Exime geri dönmek mantıklı mı?

Arkadaşlar olayı kısaca size anlatayım eximin adı X olsun. Ben bir gün bi film hakkında bi story paylaştım sonra X te bana bu konuyla alakalı şeyler yazdı falan filan derken biz baya yakın olduk flört. Çocukta iyi yani. Hani öyle takip ettiklerinde max 7-8 tane kız var 1000 kişiyi takip ediyo. Ve bu X yurtdışında geziyo tatil için bana çektiği şeylerin fotosunu falan atıyo ve son zamanlarda biraz soğuk yapmaya başlamıştı yani hiç ilk başta olduğu gibi ilgili ve sıcak değildi bende bu ilerlemez diye X i engelledim. Sonra benim bi arkadaşıma bu olayları anlatmıştım o da bu X e yazmış tanışmak için nasıl bir çocuk öğrenmek için. X tabi arkima soğuk yaklaşmış biraz. X sormuş nerden buldun beni falan sonra konu biraz bana kaymış. O gün de benim özel bi günümde biri vefat etmişti. Arkim bunu da X e söylemiş. Aynı gün X bana istek attı bende kabul ettim. Bana hiç bir şey yazmadı ama bende bi 6-7 saat sonra onunla geri takip yaptım. Sizce iyi mi yaptım yani ilişkiyi devam ettirmeli miyim? Hep ilk adımı o atıyo ama yinede o son zamanki soğukluğundan dolayı beni seviyor mu sevmiyor mu anlayamıyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Exime geri dönmek mantıklı mı?