Soruma Hoş Geldiniz,
Soru açık ve net hayal gücünüzü kullanın lütfen, eğlenebiliriz. Mesela benim başıma, kesin borç senetleri düşerdi, çünkü herkes benden borç istiyor! 😅

Ne düşünüyorsunuz?
Soruma Hoş Geldiniz,
Soru açık ve net hayal gücünüzü kullanın lütfen, eğlenebiliriz. Mesela benim başıma, kesin borç senetleri düşerdi, çünkü herkes benden borç istiyor! 😅

Ne düşünüyorsunuz?
gökten aşk yağsaydı benim başıma aşk hariç her şey düşerdi :D :D yani aşk düşmeyeceği kesin gibi bir şey zaten. bu yüzden de gökten aşk yaparsa ben aşk beklemezdim bile hatta düşmemesi için dışarı bile çıkmazdım mesela taş bile yağabilirdi ama yine de aşkın yağacağını ben düşünmüyorum. insanlar o kadar şanslılar ki aşkı istememelerine rağmen yine de aşkı buluyorlar ben mesela sürekli aşk istememe rağmen bulamıyorum hayatımda... :D
Allah Allah bu kadar umutsuzluk iyi değil iyi düşün iyi olsun 😅
Ben sana sormuştum sanki cevaplamamıştın 😅
Bak orasına katılıyorum hemde çok pis aşkı sevmeyen istemeyen nice kişinin başına geliyor aşk ama aşka aşık olanlar yanlız 😅
Hiç mi teklif eden yok şans ver değerlendir Barış 😅Aslan gibisin maşaAllah 😅 Yapıştır gitsin
Teklif olsa değerlendireceğim abi de kendimi takım bulamamış yedek kalmış açıkda kalan futbolcu gibi hissettim :D :D
Hımm, yani kardeşim teklif yoksa onların suçu kör demek ki 😅 Canları cehenneme 😅 Hayırlısı bakalım gönlünce olsun 😅Sen bir ışık görürsen yapıştır gitsin bakarsın ışığın olur filan 😅Kızlar biraz utangaç çekingen çoğunlukla erkeklerden bekliyorlar 😅
Bilmiyorum :D Aklıma bir söz geldi. Kastamonuluların kullandığı bir sözdü hahah Kastamonuda bir dönem yaşadığım için biliyorum. Şey derlerdi " taş düşe bilüü , ayı çıka bilüü " hahah Ayı erkeklere dikkat için yani :D Her an her şey çıkabilir , bilmiyorum. Belki bir aslan , belki bir ayı hahah :D
Bilemiyorum Altannn🤣
Bizim memleketin yani memleketimin ever var öyle bir söz 😅
Köyde kaybolduğumda elime iki sopa almıştım ve korkmuştum dua süre eşliğinde evi buldum 🤣
Allah Allah yo cidden ayı var yani ormanda ormanlık arazi zaten çok 🤣Evet her an her şey olabilir 😅
Aslan gibi bir erkek olsun madem 😅
Böyle bir soru sorunca öyle bir söz aklıma geldi hahah
Memleketinin bir çok şeyi güzel ya. Çocukken çok severdim Kastamonuyu.:d
Dua eşliğinde evi bulmak hahah güzel anı :D benim bu konularda görsel hafızam iyidir. örneğin kaybolduysam... o sokaktaki şeyleri unutmam, yazıları, evleri ya da manzarayı... mutlaka hatırlarım :D
Aynen ayılar çok hahah ayılara dikkat etmek gerek. :D Dişi aslanlar, ayılarla olmaz zaten hahah
Aslanlar iyidir. cesurdur , yüreklidir. Aslanları severim. Kimsenin aklıyla hareket etmez, ne istediğini bilir :D Aslan gibi erkekler var elbet.
Bende eğlencesine sordum 😅
Detaya ne yazacağımı bilemedim hatta silecektim mi dedim sorayım gitsin 🤣
Valla güzelde iş imkanı kısıtlı yoksa giderdim yaşardım orada yeşillik deniz göl oh mis 🤣
Dualar korur Ayetel Kürsi Felak Nas 😅
Tamam da ben küçükken misafirliğe gitmiştik biraz hızlı yürürüm arkama baktım kimse yok ilk gidişimdi 😅
Yolda beni biri buldu da eve bıraktı yoksa ayılar beni yerdi 🤣
Görsel hafıza bende de iyidir 😅Mesela seni hatırlıyorum 😅
Vay vay vay yakışır güzel sözdü 😅Severim aslanın eşi de aslandır her türlü 😅
Bende kimsenin aklı ile hareket etmem sorarım danışırım akıl akıldan üstündür ama içimden geleni istediğimi yaparım 😅
Hiç kimse beğenmese de 😅
Kendimi aslan gibi hissettim 🤣😅
Evet eğlenceli soruların ve bol muhabbetli. hayat enerjin hep böyle bol iyi olmasını dilerim :D
Aynen aklında kalmasın tabii. sor gitsin yani. iyi yapmışsın :D
her şeyin çaresi bulunur ya. işte bulunur. kafaya takma :D herkes ister yeşillik deniz güneş haha önemli olan bunu yapabilmek.
Dualara inanmıyorum. yıllar önce çok inançlıydım bak. yani din konusunda. ayetel kürsi okumadan üniversiteden içeri girmezdim. Nazara ve diğer şeylere çok inanırdım. Başıma kötü bir şey gelmesin, güvende iyi hissedeyim diye. Yurda girerken , yurda girmeden, mezarlık önlerinden geçerken bile dua okurdum.18 19 yaşlarımda korktuğumda , endişelendiğimde dualar korur zannederdim. inanmak daha iyi yapar sanıyordum. belki bir şeyleri daha iyi yapar sanıyordum. Ama ben 18 yaşımda sevdiğim 3 kişi öldü... 1 tanesi çocukluk arkadaşımdı. Mehmetin ölümüne hala şaşkınım... o kadar temiz kalpli ve iyi bir arkadaştı ki... Ve diğerleri benim öğretmenlerimdi. ve öğretmenden daha şeydi. bir arkadaş , bir aile gibiydi... onları geri getiremezdim... cennet ve cehennem varsa umarım onlar huzurludur ve iyidirler...22 yaşımda tamamen inancımı kaybettim, birşeyler belirsizdi benim içim... Şimdi hiçbir dini inancım yok... agnostiğim. dualara inanmıyorum. sadece bir şeyleri kabulleniyorum ve alışıyorum. ben büyüdüm, olgun düşünmeye başladım... ve hayatımı daha anlamlı kılmaya çalışıyorum. eminimki onlarda mutlu olmamı isterlerdi. mutluyum ve onları güzel hatırlıyorum...
ee küçükkken hızlı hızlı gitmen normal haha çocukluk korkuları işte. :D
görsel hafıza iyidir. her zaman işe yarar :D
Evet dişi aslanın eşide dişi aslandır. hahah aslanla ayı hiç yan yana durur mu? :D herkesin harcı değildir dişi aslan... kimine fazla gelir :D
kimsenin aklıyla hareket etmemen güzel. sonuçta sen bir mal değilsin başkasının aklıyla hareket edesin hahah içinden geleni yapmak en doğrusu tabiii. başkanın aklıyla hareket eden ve yaşayan her zaman kaybeder. hayat cesurları istediğini bileni sever :)
düşüncelerini beğenmeyenleri salla. aman çokta fifi. hahah keyifleri bilir yallah kış kış hahah
:D
Teşekkürler senin güzelliğin 😅Amin inşaAllah cümlemizin daim olsun enerjisi daima tam gaz 😅
İyi yapıyom dimi 🤣
Bence de bulunur imkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir 😅 her türlü
Bende severim de iş imkanı para çok önemli 😅önce para 😅 zaten aşk sevgi var ise her her
Herkesin inancı kendine, nasıl istersen ben inanıyorum. Tüm kalbimle gönlümle..
Bende Fatiha okurum mezarlıktan geçerken ya da akşamları tüm vefat etmişler için
Duanın koruyucu etkisi gücü vardır
Ben gördüm içimi rahatlatıyor huzurlu oluyorum. Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun. Mesela ben babamı hiç görmedim. Küçükken vefat etti. Dua korur da ölümden değil..
İnanıyorum ahirete var olduğuna cennet ve cehennemin
Kader kulun çabasına bağlıdır önce tedbir sonra tevekkül dikkatsizlikten ölen de çok mesela dua ne yapsın
Mesela ben gözüm kapalı on kişinin arasına girsem ölümü göze almalıyım her şey olabilir ya da karşıdan karşıya geçerken sağa sola bakmadan yola atlarsam ölürüm dua korumaz yani burada
Neden öldüler nasıl öldüler bilmiyorum
Evet onlar da mutlu olmanı isterdi kesinlikle öyle düşünüyorum üzüldüm
Ben hâlâ hızlı yürürüm 😅hep fark açarım arkadaşlarıma yürüdüklerime 😅
Hafıza her zaman iyi değil iyi kötü ne varsa birikiyor 😅keşke silinse kötü anılar 😅
Tabiki fazla gelir 😅ben severim aslanı sevdiğimi korurken aslan gibi yırtıcı olurum köpek gibi severim kedi gibi sırnaşık olurum öküz gibim bakarım trene baktığı gibi doyumsuzca😅
Aykırı görürler beni çoğu zaman tartışma yaşarım çevrem ile ailem ile 😅 tartışmayı çok severim haksız çıkarabilene aşk olsun 🤣 bazılarının ayarı bozuluyor bu nedir yine mi sen haklısın 🤣
He valla hiç umrumda değiller zaten canları cehenneme 😅
İnşallah :D
aynen iyi yapıyorsun aferin :D
elbette iş parada önemlidir. ama halledilir tabii:)
evet tabii ki imkansız diye bir şey yoktur :)
baban için üzgünüm. başın saolsun. umarım o da huzurlu uyuyordur. ve senin düşüncelerini bildikçe mutlu oluyordur eminim... o da senin mutlu olmanı isterdi...
ben isyanda etmiyorum, inkarda etmiyorum. belki bir yaratıcı var. belki cennet cehennemde var. benim için her şey belirsiz yani. bu yüzden agnostiğim. bilimselliğe ve kesin şeylere inanıyorum...
elbette herkesin dini kendine. inanan inanmayan herkese saygı duyuyorum... :D
duayla huzur buluyorsan ne güzel. ne de huzur buluyorsan onu yap tabi :)
hızlı yürümek iyidir ya. yavaş yavaş sıkıcı hal olur zaten haha
ben herşeyi aklımda tutmam, işime gelenler kalsa yeterli. keyfime bakarım... keyfim önemli :D
aslanlar iyidir ya. her özellikleriyle.:D
aykırı görenleri takma dediğim gibi. onlar gibi olmak zorunda değilsin. sen sensin. işlerine gelmiyorsa hadi yallah... hahah
ayarı bozulanları tamir etmek benim işim değil. tamirci değilim ya da kimsenin oyuncağı değilim... ayarımı bozarlarsa, onları bozarım... benim işim mimari... ama yapısında bozukluk olanda benden mimarlık beklemesin... hahah malzeme kötüsüyse ondan bir halt olmaz. yani yapısı bozuk insandan kaçarak uzaklaşmak gerekiyor... haha :D
aileyle tartışmak olur ya. bu normal ya. ailemle benimde zıtlıklarım var. ama ailemi seviyorum. :DAilelere göre hep onlar haklı. hahah ama ben kendimi dinlerim. başkalarının ya da ailemin aklını değil. bana kimse akıl veremez ve almam :D
bunu demeyi pek sevmiyorum ama her zaman haklıyım hahah :D
aynen canları cehenneme... haha keyfine bak kendini mutlu edecek şeyler yap :)
İnanmıyorsun ya ne inşaAllahı yahu 😅
Teşekkür ediyorum 😅
Halledilir de hep ileriyi düşünürüm geniş düşünür detaylı bakar komple düşünürüm. İstanbul güzel değil mesela ama iş bakımından muhteşem 😅hiç işsiz kalmadım çok şükür 😅
Sağolasın, amin inşaAllah, bende öyle istiyorum, öyledir umarım 😊
Neye inanırsan inan canın sağolsun din ile insanlık olmaz zati bazı kâfirler müslümanlardan daha iyi hatta çoğundan müslümanlık ile insanlık da olmaz olmuyor her şey bizim insanımızda var pislik fırsatçılık neler neler
Bende duyarım beni ilgilendirmez yani 😅
Ben her bir şeyde hızlıyımdır panik hiperaktif falan filan 😅
maalesef her şey kafamda mutluyken sıkıntı yok ama bir şey olunca her şey geliyor aklıma mutsuz eden 😅
Takmıyorum keyfime bakarım tabi ki😅
He ya bozmayı severim hep bozarım 😅 İnsanlari gıcık etmek hoşuma gidiyor sevmediğim tabi 😅
Boz boz😅 çok güzel düşünüyorsun kesinlikle bir halt olmaz canları cehenneme 😅
Ben genel olarak çevremdekiler ile zıttım sadece gençler çocuklar ile iyiyim 😅mahallemin çocukları gerçi komşular ile de iyiyim 😅
Bende seviyorum ailemi her şeyi yaparım onlar için her şey ailem için 😅
Heh işte ona bozuluyom yok öyle onlar haklı falan filan benim aklım fikrim beynim var kimse gibi düşünmek olmak zorunda değilim ailem dahi olsa 😅
Bende almam 😅
Bakıyorum sende bak sende 😅 Emeğine sağlık müthişsin
Aynen ne inşallahı ne maşallahı hahah birileri inşallah diyince ağız alışkanlığı kalıyor. inançtan değil yani :D
aynen öyle tabii. iyi yapıyorsun :D
durduk yere kafir lafı yemiş olduk hahah neyse sıkıntı değil. inancım yok sonuçta :D
evet inanan insanlarıda görüyoruz ne halt olduklarını haha
zıt olmak iyidir. bu insanı sıradan yapmaz. :d
Aileni sevmen güzel.:D
bende bakıyorum. ben zaten keyif insanıyım :D Seninde emeğine sağlık. iyi günler :)
Ağız alışkanlığı ya😅Ateist deist kardeşlerim var dedim size nasıl selam vereceğimi bilmiyorum 😅genelde naber nasılsın iyi derlerse Allah iyilik versin dedim ama bunlara diyemiyorum 😅dediler ki abi rahat ol bizde söylüyoruz öyle inşaAllah maşaAllah filan 😂dedim bu ne lan bu ne lahana pershis turşu 😂
Anladık inançlı değilsin 😅kim inançlı ki zati lafta herkes müslüman 😅 önemli olan insanlık vesselam yapalum😅
Ya özür dilerim ağız alışkanlığı inançsız ya da daha doğrusu Müslüman olmayanlar diyelim Allah'a inanmayanlar daha hoş olur 😅
Dimi adamın biri İngiltere de bara gitmiş barda müslüman demiş sizde karı kız çapkınlık var mı var alkol var mı var hırsızlık var mı var tecavüz var mı var o zaman bende Müslümanım demiş İngiliz 😅öyle bir şey vardı kafada kaldığı kadarıyla gelişi güzel yapıştırdım 😅
Hiç sıradansın diyen olmadı herkes ilginç değişik olduğumu söylüyor 😅
İnsanları kıl etmeye bayılıyorum yahu iş yerindekiler bana deli oluyor 😅önceki iş yerimden üç beş kişinin ayağını kaydırdım güya onlar kaydıraktı ayağımı 😂
Ama iş yeri kapattı gitti bende gittim küçülmeye şey ettiler yemek sepeti 😂Bodrolu elemanları şutladılar😂
Bende keyif insanı da aşksız hiç keyfim yok 😅 Akşam oldu iyi akşamlar 😅
Aynen önemli olan insanlık tabii. :D
özür dilemene gerek yok. önemli değil. insanlık hali :D
kafanda kalan hareketli hikayeler hahah
sıradan olmamak iyidir işte. ne güzel. :D
İyi yapmışssın hak edene hak ettiği gibi davranmak gerekir :D
hahaha:D
İyi akşamlar :D
Teşekkürler anlayışın için 😅
Aklıma geldikçe yazarım 😅
Paylaşmayı severim😅
Her zaman derim hak edene hakkını vermek gerekir diye 😅
Başka bir soruda görüşmek üzere hoşçakal 🫡
bende teşekkür ederim neşen ve sohbetin için :D
hoşça kal :D
Bende bende bende 😅Sende sende sende 😅Olurrr
Benim başıma yine ve yeniden pederin başıma açtığı belalar düşerdi. Kötüye bir sey de olmuyor gibi bu dünyada. Yine olan bana olurdu. Ama aşk düşebilirdi. Birkac defa düşmüşlüğü de var hani
Ne güzel bu seferki son sonsuzlukta olur inşaAllah 😅
Elalemin ailemin benimde başıma açtığı çok şey var of of of😅
Valla. gokten aşk yağsa narsist bir ilişki düşer düştü bula bula beni buldu kurtulunmuyor da çok sonra farkettim şu narsistler den. lutfen uzak olun çok zorlar aşırı zor çekiyorum şu an
Hehehe 😅çok komik yazmışsın aman aman çok sıkıntılı bir durum 😅Kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir 😅
Olmuyorsa olmuyor zorlamanın ve üzülmenin zerre kadar anlamı yoktur 😅
Koptuğu yerde bırak gitsin 😅
m.youtube.com/watch
Ya öyle diyorsun da gülüncek durum. degil bana göre çünkü çok şey yaşattı hata yapar hatasını söylersin düzeltsin diye seni suçlar yetmezmiş gibi Sana hasta muamelesi kuruyor sun hatam yok bunlar senin suçun psikolojiksin sen der ve etrafa bile çevresine seni deli ya bu diyip büyük yalan atar ortaya geçen aksan yaşadım arkadasi geldi arkadaşına öyle bir yalan attı ki ben öyle bitiymişim gibi şok oldum böyle birisi olamaz birde niye böyle yapıyorsun dersen derki sen söyledin ya söylemedin mi nite alan atıyorsun hasta olduğunu kabul etmiyorlar ve öyle çile çekiyorum ki ben arkadaşına yok öyle bir şey dedim diyince al işte psikoloji arada böyle yapar diyor bence gülüncek durum yok benle kavga etmeden durmuyor kavga etmeye er arıyor bazen takmıyorum gülüp geçiyorum hasta o farkındayım ama gülünce de illa ertesi günde olsa kavgaya yer bulur illa sorun çıkartır hasta olduğunu kabul etse tedaviye göturcem ama. yik bana hasta diyor etrafa da öyle göstermesi insanın zoruna gidiyor çok zor insanlar ben napicagimi bilemiyorum
Anlıcagin gülüncek durum yok ne yaşadığı mi ben biliyorum
Rahatsız olacağını bilsem atmazdım. Sana gülmedim ben gülücük emojiyi seviyorum. Üstüne alınma lütfen. Böyle bir kişiden her şey beklenir. İlişkiye başlamak her ne kadar normal ise bitirmek de o kadar normaldir, bitirin kendinizi hırpalatmayın. Buna mecbur değilsiniz. Üzüldüm Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Siz annesi değilsiniz bırakın ailesi ilgilensin
Annesi yok zaten 18 yaşında kaybetmiş bence oda bu yüzden boyle eksik kalmış herzaman bazen. kelimeleri toparlayamiyor bazen dengesiz yersiz konuşuyor zaman zaman suçunu kabul. ediyor zaman zaman hatasını kabul etmez seni etrafa deli gösterir br suç er bir etmez durup durup degistirir bazen hiç etmez dik başlılık yapar nerde ne yapacağını zaman zaman bilmez uyarırım dik başlılık yapar bazen sen haklıydın der çok zor çocuk gibi çocuk olsa eğitilir bu eğitil miyor da bende bilirdim. birakmayida artık öyle. kolay değil maalesef çocuk var 5 aylık
O zaman ne diyim Allah yardımcın olsun, inşaAllah her şey güzel olur ama zor yani fakat imkansız değil
Gönlünce olsun, mutlu akşamlar dilerim, Hoşçakal
Cevap
21Cevap
Tabii ki aşk düşer. Güzelim alımlıyım aşk kadınıyım.
Of of of 😅 Yakışır öylesin valla 😅 Başına başına ah başı başına kolumu kanadımı kırdın ama 🤣ah değermiydi bir inat uğruna yandı gönlüm boşu boşuna 🤣
Mutluluklar diliyorum hihh😅
m.youtube.com/watch
Teşekkür ederim. Her şey ortada bu yaştan donra mütevazi olacak degilim.😂😂 thanks canım thsnks😂😂
Ricalarımı iletiyorum aynen öyle yahu 😅Hiç mütevazı olma bende olamam yani kesinlikle 😅 Neyse o 😅 Görünen köy uzakta değildir 🤣
Asıl ben tenk yu çokça hoşçakal 😅yine gel 😅
Aaaa gelirim dur hatta seni takip edeyim sorularını kacirmayayim😎
Olurrrr bende seni kaçırma beni 🤣adamı hasta etme 🤣Tersim pistir bilirsin elim çok ağır filan bana beton... Derler 🤣
https://m.youtube.com/watch?v=QiDdu6yeBOM
Seni asla kaçırmam KS de ilk arkadslarımdansin 😂😂😂 thanks
Teşekkür ederim, sende benim 😅 Çokça thanks 😅To thanks 🤣 Hoşçakal 🤣
Şemsiye açarım aşk yağacaksa. Zerre niyetim kalmadı o duyguyu yaşamaya. Benim üzerime çikolata yağsın
Diyorsun 😅 İnsan üzülünce canı yanınca normaldir korkuyor çekiniyor kapatıyor kendini de senin gibi aşk kadınına 😅kapatmak yakışmaz 😅
Çikolata 🍫 gibi tatlısın zati 😅Başka bişiy yağsın süt biraz da fıstık ama fıstık gibisin 😅 süt yeterli nefis olursun 😂
Bende severim çikolatayı başıma başıma 😂
https://m.youtube.com/watch?v=GEQBBJ4Es2Y
Sen göndermiştin bu şarkıyı bende sana 😅Erkek versiyonu demiştin ben sana orjinali ile yolluyorum 😅
Ben mi yollamiştim bu şarkıyı sana 🤔
Evvet 😅 Erkek versiyonu olarak anla demiştin 😅Hafızam kuvvetlidir
Bence sen bana armağan etmişsindir bende öyle hatırlıyorum hadi bakalım 😄
Bu yeni coveri dinledin mi çok güzel yapmışlar
https://youtu.be/4LKR6_hUKkE
Yanlış hatırlamam ama seni de kırmam öyle diyorsan öyledir 😅
Belki başka şarkıdır filan 😅
Dinledim çok güzel olmuş yani şimdi dinledim 😅
Teşekkürler şarkı için 😅
Güvercin boku.. şans getirirmiş belkide aşk getirir 😊
Martı boku çok düştü kafama 🤣 Allah'tan kask vardı da bişiy olmadı 🤣
Bizim başımıza ne geldiyse batıl inançlardan geliyor 😅kafamıza kuş sıçtı diye talih mı olur 😅
Ağzımıza ederler o zaman 😅😅
Şans olur aşk olur inşaAllah, gönlünce olsun her bir şey 😅
Batıl inanç değil de kafası boka bulanan insani telkin etme sözü gibi 😊
Bir yer de görmüştüm 😅
Aha bu
www.tiktok.com/.../7230816646758255877
Aklıma geldi de 🤣
Gırgırına yazdım sakacıktan 😅
Biliyorum biliyorum 😅
Hayırlısı bakalım 😅
😅.
😅😅😅
😅dimi
Aşk yağacak olsa ya şemsiye açarım ya da evden dışarı çıkmam. Azim, hırs ve çalışkanlık yağsa çok iyi olur.
Siz bilirsiniz nasıl isterseniz öyle olsun, gönlünüzce olsun 😅
Kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir imkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır yapabilirsiniz kendinize inanın 😅
Gökten aşk yağsa bana göz yaşı düşer 😂 aşktan yana hiç şansım yok denizde balık 🐟 olsam vapur çarpar o derece yani 😂
Tövbe tövbe bu kadar da olumsuz olma 😅İyi düşün iyi olsun 😅Hem suyun altından yüz vapur o kadar derine girmez 😂Bulutlar da ağlıyor onların gözyaşları olabilir 😅 Kıymetlidir ferahlatır filan severim sesini yağmurun 😅
Banker Castello sun ya abi sen o yüzden 😅😅 Benim başıma galiba taş düşerdi, ama ölmez yatalak kalırdım.
Aman Allah korusun kardeşim 😅
Taş gibi hatun düşün düşsün daha iyi olur 🤣
Neden taş yani 🤣
Belki hatun olma ihtimali de olabilir diye taş abi 😂😂
Heeee anladım 😅 Gönlünce olsun 😅
Bana kesin aşk yerine taş düşer. Umut mu bıraktılar aşka dair 🥺
Allah Allah umudunu kaybetme yitirme umut Allah'tan ümitsizlik şeytandandır 😅
Umudunu kaybetme diye bir film vardı Will Smith güzel bir filmdi 😅
Bende de pek umut yok çok yok yani azcık var hiç yoktan iyidir 😅
Taş gibi erkek düşse😅
Bak o olur ama o sırada ben yine kapalı alanda olur kaçırırım 😅😅 bakıcazz zaman ne göstericek
Olsun olsun 😅 Gönlünce olsun her bi şey 😅
Zaman ne gösterir bilinmez ama zamanla hiçbir şey olmaz zaman sadece su misali akıp gider zamana yön veren kişilerdir 😅
Örneğin musluğu aç su sadece akar evi su basar taşar filan ama al çaydanlığı doldur suyu koy tüpe ısıt sonra at demi yap çayı yeniden su koy sonra ısıt demlemesini bekle miş gibi çay koy da içelim 😅
Hepsini sen yaptın 😅 Zamanla olmadı 😅
Doğru söylüyorsun şöyle diyelim bakalım zamanla ne haltlar yiycez 😅 her şey güzel olsun
Kesinlikle, amin inşaAllah 😊Halt yemeye bayılırım 😅Benden her halt olur zati 😅Başka bir soruda görüşmek üzere hoşçakal 🫡
Bende severim her haltı 😅 görüşürüz iyi bak kendine 😆
Olurrrrr 😅Sevmek güzel 😅 Çokça
Sende sende 😅
Aslan kadını düşerdi benim başıma ki düştü çabalıyorum onu kırdım üzdüm incittim umarım toparlarım
Her insan hata eder hata bizler için önemli olan da toplamak zaten düzelir inşaAllah gönlünüzce olsun 😅
Gökten aşk yağsa kendimi korumak için şemsiye tutarım.
Hımm neden ki çok mu yandı canınız?
Geçmişte yaşananlar bugünü etkiliyor tabi. Ama benim tek muhattabım kariyerim
Etkiler, en güzeli kariyerinizi yapın, güçlü olun dik durun daima, gönlünüzce olsun iyi akşamlar dilerim 🫡
Teşekkür ederim.
EyvAllah
O şansı pek yakalayamadik bize hep başka bir düşer.
Yakalarsın inşaAllah abim, gönlünce olsun 😊
☺️☺️☺️☺️🥺🥺🥺
Aşk düşeerr diyelim olumluları çekelim hayatımıza biraz. Sevmeyi bilen biri olsun amin
Evet çok güzel düşünüyorsun, olur inşaAllah 😅Amin amin 😅 Gönlünce olsun 😅
Kesin benim kafama karpuz 🍉 veya gülen 💩 emojisi yağardı 😂😂😂😂
Karpuz da güzel olurdu ama beyin kanaması filan Allah korusun bok ondan beter 😂Ama gülmek güzel, hep gül daim olsun neşen huzurun 😅 İyi akşamlar dilerim 🫡
Tesekkur ederim, sana da 😅🙃
Ricalarımı iletiyorum, eyvAllah 😅
Muhtemelen yarısı yenmiş ya da ucundan ıssırılmış kararmış muz düşer
Allah Allah bu nasıl benzetme abi yahu 😂Kim kimi koparıyor yani hayırdır😂Yoksun uzun zamandır görmüyorum seni sorularımda abi 😅
Salkım demet muz düşsün tertemiz 😅
Gönlünce olsun 😅
Öyle işte😆tutan tuttuğunu koparıyor banada😆
👉 https://streamable.com/ss16k0
İşler yoğun bu sıra ondan giremiyorum çok fazla
Düşmez o bana😅sapı düşer😂
Eyvallah teşekkür ederim 😆
Video güzelmiş abi 😅 Sağol 😅
Kim kimin payına düşüyor herkesin payına düşenin 😅
https://m.youtube.com/watch?v=PUtgs1uFn6s
Allah kolaylık versin abim🫡
Düşer düşer hiç belli olmaz ummadık taş baş yarar 😅
Ricalar ve teşekkürler abi iyi akşamlar 😅
Ah ekrem abi ahh ben ekrem abinin lokumunu yerim lokumunu😅
Hayırlı akşamlar 😆
youtube.com/shorts/Fh5727T8DtY?feature=share4
Abidinnnnn 😂Adamı hasta etme Abidin KVP 😅
EyvAllah abim neşen bol olsun 😅
Eyvallah canım saolasın 😆
Ayy aşık oluyorum galiba😂
Aman aman maske filmi 2 seri izlemiştim fena komikti abi 😅
Sende sağol abim😅
😆😆
Kus elime diskilamisti yukardan nasil denk geldiyse bende anlamadım 🤣
Hehehe Allah'ım ya 😅bana da çok oldu kafama kafama 🤣 Patır patır şey ediyorlar kaçırıyorum sürü halinde geziyor martılar martılar 🤣
İsabetli ve tazikli şey ediyorlar 🤣
Hımmm 😅Dikkat et o zaman yukarı bak aşağı bakma 🤣Severim kuşları ama pislemeyen üstüme başıma 🤣
Böcekleri hiç sevmem bende irrtilte oluyorum 😅
İrilte irrite gıcık kıl huy gibi bir şey ayar oluyorum deli oluyorum 😅
EyvAllah, mutlu akşamlar dilerim, hoşçakal 😅
EyvAllah Bahar 🫡
Yalnızlık düşer. Şöyle romantik fotolar atma ya duygulanıuroum
Tövbe tövbe yahu 😅
İyi düşün güzel düşün 😅
Kötü düşünme ama bil yalnızlık sadece yalnızlık kalabalıklar arasında yalnız kalmaktan daha iyidir 😅
Gönlünce olsun 😅
Hahahah iyi dedin kral valla tepkilerine gülüyorum 😀 seninde gönlünce olsun
Teşekkür ederim senin güzelliğin hep gül daim olsun gelişi güzel ve doğal her türlü 😅Amin inşaAllah 😅
Amiiin. Ama gönlümüzce olması belki hayırlı olan değildir bunu da ekleyeyim en hayırlısını dilemek lazım
MeriCeyn gönlünce olsun demek hem dua hemde beddua kişi iyi ise dua kötü ise beddua olur. Benim hayırlısında hayırlı olanda gözüm yok. Ben benim olana bakarım benimle olana hayırlı ya da hayırsız önemsiz ben her şeye varım hazır ve nazır 😅
Hayırlısı demek ile hayırlısını istemek ile hayırlısı olmaz Allah akıl fikir vermiş göz vermiş hayırlı olanı seçmek lazım 😅
Bak şimdi ceku iyi diyorsun hoş diyorsun da bazen gözün görmez, kulağın duymaz böyle durumlar olabilir. Yanlışlar ahtalar yaparsın bu hayatta. O yüzden işte hayırlısını dilemek lazım. Dediğin gibi kiminin bedduası kiminin hayır duası biz bilemeyiz hangisi hayır hangisi şer. Tabiki insanın iradesi var kullanacak onu en doğru şekilde ama geri kalanı olacağına varır sen ne kadar istesen de seçim elinde olmaz bazen
Ben iyi ya da kötü her haliyle günahıyla sevabıyla severim 😅
İyisini dilemiyor istemiyorum 😅benim olsun yeter benimki en iyidir her daim 😅
İnce eleyip sık dokumalı tedbiri elden bırakmamalı gözlerimizi açmalı insanlar oscarlık oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar olabilir tabiki
Evde boş boş oturup bekleme ile en fazla hava kararır ve aydınlanır kader kulun çabasına bağlıdır gayrete aşıktır
Şemsiye düşerdi ki yağan aşklardan hiçbiri bana gelmesin diye dmmfödödödö
Allah Allah bu ne yahu 🤣Bu kadar karamsar olma 🤣Tam tersi düşse bir de aşklar toplansa top yekün sana gelse filan 😅ohhh misss 😅
Gönlünce olsun 😅
Ahahahah yok ya ben almayım 😅
Allah Allah niye ki 😅Neden mişş
Pek benlik değil 🙃
Peki madem canın sağolsun 😅 İstemezsen isteme 😅İyi akşamlar dilerim 😅 Hoşçakal🫡
Bana da aşk düşer.
Aşktan, sevgiden yana bir şikayetim, problemim yok.
Ne güzel 😅
Düşsün valla dolu dolu 😅
Benim de yok 😅
Gönlünce olsun 😅
Eğer gökten aşk yağsa, başıma en güzel duygular düşerdi. Sevgi, mutluluk ve huzur dolu bir yağmur yaşardım.
Ne güzel 😅
Gönlünüzce olsun 😅 Mutlu akşamlar dilerim
Sizede mutlu akşamlar dilerim 🙂
EyvAllah 🌸
Tutarsız dengesiz bir insan topluluğu düşerdi kesin
Günaydın 😅
Çoğunluk dengesiz tutarsız zati 😅
İnce eleyip sık dokumalı ve direkt yol vermeli öylelerine 😅
Gönlünce olsun 😅
O çoğunluk bana denk geliyor işte
Teşekkürler seninde gönlünce olsun
Denk gelmesi normaldir 😅 ince eleyip sık dokumak tedbirli olmak bize düşer 😅 Ricalar ve teşekkürler eyvAllah 😅
Büyük ihtimalle kapalı bi mekanda olurdum ama düşerse de soru bankası düşer gibi.
Hımm güzelmiş 😅Yaşına göre normal, Rabb'im okuduğunu anlamana anladığını öğrenmene öğrendiğini ezberlemene ezberlediğini unutmamana yardımcı olsun Ayaz 😅
Acısı ya da ayrılığı düşer
Niye negatif abi 😅
Gönlünce olsun 😅
Belki de aşk değildir abi yanlış kişidir filan 😅Başka aşka bak yelken aç😅Nice aşk var 😅Elinden geleni ardına koyma yap yapıştır gitsin olur yani 😅
Kesinlikle abi 😅
Ooo uzun zamandır öyle abi 😅
Allah'tan fakirim öyle derdim yok 😅
Hem öylesinin canı cehenneme 😅
İyi akşamlar dilerim abi🫡
EyvAllah abi aynen öyle yani 😅
taş düşer valla yanında tokatta düşebilir
Taş gibi bir erkek 😅 Taşı anladım da tokat ne iş anlamadım o niye 😅
Şemsiye onuda ters tutarım herhalde 😅
Hımm 😅Neden acaba 😅Ama ters tutmak da güzel 🤣
Taş düşer 😂
Taş gibi hanfendiye taş düşmesi çok da şaşılacak bir şey değil yani 😅Kafana dikkat et 😂
Hehehe😅 İyi akşamlar dilerim 🫡
EyvAllah 😊
İmkanı zorlu olanı 😞
İmkanı zor olanı diye bir şey yok.
Bak şimdi imkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır.
Kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir yapabiliriz
Olmuyorsa olmuyor zorlamanın ve üzülmenin zerre kadar anlamı yoktur. Oluruna bakmalı ve neden olmuyor orası da var hayırlısı
Rica ederim ne demek sevindim senin adına gönlünce olsun iyi akşamlar dilerim 🫡 Bende aynı şekilde 😅
EyvAllah 😊
Kıymet bilmiyorum ben bir şey düşmez
O zaman normaldir yani ne güzel dürüst olmak yakışır 😅
Gönlünce olsun abla 😅
Odun, öküz, ayı falan düşer.
Çok olumsuz 😅
Hepsi aynı kapıya çıkıyor sanki 😅
Ümit Allah'tan ümitsizlik şeytandandır 😅
Güzel düşünelim güzel olsun 😅
Gönlünüzce olsun 🫡
Öyle bir şey olduğunu düşünmüyorum
Hımm peki canınız sağolsun 🫡Mutlu günler dilerim
Bence aşk düşerdi ama nasılından onu bilemiyom
Günaydın 😅
Ne güzel en azından aşk 😅
Güzel olur inşaAllah gönlünce olsun 😅
Hayırlısı🙃
Amin inşaAllah 🫡Mutlu günler dilerim
Sevgimi aşkımı hak etmeyecek biri😂😂
Günaydın 😅
Genel olarak insanlar hak etmiyor zaten 😅Bu normal başka şey olsaydı keşke 😅
Gönlünce olsun 😅
Bende gerçekçiyim de eğlencesine sormuştum filan 😅
Ricalar ve teşekkürler 😅Mutlu günler dilerim 🫡 Hoşçakalın
EyvAllah 🎉
bir şey düşmez boş
Neden böyle düşünüyorsun ki?
bende şans yok iş bile çıkmadı işkur kurasında
Öyle düşünme elinden geleni yapmaya devam et ümit Allah'tan ümitsizlik şeytandandır hadi hayırlısı bakalım gönlünce olsun 🫡
bana gelince yağmur durur
Ne alaka şimdi 😅 Nereden çıktı yağmur 😅 Akan sular durur desen tamam o kadar mı kötü 😅
Belki düşmüştür...
Kim bilir belki de 😅
Gönlünüzce olsun 😅
Amin amin
EyvAllah 😅
Benim de yine uygun olmayan bir aday 😀
Allah Allah adaylar adaylar diyorsun 😅
En uygunundan 😅 iyisinden bir tane inşaAllah tez vakitte 😅başına başına 😅Tepe taklak ya da kapına kapına 😅
Inşallahh 😀Senin için de ayni dilekler gerçekleşsin 😀
Amin amin inşaAllah 😅Ne güzel de inşaAllah diyor bak bak 😅
Para düşer çünkü benim aşkım var dksksk
Hehehe 😅
Daim olsun 😅
Bende severim ama çok değil 😅
Gönlünüzce olsun 😅 Bolca kocaman
Teşekkürler 🙏🏻
EyvAllah 🫡
Demiyim şimdi burada 😂
Söyle söyle çekinme kanki 😅
Yok yok demiyim 😂 sıkıntı olur. Kaldırırlar
Kanka sansürlü mansürlü şöyle 🤣
Eşeğin sapı düşer
Tövbe tövbe 😅 düşündüğün şeye bak yahu Allah iyiliğini versin aman aman aman aman Allah korusun 🤣😅🤣
Bizde bu baht varken düşer 😂
Sen de haklısın kanka olabilir yani olmasa daha iyi 😅 Sen yine de Güzel düşün iyi düşün bakarsan iyi olur bakarsan bağ bakmazsan dağ demişler 🤣
Güzel düşününce güzel olmuyor. Hayatın gerçekleri 😂😂
Katılıyorum kanka ama umut fakirin ekmeği diye boşuna dememişler 😅ekmek bile kaç para oldu 😅
Yağmur damlaları anca
Yağmurda güzeldir 😅
Dolu dolu aşk yağmuru 😅
Fırtına misali tufan gibi aşk denizi filan 😅
Gönlünce olsun 😊
Toksik ilişki düşerdi kesin djfb
Niye öyle düşünüyorsun ki hep onlar mı denk geldi 😅
Aşk dışında her şey olabilirdi
Kim bilir belki de aşktır 😅
Aşk olsun, gönlünüzce olsun 😅
Yaa çok teşekkürler 😊🤍 belki de hdhsh 🌸😀
Rica ederim ne demek, diğer sorularıma da bekler huzurlu ve mutlu günler dilerim 😅 Hoşçakal'ın
Teşekkürler size de mutlu bı gün dilerim ✨🌸
Ricalarımı iletiyorum 😊 EyvAllah 🫡🎉🥳
Aşk düşerdi 🙃🙃 çekiyorum çünkü 😅😅
Hımmm diyorsun 😅Çok çekimsersiniz hamfendi 🤣 Kendinize güveniyorsunuz yani😅Bu ne özgüven 😅 Yakışır 😅
Ee tabii öyle olmak lazım 😅😅 çok teşekkür ederiimm 😇
Katılıyorum özgüven iyidir 😅 Ricalar ve teşekkürler 😅 Gidiyor musun yani 😅
Nereyeee 😅
Bilmem ki😅Yeni soruma mesela 🤣
Anladımm 😅
Bu kadar mı yani 😅 Bitti mi her şey 🤣
Hayırr çok teşekkür ederiimm 😅😂
Yazdım yaa yorum
Tamam tamam geliyorum aaaaAaa🤣 Ricalarımı iletiyorum 😅Thank youuu
Thankss 🙃🙃
dağ ayısı düşer
Normal ayı dan iyidir yani 😅
Gönlünce olsun 😅
dağ ayısı normal ayıdan daha beter :D
Allah Allah bilmiyordum valla 😂Ayı oğlu ayı bunlar her şey beklenir 😂
Aşk yağan yerde işim olmaz
Günaydın abi 😅
Neden öyle düşünüyorsun😅
Nasıl istersen, öyle olsun😅
Gönlünce olsun abi😅
EyvAllah abim, amin inşaAllah 😅Musmutlu günler diler yine beklerim 😅 Hoşçakal
Ne bileyim abi ben buradayım 😅O zaman şöyle alayım
Hayırlısı demek ile hayırlısı olmaz abi 😅 hayırlısını seçmek lazım 😅Dikkat etmek lazım ince eleyip sık dokumak lazım çok şey lazım
Yakışır abi 😅
Para varsa her şey olur kesinlikle 😅
Bende olmadığı için onu düşünmüyorum 😂Aklıma bile gelmiyor
Valla abi 😅para dilemek ile olmaz o yüzden hiç para dilemedim dilemiyorum çalışıyorum anca geçiniyoruz işte daha kötü oldu ekonomi berbat geçim berbat her şey kötüye gidiyor 😅
Kadın da mutlu etmiyor beni 😅kalça da etmez 😅
Hep yanımda olmalı biri hep olacaksa olur yani 😂sabah akşam gece gündüz bir ömür djdjd
vay arkadaş 2 hayal kuralım dedik olmadı :D
https://www.youtube.com/watch?v=TErp7Y-_fcI
Bunun üstüne çok güzel oldu abi 😅 Çalışıyorum da şimdi geldim 😅
Şimdi hoşuma gidiyorda düşüncesi ileride ne olur bilemem 😂
https://m.youtube.com/watch?v=vv5qMD8Fuxw
😅
Ağız alışkanlığı abi hep öyle diyoruz 😅 diyorum 😅
Olabilir abi de 😅Bu devirde insanlar hiç hayırlı gelmiyor 🤣
Hayırlısına gerek yok abi olsun yeter 🤣her türlü iyi kötü günahıyla sevabıyla her şeyiyle şey etmek lazım 🤣😅ben hayırlısını istemiyorum yani içimden hayırlısı gelmiyor ne olursa olsun ben her şeye varım 😅🤣
Estağfurullah abi 🤣Ne haddimize ortalık belli zaten beklentilerimiz yüksek olmazsa daha mutlu oluruz djddj
Aynen öyle abi 😅 Her türlü
Yar rak ya da aldatan flortler
Hepsinin canı cehenneme 😅
İyi düşünelim iyi olsun 😅
Bende seytan tüğü varmis. sansi kendim yapiyom.
Pek anlamadım 😅
Ne yapıyorsunuz
Ama Gönlünüzce olsun 😅
Şansı
Hii şans kişinin kendisidir zaten kader kulun çabasına bağlıdır nasip kısmet biziz 😅 İyi akşamlar dilerim
"Biz her insanın kaderini, kendi çabasına bağlı kıldık."(İsra 13)
"Biz her insanın kaderini, kendi çabasına bağlı kıldık. isra 13
Benim demek. istediğim farkli idi kader ayri bir sey sans ayri gayret cabalamak ayri oky🙂
Kader ikiye ayrılır ihtiyari ve izdırari kader. İzdırari kader de kulun hiçbir etkisi yoktur. İhtiyari kader ise bize kulun çabasına bağlıdır. Cüzi irade de denir..
Ben de zaten bir çok şey dedim
Nasip kısmet şans kişinin kendisidir
Şans ayrı gayret çaba ayrı amenna
Şimdi şöyle elinize bir fırsat geçti ama bunu değerlendiremediniz? Yani elinizde bir şans var ama bunu değerlendiremediniz?
Ne olmuş oluyor bizim hatamız
Yani şans kişinin kendisidir istediği kadar şanslı da olsa 😅
Sonuç olarak aynı kapıya çıkıyor 😅
Yes sör😅İyi akşamlar dilerim
Bakiyesi yetersiz akbil düşer.
Bana da olabilir aslında 🥹
Üzücü bir durum 🥹
Başka şeyler olsun güzel şeyler olsun Gönlünüzce olsun 😅
Amin dostum bana gelen güzelliğin bin katı sana gelsin
EyvAllah, ama fazlasını istemem Allah razı olsun sizin olsun sizinle olsun 🫡İyi akşamlar dilerim 🫡
Şimşek
Hiç sevmem panik olurum 😅Düşman başına 😅
Meteor
Meteor gibi bir erkek güzel olurdu ateş gibi filan 😅
Hdhdhhddh ben gök taşı demistim. O kadar şansız 😂
Allah Allah 😂 oynadığım oyunda meteor vardı alev yağmuruydu filan ateşli mateşli 😂Taş gibi erkek olsun o zaman hatta adam 😂Şans kişinin kendisidir 😅 Yapıştır
Nxbxbx sen oyunda mi oynadın. Yoksa o taş sen misin😂😂
Ooo oyun oynamayı çok severim ya 😅Her türlü oyunu grup oyunu kart oyunu PC oyunu konsol 😅Oyunlar güzeldir mesela evlenince eve iki bilgisayar almayı düşünüyorum eşimle birlikte dost oluruz düşmanlara karşı hücum stageli oyunlar macera zombi hücum 😂
Bilmem hiç taş gibisin diyen olmadı 😅
Jsjsjsd sen diyince sormak istedim arti. Esin ile bunlari yapmak istiyorsunuz aynı deli kişiyi bulamazsın ki😂😂😂
O zaman yapmayız 😂o isterse yaparız bana hava hoş ben her şeyi severim sevgi küpüyümdür 😅Her şey var içimde djdjd
Bsdbjd emin ol o içinde ki sevgiyi öldürüp küpü bırakırlar. Tangur tungur yasarsin 😂😂
Sjsjdjd çok şükür hala ölmedi ben neler gördüm yaşadım bir bilsen 😂Tangur tungur da yaşamak güzel patır kütür 😂 Yaşamak güzel aşk ile 😅 aşkım ile sjdjd
Bxhhxhdh ne yaparsan yap aşk ile yapppo😂😂
Dikkat et kafanı gözünü kirma 😂😂
Evet aşk ile yapıyorum her şeyi 😂Canımız sağolsun düzelir aşkım sağolsun yani 😂hiç önemi yok canımın yanmasına razıyım sjdjd
Hdhdhd canının yanmasina mi😂😂 canının mi yakmak istiyorusn 😂😂
Canımı yakabilir hiç sorun yok 😅 razıyım 😅canım canına can olsun aşkımın canı canımın bir parçası 😅yakmak istemiyorum ama razıyım da 😅ben her türlü severim günahıyla sevabıyla 😂can yakmam yakamam canım yanar yandığından çok
Bsbdbdbd canın yanınca daha çok can yakmaz misin? İnsan acidikca kanadikca daha çok yakıyor aslında..
Hayır yakmam yapamam olmaz yani 😅 olamaz olamaz Ben öyle değilim herkes herkese benzese de herkes herkes değildir 😅
Hxhhxhdh beynimi hallettin saol..😂😂
Ricalar ne demek her zaman beklerim 😂
Düşmez kanka 😂
İllaki bir şey düşer yani 😅 düşmeli 😂Niye düşmesin ki
Benim başıma full aldatılmak düşerdi sanırsam
Aman Allah korusun çapkın kişilerden uzak durun 😅her şey beklenir sadık sadakati olanlara benzeyenlere şans verin 😅
Aşkın kıymetini bilmeyen birisi düşer
İnanırım 😅 çünkü günümüz de çoğu kişi bilmiyor bilenler nadir yok denecek kadar az ama ne saçma ki hep aşkın değerini kıymetini bilmeyenleri severler en çok onlar mutlu aşka aşık olanlar yanlız
Malum partili bir genç
Hımmm 😅 Muhalefet mı hangisi malum olan ampül mu 😂
Ampul
Aman aman hiç sevmem düşman başına 😅 Gönlünce olsun iyi akşamlar dilerim 🫡 Hoşçakal
Düşünmem lazimmm
Olurrr 20 dk olmuş ne var yok 😅
Gay düşer jxjsj
Oha yani 😅O kadar da değil 😂
Tövbe tövbe yahu 😅
Gönlünce olsun 😅
Sjsj eig isterim
senin de gönlünce olsun
Amin inşaAllah 😅Eig hiç sevmiyorum valla otomatik sisteme bırakıyorum
Sistem seçmiyor ki
Peki neyse . d
Allah Allah seçiyor diye biliyorum ben dur kontrol edeyim geliyorum 😅
Bi bot ayrı eig ayrı. dd
Bot seçiyor ama en iyisini ben eig seçmem valla Kusura bakma lütfen
Dert değil . d
EyvAllah 🫡Mutlu günler dilerim
kazıklar
Bize de çok düştü 😅
Canları cehenneme 😅
Gönlünce olsun 😅
Jared Leto düşerdi
Güzel bir tercih 😅
Gönlünüzce olsun 😅
Üç elmadan biri🙂
Üçün biri yani 😅
O da güzel
Gönlünüzce olsun 😅
Rica eder, mutlu günler dilerim 🫡
EyvAllah 🫡
Ayrılık düşer
O neden abi 🤔
Ümit Allah'tan ümitsizlik şeytandandır 😅
Güzel düşünmek lazım gönlünüzce olsun 🫡
Teşekkür ederim 🙂
Ricalar ve teşekkürler, mutlu günler dilerim 🫡
Bilmukabele
EyvAllah 🙏
Ağaca çarpar sonra biryerlerime girer
Of of of Allah korusun 😂
Aman aman 😅
Aşk ise girsin tabi 😅
Gönlünce olsun 😂
Ricalar ve teşekkürler 😅 Mutlu günler dilerim 🫡
Yağmur galiba
Güzelmiş 😅
Islanmak güzeldir 😅
Hele huzur ve mutluluk yağmurları olursa 😅
Gönlünüzce olsun 😅
🐂🐂 bu düse bilir
Günaydın 😅
Öküz mu demek istedin😅
Hep aynısın olumsuz olumsuz 😅
Bende öküz gibim bakarım sevdiğime trene baktığı gibi 😅
Gönlünce olsun 😅
Hi hi tam öyle demek istedim😂,
Insan 7 sinde neyse 70inde de o olurmus 😅
Estağfurullah ama öylesi iyi isde sadik olur 🙃
Amin hepimizin 🙂🌸🌸
Hımm 😅 Yakışır 😅
Katılıyorum bence de yedisinde neyse yetmişinde de o olur değişmez en azından iyi anlamda 😅
Yoksundur sanmıştım😅
Evet sadık olur 😅amin inşaAllah napıyon nasılsın
evli barklisi
Güzeldi bak çok var böylesi aman aman dikkat 😅
İnce eleyip sık dokumalı, gönlünce olsun 😅 İyi akşamlar dilerim
valla benden uzak kime yakınsa 🤣
Bana da uzak kime yakınsa yakın 😅GBT bak nüfus kayıt örneği iste vukuatlı filan orada yazar 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?