Selamm 😃
Sevgilinizi veya eşinizi nasıl kaydedersiniz? Ben aşkım tarzı klişe şeyleri sevmiyorum ya da aşkilotom aşkilaştom vs vs. Daha naif hoş tatlı şeyler daha sevimli ve özel benim için. Peki siz nasıl kaydedersiniz ya da ettiniz?

Selamm 😃
Sevgilinizi veya eşinizi nasıl kaydedersiniz? Ben aşkım tarzı klişe şeyleri sevmiyorum ya da aşkilotom aşkilaştom vs vs. Daha naif hoş tatlı şeyler daha sevimli ve özel benim için. Peki siz nasıl kaydedersiniz ya da ettiniz?

Açıkçası normal bir şekilde ismi ile kaydederim eşim olduktan sonra da eşim diye kaydederim öyle cıvık cıvık isimleri gerek yok Yok aşkım bir tanem hayatımın anlamı bilmem kalp koyma yani kimse kimsenin hayatının anlamı değil herkes evlenirken belli şeyler de geçiyor birbiriyle anlaşıyor birbirlerini çıkarı birbirine uyuşuyorsa evleniyor Yani bir insana evlendikten sonra hayatınızın bir parçası yapıyorsunuz kabul ediyorum ama kimse olmazsa olmaz değildir o yüzden saçma sapan böyle nasıl söyleyeyim istekler saçma sapan işte iltifatlar şeklinde kaydetmek istemem
Evlilik karşılıklı menfaat mi?
Evet karşılıklı menfaat insanlar niye evleniyor yalnız kalmamak için evleniyor annesi babası öldükten sonra hayatta yanında birileri olsun diye evleniyor hayatı paylaşmak için evleniyor bu da bir yerde menfaate giriyor mesela cinsel ilişki yaşayıp sevişmek için evleniyor bu da bir yerde birbirinden menfaate giriyor peki menfaati yoksa evliliklerde niye insanlar evlenirken dillerine bakıyor giderine bakıyor rahat bir yaşam sunacak mı sunmayacak mı ona bakıyor menfaat her yerde var bir evlilik de yok
Söylediklerine katılmıyorum. Bence bunu yaşayıp görünce fikirlerin değişecek..
Aman Allah korusun hiç yaşamak istemiyorum yaşayan insanları görüyorum
Tabi efendim.
O yüzden uzak olsun yani benden sevişmek için kendimi strese sokamam
Ahahah peki
Gerçekten ya İnsanlar öyle sırf sevişmek ve çocuk yapmak için böyle evleniyor ondan sonra bir ton sinir stres borç milletin tribini çekiyor yok Bir de başka aile içerisine giriyorsun Yok onu ara sor hal hatır sor bilmem ne yapayım hiç bana göre değil
Kız sakin.. kim bozdu sinirini
Aman uzun hikaye boş ver
Ahaha peki
Sevgilim veya eşim hiç olmadı maalesef. ama olsaydı hayatımın anlamı ya da sevgilim diye kaydederdim yanına da kalp koyardım sırf o mutlu olması için ve onu sevdiğim için tabi ki de ya da bebeğim diye kaydedebilirdim. 🦋
Ama tabi ki de herkesin tercihi farklı olabilir mesela Unutulmaması gereken şey, sevgilinizi veya eşinizi nasıl kaydettiğinizin ilişkinizi değiştirmeyeceğidir. Önemli olan, onlarla olan bağınızı ve sevginizi güçlü tutmak ve ilişkinizde mutluluk ve uyum sağlamak için çaba göstermektir. Telefonunuza nasıl kaydettiğiniz, kişisel tercihlerinizi ve onunla olan duygusal bağınızı yansıtan küçük bir detaydır.
Ayy ayy ayy çok güzeldi 😇🥰
Teşekkür ederim 🦋🌺🙏☺️
Ben teşekkür ederim 😃🦋
Merhaba efendim.
Böyle bir zat henüz; gaybın derin çukurlarında, bir olukta olduğu için "muhtemelen" olur, dediğim bir yanıt vermeyi makul gördüm.
Şahsen "Elzem, Zaaf, Mehlikâ yahut Mübrem" Olurdu. Zirâ kıymetini zikreden hitaplar ister elbet eş.
Vesselâm..
Anlamları nedir acaba?
Allahım nasip et 🥲
Amin inşallah. Allah razı olsun
Eski türkçe candır 🤍
Bir tane olmuştu hayatımda. Ölüm diye kaydetmiştim çünkü sabah akşam konuşuyorduk. Sayesinde ölümü unutmuyordum diyebilirim
Yaa çok anlamlı bu 🫠🫠. Ama ölüm biraz kötü çağrışım yapıyor..
🥲 böylelerine denk gelme ümidiyle..
İnşallah
Ben teşekkür ederim 🫠🫠
Cevap
19Cevap
O beni nasıl kaydederse bende öyle kaydederim isime isim özele özel kısasa kısas 😃
En güzeli 😂😂😎😎
Buna genel anlamda bir sınır koymak doğru olmaz onunla aramızdaki samimiyetiniz nasılsa O nasıl olmasını istiyorsa veya ben nasıl olmasını istiyorsam öyle olur, yani telefonu tutup da böyle iltifatlı sözlerle kaydedip etmeme konusunda herhangi bir sorun yaşanıyorsa zaten o ilişkiden bir hayır geleceğini düşünmüyorum.
Avrat diye kaydederim çok romantik :))
Şaka bir yana öyle bilmiyorum o anda hissedip belki ortak bir şeyler buluruz
Stalker yakaladım 😼
Ben buradan sadece geçiyordum 😂
Yakaladimmm
Tamam yakaladın şimdi ne yapmalıyım itiraf mi etmeliyim 😂😂
Evett söyle çabuk dökül 😂
Şimdi komserim ben burdan geçiyordum işin aslı biraz burdan da geçeyim dedim hep diğer yerden bir bıkkınlık geldi velhasıl kelam bu yani ,:))
Tutuklayın 😂😂
Yaklaşmayın benzin dökerim kendime gerçi oda pahalı ya 😂
Ahaha kıyamazsın
Evet zam geliyor daha değerli o 😂😂
Ahaha demi
Olamaz kötü oldum şimdi :)
Ağlama ağlama
Deniyorum olmuyor gelmiyor gözyaşı biraz aglatici şeyler söylermisin :))
Kalp kırmam ki bennn
O zaman kırılmayıda hiç bir zaman hak etmiyorsun
Tabii 😌.
Dikkat ederim buna 🌹
Teşekkür ederim ☺️
Rica ederim :)
Ömrüm 🦋 diye kaydederdim eski sevgilimi. Çünkü bazen ömrümü yerdi bazen de ömür katardı 😄😄
Wayy anlamlı 😇
Aramizda özel bir yakınlık, adı konmuş bir ilişki olamadığı sürece ismiyle. Sonrasında canım, balım, papatyam, hayatım diye gider öyle içimden hangisi gelirse.
İsmiyle 😅 ya da başka bir sevgi sözcüğüyle ama şimdi aklıma gelmedi. Ben kesin lakap takarım ya
İsmiyle bide yanına alev atarım yeter ona adam olana çok bile sjsj
Olsaydı sevgilim diye kayıtlı olurdu kendisi. Sevgilim derdim kendisine, nasıl da çok seviyorum sevgilim lafzını
Aahaha ama yokk
Kişi ile aramdaki komik bir espiriye bağlı kaydediyorum genelde. Bu bir emojide olabiliyor
Örneğin çok uyuyorsa :🐨 koala olabilir 👀👀
Ahaha güzelmiş
İsmiyle kaydederim. 🤷🏻♂️
Merve, Tuğba, Fadime, Güldeste vesaire gibi. 😃
Ooo bunlar hepsi galiba 😂
Hayır. Öyle bir izlenim mi bıraktım?
Örnek verdim aslında.
Ahaha şaka yapıyorum ya 😂😂
Aleyküm selam. Sevdiğimi değişik isimlerle kaydederim. Mesela ruhunu gördüğüm sevdiğim falan fistan
Ahah güzelmiş 🥰🦋
Teşkür ettiim sen nasıl kaydederdin?
Güzel sevdiğim kalbini sevdiğim diye kaydederdim ya da sahiplenme ekiyle adını 🥹
🤌🤌
Miss miss
Hee
🦋💖
İsmiyle kaydedip kalp koydum. İsminin yerini tutar mı
Bunu sadece O'na söylerim😎
İsmi ile kaydederim
ismiyle kaydedip kalp koyuyorum genelde
Hatun diye kaydedecem
Adıyla kayıt ediyorum
Adı yanına kalp yeter o
Bal Hatun ♥️🍯 diye
Wayy be 🥲🥲 . Bir gün böyle sevilir miyiz acaba..
Sevilmene gerek yok bu kendini sevmen yeter. 😊 Başkasının sevgi potansiyeline mi tutunman daha iyi, ki kimin ne denli bir sevme potansiyelinin olduğunu bilemezsin belki de hiç sevgi bilmeyen birinden sevgi beklersin. Yoksa sevgiyi bilen sen, bu gücün farkında olup kendin için kullanmam mı? Bence ikinci seçenek daha makul, çünkü sen kendini sevdikçe fark etmesen bile bu gücü insanlara gösteriyorsun
Haha yaşandı. Sevmeyi bilmeyenden sevgi beklendi ama artık 2. 😎. Düzelmeye çalışıyorum. En çok kendime değer göstermeye 😃
Yolun açık olsun 🌸
Amin inşallah 😇
Evimin direği ya da gözümün bebeği 😂
Evimin direğini o sesle okudum 😂😂
Yasam kaynagim
Wowww
Olmayacağı için hiç düşünmedim
Yine de Allah'tan ümit kesilmez 🦋
Olmayacak duaya amin denmez @maviayyyyy
Orasını Allah bilir..
@maviayyyyy ben ateistim
O zaman en kısa sürede doğru yolu bulursun inşallah 🙂
Ruhum derim de yok zalimin oglu
Sana da yakıyoruz bugün 🤧
Yak vallai 🔥ah ahhh bnde yanmisim zaten..
Noldu kız?
Bisey yok canım oylesine iclendim biraz
Valla bana da çektirdin he
Sen üzulme dayanamam aglama gõz bebegim sana kiyamam😔
🤧🫂 geçti geçti üzülme
Canimsin😊Sen iyi ol..
🥰🥰 ayy ayy teşekkürler
Güzelim🐣 diye kayıtlı 😂
Tatliş 😃
Aşkım başından fazla jfkdk
Ahaha
Adıyla kaydederim
Adıyla
Adı ile.
İsmiyle
Ad soyad 😂
Kız ad tamam da soyad niye ahahah
Kız tövbe aaaaa
Sadece 3 harf... Aşk
Bu da çok güzell 🥰🥰
kocam bey
Havalı 😎
Ad soyad.
Ad tamam da soyad nedir 😂😂
Yok ki edeyim
Ahh be bugün de bize yakıyoruz 🥲
🥲🥲
Hayırlısı be gülüm 😂😂
Oyle oyle😅
Aminnn
Güzelim diye
Kadınım
Sevgiliye uygun değil bence..
Neden uygun değil?
Devrem mi diyeyim?
Bence değil. Sevgilin henüz.. Bana iğrenç geliyor bu kelime nedense
Kadınım demenin nesi iğrenç yahu
İlk kez duydum
Bilmiyorum ben asla hoşlanmam 😂
Yani ben bir erkek olarak bir kadına kadınım dediğimde kendimi ona ait hissederim güzel bir şey bence
Evet de itici ahaha
Bebeğim demesi hoşuna gider mi
O gider abaha
İyi bari 😅
Ahaha
ismi ipe
İsmiyle
prensim diye kayıtlı
Tatliş🦋
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?