Arkadaşlar merhabalar, çok zor bir durum içerisindeyim sizin yardımınıza ihtiyacım var, bu satırları ağlayarak ve artık hayatımdan keyif almadığımı fark ederek yazıyorum.
Şu an 24 yaşındayım iki hafta önce mezun oldum mühendis oldum. Üç ay önce evlendim, eşim de mühendis ve kendi şirketleri var. Eşimle 6 yıldır görüşüyoruz, 6 yıldır beni çalıştırmak istemediğini söylüyor. Altı yıldır ona yalvarıyorum çalışmadan evde oturup durabilecek yaşayabilecek bir insan olmadığımı bunuda geçtim altı yıldır ne zorluklarla okuduğumu ailemin beni ne zorluklarla okuttuğunu kendisi çok iyi biliyor fakat beni asla çalıştırmak istemediğini söylüyor.
En sonunda zorla ikna edip çalışmaya ikna ettim fakat yalnızca kamu kurumunda mühendis olarak çalışabileceğimi, özel sektör istemediğini söyledi. Kamu kurumunda mühendis olmak için çok ciddi bir torpil gerekiyor, babası bir iş adamı bir çok kişiyi tanımasına rağmen ailecek ve kendi de dahil olmak üzere hiçbir şekilde bana yardımcı olmuyorlar. KPSS den yüksek bir not dahi alsam kendi şehrime atanmam neredeyse imkansız, büyük şehirde yaşıyorum çünkü. Yani anlayacağınız özel sektörden ya da kamuda torpilden başka hiçbir şansım yok. O da bunların farkında olduğu için bana bilerek bu yolu sürdü. 3 aydır evdeyim ve evde olmak eve kapanmak hiçbir şey yapmadan sadece televizyon izlemek ev işi yapmak beni gerçekten çok üzüyor, eskiden çok aktif bir hayatım vardı parttime olarak bir yerde çalışıyordum arkadaşlarımla sürekli gezip dolaşıyordum eğleniyordum fakat üç aydır Kendimi çok pasifleşmiş ve mutsuz hissediyorum. Böyle bir hayatı yaşamak istemiyorum, altı yıldır onu çok sevdiğim için ayrılamıyorum hep ona bir şeylerin doğrusunu anlatmaya çalışıyorum düzelsin istiyorum beni çalıştırmamanın ona fayda sağlamayacağını söylemeye çalışıyorum ama dinlemiyor beni pasifleştirmeye çalışıyor, bu hayat beni oldukça yordu, üç aydır evliyim fakat ben sürekli boşanmakla ilgili haberleri okuyorum ve onu unutmak için çabalıyorum. Altı yıla yazık etmek istemiyorum, ne yapsam bilmiyorum. Psikolog ile görüştüm fakat randevumu bir ay sonrasına verdi, çok dolu olduğunu söyledi. Ben bir ay sabredemem aşırı derecede evde bunalıyorum, markete pazara çıksam bunları gezmek sayıyor sürekli dışarıdasın evde nasıl sıkılıyorsun anlamıyorum diyor, ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardımcı olun kafayı yemek üzereyim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer