Ben kürdüm ve sevgilimin ailesi kürt düşmanı sizce bu ilişki yürür mü? lütfen okuyun çok kötü hissediyorum ne yapacağımı bilmiyoru?

Arkadaşlar 3 yıldır birlikteyiz ve gelecekte gerçekten ciddi düşünüyoruz. Sevgilim ailesiyle çoğu konuda çatışan birisi zaten. Siyasi dini görüşlerimiz vs. benzer mesela ama onun ailesiyle çok farklı ve sorun da yaşadığını biliyorum ama eninde sonunda araları düzeliyordu yani doğal olarak ailesini seviyor ve değer veriyor. Ama ailesi gerçekten çok ırkçı ve ilişkimizin ciddileşmesiyle de sorunlar arttı. Ailesi beni kesinlikle istemiyor benim ailem de onların beni istemediğini bildiği için eskisi gibi sıcak bakmıyor. Bu yüzden sevgilim hem benimle hem de ailesiyle ciddi sorun yaşıyor sonra ailesiyle sorun yaşadığına da üzülüyor. Biz birbirmizi gerçekten seviyoruz ama ister istemez de sorun yaşıyoruz. Çevremdeki neredeyse herkes ailesine bu kadar düşkün birisi eninde sonunda ilişkiyi bitirir ve seni harcar diyor ve de ilişkide olduğum sürece ailesinin ırkçı davranışlarına maruz kalacağımı ve eninde sonunda patlayacağımı söylüyor. Anlayacağınız kafam cok karışık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum Lütfen yardım edin kafam patlamak üzere.

Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar hala ayrılmadım canım sevgilim ailesinin pişman olduğunu söyledi. Bu canım görüşmek için Trabzon'a gittim sözde onlar çağırmış. Yine kavga ettim ne haliniz varsa görün deyip geri döndüm. Sevgilim asla ayrılmayalım falan diye yalvarıp durdu. Ben de mal gibi sevdiğim için geri döndüm ama hala çaresizim baslıcam böyle ise ya popon girsin ırkçılığınız napıyım simdi
Güncellemeler
+1 yıl
popiş de mi sansürleniyo bu sitede MNBVFGHJUMNBVGVDRTBY
Ben kürdüm ve sevgilimin ailesi kürt düşmanı sizce bu ilişki yürür mü? lütfen okuyun çok kötü hissediyorum ne yapacağımı bilmiyoru?