İnsan ne zaman vazgeçer kendini anlatmaktan?

Merhabalar, 2 yıllık evliyim. Bu süre zarfında çok gazla kötü olay kaza falan yaşadım. Eşim manevi olarak çok az destek oldu, duygusal olarak hiç desteğini göremedim. Acısını, üzüntüsünü, mutluluğunu dışarı vurmak yerine hep içinde yaşadı. Her kötü olayda ben yalnız kaldım. Benimle vakit geçirmek yerine arkadaşlarını akrabalarını tercih ediyor. 4 yıllık ilişkimizde topladan 10 kere dışarı gidip gezip tozup bir yerlerde bir şeyler yemedik. Çocuğumuz var ve bende artık beklenti içinde olmayı bıraktım. Bekleyip olmayınca üzülmekten yoruldum. Ağlamaktan artık gözlerim kurudu. Keşke evlenmeseydim diyorum. Her konuda yalnız kalacaksam ailemle kalırdım, çocuk derdi olmazdı. Allah herkesin evine huzur mutluluk versin. Böyle mutsuz, önemsenmediğin, ilgisiz kaldığın bir evlilik çok zor gerçekten. Çocuğum olmasa belki şu an boşanmıştım. O yüzden siz sizolun sevgiliyken nişanlıyken “aman düzelir, aman yoruluyor, hali kalmıyor, parası yok vs” diye düşünüp tolere etmeyin. Yapmak isteyen her şekilde yapıyor

İnsan ne zaman vazgeçer kendini anlatmaktan?