Soru gayet net aslında.
Aşırı kilolu veya çirkin değilim ama aynı şekilde abartılacak bir güzelliğim olduğunu düşünmüyorum. Üniversiteye geçtim büyün arkadaşlarımın sevgilileri ve konuştukları varken benim flörtüm bırakın flörtü arkadaş olarak bile erkek arkadaşım olmadı. Normalde sosyal bir insanım asosyallikle ilgili sorunlarımı aştım eskiden ama bu durum bana kendimi çok sorgulatıyor. 19 yaşındayım yaşın erken demeyin çoğu arkadaşımın var ve neredeyse 3 4 sene sonra üniversite bitecek üniversitede bile bulamazsam ben evde kalacağım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Benim de hiç olmadı maalesef bu yaşıma kadar bir kez bile sevilmedim bundan sonra da zor görünüyor zaten.
Aynı düşüncedeyim bende
Istedigin halde olmuyorsa yakisikli istiyon
Evet bence yakışıklı bir erkekle beraber olmak istemek utanılacak bir durum değil sen niye sorguladın kiii
Cirkinsindir yoksa olurdu zaten
Haklısın
Iste bu utanilcak bir sey dengini istemeyip yakisikli istemen seni kibirli bir varlik yapar
İşte buna gelemiyorum ama kendime göre gerçekten çirkin bir erkekle olmayı sorun etmezdim dürütçe. Ya mükemmel olsun ya da çirkin olsun beni bırakmasın kafasındayım. Olmasada şart değil zaten
Bulursun o zaman dolu var sadik erkek
Gerek yok
Iste dedigim gibi denginizi isteyeceginize yalniz kalip kibir yapiyorsunuz merak etme mutlu olamican
Evet aynen öyle yapıyorum. Teşekkür ederim büyük bir sorun değil benim için Allah hayırlısını versin
Ok bunu sorun etme o zaman
Etmiyorum zaten
Bence gayet güzel bir yaştasınız ve sevgilinizin olmaması sızı üzmesin.
Hayatın tadını çıkarın gelecek gelmekte olan :)
Haklısın her daim kafama takmıyorum ama sinirimi de bozuyor. Kendime odaklanmayı da seviyorum
Spor yapıyorum ders çalışıyorum aileyle vakit geçiriyorum birde bu aralar kız arkadaşlarım oldu
Çok akıllı birine benziyorsunuz. Buna sevindim.
Sabırlı olun hayat size her türlü seçeneği sunacaktır.
Seçiminizi sabırla yaparsanız bir ömür mutlu olursunuz.
Teşekkür ederim inşallah 🤲🏼
Rica ederim canım benim.
Benim de ilk sevgilim 19 da olmuştu takma böyle şeyleri
Kendin sevgilin olduğunu söylüyorsun ve bana takma diyorsun ama benim böyle bir şeyde adım bile geçmiyor bana hep belirsizlikler artık çok sıkıcı iyice soğumaya başladım açıkcası
Birinin sana gelmesini bekleme sen ona git her şeyi erkeklerden beklemek doğru değil birini mi sevdin biri hoşuna mı gitti iletişime geç hayat çok kısa mesaj at fırsatın varken cesaretini kaçırma belki de seni tanıdıkça sevecekler
Bu yaşa geldim hala aynı soruyu soruyorum
Dominant bir karakterin mi var?
Bazen ama her zaman değil. Yani her daim kadınsı davranamıyorum agresifim
Ama bu benim sevilmemiş olduğumdan dolayı
Sevilmemen hen bundan. Ters algı.
Karşı cinsi anlamaya çalış.
Karşı cinsi nasıl anlamaya çalışayım ve ne konuda? Anlamaya çalıştığım zamanlar hep kafayı yemiştim ve bırakmıştım ben..
Eğer anlayamıyorsan tersleme yeter. Gerisi ise akışına bırak.
Onları tersleyebilceğim bir ilişkim bile olamadı zaten sorunda o
Anladım.
Muhabbet açamayan kızsan olmaz tabi
Napıyım? Beğendiğim erkeklerle hiçbir şekilde muhabbetim olamıyor o anlar göz göze geliyoruz ama işte. Ortak arkadaşlarımız var ama hep farklı yerlerdeyiz
Onlara yakın dur illa konuşursunuz olmadı sen konuşabilirsin
Sonra onların konularına konu olurum “oluö basit kız lan bu” vs vs vs lisede benzer durumları yaşadım sütten ağzım yandı
Açıkcası ilk adımı kendime ben bekliyorum
Ssjsjjsj o zaman beklemeye devam et kolay gelsin ne diyim😂
Bencede öyle yapayım 🤔😂
Demekki zamanı var takma
Çekşngensin
Doğru aslında bazı erkeklerden çok çekiyorum onlarla göz göze gelince bile değişik oluyorum aslında iyi anlamda
burada bile çekingensin