Güvenmediğinizden mi kismetiniz mi yok birisiji mi istemiyosun sebebi ne?
Mesela benim hepsi😄😄 ah ah ne insanlar görüyorum ne güzel mutlular imrenmiyo degilim insallah ölmeden bende hayirlisiyla bu duyguyu tadarım
Güvenmediğinizden mi kismetiniz mi yok birisiji mi istemiyosun sebebi ne?
Mesela benim hepsi😄😄 ah ah ne insanlar görüyorum ne güzel mutlular imrenmiyo degilim insallah ölmeden bende hayirlisiyla bu duyguyu tadarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sevilmedim. ve fazla iyiyim kızlar için. yani karakterim var ve kızlara kötülük yapmıyorum bundan dolayı
Fazla iyi niyetli olduğum için, gereksiz insanlara haddinden fazla değer verdiğim için.
Benimde karşıma biri cıkmiyo be knka
Nasip kısmet kanka
Tip yok para dersen o hiç yok kızlar napsın beni altımda bi arabam var oda yetmiyor birde en sevmediğim huyum aşırı seçiciyim
Bende aşıri seçiciyim knka
Ordan da kaybediyoruz zaten
Güvenim yok erkeklere:)
Neden güvenmiyosun daha önce bir olat mi yaşadin
boş ver
Bende güvenmiyorum emin om çevrenin etkisi çok var kafayı taktim bu duruma
Aynen kankam
Bilmiyorum beni keşfederse olabilir ama sanaldan istemiyorum
Tabii güvenmek zor heleki sanaldan. Ama nasio belli olmuyo ben en cok aldatilmaktan korkuyorum biliuo musun hiç yaşamadim ama çevreyi görunde tedirgin oluyorum
bende aynen ayrıca geçmişinde çok kız olduysa şimdiden takıyorum😅olmayan sevgilimin (: 🙃
Bsjdjdjejje sen benim kopyamsın bende geçmise önem veririm hele yakınlaştılarsa hep kıskanirim😄😄bi de onlar sokakta karşılassa kefin kafayi yerim bi söz vardirya büyük konuşma senin sınavin olur diye konusmakta istemiyorum😌😌zorya bu zamanda
Ay evet ya tam benim kafadansın sende:)) düşün sana çaktırmıyor ama exi geçiyor yandan yandan sonra bakış atıyorlar
:((
Benim eşim sevgilim olcak kisi şans çünku sevgilim olmadi sbsnsnndn uzaktan oldu oda flört gibiydi senin kaç sevgilin oldu onlarla karsilasiyo musun
ahaha 🤣 ruh 👻 eşim olabilirsinnn:)) benimde olmadı 👎
15 yaşında aşık oldum ilk ama oda gaydı galiba bakışma oldu sonra taşındık ve başkası olacak dedim ama onunla da kader ayırdı daha doğrusu ben istemedim yapamadım ama flirt etmedim onunla hiç ama kör kütük 🪵 aşık olduğum tek insandı kendisi:))
>> şu an kafam karışık 🤔 bana zaman gerek
0 sevgilim oldu yaniii
Sende baya şanssizmissin 😄😄ama cocukluk zamanlari işte ne olsun sana teklif baya geldi mi reddetmekten yorulmuşsundur😄😄 benim de aşık olduğum oldu hemde baya aşıktım ama unuttum gitti şimdi iyi ki de o olmamış😌😌
Yaşın kaç peki profildeki gibi degil bence
Benimde 0 sevgili kimsenin elini bile tutmadim
Su an kafan niye karışık bu arada ya da karıştıran şey ne ki😌😌
yalnızlığa alıştım diyelim 😞
My heart is broken 😡:(
Dertleselim mi ne dersin hem vakit oldukca sohbet ederiz😌😌
Olur
Güvenmiyorum hemde istemiyorum artık
Daha önce güvenini kıran mı oldu özel degilse ne yapti ki
Evet yani güvenimi kırdı bilmiyorum güvenemiyorum artık.
Aldatma mı yalan söyleme mi ne yapti ki
Yalan söyleme terk etme de olabilir aldatma da karışık anlamıyorum
Nasil birisi senin vazgecilmes olur bi erkejte ne bekliyosun ama ciddi ilişki içiyorum
Umursamaz tavır sevmiyorum vakit falan ayırmayan geröekten o da bağlı biri olsun
Daha önce ayrildiysan birisinden ne eksik gördün sonuçta bir ilişkiyi bitirmek kolay degil
İlgisizdi hem ben bitirmedim ztn o bitirdi
Umursamıyormuş gibi yapıyorumda ama merak ediyorum ya vallah aklıma geldiğinde gözlerim doluyor
Seviyo musun hâla kolay değil birini unutmak bende platonik olarak birini sevdim 4 yil anliyorum seni unuttum ama
Evet seviyorum hâlâ ama unutcam inşallah
Ben platonik olarak birini seviyodum 4 yil sonra unuttum yaşın kac daha genssindir bence karsina birisi çikar umarimm
17 yaşımdayım. 4 yıl platonik kaldıysan sende gençsindir diye düşünüyorum
26 yasindayim ilk 18 yasinda sevdim 22 de unuttum
Anladım baya uzun zaman geçmiş
Aynen öyle