• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Kızlar bir erkekte nelerden etkilenirsiniz?

denizlide1adamm
denizlide1adamm Takip Et
Xper 7 Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor

Lütfen gerçekleri yazın. Paraysa para tipse tip.

Kızlar bir erkekte nelerden etkilenirsiniz?
Erkek Soruları Para Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,5b cevap paylaştı.

Bu kişiye göre değişir her kız aynı değildir ama genel olarak konuşursak. Kızların bir erkekte etkilendikleri şeyler kişisel tercihlerine ve beklentilerine göre değişebilir, çünkü herkes farklıdır ve farklı özelliklerden etkilenebilir. Ancak, genel olarak, kızların bir erkekte etkilendikleri bazı yaygın özellikler şunlardır İçtenlikli ve dürüst bir kişilik, kızların dikkatini çekebilir ve güven duygusunu oluşturabilir. İyi bir dinleyici olmak ve etkili iletişim kurmak, iletişimde olduğunuz kişi üzerinde olumlu bir etki bırakabilir. Diğer insanların duygularını anlamak ve empati göstermek, kızların etkilendiği özelliklerden biri olabilir. İyi bir espri anlayışına sahip olmak, espri yapmak ve gülmek, sosyal etkileşimlerde önemli bir rol oynayabilir. Kendine güvenen ve hedeflerine ulaşmak için çaba sarf eden bir kişi, çekici bulunabilir. Karşısındaki insanlara saygı göstermek ve başkalarına değer vermek, olumlu bir izlenim bırakabilir. Dış görünüm ve kişisel bakım, insanların ilk izlenimlerini oluşturabilir. Temiz ve düzenli bir görünüm, olumlu bir etki yaratabilir. Ortak ilgi alanlarına sahip olmak ve paylaşımcı olmak, ilişkilerde bağ kurma konusunda önemlidir. Güvenilir ve sadık bir kişi olarak bilinmek, kızların güvenini kazanmanıza yardımcı olabilir. Özel yetenekler ve ilgi alanları, kişisel cazibenizi artırabilir ve ortak etkinliklere olanak tanır. Her insan farklıdır ve etkilendiği şeyler kişisel ve ilişkisel dinamiklere bağlı olarak değişebilir. Önemli olan, karşılıklı saygı, anlayış ve empati göstererek birbirini daha iyi tanımaktır. İnsanlar kendileri olabildiği ve doğal davranabildiği ilişkilerde daha mutlu olurlar.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• melikenilayy
    melikenilayy Takip Et
    Guru Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Zeki olması ama bunu onarmaya kullanması.
    Dozajında centilmenlik, yerinde baskınlık kurabilmesi.
    Güven vermesi ve bir sırrımı anlattığımda ona buna yaymayacağından emin olmamı sağlaması.
    Kıskanacağı yeri iyi ayarlaması ve kıskançlığını tribe değil de sahiplenmeye çevirmesi.
    Sorumluluktan kaçmayan ve maskülen olabilmesi.
    İlgi gördüğü zaman kısa kısa yazmaması.
    Maddi gücü yettiğince hediye alması (en sevdiğim sakızı da alabilir. İlla pahalı olmasından bahsetmiyorum.)
    Evine gittiğimde tek düşündüğünün yatak olmaması.
    Merhametinin ve saygısının tahrik olana kadar sürmemesi.
    Eşitlik adı altında kadınlaşmaması.
    Hata yaptığımda intikam peşinde koşmak yerine sınır çizmesi. (Ben zaten onun bu duruşundan dolayı %90 ihtimalle yaptığımdan utanıp özür dilerim. Beni adamlığıyla utandırmasını ve böyle pişman etmesini isterim.)
    Benden daha sakin olması ilgimi çeker. Kadınların duygu karmaşası çoktur. Aşırı sakin olması da sıkıcı olabilir ama benden daha sakin olmalı.

0
    7 Yorumla
    • denizlide1adamm
      denizlide1adamm
      +1 yıl

Keşke senin gibi biriyle karşılaşsam 😍 Bir de sana şunu soracağım ben çevreme karşı çok samimiyimdir yani konuşmayı severim sempatik biriyim . Yardımcı olmaya çalışırım sevecen yardımsever şimdi sürekli bu böyle ve ne bileyim biriyle direkt samimi olurum ya çok samimi olurum Yani. Mesela atıyorum sevgili olsak ben de şu olurdu sürekli arardım sorardım bıkkınlık derecede değil yalnız yanlış olmasın ne bileyim sürekli bir kademe yükseltmeye çalışırdım hani mesela biriyle sevgili olduysan benim bir yıl içinde sevgilim ondan sonra işi uzatmadan nişan düğününün peşine gidebilirim mesela sen böyle bir insanla olur muydun ya da az önce saydığım sevgili olmadan önceki adımlar yani sevecenle sempatiklik yardımseverlik bunlar seni etkiler mi böyle biriyle kanka mı olursun sevgilim olursun ya da bir süre sonra bunlar sana bıkkınlık verir mi ya seni çok sempatiksin ben böyle sempatik birini istemiyorum falan

Yorumla
    • melikenilayy
      melikenilayy
      +1 yıl

Bence erkek bir tık fazla cabalayan olmali ve benimle sevgili olduktan sonra kendini cekmek yerine insa etmeye devam ediyorsan zaten senin için bir hirs urunu, bir av degilimdir de sevdigin kadinimdir. Bu da elbette ki hosuma gider ve zaten sevgilinin açılımı ilgidir. Neredesin? İyi misin? İyi geceler, seni seviyorum, seni özledim vs hepsi ilgiden doğar. Bunlar olmadiginda hamursuz baklava gibi bir sey olur. Umarim benim gibi biriyle karsilasirsin 🙂

Yorumla
    • denizlide1adamm
      denizlide1adamm
      +1 yıl

Umarım bilmiyorum yani buradaki kız ile ne olur ne gider bilmiyorum kızı nasıl etkileyebileceğimi bilmiyorum. Ya şöyle eskiden mesela benim iki kız arkadaşım oldu 27 yaşındayım ikisi de bana gelmişti bana çıkma teklifi etmişlerdi hani ben gidip çıkalım edelim dememiştim. Ama şimdi değişti ortamı benim bir şeyler yapmam gerekiyor artık yani seni seviyorum diye gelen birileri yok ne bileyim internetten mesaj atan yok. Bilmiyorum sanırım bu sevgili olma işini başarabiliyorum ama ilk adımı nasıl atacağım bilmiyorum onun bana karşı sevgisi doğacak mı bilmiyorum nasıl doğurabilirim bilmiyorum yardımcı olsana bana

Yorumla
    • melikenilayy
      melikenilayy
      +1 yıl

Ozguvenli ve guclu ol. Kadinlar güclü erkek sever. Binlerce kadinin serseri erkegi neden sectigini saniyorsun? İstedikleri aldatilmak ya da dayak olsa bunlari yasadiklarinda aglamak yerine mutlu olurlardi degil mi? Kadinlar zorbalik degil de güc istiyor. Serserilerde de cesaret ve güc olur. Bir kavgaya karisabilecek güç, sokakta da kalsa bir sekilde hayatta kalabilecek güc, yeri gelince onarabilecek ozguven.. Kadinlari ceken sey maskulenlik. Aslinda maskulen bir erkek cogu kadini ceker.

Yorumla
    • denizlide1adamm
      denizlide1adamm
      +1 yıl

Peki bu her kız da işe yarar mı? Mesela benim bu konuşacağım kız 99 lu vev kendini geliştirmiş biri. Olaylara karşı bakış açısı sağlam kendi yorumları var hani mesela bir şey olduğunda ben bu söylediğinizde katılmıyorum falan diyor , kendini ifade edebiliyor ayakları üstünde durabiliyor zamanında zaten iyi yerlerde yöneticilik yapmış. Bu kız da sence güç ister mi?

Yorumla
    • melikenilayy
      melikenilayy
      +1 yıl

100 kizdan 99 unda ise yarayacagini dusunuyorum. Kadin cok dominantsa ya da sana isteklerini yaptirma odakliysa hosuna gitmez cunku guclu ve hayir diyebilen bir erkek olacaksin. Ama icgudusel olarak seni reddetse bile sana saygi duyacak. Ama isteklerini karsilamadigin icin seni zorbalama ya da reddetme ihtimali var. Fakat sunu unutma ki kadinlarin hayran oldugu erkekler genelde hayir diyebilen guclu erkeklerdir. Elbette her seye hayir diyen mizmiz olmandan bahsetmiyorum. Ama kriterin olmali. Ornegin her kiza yazmayan ve dusunebilen, Seksi bile istemedigi insan olunca itebilen erkek secicidir. Kriteri olan erkege icten ice saygi duyariz.

Yorumla
    • melikenilayy
      melikenilayy
      +1 yıl

Egosuna ters gelirse ve kizarsa da ya reddedildigi icindir ya da okuz gibi reddettigin icin hak etmissindir 😀 ama guclu insanlar daima hayranlik uyandirir. Alacakaranlik filmindeki adami hatirla. Adam nasil da sahiplenici ve koruyucuydu. Guclu ama kadina tecavuz etmek icin kullanmadi da herkesi karsisina alarak kizi korumak icin kullandi. O adama milyonlarca kiz yillarca hayran oldu. Kizlarin “ben kiskanilmayi sevmem” masalina da inanma. O kiz ya seni yeterince arzulamadigi icin erkek yedeklemek istiyordur ya da eski kafali vs gibi gorunmek istemedigi icin rol yapiyordur ya da kiskanmayi abartmissindir.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

2

Cevap

2

Cevap

• Uaena___
    Uaena___ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 81%
    +1 yıl

Kendini sevmeli kendine saygısı olmalı güçlü psikoloji yani

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Tip tip tip

Ama o tip de parayla olur yani her ikiside

0
    4 Yorumla
    • denizlide1adamm
      denizlide1adamm
      +1 yıl

Kardeşim ilk başta tip ile kızları tavlarsın yatağa atarsın benim arkadaşım cidden yakışıklı mavi göz sarışın her 50 tane kızı bozdu kaç tane kızla yaptığını bilmiyor. Para biraz daha ilişki ileriye götürmekte işe yarıyor. Çünkü parası olmadığı dönemde bununla yatıp Daha sonrasında devam etmeyen olmuştu para mevzusundan dolayı

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kardesim sen yakisikli olup kaza geciren fakir birini gormedim mi? Diyelim kaza gecirdin paran da yok nasil tedavi olacaksin? Bende ela gozlu kumral yakisikli briiydim kazadan sonra sikintili yuzum oldu ne oldu yakisiklilik mi yaradi simdi? Param olsaydi tekrar eski halime donerdim ama cok para ve uzun is parada cok onemli ya da o pcin evlatlari hicbir olay yasamiyor dusmuyor kirmiyor bi taraflarini yani sanslilar

• denizlide1adamm
      denizlide1adamm
      +1 yıl

Onlar ince mevzular.

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben oyleyim iste

• scorpion026
    scorpion026 Takip Et
    Master Yaş: 40
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.

başlarlar sana zeka güven möerhamet bilmem ne yalanlarına :D

0
    4 Yorumla
    • denizlide1adamm
      denizlide1adamm
      +1 yıl

Vallahi kardeş benim bir arkadaşım var lokum memlekette yapmadığı kız kalmadı . 6 sene önce sorduğumda yaklaşık 50 tane kızla banko kızlığını aldığını söyledi. Şimdi 6 senede 100'e yaklaşmıştır diye düşünüyorum. Tip önemli yani cidden

Yorumla
    • scorpion026
      scorpion026
      +1 yıl

ya tipin olcak ya paran

Yorumla
    • denizlide1adamm
      denizlide1adamm
      +1 yıl

Kesinlikle.

Yorumla
    • scorpion026
      scorpion026
      +1 yıl

hani şöyle böyle olsun diyorlar ama o söyledikleri erkek yakışıklı erkek için geçerli.

Yorumla
  • hael8885
    hael8885 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 721 cevap paylaştı.

Zeka ve bilgi.

1
    1 Yorumla
    • denizlide1adamm
      denizlide1adamm
      +1 yıl

Tıp? Para?

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kızlar bir erkekte nelerden etkilenirsiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kızlar erkeklerin neyinden etkilenirsiniz? 4 cevap verildi
Kızlar bir erkek sizi nasıl etkiler? neyinden etkilenirsiniz? 4 cevap verildi
Erkekler bi kızda sizi ne etkiler? 23 cevap verildi
Kızlar, Sizi ne etkiler erkekte? 1 cevap verildi
Erkekler bir kızın neyinden etkilenir? 9 cevap verildi
Erkekler genelde bir kızın neyinden etkilenir? 58 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sözünde durabilen biri misin•°?
  • Temas bagımlısı mısın?
  • Arkadaş olarak konuştuğun birini kıskanır mısın?
  • İlişki ciddileşene kadar birden fazla kişiyle konuşmak normal mi?
  • Saygı duymadığınız bir fikir var mı?
  • Anlaşamadığınız ama hayatınızdan da çıkaramayacağınız biriyle uzlaşır mısınız, zıtlaşır mı?
  • Erkekler mi çabasız, kadınlar mı aç gözlü?
  • Herkesin düşüncesine saygı duymak zorunda mıyız, yoksa bazı görüşler saygıyı hak etmiyor mu?
  • Mantık mı, duygu mu?
  • Lityum değerinize baktırdınız mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨