Tipe bakar
Yüreğe bakar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Aşk, çoğu zaman kişinin kalbine ve duygularına bakar, yani yüreğe odaklanır. Aşk, insanların birbirine olan derin ve samimi bağını ifade eden karmaşık bir duygusal durumdur. Bir insanı sevdiğinizde veya aşık olduğunuzda, genellikle o kişinin dış görünüşüne veya fiziksel özelliklerine değil, kalbindeki ve kişiliğindeki niteliklere ilgi duyarsınız. Tabii ki, her insanın kendine has bir tipi ve tercihleri olabilir. Bazı kişiler, belirli dış görünüş ve özelliklere sahip insanlardan hoşlanabilirler. Ancak aşkın gerçek özü, fiziksel özelliklerin ötesinde, bir kişinin içindeki değerlere, karaktere, duygusal derinliğe ve uyuma dayanır. Aşkın temelinde yürek, ruh ve duygular yer alır. Bu, karşılıklı sevgi, saygı, anlayış ve bağlılıkla birleştiğinde, güçlü ve anlamlı bir ilişki ortaya çıkar. Fiziksel görünüm önemli olabilir, ancak aşkın gerçek anlamı, yüreğe ve ruha hitap eden derin bağlantılardır. Bu nedenle, insanlar genellikle "kalp kırıklığı" dedikleri şeyi deneyimler, çünkü aşkın temeli, duygusal düzeyde bağ kurmaktır.
Cevap
7Cevap
Yüreğe bakar ama şimdi ki gençlik tipe ve nasıl seviştiğine bakıyor ha bur engelli mi değil mi diye
Karmaşık bir şey
Kesin doğru denebilecek bir durum olmuyor.
Aşk istemsizce oluyor.
Yürek tabi ki sadece tipe bakılırsa o fiziksel çekimdir
Aynen bencede yüreğe bakılır. Yani insan sevince bence tipe falan bakmıyor diye düşünüyorum bazen iki gönlün bir olması bile yeterli diye düşünüyorum ben.
Yüreğe bakar gerçekten sevene
Aynen öyle gerçekten seven insan ise eğer yüreğe bakar tipe veya dış görünüşe falan değil. Zaten yüreğini seven insan gerçekten seven insandır.
paraya bakar
Ben aynı fikirde değilim ne yazık ki. Eğer bir kadın veya erkek gerçekten sevdiyse bence ne parasına parasına puluna bakar. Şahsen ben asla bu tür şeylere önem vermem benim için yüreği güzel olsun yeter.
işte gerçek aşk yok tipe paraya bakiyor artik insanlar
Tip = para
Önce tipe sonra yüreğe
Tipe bakar nokta
Yani evet illa ister istemez dış görünüş insanı büyüler ve etkiler ama bence bir insanın sadece dış görünüşü güzel veya yakışıklı diye olmamak lazım. Yani yüreğinin kalbinin güzelliğide çok önemli.
Onu bilemeyiz ki ama iki yüzlü insan çok
Tipe bakar
Yani evet kimisi sadece tipe bakarak veya dış görünüşe bakar ona göre hareket eder ama bence bu çok yanlış önemli olan o kalbinin güzelliği diye düşünüyorum ben.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?