Karaktere yaşayışa mı bakarsınız yoksa direkt dış görünüşe göre mi karar verirsiniz?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Bunlar önemli ama dış görünüşü beğenmediğim birinden elektrik alamam dolayısıyla sevemem.
nasıl bir dış görünüş olmalı. sen nasıl birisin karakter ve görünüm olarak yaş kaç mesela
Ben 180 üstü kumral, yuvarlak yüzlü seviyorum. Saçlar yerinde olmalı
sen nasıl birisin
Ne yapacaksın
merak ettim bu kadar şey istiyorsun sonuçta
1.67 boy, 55 kilo. Beyaz ten renkli göz
hımmm. tanışmaya nasıl bakıyorsun netten
Bikere denedim pişman oldum. Ama kriterlerimi karşılıyorsa neden olmasin
yani boy sadece 1.79 çok önemli mi o hahahahah
?
Çok detaya takılıyorsun. Tanışma fikrinin oluşması için daha çok şey bilmem gerek
sorabilirsin kafana takılanları veya merak ettiklerini.
burdan mı bilmeyi istersin yoksa kendimizi de çok açık etmeden birebir mi konuşmak istersin
Olacağına dair ümidi kestim ben çok kişiyle görüştüm çünkü, seninde vaktini çalmayayim
belli olmaz ama herkes iyi çıkmadı diye karşına çıkan birisi de öyle olacak değil. diğerlerinin olumsuzluğunu niye ben çekiyorum derim ister istemez. senin yaş kaçtı
ümit konusunda aynıyız ama yalnızlığı paylaşmak da güzeldir kim bilir. tanımadan nasıl bilebiliriz ki?
Onlar kötü değildi sorun benden kaynaklı çok şey istiyorum
istemen gayet normal da olabilir ama işte belki seni anlamak da buna dahildir. yani fikirler düşünceler ifade edilmeden senin içinde kaldığı sürece nasıl yalnızlık bitecek ki o zaman. güzel bir sebepdir belki bu soru? yine son karar senin saygı duyarım ama sohbet etmekten iki yalnız insan bir şey kaybetmez diye düşünüyorum.
iki dertleşen yalnız dostta mı olamayız peki. ikimizinde netten olumsuz denemeleri olmuş sanırım birazcık
Olumsuz denemelerim yok, beklentim yüksek
tamam ama bu tanışmaya engel mi olmalı sana göre. kendine de haksızlık etmiş olmuyor musun
Sonu bir yere varmayacak tanismalardan uzak duruyorum, zihnime yük oluyor
ciddi niyetle tanışmak istiyorum
Biliyorum zaten teşekkürler ama benim ciddi tanışmalarım da bir yere varmıyor. Dengim bulamıyorum çünkü
tanımadan böyle davranman beni üzer sadece yapacak bir şeyim yok. kırmak da ısrar ederek rahatsız etmek de istemem. mazeretin belki kendine yaptığın bir kötülüktür son sözüm bu :) senden bir yorum görürsem mutlu olurum ama bu da dip not. kim bilir belki overlokçu ayağına gelmişti...
Nerde yaşıyosun, evin araban var mı
ooooo güzel sorular :) antalya da yaşıyorum evim de var arabam da sen neyle meşgulsün
İyiymiş ama ben İstanbul da yaşıyorum, Almanca öğretmeniyim
meslektaşız branşlarımız farklı sadece. bende bilgisayar. yaşını merak ettim umarım kabalık etmiş olmam
Yirmi altı
aslen nereliisin.
Daha fazla yanıtlayamam kusura bakma😔
burdan olduğu için mi neden özelden sohbet etmiyoruz. yazma dersen anlayışla karşılarım
Başka şehirde olduğun için zaten olmayacak, devam etmek anlamsız. Ayrıca öğrencilerime denk gelmekten korkuyorum
öğrenci değilim meslektaşız ve başka şehirde olsak da buluşmak zor değil ileri aşamada gerçekten ciddiye binerse
öğrencin olma ihtimalim yüzde sıfır yaş 35 yani
Yok öyle değil yani bu yazışmaları öğrenci görürde ben olduğumu anlar falan olmaz da dünya küçük ne biliyim. Tanisma teklifi için teşekkürler ama başka şehirden biriyle bana çok maceralı ve zor geliyor
üzdünüz beni... uzak olsa da imkansız değildi oysa...
sizinde ciddi bir ilişki düşünceniz vardı benimde sağlık olsun...
Kısmet değilmiş
kısmeti bazen insanın kendi yaratır. mazeret insanın kendine söylediği en büyük yalan olarak bilinir benden size bir hatıra kalsın...
Ne sorcam kullanıcı adının baş harfi ne
A
Hâa yok o değilsin. Herneyse inşallah karşına gönlüne göre biri çıkar 🙏🏻
O KİM
Geçen bir sorunun altında biriyle konusmuştum da ona benzettim seni
neden bu kadar acımasızsın
Nerden vardın bu kanıya
o da bende kalsın
evet
evlenelim o zaman :) ne dersin hahahah