Aşk İlişkileri Eskiden bu zamanlarda millet deniz plaj havuz resimleri paylasirdi simdi kimseden ses yok neden acaba? Serkozy61 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Deniz havuz paylasimlari Güncellemeler+1 yıl Guncell Eskiden bu zamanlarda millet deniz plaj havuz resimleri paylasirdi simdi kimseden ses yok neden acaba? Cevapla Deniz Soruları Resim Soruları Havuz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u MustiEmre Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Para yok para. Nasıl gidipte tatil yapabilsin. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. Sıkılmışlardır ya da parası yoktur 0 0 Yorumla
Sapyo1düşünür Takip Et Xper 3 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Param yok şak şak şak pulum yok şak şak şak bir lahmacun bodrum da 750 lira vah vah vah 0 7 Yorumla Serkozy61 +1 yıl Sende bodruma gitmeyi ver canım😄 Yorumla Sapyo1düşünür +1 yıl Diğer yerler Afgan Suriyeli kaynıyor kadınlar için alan kalmadı kendi ülkesinde Yorumla Serkozy61 +1 yıl O zaman ultra hersey dahil otelleri tercih edeceksin Yorumla Sapyo1düşünür +1 yıl İşte onlarda 20 binden başlıyor Yorumla Serkozy61 +1 yıl Cok para degil artik 2 maasla gidilebilecek yerler Yorumla Sapyo1düşünür +1 yıl O iki maaş bize kalsa zaten gideceğiz 1 kilo yumurta 70 lira beyefendi nereye gideceğiz😅 Yorumla Serkozy61 +1 yıl Sende yumurta yeme yani ben tane isi aliyorum artik yumurtayı su katiyorum cok oluyor😄 Yorumla
melikenilayy Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Zam geldi 0 3 Yorumla Serkozy61 +1 yıl Gelsin gelsin cok guzel oluyor Yorumla melikenilayy +1 yıl Blue while oynarcasina yavas yavas iskenceli ölüm severiz diyorsun yani Yorumla Serkozy61 +1 yıl Artik hic umrumda degil diyorum has oluyor Yorumla
BbsmKrcbyy Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Giden var gidemeyen var 0 7 Yorumla Serkozy61 +1 yıl Plaja gitmek cok mu masrafli yani 2 paket sigara Yorumla BbsmKrcbyy +1 yıl Herkes sahil kıyısında yaşamıyor Yorumla Serkozy61 +1 yıl Himm bak onda haklisin da sen zaten denizin dibindesin gibi Yorumla BbsmKrcbyy +1 yıl Hayır, tatilden fotoğraf. Yorumla Serkozy61 +1 yıl Bak tatilden foto 😄 Yorumla BbsmKrcbyy +1 yıl 😂😂 Yorumla Serkozy61 +1 yıl Nerdeydin tatilde bu senenin tatil resmimi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Para yok para. Nasıl gidipte tatil yapabilsin.
Sıkılmışlardır ya da parası yoktur
Param yok şak şak şak pulum yok şak şak şak bir lahmacun bodrum da 750 lira vah vah vah
Sende bodruma gitmeyi ver canım😄
Diğer yerler Afgan Suriyeli kaynıyor kadınlar için alan kalmadı kendi ülkesinde
O zaman ultra hersey dahil otelleri tercih edeceksin
İşte onlarda 20 binden başlıyor
Cok para degil artik 2 maasla gidilebilecek yerler
O iki maaş bize kalsa zaten gideceğiz 1 kilo yumurta 70 lira beyefendi nereye gideceğiz😅
Sende yumurta yeme yani ben tane isi aliyorum artik yumurtayı su katiyorum cok oluyor😄
fakirlikten
ama sen hep gfakridiin değil mi
Zam geldi
Gelsin gelsin cok guzel oluyor
Blue while oynarcasina yavas yavas iskenceli ölüm severiz diyorsun yani
Artik hic umrumda degil diyorum has oluyor
Giden var gidemeyen var
Plaja gitmek cok mu masrafli yani 2 paket sigara
Herkes sahil kıyısında yaşamıyor
Himm bak onda haklisin da sen zaten denizin dibindesin gibi
Hayır, tatilden fotoğraf.
Bak tatilden foto 😄