Feminen dedim de öyle makyajlı aşko kuşkolu konuşandan ziyade vücudu daha feminen kibar düzgün erkeklerden hoşlanıyorum. Ama bunu kimsenin bilmesini istemiyorum :( Ve açıkçası onları becermek isteyen bir dürtüm var neden bilmiyorum? Bu tarz bir çocukla flörtleşiyordum ama okul hayatım zedelenmesin ve bu dürtümü söylemek istemedim korkacaktı muhtemelen o yüzden kendimden uzaklaştırmak için biraz sert davranıyordum bir gün okul çıkışı sınıfta ikimiz kalmıştık ve korktuğum şey oldu:aşkını ilan etmişti açıkçası hoşuma da gitmişti ama onu becermek istediğimi söylesem iğrenip beni rezil edeceğini düşündüğümden biraz sert davranmıştım o da canımı çok acıtıyorsun diyip ağlayarak gitmişti meğerse bu onu son görüşümdü... Hala da bu istek ve dürtülerim beni korkutuyor ve eskisi kadar sert değilim o zamanlar daha ergen sayılırdım Ama hala o korku ve pişmanlık içimde ve hala da fikrim böyle evet feminen erkeklerden hoşlanıyorum ve becerme isteğim var
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
1.61 boyunda ve 39 numara ayağı olan, ayıptır söylemesi biraz da dolgun kalçalı olan ben korktum şu an. 😁😂
Ahahaha
😁🙏🏻🙈
Keske ilk bir sevgili olduktan sonra yavas yavas isteklerini anlatsaydin, bir daha gelmez cocuk artik. Senden korkulur
O zamanlar ergen sayılırdım ve bunu öğrenirlerse hayatımın biteceğinden korkuyordum. Ve evet haklısın bu kadar sert olmamalıydım. Hatta yarın yine gelir o zaman özür dilerim diye düşünmüştüm büyük bir hataymış...
olsun sana erkek mi yok, yine bulursun öyle bir cocuk
Sağlıklı bi ruh hali olmadığı kesin. Seni bu düşüncelere iten şey ya da şeyler neler oldu?
Sağlıksız değil bence. Oldum olası böyle filmlerde dizilerde olsun feminen görünüşlü erkekler hep hoşuma gitmiştir gidiyor da. O dürtü de hep içimde olan bir şey ikisi de hep var olan şeyler
Mesele hayatında olmasını istediğin erkeğin özellikleri değil, onu becerme isteğin 😁
Hayır yanlış ben feminen erkeklerden hoşlanıyorum ve becerme isteğimi bilseler beni bırakıp giderler ve kırık bir kalple kalmaktan korkuyorum sevdiğim hoşlandığım erkeğe de bunu söyleyemiyorum
İşte içindeki becerme isteği sence normal mi? Ne oldu da bu istek uyandı?
Erkekte nasıl normalse kadında da normal O isteğin uyanışı biraz uzun ve benim için özel bir hikaye
Anlatmak ister misin?
Öyle erkekler var ararsaniz rahatlıkla bulursunuz
bunun nedeni lezbiyen olman olabilir
Ama kızlardan hoşlanmıyorum
nerden biliyorsun ki eğer feminen erkeklerden hoşlanıyorsan her zmn için büyük ihtimal lezsindir ve yönelimini sorgula
Çünkü kız arkadaşlarım var onlar da feminen ama o dürtüyü onlarda hissetmiyorum bir kız arkadaşım kucağıma oturduğunda bir şey hissetmiyorum ama eskiden o çocuk başka arkadaşlarıyla şakalaşırken yanlışlıkla kucağıma oturmuştu o an o dürtüm kabarmadı değil de ondan
tamam feminen erkeklerden hoşlanabilirsin sorgulamana gerek yok bende onlardan hoşlanıyorum her yönden mükemmeller çünkü
Evet öyleler
etek giydirirsen ben varım
Tam aradığım kadın 🥰🥰
Dominant, sert bir karakter misin
Olabilir tercih meselesi
Acil tedavi ol, azılı sapık
Tacizci tecavüzcü değilim asıl sen tedavi ol
Nasıl yani 😳
Garip değil mi? Kuzenime bir ara anlatmıştım ve bana iğrençmişim gibi baktı ondan sonra şaka falan diyip geçiştirdim kimse bu tarafımı bilmiyor...
Hayır güzel bence
Konuşmak isterdim bu konuyu
işte aradığım kadın
Yaşınkaö