Bir ben bir de Devlet Bahçeli kaldık,
Eril enerjilerimizde ayni sanıyorum. Puh bu hayatta bir Yârimiz olmadı bee
Bir ben bir de Devlet Bahçeli kaldık,
Eril enerjilerimizde ayni sanıyorum. Puh bu hayatta bir Yârimiz olmadı bee
Videoyu izlerken boğuldum 😂 evlenmek en kolayı, aile tanışacak isteme olacak nişan düğün olacak ohoo beni bunlar korkutuyor😂😂 onun dışında kimse kimseyi tanımadan evleniyor tanısan çünkü evlenemezsin 😂
Büyük cesaret gerçekten tanimiyorlarsa...
Ama o bir anda oldu kuzum lara inanmiyorum ben. Öyle bir dünya yok.
Çevremde bir tane evli ve mutlu yok 🙄🤔 Etrafa uzaklara bakıyorsun herkes boşanıyor. Benim tek duyduğum şey, "evlenmeden önce böyle değildi" demeleri 🤔 aslında kimse değişmiyor, sadece görmek istemiyorlar evlenince de göze batmaya başlıyor artık. Hayırlı iş uzun sürmez derler, uzayan iş mutlaka bozuluyo. Yeterki evleneyim kafası var insanlarda, mutlu bir beraberlik değil evli olabilmek için evlenmek yarışındalar. Maksat evlenmekse inan şimdiye kadar çoktan evlenirdin.
Öyle zaten...
Hele Üni bitince kızlara teklif yağıyor resmen.
Yaşım ilerledikce evlilik fikrinden soğuyorum
İhtiyaç duymuyorum cunku
Cevap
17Cevap
Evlenecek enayi çokta kadınlarımız enayi beğenemiyor djdjdkdndndj
Evlenemedin diye millete ne çamur atiyon
Enayi menayi
Kendime de diyorum. Erkek için iyisini bulmadiysa evlenmek baya aptallık oluyo. Çoğu sey kadına yarıyor. Erkekler ek olarak bekarken rahatken evlenince normalde girmeyecegi dolu sorumlulugun altina girmek zorunda kalıyor. O gördüğün çoğu kadın da baba evinde rahst edemediği icin evlenip koca evinde rahat ediyor. Türk aileleri, toplum yapısı sıkıntılı olduğu için de bircok kişiye bu dayatiliyor
Seni isteyen vardır da sen onları istemedin büyük ihtimalle
Valla lan herkes ya nişanlı ya sözlü ya evli
Erken rezervasyon ile indirimden faydalanmislar biz açıkta kalmışız gibi
Sözde millet artık 30 dan sonra evleniyor diyorlar bakıyorum 23 26 arası çoğunun da yaşı
Bahçeliye mail at beşki düşünür
Mail adresi var mıdır acaba
Ahahkdspdj deli misin kızım bu kadar mı cidden
Sfsgsgww saçmalama kalkmiyordur onunki
Ohoo ondaki parayla beni bile geçer
aa kim olduğunu anladım :d
bahçeliyle yarişirsna kurursun 😅
ahaha ben de bulamıyorum.
Her şeye tamam dersen evlenirsin 😄😄😄
Evlenilecek kiz bulmak gerçekten zor
Belki bir gün bulursun
Sana yürürdm de yaşın küçük
5 yaş büyüğüm
Afsgshaha tamam
Canım beynin küçük demedim, yasin küçük dedim
Ego savaşına gerek yok. Ablan yaşındayım
Ben de kaldım yalnız değilsin
Ben de bekarım
Seslı guldum :)
Olur bir gün sabret
Eril enerji erkekte olur kadında dişil enerji olur
Her iki cinsiyete de eril de disil de enerji mevcut miktarlar farklı.
Kimi kadın da eril enerji daha baskın.
Kadın feminen olmalı erkek maskülen yoksa ilişki devam etmiyor
Küsen ve trip atan erkekler var 🤧😒
Ama trip atıp küsmek de bazen yapılabiliyor. Mesela ben gecen gun bi kıza açıldım öncesinde bes gun sabahtan aksama kadar konustuk. Açıldıktan sonra tavırları değişti. Bi kere görüldü yaptı bi kere de konusurken son mesajımı okumadı. Şimdi ben küsmeyim mi trip atmayım mı? Görüyorum artık selam bile vermiyorum
5 gün sabaha kadar konuşmanız illa aşk yasayacaginiz anlamına mı gelir
Keza sanıyorum sanal...
Kızla aynı işyerinde çalışıyoruz. 1 seneyi askın süredir ilgim var en son acılmaya karar verdim. Normal bes gun sabahtan aksama kadar konustuk sohbet güzel gidiyordu. Sonra bulusalım dedım işyerinde bulustuk duygularımı actım aklımdan cıkmıyorsun sürekli seni düşünüyorum sana bunları söylerken bile kendımden utanıyorum sana karsı koyamıyorum dedım ondan sonra kızın bana yaklasımı degısti. Yazan kız yazmamaya basladı bırkac kere yazdım sonra baktım yazmıyor ben de bıraktım yazmayı öyle kaldı. Ben senın için dogru insan degılım senı seven birileri mutlaka olacaktır vs bilindik hikayeler yazmıstı en son vazgectım mecburen acıldıgıma da pisman oldum
Korkmuş kısa zamanda hızlı yükselince
Gerçekten çok mantıklı bir şey dedin. Aklıma bu da gelmedi değil. Neyden korktu sence ve tekrar bana yazar mı?
Erkek biyolojik olarak hemen yükselip bir şey hissedemez , seninki duygusal boşluk anladığım kadarıyla...
Mantıklı bir insan yavaş yavaş tanir, gözlemler, dışarıda biraz vakit geçirir en az 2 3 ay sonra açılır...
Ben bu kızı 1.5 yıldır izliyorum arastırdım sorusturdum uc ayda bir bana yazdı şirket chat inden sorunları vardı işle alakalı onları çözdüm uzun süredir ona ilgim vardı. Bulusunca duygularım patladı biraz da gururluyum ne olacaksa olsun dedim açıldım ondan sonra kız yazmamaya başladı. Acaba beni mi test ediyor. Kadınlar erkeği test eder ya güclü mü erkek mi felan diye bilincsiz bir sekılde bu testi kadınlar dogası gereği yapıyor. Açılma konusunda haklısın uc ay konusmak lazımdı kızdan emın olunca bulusmalıydım ayrıca kız biz neyiz diye sorana kadar ask konusu acmamalıydım hata ettim. Sence tekrar yazar mı bana en son mesajımı okumamıstı ben de mesajları geri cektim daha da yazmadım 2 hafta bitti ses yok. Gecen gun cıkısta gordum göz göze geldik selam bile vermedim sessizce gectım yanından
Şu an kızın üzerine gitme, sen elini çektikçe onun sana gelme ihtimali artar.
Kadınlar biraz böyledir.
Eğer gerçekten ilgisi varsa döner sana.
Ben acıldıktan sonra uc gun yazdım işim var toplantım var dedi tabii işlerini halledebilirsin dedım asla neden bana yazmıyorsun neden soguksun neden değiştin demedim. Baktım bahane ile kacıyor ıkı hafta yazmadım ıkı hafta sonra yazdım konustuk biraz yine o yazmadı hic aradan bi iki hafta daha gectı ruyamda seni gördüm dedim mesaj attım. İşyerinde gördün selam vermedin dedi ben de selam verdigini fark etmedim bile dedım kusura bakma dedım. Pazartesi senı karsılayacaktım zaten dedım o da selam vermiyosun o nasıl olacak dedi. Ben de iletisimi acık bırakırsan yanlıs anlama olmaz dedım. O mesaja görüldü yapmadı okumustur illaki ama okumamıs gibi yaptı ben de ıkı gun sonra mesajları geri cektım. Geri cekmem tüm sözlerimi geri aldım sen hicbir seyi hak etmiyorsun bundan sonra sana diyecek bir seyim yok gibi bi hisle geri cektim ama bunu asla ona demedim. Mesajları gerı cektım bir daha da iletisime gecmedım gorunce selam da vermedim. Merak ediyorum ne yapacak ben tekrar işle ilgili bahane ile bana ulasacak diye tahmin ediyorum
Bende kaldım
İstiyorum evlilik
O Pp ile anca escrt bulursun
Hayırlı işler.
bıde bn
Nasip kısmet yaş kaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?