Kocam beni aldattı?

Kocam beni aldattı… Evlenir evlenmez arada geçen 2 3 hafta sonra konuşmaya başlamışlar o bacım ve evime gidip gelen yemeğimi suyumu içen bi bacım bu ayriyeten evli bide neyse kocamla ilk zamanlar birbirimize alışma çabaları vs vs zaten sıkıntılı süreçler yaşadık severek evlendik ama sıkıntılarımız çok oldu neyse bu bacım yazınca kocama kocam da karşılık vermiş ve yaklaşık 1 sene civarı konuşmuşlar ama asla birlikte olmamışlar çünkü konuştukları mesajları baştan sona noktasından virgülüne okudum seks yaşamamışlar heveslenmişler çok istemişler ama olan bişe yok neyse ben hamileyim evet hamileyim bu adamdan gerçekten çok severek evlendik neler çektik üstesinden geldik sarmaladık birbirimizi ama bana yaptığı çok büyük haksızlık çok büyük kötülük o bacım kocama yazmış tamam kocam neden karlılık vermiş onu anlamıyorum neden neden diye kendimi tükettim 1 günde resmen 10 20 yaş yaşlandım çok ağır çok anlatamam size o bacım evime gelip gidiyordu kocasıyla bu son uzun zamanlarda hiç gelmiyordu cidden napacağım ben bebeğimiz daha doğmadı ben babasız büyüdüm bebeğim babasız büyümesin dayanamıyorum canım çok acıyo kendini affettirmeye çalışıyor kocam yalvarıyo yakarıyo ama olmuyo napıcam ben aklım durdu kocamı hala çok seviyorum ama içim yanıyor içim…napsam bilmiyorum kocamın ailesine anlatmalı mıyım bilmiyorum acaba diyorum kız kardeşini arasam anlatsam napsam kayınvalidemle kayınpederim hemen öğrenirse kötü olur çok çaresizim
Kocam beni aldattı?