılı olabilirler oda güven eksikliğinden dolayı kimseye güvenmediğinden dolayı insanları eleştiri yağmuruna tutuyor olabilirsin işte şuna bak kesin şöyledir buna bak kesin böyledir falan kişiden kişiye değişir ama genel olarak güvensiz ve zor elde edilen burçtur yengeç kadını. Sevdimi tam sever fedakâr olurlar. Kendini yetiştirmiş yengeç burcu erkekleri kontrol sahibi olurlar ana kuzusu olmazlar mantık ne ise onu uygularlar mantıklı düşünürler, onun haricinde gelişmemiş yengeç burcu erkekleri pısırık ve korkak olurlar ana kuzusu olurlar annelerinin sözünden çıkmazlar buda gelişmemiş yengeç burcu erkeği yapar çünkü beyni gelişmediği için ailesinin kendisini yönetmesine ihtiyaç duyarlar. 2 farklı yengeç erkeği türü var.
ben o soyledigin seyleri yapmiyodum ama ikimizin de hatalari olmuştur bilemiyorum kalbim cok kırık
İlginç. İnan onunda kalbi paramparçadır içinde ukte kalmıştır seni düşünüyordur sürekli ama neden böyle yaptığını psikolojik olarak anlamaya çalışıyorum aile baskısından dolayı bide senin giyiminden dolayı içine sinmemiştir yapamayacağını düşünmüştür, ara sıra kıskançlık krizi geçirdi mi neden bu tarz giyiniyorsun diye
yok o sorunu aramizda halletmiştik ama ailesinin beni hic istemedigini cok iyi biliyorum hic iletişimimiz de yok ne durumda bilemiyorum neye uğradigimi sasirdim onun da içi biraz olsun yansa beni sevdigini bilsem beklemek daha kolay olurdu benim icin
Ne kadar sürdü ilişkiniz
6 ay
Dediğim gibi içine sinmemiştir seni evlenilecek kız olarak görmemiştir ailesinin de bu düşünceye desteğiyle seni bırakmayı tercih etmiştir %90 doğru çıkacak bu. Sende yengeç burcu kadını olarak onun mal olduğunu düşüneceksin ama sende duygusal olduğun için içine atacaksın.
her gun bana evlenmek istedigini soyluyodu
Yengeç burcu erkekleri çok sever çok aşık olur sevdiği kadını el üstünde tutarlar hatta ailelerine karşı bile gelirler gözleri hicbişey görmez, fakat seninki 6 ay olmuş ailesiyle birlikle önyargılı davranmışlar ailesi seni gördü mü?
sosyal medyadan gorduler
Hmm senin sevgilin kendini geliştirmemiş seninle evlenemeye emin olamamış hatta sana güvenememiş. Güvenmedigi içinde ailesini haklı bulmuş. Ben öyle düşünüyorum. Kendini geliştiren bir yengeç Burcu erkeği karşısındaki kadına uyum sağlar ve sağlattırır. Cahil kalmış. Seni özel hissettiren, duygulara maneviyata önem veren seni anlayan, gözü dışarda olmayan, yanında huzuru hissettiren güvenip sırlarını konuşabildiği, asla kıskandıracak hareketler yapmayan tamamen güven veren erkeklerden hoşlanırsınız. Seni en iyi bilenle olur bu iş bak bende yengeç burcu erkeğiyim senin sevgine de fedakarlığına da inanıyorum akıllı bir yengeç erkeği karşısındaki kadını sezer ve tanır fakat senin tanıştığın yengeç erkeği cahil kalmış canım.
Kaç zamandır sevgiliydiniz?
6 aydir
Uzun da sayılır ha 😳 Bu süreçte ileri derece şeyler yaşadınız mı peki