Erkek arkadaşıma şu sıralar fazla mesaj atmaya başladım. Neredesin, fotoğraf at. Niye haber etmedin vs vs. Aslında iyi giden bir ilişkim vardı ama son bir hafta toksik olmaya başladı. şu an da kendimi geri çekmek istiyorum ama bir yandan da mesaj atasim geliyor. Sizce doğru mu yapıyorum yoksa bir erkeğin üzerine bu kadar gidilmemeli mi
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben bile daraldım buradan, çocuğun halini sen düşün.
E salalim mi yani
Bu takıntılar seni ondan soğutur, hakimiyet kurmaya çalışıyor
Ama diğer türlü de ilişkimi salmış olmuyor muyum? Bir tık güven problemin oluştu. Hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum. Benden soğsun da istemiyorum
Hiç bisi olmaz az kendine güven
Bende öyle düşünüyorum ama yapamıyorum gibi, uğraş yok elimde sürekli elim mesaja gidiyor 😂
Biraz silkelenmen lazım :)
şu an kendine hakim olmalı yazmayı azaltmalısın. Hormonal bir durum olabilir
Nasil durdurmaliyim kendimi
Melisa çayı passiflora şurubu gibi şeyler iyi gelebilir
Teşekkürler
Rica ederim. Çok üstüne gitme. Pişman olma ilerde
Benden soğsun istemiyorum tabi ki, çok zor 🥲
İşte soğutma kendinden şuanki ruh halin gelip geçici olabilir. Kafanı dağıt başka şeylerle ilgilen sürekli kafanda onla ilgili şeyler kurmamaya çalış. Biraz geri çekersen kendini hem o sana adım atabilir daha iyi olur
Çok teşekkürler ☺️
Rica ederim sakin ol
Umarım valla, normal de çok özgüvenli bir insanımdır şu an kendimi bile taniyamiyorum. Takıntı haline getiren kızlara döndüm 😂
Ben tamamen hormonal olduğunu düşünüyprum birazda stres yaptığın şeyler olduysa bunların etkisidir.
Doğrudur
O hırçın fena yönünü çok belli edip korkutma çocuğu 😅
Ahahahaha artık çok geç vallaa demedigini bırakmadı 😂
Demediğini bırakmadıysa sende yumuşak yüzünü göster alttan al biraz
Ay ben şu an sana anlatsam roman olur, alttan alan taraf benim normal de 😂😂 şimdi iyice sabaha kadar başını agritirim sende bikarsin 😂
Yok valla sorun değil anlatasın varsa dinlerim. Merakta ettim açıkçası karşımdaki karakterin nasıl bir ilişki yönetimi olduğunu
Erkek arkadaşım çok sinirli bir insan. Ama başkası olsa bir dakika dayanamayacak bir karakterde maalesef. Ve düşünün ki çocukluk da ilişkiniz olmuş 17-18 yaşlarında. Ve bu huyu yüzünden ayrılmışsiniz. Üzerinden 10 sene geçiyor tekrar karşıma çıktı. Ve ben garip bir sekilde büyüdüğümü ve olgunlaştığimi şu an anladım. Çünkü huyuna gidebiliyorum. Ve o sınırlı anında asla iletişim kurmuyorum kendisi dönüp dolaşıp özür diliyor benden. Hep alttan alıyorum, tatlı dille. Ve ben tartışma seven bir insan asla değilim. O da oturup insan gibi konuşarak olayları çözen bir insan değil. Düşünün ki çok zıt karakterlerdeyiz. Ve ben de onun gibi olsaydım bir ay sürerdi. Ama bir seneyi devirdik🥲
Hmm ozaman seni biraz doldurmuş artık sende patlamak istiyorsun ama patlasan sanki ilişkiniz bitecek gibi. Yani biraz kendini çekerek cezalandır onu nede olsa hata anlayıp özür dileyebiliyor
Ama işte aynı zaman da da çok üzüldüğüm zamanlar oldu. Sabaha kadar sinir krizi geçirdiğim dönemler oldu palet paket sigara bitirdim 😂
Yaa, aslında ilişkiniz biraz toksik bir ilişki. Bu seni çok yıpratır biraz kabuğuna çekil ve ilişkini gözden geçir belkide mantıklı bir yol bulacak yolları ayıracaksın
Allah hayırlısını versin, hayırlısı değilse asla olmasın, bunu hep söylerim. Sana da çok teşekkür ederiim, iyi geldi 🥲
Rica ederim ne demek hep dertliyiz burada döküyoruz içimizi, sen sinirliyle ben sorumsuzla yğraşıyprum 😂
Aaaa lütfen anlaaat, kadın halinden anlarım ben şimdi 😂
Yani özetle seviyor fedakarda ama bitiyor desem hemen biter hiç ilişkiyi kurtarayım demez onca yaşanmışlık olmasına rağmen😅
Hah şimdi bu örnek iyi oldu. Mesela onun böyle olması seni ona daha mı çok bağlıyor 😂 ya da benim gibi üzerine düşse nolur peki. Sorumsuz mu olmak gerekiyor 😂 e bu da kötü bir durum ya hiç ortası yok vallahi, birden tamam bitsin dese hiç mi sevmedin diye düşünür insan
Ayrılsak ben onun adına daha çok üzüleceğim durum bundan ibaret. Yani üzerime düşse şımaran biri değilim yalnız dik kafalı biraz inatta
Sen onun üzerine fazla düşüyorsan, onun bu durumundan rahatsizsan bence yapma, orta yolu bulmak lazım. Bir ilişki de biri daha çok ilgi verirse karşı taraf uzaklaşır. Yalnız bunu benim demem de çok manidar oldu ama ben de çok iyi biliyorum bu durumları. Önemli olan uygulamak :) Yani nasıl olsa bana çok ilgili diye düşünebilir. Ayrildiginiz zaman ya sonuç olarak yine gelir diye umursamaz olabiliyor insanlar
Aslında aman aman işgi manyağı değiliz ikimizde ama işte küslükte dargınlıkta hiç eyvallahı yok, bende ister istemez şey düşünüyorum yaşadıklarının hiçmi etkisi yok üzerinde diye. Yani bir başkasıyla yeniden sıfırdan olsa başkasının kabullenmesi vs çok zor bir hayat onun içinde ama umrunda olmuyor
Peki ne kadarlık bir birliktelik, çünkü huyu suyu farklı olan insanları kabullenmek biraz zor. Huyuna gidiyorsun, alttan alıyorsun ama bir müddet sonra olay senin dediğine çıkıyor. Bir bakmışsın yıpranan sen olmuşsun. Her insanı herkes kabullenemez. Yani diyorsun ki başkası olsa asla ona katlanamaz, ama düşününce biz katlanmak zorunda kalıyoruz gibi oluyor. İlgi manyakligi değilde ister istemez şımartmış olabilirsin. Ben kendi adıma örnek verecek olursam. Şu zamana kadar çok değer gördüm her ilişkimde hediyelere boğuldum. Hepsini elimin tersiyle ittim. şu an ki ilişkimde bir dal çiçek almadım, ama bitsin istemiyorum mesela. Bir kız gözüyle baktığım da eğer bu tür durumlar varsa bunaltir bence. Peki sevgisinden emin misin
Aslında başkası kabullenmez dediğim bazı huyların yanı sıra , mesela yaşadıklarımız. Yani bir kız bunları düşüp biraz daha ilişkisine sahip çıkmalı değil mi? Sencede. Yani bir kız için bunların önemi olmaz mı
Ha o olay farklı o zaman. Evet tabi ki, bu konuda kendisine güvenmesi bile abes. Yani böyle bir durum da exstra daha da çok sahip çıkmalı, bitmemesi için. Ben tamamen olaya duygusal baktım, huyu suyu gibisinden ama, bu durum biraz farklı sanırım
Evet işte bir kız için bu mahrem şeyler yaşanmışsa artık eşi gibide görmeli gibi. Bugün böyle davranan yarın evliykende heran çekip gidebilir gibi
Yok sanmam. Vardır kendine göre sebepleri. Yoksa cesaret edemez bence. O senden gayet emin. E bence evlenin 😂 kurtulursunuz bu dertten
Ya 3 ay ya da 6 aya falan düşünüyoruzda kafam karışık aslında bendende çok emin değil ben öyle alttan alan biri değilim çok akrep burcuyum
Ya işte ben bazı şeylerin evlenince düzeleceğine inanıyorum. Ya bekarken çok tatlı dilli görünüp evlendikten sonra huyu değişen insanlar var. Ama eğer şu an sorun yaşıyorsanız evlendikten sonra düzeleceğine inanıyorum. Bu herkes için geçerli kendim içinde. Çünkü artık mesaj da telefonda kimse kimseyi anlamıyor, yan yana gelince insan kedi oluyor, düzelir merak etme, her ilişkide sıkıntılar oluyor, sen sevgisinden eminsen düzelir gerçekten
Bilmem işte bunları sanki hafife alan bir insan sanki ne bilim demeye bile çekiniyorumda acaba tecrübelimi diye bile sorguluyor insan
Şimdi bu konular biraz beni aşar ama sakın yanlış anlama, ben bekarken bu tür ileri seviye yasayan kişileri doğru bulmuyorum. Bana asla laf düşmez fakat çok ayrı bir mevzu. Eğer kyle bir düşüncen varsa iyi düşün, iyice tart aklında. Evlilik çocuk oyuncağı değil sonuçta. Doğru kişi önemli.
Evet haklısın kafam bunda karışıyor. Geçmişi çok kurcalamam ama yalandan korkarım. Bizde her şey zamanında yaşandı ama herşeyde olmadı yani sınırlı işte. Yinede basite alması kafa karıştırıyor
Ne olursa olsun tabi ki de basite alınmamalı. Her şey her insanla yaşanmıyor. Bir insanın geçmişi de çok önemlidir. Önem vermiyoruz ama aslında bir tık araştırmak lazım. Umarım iyi olur
Evet ama işte bu tecrübeli tutumları sanki yalan söylüyor izlenimi veriyor. Ben bir kızın ilklerini yaşadığı ilişkiye ayrı bir değer vermesi gerektiğini düşünüyorum
Vallahi ben iki güzel lafa köpek oluyorum 😂 kaldı ki senin bahsettiğin gibiyse aklının karışması gayet normal. Çünkü bana da normal gelmedi bu durum. İllaki patlak verir bu durum yakında. Sen yarından itibaren bence hal ve hareketlerine, gerekse konuşma tarzını bile iyi incele. Ağzını ara bir şey yap elinden geleni yap yani. Eğer evlenmeyi düşünüyorsan iki kere düşün. Umarım sen yanılıyorsundur tabi
Yok işkilleniyorum araştırıyprum başladımda. Bana dediğinin dışında bişeyler varsa yalanı dolanı sürdürmem bende
Hakkında hayırlısı olsun inşallah, emin ol Allah herkesin kalbine göre veriyor. Güven şart, sevgi bir yere kadar
Biraz güvenim sarsılmış durumda
İşte o güven gidince bir daha gelmiyor, nefes alsa bile batıyor sana. Bir insanın huyu suyu değişmez, ama eğer yalan dolan yoksa evlenince mutlu olursunuz. Aksi halde daha kötü huyları varsa yalan gibi en basiti olmaz zaten. Ama asla evliliğe acele etme. 3-6 ay diyorsun ama gel biz onu 1 seneye çıkaralım
Yani bir kız olarak sen daha iyi analiz edebiliyorsun ben biraz daha fazla vicdani bakıyorum. Ama daha önce bir kız daha bana daha kaba şeyler dedi sevgilim hakkında özelden konuştuk onunla, o çok iddialı ona göre sevgilim kaşar
Kimsenin laf söylettirmesine asla izin verme ne olursa olsun kız arkadaşın o senin. Kimseye laf düşmez. Ben yazarken bile yanlış bir şey deneyimediye cümlelerimi seçerek yazıyorum. Eğer kötü biriyse onu biz değil sen daha iyi anlarsın. Burada bana sabaha kadar da anlatsan ben net olarak kalkıp o kız böyle şöyle diyemem. Sen yaşıyorsun, sen içindesin sen daha iyi analiz edersin.
O konuşan kişide bizi tanımaz etmez sonuçta burdan anlattım yorumladı , ben çevremden olmayan kişilerin özelliklede yorumu istediğim kişilerin eleştirilerine çok takılmam yeterki objektif olsun
Yine de kimseye laf düşmez. Ben haklı haksız aramam olaya odaklanırım direk. Sonuç olarak seni dinledim ama kız arkadaşını dinlemedim. her zaman iki tarafı da dinlemek gerekir. Hakkında hayırlısı olsun
Amin sağol teşekkür ediyorum görüşlerin için
Ben de teşekkür ederim ☺️
Çok itici gücçvensizlik ve adaletsizlik
çok erkeğe az mesaj at
Profil iyimis 😂😏
Sonra da erkekler neden kaçar😂😂
yedeksin
Değilim kardeşim, ciddi ilişki içindeyiz ama son bir hafta böyle oldu