Oldu
Olmadı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hayır olmadı ama çoğu insan olabilir Sanaldan aşk yaşanması mümkündür, ancak geleneksel bir yüz yüze ilişkiye kıyasla farklı dinamiklere sahip olabilir. İnternet ve dijital iletişim teknolojileri sayesinde insanlar dünyanın dört bir yanındaki insanlarla kolayca iletişim kurabilirler. Bu da sanal aşkın doğmasına ve gelişmesine olanak tanır. Sanal aşk, internet üzerinde tanışılan ve iletişim kurulan bir partnerle duygusal bağ kurma sürecidir. Bu tür ilişkiler genellikle çevrimiçi platformlarda, sosyal medya sitelerinde, sohbet uygulamalarında veya çevrimiçi oyunlarda başlar. İki insan, yazılı mesajlar, sesli veya görüntülü görüşmeler aracılığıyla birbirleriyle bağlantı kurarlar. İnternet sayesinde dünyanın herhangi bir yerindeki biriyle bağlantı kurmak mümkündür, bu da insanların farklı kültürleri ve yaşam tarzlarını keşfetmelerine yardımcı olabilir. Sanal aşk, fiziksel görüşmenin olmadığı durumlarda bile güçlü bir duygusal bağ geliştirebilir. İnsanlar yazılı veya sözlü olarak duygularını ve düşüncelerini daha rahat ifade edebilirler. Sonuç olarak, sanal aşkın var olduğu ve yaşanabildiği bir gerçektir. Ancak bu tür ilişkilerde, sağlıklı bir iletişim, güven ve dürüstlük önemlidir. Aynı zamanda, gerçek hayatta tanışma ve ilişkiyi fiziksel boyuta taşıma isteği de göz önünde bulundurulmalıdır. Sanal aşkın, insanların hayatlarına farklı şekillerde değer katabileceği bir deneyim olduğu unutulmamalıdır.
Sanaldan aşk olur olmaz değil ama bence sanaldan ilişki çok zor yürüyor ya. Güvenemiyor insan şahsen karşısındaki insana ya. Sürekli şüphe duyuyorsun acaba biri var mı diye çok zor uzak mesafe ilişkisi.
Sanaldan insanlar korkuyor sebebi de şu herkes sütten çıkmış ak kaşık ama nedense sanal olunca kimsenin ayağı yere basmıyor hal öyle olunca yalan dolan havada uçuyor oysa yarıştığın insan da tıpkı yan komşun gibi bir insan ama işte sanal olunca atmasyon çok oluyor sonra hop herkes zan altında oysa sanal alem bile olsa değerli dostlar edinilecek iyi kalplı insanlar hala var herkes kötü olamaz
Oldu tabikide. Yani burası da gerçek insanların olduğu bir alan. Gerçek insanlar varsa da aşk, nefret ne istersen vardır😂 Hoşlandık, flört ettik ama bir adı olmadı bunun orada kaldı. Güzel miydi her şey evet ama her güzel şeyin bir sonu vardı. Sanal alem güvensizliği buluşmalara engel oldu, buluşamayınca o yakınlık kurulamadı ve gözden uzak gönülden uzak oldu.
Olmuştu öyle şeyler lakin artık sanal dünyanın büyülü atmosferine kapılmıyorum, kimseye karşı bir duygum yok, bir saniyem dahi kıymetli, boşa harcayacak zamanım yok, stalk yapmaya dahi üşeniyorum , ne oluyor bana, büyüyor muyum yoksa, bir çok şey saçma geliyor bana, müzik dinleyip dans bile etmiyorum , eski enerjim yok lakin eskisine göre daha huzurluyum , sanki erkeksiz hayat daha güzel gibi
Cevap
21Cevap
Olmuştu ama işte o da beni bu halim ♿ yüzünden istemedi
Olsun sen canını sıkma kimse için. Elbet senide gerçekten herşeyin ile kabul eden güzel kalbi olan bir kız çıkacaktır. Sen sadece umudunu yitirme yeter.
Cidden mi yaa
Mal.
Ben sevgilimi kabul etmiştim gerçi o halde değildi ama adam tipsizlikten kırılıyordu yani öyle böyle değil zaten sonra alıştım artık dğnyanın en yakışıklı erkeği gözümde
İnternet Tr'ye ilk geldiğinde kullananlardan biriyim. Tamam geyik chat falan yaptık ama sanalda sevgili bulmak gibi bir niyetle hiç kullanmadık. Şimdiki gençlik genelde internetten sevgili bulma, evlenme ya da cinsel tatmin kafasında... Kanaatimce yalnızlığın dibini yaşıyorlar. Üzülüyorum onlara...
Sanal ortamı pek gerçekçi bulamadığım için açıkçası böyle bir durum ile karşı karşıya kalmadım. Mantığım ile kararlar verdiğimden böyle bir şey olsaydı kesinlikle mantığım ret ederdi
Evet olmuştu..
Yani illa herkesin olmuştur hoşlandığı biri. Ama sanal alem bence çok zor ilişki için ya. Yüzünü görmüyorsun buluşma desen hiç yok belli bir süre sonra insan sıkılıyor.
Aynen öyle..
Evet olmuştu ama bana hala mantıklı bir davranış olarak gelmiyor.
Evet ergenlik yıllarımda oldu görmediğim kişilere karşı vs. Olabiliyor böyle şeyler.
Sanalda hoşlantı çok saçma
Aynen bencede saçma. Yani karşında hiç tanımadığın bir insan huyunu suyunu tam bilmiyorsun ne buluşma var ne görüşme çok zorbence uzak mesafe ilişkisi ya.
Hayır hiç kimseden hoşlanmadım.
Yani en güzeli aslında. Bence bir ilişki olunca bu sanalda olmamalı. En güzel ilişki normal buluşup görüştüğün bir ilişki. Sanaldan bence güven olmaz aldatır ruhun dahi duymaz.
Aynen güvenmek zor. Gerçek hayatta çevrenden biri olması daha güzel. Yüzyüze görüşüp tanımak lazım.
Evet olmuştu
oldu elbette hatta burada bile var :)
Herkesin illaki olmuştur bazı dönemler.
Sanalda kimseden hoşlanmadım diyeni döverim
Kimdir profilindeki
evet hoşlandığım kişiler vardı
İnsanız tabi oluyor..
Evet oldu sevgilim de oldu oluyor böyle şeyler
Her yerde bütün kadınları çok seviyorum
Evet hoşlandım
Witcher Yennefer :)
En son neokurda