2 yıldır sevgiliyiz ve aşırı manipüle ediyor ve narşist bir insan ama seviyorum bu ilişki yürür mü sizce ya da düzelebilir mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Manipülatif ve narsist özelliklere sahip bir insanla ilişki yürütmek oldukça zorlu ve sıkıntılı bir deneyim olabilir. Bu tür kişiler, genellikle kendilerini ön planda tutarlar ve başkalarını kontrol etmeye, etkilemeye ve sömürmeye eğilimlidirler. Bu tür ilişkilerde, diğer tarafın duygusal sağlığı, özgüveni ve kişisel sınırları ciddi şekilde zarar görebilir.
Bu tür bir ilişkide, manipülatif ve narsist kişi, karşı tarafa çekici gelebilecek bazı cazip özelliklere sahip olabilir. İlk başta, size karşı ilgi ve sevgi gösterebilir, sizi büyüleyebilir ve ilgi çekici bir kişilik sergileyebilir. Ancak, zamanla bu davranışlarının gerçek yüzü açığa çıkabilir ve sizin üzerinizde olumsuz etkiler bırakabilir.
Eğer biriyle manipülatif ve narsist özelliklere sahip olduğunu düşünüyorsanız, ilişkinin sizin için sağlıklı olmadığını ve duygusal yıpranmaya neden olabileceğini unutmayın. Kendinizi ve duygusal sağlığınızı korumak için böyle bir ilişkiden uzak durmak, daha sağlıklı ve mutlu bir yaşam için önemlidir. Terapistlerden destek almak ve bu tür ilişkileri tanıma ve başa çıkma konusunda bilgi edinmek de yardımcı olabilir. Unutmayın ki, sağlıklı ve güvenilir ilişkilerde, karşılıklı saygı ve anlayış önemlidir.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru söylüyorsun şu an bunu yaşıyorum bıktırdı beni artık ne anlayış var ne değer gösteriyor tehtid ediyor kısıtlıyor benim adıma kararlar veriyor ben karar veremiyorum bu ilişki de o karar veriyor benim dediklerim onun umrunda bile değil üzülüyorum umrunda değil yardım alıp ayrılmayı düşünüyorum artık kesin olarak bekledim düzelir mi ki diye sözler verdi düzelecem diye inan hiç birini yapmıyor hala da devam ediyor
En İyi Cevaplar
Manipüle olarak kendi varlığını ve özgürlüğünü kaybediyorsun. Narsist olarak kendisini geliştiriyor ve kendi hayatına katkı sağlıyor. Böyle olan kişi sonunda seni değersiz olarak görür, kendisini üstün gördüğü için yetersiz gelirsin. Sana olan sevgiside orijinal değildir. Kendini sever sadece. Sen onun gelişmişliğine kapılıyorsun fakat gelecekte kendini yok etmiş olacaksın.
013 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın gerçekten bu ağır oldu bana biraz
Soran+1 yılDüzeleceğine inanıyordum
Soran+1 yılPeki bu narşist sevgilimi nasıl oyuna getirebilirim yani onun oyununu nasıl bozabilirim bu manipüle etmesini falan
Soran+1 yılHaklısın peki psikolog ile düzelebilir mi sence bu
Soran+1 yılTeşekkür ederim gerçekten umarım çabalar ve değişir olmaz ise hep böyle devam eder ise ne kadar üzülsem de ayrılacam
- +1 yıl
Narsistlikte yaşadığı güzel şeylerin gelişmiş olan versiyonlarını iyilik içindeki şeyleri düşenerek bul mantıklı olarak ona kanıtla mesela kişisel gelişim yapması o doğru doğru olanları korusun yanlış olanları değiştirsin. Karakteride zamanla daha güzel olur. Üstün olmasının iyi versiyonu olan toplumda iyi ünlü olmak mesela toplumun kabul ettiği o şekilde yaşasın. Her yanlışa bir şey bulmanız lazım
- +1 yıl
@x_ruh👍👍👍👍👍 👏👏👏👏👏
Soran+1 yılÇok haklısın öyle yapacam teşekkür ediyorum çok yardımcı oldun gerçekten 😊
Soran+1 yılBen de teşekkür ederim :)
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bence böyle insanlar düzelmez yani sonradan düzelir umuduyla yola çıkmanız sonrasında büyük hayal kırıklığı doğuracaktır sizin için. O yüzden sevgi bu tip durumlarda ne yazık ki yetmiyor. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok haklısınız 🥺💜
- +1 yıl
Rica ederim :/
Gizli Üye(18-24)+1 yılBana da eskiden bi psikolog narsistsin demişti sonrasında çok araştırdım sana açık soyliyim 2 yıllık ilişki diyorsun ya partnerin narsist olduğu için çok normal narsist birinden ayrılmak herşeyden çok daha zordur egolarından dolayı sizde ayrı bi hava bırakırlar ayaklarınızı yerden keserler ama çok uzun zaman sonra bu büyü biter sizi degersizlestirmeye başlarlar onu birakamayacaginizi bilirler bence sende şu an ne kadar bunu sorsan da onu bırakmak için sormadın burada bir sürü kişi bırak dese de bırakıp gitmen zor olacaktı bence diyim de yanlış anlama. bir narsist kendi dışında kimseyi sevmez aldıkları ilgiyi severler ilgi olmazsa o da olmaz sizin ona verdiğiniz ilgiye bağımlı olurlar aldatmaya da çok meyilli insanlardır seni aşagılamaya değersiz görmeye başladığı an bitir psikolojin alt üst olur
197 Yorumla
Soran+1 yılBitirmek de çok zor geliyor gerçekten üzüleceğimi biliyorum çünkü psikologla düzelmez mi bu
Cevap sahibi+1 yılHayatta düzelmez bir narsistin düzelmesi için belki de 6 ay belki daha fazla terapi alması gerekir
Cevap sahibi+1 yılDüzelmesi de sadece bir ihtimal
Soran+1 yılPsikologa gidecem söz diyor
Soran+1 yılEvlenme hayali kuruyor benimle
Soran+1 yılÇok ilgi gösteriyor ama narşist ve manipüle ediyor görebiliyorum bunu
Cevap sahibi+1 yılİlginin kralını gösterir çünkü en kavramı vardır bizde birinin hayatında en iyisi olarak yerini alır ilk başta mesela hiç kalbini kirdimi
Cevap sahibi+1 yılEğer onun için üzülüp ağladıysan o buna ilk başta sadece mutlu olur çünkü düşünür ki onun için acı çekiyorsun bensiz yaşayamaz şimdi buna agliyorsa der kendini tatmin eder sonrasında gönlünü alır ama bu çok sonrasında asla böyle olmaz kalbini kırar gönlünü almaz çünkü o kırmaya alısır sende yapma şöyle böyle dedikçe sadece sana sinirlenir kendinde suç aramaz bunlar çok sonda ki seviyeler
Soran+1 yılSon zamanlarda kalbimi çok kırıyor kısıtlıyor beni onu giyme şuraya gitme diye ama kendisine gitme desem yok benim arkadaşlarım seninki gibi değil diyor beni çok sorguluyor bir yere gittiğim de arıyor sürekli ve hep istediği olsun istiyor çok inatçı
Soran+1 yılEvet üzülüp ağladım ama o arkadaşları ile dışarı çıktı bugün sonra eve geldi umursamaz umursamaz konuştu benimle dedim böyle davranıyorsun diye özür dilerim dedi gönlümü almaya çalıştı
Cevap sahibi+1 yılNarsistlerin empati yetenekleri yoktur çünkü tamamen ben merkezcidir sana karışırken senin üzülüp uzulmedigini ne düşündüğünü umursamaz dediğim gibi o an da öyle bir konusur ki sende kaybetme korkusundan sevdiğinden ve manipuleleri sayesinde tamam dersin asla cekilecek insanlar değiller
Soran+1 yılBirdaha olmaz söz falan dedi
Soran+1 yılTam dediğin gibi gerçekten ya
Cevap sahibi+1 yılÇok üzülerek diyorum ki bir daha olacağını göreceksin
Soran+1 yılTam anlattığın gibi
Cevap sahibi+1 yılZamanla sana daha saçma şeylerle gelicek çünkü sende kaybetme korkusu olduğunu kabul edicegini bilicek gerçekten dayanamazsın
Soran+1 yılAma bir yandan da ayrılamıyorum hergünümü birlikte geçiriyordum eğleniyorduk güzel vakitler geçiriyorduk düzeleceğine inanıyordum ama şimdi kafam çok karışık gerçekten
Cevap sahibi+1 yılBaşta edemezsin ilgisiz davranırsan senin tekrardan ilgini çekmeye çalışır ya da başka yerlere yönelir çünkü onu birakmayacagini sözleriyle kandiricani biliyo emin ol içten içe ona narssitsin demen sevindiriyordur
Soran+1 yılÇok haklısın düzelmesini isterdim böyle olması çok üzücü gerçekten :(
Soran+1 yılPsikologa gitsin gene de düzelmez ise ayrılacam gerçekten ne kadar üzülsem de
Cevap sahibi+1 yılAklının bir köşesinde duzelmeme ihtimali hep bulunsun sonrasında çok daha üzülürsün
Cevap sahibi+1 yılSana anlattığım kişi bendim psikologlarda da konuşmam pek işe yaramadi açıkçası daha da narsist biri girdi hayatıma toksitligin dibini yaşadık açık açık süründürdü beni bunlarla ancak onlar gibi insanlar başa çıkar
Soran+1 yılHaklısın çok teşekkür ederim iyi geldi bunlar bana biraz da olsa akıllanırım umarım 🥺❤️
Cevap sahibi+1 yılAma inşallah senin ki düzelir
Soran+1 yılGerçekten aynı durumdayız şu an da ya
Cevap sahibi+1 yılRica ederimm canını sıkarsa ses çıkart manipüle etmesine izin verme emin ol senden ne dersen de o da gidemez 😘♥️
Soran+1 yılPeki nasıl atlattın bunu
Soran+1 yılEvet haklısın ben düzelmesi için alttan alıyordum ama bu daha kötü yapıyormuş daha çok üstüme gelmeye başladı çünkü
Cevap sahibi+1 yılAtlatmadım 2 buçuk yıldır sevgiliyiz ne bir bulusabildigim kız arkadaşım kaldı ne başka şey ilk tanıştığım çocuk olmaktan tamamen çıktı
Soran+1 yılSenin ne kadar zaman olmuştu peki birlikte olalı nasıl atlattın bunu nasıl ayrıldın anlatabilirmisin
Cevap sahibi+1 yılAyda 10 kere ayrıldık hepsinde de bı şekilde barıştık şu an 2 haftadır ayririz burnumdan getiriyor
Soran+1 yılşu an sevgilimisiniz
Soran+1 yılYaaa
Soran+1 yılNasıl burnundan getiriyor düzelcem söz falan mı diyor ya da evine kadar geliyor mu
Cevap sahibi+1 yıl2 hafta önce ailemle dışarı çıktım diye o ayrıldı bana da demedigi laf kalmadı
Cevap sahibi+1 yılİlk başlarda özür dilerdi hediyelerle kendini affettirirdi ama sonra onun yanında ağlarken bile aglamandan mutlu oluyorum diyecek insana dönüştü
Soran+1 yılşu an aynı durumda olmamız peki ama emin ol benimki daha kötüdür neler yaşadın bilmiyorum ama
Cevap sahibi+1 yılKapımın onune kadar gelmisligi var evet tehdit etmisligi bile var
Cevap sahibi+1 yılEvine kadar geliyor mu dedin ya seninki de geldimi aklıma takıldı şimdi
Soran+1 yılAilenle çıkmana bile karışıyor
Soran+1 yılEvet beni de tehtid ediyordu evime kadar geliyordu
Soran+1 yılZile basarım da yok arkadaşının evine gider ailesine yaptıklarını anlatırım da
Cevap sahibi+1 yılBişey dicem aynısı aaa sevgilimiz düşünsene aynı kişi çıkıyormuş OWNSOWNSWKSKW
Cevap sahibi+1 yılŞiddet uyguladimi beni itmisligi dudağımı sıkmışlığı falan da oldu
Soran+1 yılBeni bıçaklamakla bile tehtid etti bıcaklarım seni diye arkadaşımla evimin arkadasindaki parkta oturdum diye oraya kadar geldi saçımı yoldu kolumu morartti şiddet uyguladı bildiğin sonra ben bağırdım canım acıdığı için kaçtı ordan kaç defa yaşadık biz bunu sonra tak etti artık ayrıldım 2 gün konuşmadık sonra yazdı özürler dileri görmen lazımdı arkadaşı barismamiz için konuştu benimle sonra 1 şans daha verdim ve değişen bir şey yok bütün sözler bosaymis bunu biliyordum zaten açık açık kendi kendime ettim gibi bir şey oldu
Soran+1 yılAynı kişi çıkarsa şaşırmam bu arada ahzhahzhahgzagzg
Cevap sahibi+1 yılAynı bensin beraber cekildigimiz fotoları yaymakla tehdit etti sonra sinirden konuştum dedi bende affettim ama seninkilerde çok ağırmış be saçtan çekmek nedir
Soran+1 yılYemin ederim aynılar ya gerçekten çok şaşırdım şu an da kskskakxkskss
Cevap sahibi+1 yılBiliyo musun bikere de yüzüme tükürdü
Cevap sahibi+1 yılEvimin önüne arabasıyla geldi çık yoksa ben eve giricem dedi sakin sakin konuşarak gonderdim
Soran+1 yılValla salağız biz ya çabucak manipüle oluyoruz gerçekten ben ağlarken saçımı tuttu bildiğin ağladığım için ağzımı kapattı kolumu sıktırdı en sonunda bağırdım ya
Soran+1 yılOha Allahtan yüzüme tükürmedi ya kskxksjdkkskd
Cevap sahibi+1 yılOndan ayrilmaman için tehdit ettimi
Soran+1 yılEvet onlar hemen deliriyor gerçekten ben kaç defa yaşadım bunları sabahın köründe bile geldiği oldu eve kadar konuştum hallettik tamam dedim o şekilde gitti ruh hastaları ya
Cevap sahibi+1 yılKızz biz neler yasamisiz öyle
Cevap sahibi+1 yılTüm croplarimi bile çöpe attı
Soran+1 yılEvet ettii ayrılırsan o arkadaşlarını bıcaklarım da yok seni yar etmem de saçma sapan şeyler söyledi ayrılmak istedim diye kendini bıçaklamaya kalktı ben durdurdum korktum aslında onlarda öyle popo yok bizi korkutmaya çalışıyorlar zamanla anladım bunu da
Soran+1 yılAnaa çöpe atmadı ama bana da açık giyinirsen keserim onları demişti
Soran+1 yılBiz iyi katlanmışız bunlara bu arada
Cevap sahibi+1 yılAskılı giydiğim için bana küfürler edip işten çıktı annene özel videolarimi gostercem dedi dershaneden eve geri kostum durdurdum onu kapinin önündeydi bizim
Soran+1 yılSeni ne diye tehtid etti ayrılmaman için
Cevap sahibi+1 yılHe bana da keserim dedi ben umursamadım giydim sonra çöpe attı WOSMWOSMWKSD
Soran+1 yılinanamıyorum ya ikimizinkide birbirinden berbatmış geçekten
Cevap sahibi+1 yılBabamı arayip bizi anlatmakla tehdit etti
Soran+1 yılİyi yapmışsın hahdhshshshss
Soran+1 yılSen de onun arabasını çizseydin ksjdkkskdkksm
Cevap sahibi+1 yılYa şunları biri okusa der ki ne ezik mal insanlarmis biz neler cekmisiz öyle
Soran+1 yılBunlar varya istediklerini yapamayınca tehtid ediyorlar hemen ille istedikleri olacak ama onlara her istediklerinin olamayacağını göstermek gerekiyor
Soran+1 yılVallahi ya çevremdeki herkes dedi bunu başta ilişkimize özeniyorlardi sonra ayrıl dediler yakın arkadaşımla kaç defa kavga ettik ayrılmadım için ama o kadar haklılarmış ki
Cevap sahibi+1 yılÖyle bi psikolojiye girdim ki tamamen bitirsem ilerde pişman olcam gibi geliyor çünkü bizde hergun beraber geçirdik hep boşlukta hissediyorum ondan tamamen bittiğini dusunurken
Soran+1 yılOnları yapmasına rağmen tekrar barıştım canım dediler harbiden öyleyim
Soran+1 yılEvet gerçekten öyle o da sürekli arıyormuydu sürekli görüşmek istiyormuydu
Cevap sahibi+1 yılEvett evett benim en yakın arkadaşımda ayrıl demekten bıktı artık onla ilgili bişey bana anlatma diyor
Soran+1 yılBir ara kafayı yiyecektim ya ne yapacağımı bilemedim yorumlara yazdım buraya yazdım herkes barışma dedi ve gene barıştım
Soran+1 yılÖyle gerçekten ya aynısını arkadaşım da diyor akkxkakkxkskks
Cevap sahibi+1 yılSende onu hayatindan tamamen cikarirsan sonrasında pişman olcani falan düşünüyor musun benim gibi
Soran+1 yılKaç yaşındasın bu arada
Cevap sahibi+1 yıl19 sen
Soran+1 yılEvett o yüzden ayrılmaya cesaret edemedim hiç
Soran+1 yıl18 ben de
Soran+1 yılSevgilin kaç yaşında
Cevap sahibi+1 yılO da benle yaşıt 19 senin ki kaç yaşında
Cevap sahibi+1 yılNerde yasiyosunuz
Soran+1 yıl19 o da
Soran+1 yılKonya siz
Cevap sahibi+1 yılİstanbul
Cevap sahibi+1 yılboş ver onların psikologunu falan biz ikimiz el ele psikologa gidelim bence OWMSOWMSWMS
Soran+1 yılBence de psikolojimizi bozan onlar aahjskajxlslzn
Soran+1 yılÇok merak ettim sizi numaramı veriyim wp dan fotoğrafınızı atarmısınn
Cevap sahibi+1 yılBurdan eklessek daha iyi çünkü sürekli telefonuma bakiyor wpyi yedekliyor
Soran+1 yılEvet anlıyorum seni arkadaşımla konuşurken sürekli mesajları siliyorum baktığı için
Cevap sahibi+1 yılburada Gizliden cikiyim ekliceksen
Soran+1 yılOlurr
Cevap sahibi+1 yılÇıktım gizliden
Soran+1 yılKonuşuruz ilişkinizde olan şeyleri anlatırsın bana istediğin zaman her konuda konuşuruz ☺️
Soran+1 yılBana mesajlardan yaz ordan konuşuruz ben yazamıyorum xper seviye yeterli değil diyor
Cevap sahibi+1 yılYazdım askim
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
3Cevap
+1 yılsana bir şey diyimmi umarım bu yorumu okursun aynı durum karşımda vardı kendi her bku yer sosyal medya vs ama sana gelınce kötü insan rolune sokar kendısı hep haklı kendısı hep dogru ınsan hep bahanelerı mazeretlerı var duygularını ıfade etmez kafası estıkce sohbet eder etmedıkce ara ara sıradan msjlar bı gun ılgılı gıbı bı gun buz gıbı bı oyle bı boyle sevıp sevmedıgı bellı degıl kendını duygularını açmaz vs derken sadece senı yorar ve en son okadar emegin karlısıgı pardon ne emek verdin? vs kotu ınsan yıne sen olursun ıyı ınsan yıne kendini görür ben bır cok defa haklı bıle olsam haksız duruma dusup pesınden gıttım ama sadece tek olan sey aklımın karısması sevdıgım ıcın kendımı uzmem ve 1 yılımın zından olması. hayatını mahvetmekten başka bir şey yapmaz yolları ayır seni yoruyor zedeliyorsa ve bir süre zorluk çekersin ve sornası sevgin nefrete dönüşür yoluna devam edersin. unutma kımse senden degerli degil seni degerli hissettiren gerçekten önemsiyen ve senin için mücadele eden empati yapan seni anlayan insanlara şans ver.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 625 cevap paylaştı. Yürür yürür. Stockholm 🥲
04 Yorumla
Soran+1 yılSenin hiç manipüle eden toksik narşist bir sevgilin oldu mu
Soran+1 yılYürüyeceğini nerden biliyorsun ya akkxkskxskdks
Soran+1 yılÇok kötü bir şey gerçekten allah kimsenin başına vermesin
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 yıl devam ettirmişsin, üstüne koyulur.
03 Yorumla
Soran+1 yılDevam eder mi diyorsun yani
Cevap sahibi+1 yılEvet diyorum ya, geri*zekalı.
Soran+1 yılSağol kskxkskxkkdkxkk
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim eşim öyle yürüyemiyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi
Soran+1 yılNe zamandır evlisiniz
Cevap sahibi+1 yıl5 yıldır yazacaktım da gizlisin
Soran+1 yılNe gibi şeyler yapıyor mesela nasıl davranıyor sana
Cevap sahibi+1 yılUluorta anlatmayım takip edebilirsin yazarım sana
Soran+1 yılYaz burdan
Çok düzelmez ama mutluysan devam ettir
01 Yorumla
Soran+1 yılMutluyum ama üzülüyorum da yaptı şeylerden dolayı kafam allak bullak ya
Ayril geç
03 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum ama :( üzülüyorum tabi bir yandan da ama ne yapacağımı hiç bilmiyorum ya
Soran+1 yılHaklısın aslında
Yürümez ben de narsistim zor
012 Yorumla
Soran+1 yılYaa :(
Soran+1 yılNarşist insanlar kendilerinin öyle olduğunu kabul etmiyorlar sevgilim öyle mesela narşist ve manipüle eden birisi ama öyle değilim diyor
Soran+1 yılÇok haklısın gerçekten tam da öyle yapıyor şu an
Soran+1 yılBeni üzüyor kısıtlıyor sonra gönlümü alırmış gibi yapıyor yok sen üzülünce ben de üzülüyorum da ne bileyim ne inanasım bile gelmiyor
Soran+1 yılPeki ben onun gözünde kötü ya da üzgün gözükmezsem umursamaz olursam
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun
Soran+1 yılÖyle yapacam bundan sonra gerçekten
Soran+1 yılHaklısın ya :( çok kötü insanlar gerçekten üzülüyorum kendime kendimi düşürdüğüm hale
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım