Selamss
musmutlu cumanın ertesileriii :D
Sonra eski sevgili listesine ekleniyormuşsun, eyvahlar olsun 😃

Selamss
musmutlu cumanın ertesileriii :D
Sonra eski sevgili listesine ekleniyormuşsun, eyvahlar olsun 😃

Niye kötü konuşmuş olduğuna bağlı. Misal aldatmışssa "Tebrikler, bravo. Ne güzel aldattın." mı desin? Bazıları cidden çok yalan konuşuyor. Buradaki sorularda da görüyoruz nude video, fotoğraf isteyen kişileri. Bir de istemesen de atanları var. "Aferin aslanım. Hep böyle ol." mu desin sapık ruhlu kişilere? Her tartıştığı an küfredenler var. Nereye kadar saygılı olabilir ki? Taş olsa çatlar. Hak edene hak ettiği gibi küfür, hakaret edilir. Adam /kadın olsaymış da etmeselermiş.
Ama bu hayatına giren yeni kişiyi ilgilendirmez ki :D
Zaten kimse durduk yere konusunu açmaz diye düşünüyorum. Yenisi açarsa eski sevgilinden niye ayrıldın gibi bir konuyu aklına getirmiş olmuyor mu?
Bu senin düşüncen fakat her zaman öyle olmuyor :)
Kendi durduk yere niye açıyor? Unutamadığı içinde mi? O halde niye sevgilisiniz?
Konu benimle alakalı değil biraz daha sakin olun :D sjsj
Evet başlarım neden başlamayayım ki yani bir kadın mesela eski sevgilileri kötüyse aldattıysa ya da ona kötü davrandıysa tabi ki de konuşabilir. ben kimseye benzemem sonuç olarak. zaten kaldı ki eğer bir kadınla sevgili olduktan sonra ya da evlendikten sonra ayrılırsam da benim hakkımda neler ediğine bakmazdım çünkü kimsenin düşüncesini umursamıyorum ama her insan da aynı değildir tavsiyem olarak bir ilişki kurmadan önce partnerinizin davranışları ve değerleriyle uyumlu olup olmadığını düşünmek önemlidir. Eski sevgililer hakkında sürekli olarak kötü konuşan biriyle ilişkiye başlamak, duygusal olarak zorlayıcı olabilir ve ilişkinin sağlıklı bir temel üzerine kurulmasını engelleyebilir. Kendi sınırlarınızı belirlemek ve kişisel değerlerinizle uyumlu bir ilişkiyi tercih etmek, uzun vadede daha tatmin edici bir ilişki yaşamanıza yardımcı olabilir.
Ben de eskidiğimde kim bilir benim için neler neler diyecek
Eskidiğimde sjjs
Daha baştan kabullendim sonucumu 😂😂
yiaa 😂 belki eskimeyeceksin
Bilemiyorum
İnşallah artık 😂
Teşekkür ederim
Rica ederim
Hepsi mi kötü diye içimden geçiririm ve mesafe koyarım kesin
Helal olsun :D zeki kadın hali başka
Rica ederim canoo
Cevap
35Cevap
Hayır başlanmaz, eski sevgilisi hakkında konuşan ayrıldığı her kadın için konuşur. Özel özelde kalmalı...
O kısmı beni ilgilendirmez. Benle geçen vakte bakarım.
Bana konuşuyorsa başlamam.
Eski sevgilileri hakkında yalnızca kötü konuşan bir kadına karşı önyargılı olurum. Ama eski sevgilisinin hem iyi hem kötü yönlerini söylüyor ve eski ilişkisine dair bir özeleştiri yapabiliyorsa o kadın benim için güvenilir biridir. Bana güvenilir gelen, saygı duyduğum bir kadını eğer beğeniyorsam onunla bir ilişkiye başlamak için hiçbir sebep göremiyorum.
Bu hatayı yapmıştım. Kesinlikle eskisi ile karşılaştırma yapan ve kötüleyen insanlarla görüşmemek lazım. Kötü şeyler yaşadıysa da yaşadığı şeyi konuşabilirim. Ama sürekli konuşulup kötüleniyor ise o ilişkiler genelde yürümüyor. Eee üstat ne demiş
Her gün bir yerden göçmek ne iyi.
Her gün bir yere konmak ne güzel.
Bulanmadan, donmadan akmak ne hoş.
Dünle beraber gitti, cancağızım,
Ne kadar söz varsa düne ait.
Şimdi yeni şeyler söylemek lazım...
Bir kere bana eski sevgilisini anlatan biri ile asla olamam. Kötü konuşmasını geçtim hiçbir şekilde adını dahi geçiremez. Ben hiç böyle gereksiz şeylere gelemem ya aşırı kıskanç biriyim. Adının baş harfini anması bile benim için çok kötü. O yüzden hiçbir şekilde anmasını ve onunla ilgili şeyler konuşmasını şahsen ben istemem.
Başlarım ya ne olacak? Bilirim ki ayrılınca benim hakkımda da kötü konuşacak. Konuşursa konuşsun, sanki referans mı alacağım ondan sonra. Çok da fifi :)
Çok rahatlık 😬
Ok
Nihale bak sen :D hayır geçmişi geçmişte kalmış ne münasebet bana eskilerini kötüleyecek? Rahatsız olduğum ve belirttiğim bir durum olur.
Bizim için konuşmuş 😅
Hayır başlamam yarın bir gün benim arkamdanda söver sonra
Eski sevgililerin sövüyormuş ajjsj
Onların eleştirileri beni yüceltir 😎
😅 yok öyle bir şey bu arada
Kulağım çınlıyordu demek ki başkasıymış kim acaba 🤔 sen misin len yoksa doğru söyle djdjdj
dhsj hayır ben yapmam öyle şeyler
Doğru senin tarzın tırnakla jilet gibi kesip deşmek 😃😃
🤪😃
nasıl kötü mesela? 😛 ne anlattığına göre değişir 😅😅
Yerden yere vuran cinsten
benimkiler benim hakkımda ne düşünüyordur acabq 😅😅 diye düşünüyorum an itibarıyla 😜
Güzle şeyler düşünülmez :D Ayrılık bu
😁😁👍
mantıklı
Eski sevgililerini anlatmaya başladığı an eski sevgilim olur.
Yok henüz sevgilin olmamış, sadece eski sevgililerini kötülüyor 😅
O zaman dinliyormuş gibi yaparım, feyz alacağım bir konu varsa ayıklarım. Bir süre sonra buna tahammül edemem ama.
😌 güzel
Hasret kaldık güzele 😔
Biz de yakışıklıya 🥹
Eski sevgilileri olan biri olması bile ilişkiye başlamamam için yeterli.
Olamaz mı yani
Bu konuda çok bilgi sahibi değilim ama çok sevgilisi olan kişinin aklı sürekli şimdiki erkeğin bir öncekilerle kıyaslamalarıyla geçer bence.
İyi yanları zayıf yanları gibi kıyaslama.
Bu hangi erkek olursa olsun çok yorar bence. Hep diğer erkekten daha iyi olacağım mücadelesi olur gibi.
Yanlışım olabilir aff dilerim.
Yanlış 😅
Yanlış olması daha iyi öyleyse 🙂
😬😬
😏
Niye eski sevgililerinden bahsediyor ki :D iyi kötü konuşması fark etmez sjsja hiç konuşmasın
Yahu siz daha sevgili olmamışsınız djsj
İşte tamam öyle dedim farz et 🙄
Mümkünse hiç konuşmasın eski sevgili muhabbetin dinleyecek yaşı geçtim 😂
Kaç yaşında dinleniyor sjdj
15 ile 23 arası ejkdd
Bu kanıya nerden vardınız bayım? 😅
O yaşlar daha bi sabır yaşı 😂
Keşke 15 kalsaydın :D sinir yumağı sjsj
Lan keşke ajdjd
Herkes herkesin arkasından konuşup halen sıkı fıkı o yuzden sorun yok
ahaha eski sevgililer sıkı fıkı olmuyor :D
Ben dedim oldu 🤣🤣
Şımarık 😒
🙏🙏🙏
Karekterini gösterir ve buda kendisi hakkında fikir edinmeyi sağlar.
Aynen karakterle alakalı bir durum
👍
Ne kadar kötü olduğuna göre değişir. Arkasından çirkin çirkin yakıştırmalar küfürler ediyorsa olmam ama çok büyük sevgi cumleleri kuruyor olması da ciddi sıkıntı aklının onda olduğunu hissettirir bana
İlişkiye başlamak yerine ben ona bir soda yollarım, içsin, hazımsızlığa iyi gelir.
shshs tuttum bunu ben 😅
Atarlı giderli geçirmişim sjsjs
Süper bu :D muhtemelen unutmazsam eic
Başlamam. Adamlığı bırak erkek olan, bir zamanlar vakit geçirdiği kadının arkasından kötü konuşmaz. Kötü bir ilişki olduysa adını anmaması yeterli.
Eski sevgilileri olan birisini istemediğim için böyle bir sorunum olmaz diye düşünüyorum. Ayrıca eski sevgilisi hakkında konuşması bile insanların kafasında soru işareti bırakır.
İster beğen, ister beğenme ama konusu açıldığında ben eski karım hakkında ağzıma geleni söylüyorum.
Konuşurken iyiydi gidince kötü olur zaten hayır eskiyi kotuleyenle konusmazdim
Aslinda derdi eski sevgili değ, sana çakiyordur o aklınca
Diger taraftan da sana hakarettir bu
Buz etkisi yaratır ben de.
Erkek dediğin karı gibi eski sevgililerini konuşmaz.
İyi ya da kötü eskisi hakkında konuşan eskiciye gitsin hemen keserim biletini
Kafadan ele... İnsanın anılara saygısı olur. Böylesini 10 metre yakınına yaklaştırma.
Yok başlamam. Eski sevgililerini kötüleyen, ilerde beni de kötüleyecek. Uğraşılmaz onunla.
Konuşmasına müsade etmem.
Eskileri konuşacaksak başlayayım ben der ve başlar daraltırım onu.
Değil eski sevgilisi benim yanımda bir kız hakkında bile iyi ya da kötü konuşamaz
Gerçekten kötüyse sorun değil ama ayrıldığı için kötü ilan ediyosa hayır
Evet başlarım eski sevgilisi kötülük yapmıştır o da hakkında konuşuyordur
Başlarım benim için sorun olmaz benim sevdiğim kızlar da bana kötülük yaptı
Eski sevgili olmamalı … geçmiş geride bırakılmalı …. Saygıda öfke de duyulmamalı … silinmeli
zamanın ne getirebileceği belli olmaz ama zaten yaşanıp biten ve geriye dönüş olmayan bir durum var hele beni üzmüşse kötü de konuşan boş konuşmuyorsa neden olmasın
Kırmızı çizgiler ihlal ediliyorsa büyük sıkıntı var demektir. Eski de olsa haddini aşmamalı bence.
Ben yapıyorum ya bencil ve nankör olduğum için biraz ne kadar iyi davransa da kötü lanse ediyorum ayrılınca
Sende eskiyince senin adinada kotu konusmaz mi
Hı ben de açıklamada ondan bahsediyorum :D
Yani ayni fikirdeyiz iste
Eski sevgilisinin ne kadar kötü olduğuna bağlı dediyi sözler
Hayır hiç konuşmasa daha iyi ne iyi ne kötü eğer kötü düşünüyorsa içinde düşünsün
ayrılırsanız sizin halkınızdada öyle konusacak
Tiryak sen o bu şu herkes laf sokup duruyodu birbirine bilmem sizin gibilerle ilişki yaşanır mı
Tiryakiye kurban ol sen :D
Bi ara şokusturuyodu kurtuluşum diye baristiniz mi😂
Oyş sen bizi mi takip ettin sen 😅 çok mu merak ettin?
Yok kiz benim bi sorumda dedi önceden sizin neyinizi takip edeyim ben 😂her soruda birine laf sokuyo zaten keko geçende de eski dostu cassieye laf soktu mesela hepsi de benim sorumda oluyo sonra tartışma çıktı 🤣siz olmasanız eğlence çıkmayacak bize de aynen devam 🥳👌
Hee bu arada ben niye kurban olayım tirkaya 🤮çok meraklısısin sen ol🤣
Eh sen de laf sokma amacıyla gelmişsin kekocum :D asıl siz olmasanız biz nasıl eğleneceğiz? Aynen devam etmesi gereken sizsiniz dhdj cesaretsizliğin misal acınacak halde olduğunun ispatı 🥹 gizli üye olarak gelmene ne gerek var, az yürek ye.
Lan seni beni tanımazsın bile🤣sizin kekoloğunuzu senin erkek eskitmelerini sitede bilmeyen yok yüzüne yalakalık yapınca seni sevdiklerini sanıyon galiba burdaki cicişkolarin herkee kimine ne oldugunu biliyo merak etme 😆
Heart da seninkini kaptı dimi onu sevmem bak ama seni severim az da olsa bu s, alak sitede rezil etme kendini
Beni kendinle mi karıştırdın sen :D noldu manitin bana mı asıldı? Soruma mı geldi? Neyi hazmedemiyorsun? Bilmeyen varsa eski sevgililerimi ben anlatayım, gelin yani. Ben de kimin ne olduğunu biliyorum misal :D gizli üyecik misal ben seninle her türlü yüzleşirim ama sen korkak gibi kaçarsın böyle, laf soktuğunu sanarsın, küçük eğlenceler peşindesin ama asıl eğlenen biziz 😅
Canım benim sevgilim bu siteye daha üye bile olmamış bu siteyi benden duydu ilk. Siz demek sevgililerinizin alınınca elinizden böyle yollar deniyorsunuz bunu da öğrenmiş olduk.😂Aman size de yaranilmaz. Siz birbirinize sokup çıkarmaya devam edin. Hadi kolay gelsin sana😘
Takipte kal şekerim :D canın çektiyse sana da sokup çıkaralım
Benim ihtiyacım yok canim sana iyi sokuyolar ama dikkat et kendine 😉
Eskiyi kötüleyenle iş olmaz
başlarım neden başlamayayım
Yani kim konuşmaz ki ama bana söyelemesin
Nedenini öğrenmem gerek önce.
Hayır başlamam
pek bana göre göre değil
ben sormadan bahsetmemeli..
Olmam.
hoş geldin
Hoş buldum :)
Hayır tabikide
Kadınlarla her zaman ilişki içerisindeyim zaten
Bilemeyiz belki de kötü şeyler yaşamıştır.
Çay bile içmem
Kahve?
Başlamam
Hayır
Baslamam
:) eski sevgiliye göre değişir bence
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?