Eskiden kızdan hoşlanan erkek gidip de kıza çıkma teklifi ederdi. Şimdi yakınlaşan erkeğin niyetinin dostluk mu yoksa başka bir şey mi olduğunu anlamak zor oluyor. Erkekler neden çıkma teklifi etmiyor artık? 🙂
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü kızlar kabul etmiyor. yani bu ülkede mesela erkek seçilendir kadın ise seçendir bu yüzden de etmezler. çünkü kadına günde 100 tane yazan erkek oluyor bu yüzden de bir erkek teklif etse bile eğer parası veya yakışıklı değilse eğer bunlar yoksa kadın yüzüne bile bakmaz ve kızların da zaten kriterleri o kadar çok yüksek ki ama edenleri vardır hala birde Bazı erkekler, ilişki kurma konusunda isteksiz olabilirler. Bu, yalnızlığı tercih etmeleri, duygusal olarak hazır olmamaları veya başka öncelikleri olmasından kaynaklanabilir. Bazı erkekler, sosyal beceri eksikliği yüzünden çıkma teklif etmekten kaçınabilirler. Başkalarıyla nasıl konuşmaları gerektiğini, nasıl flört etmeleri gerektiğini veya nasıl randevuya çıkmaları gerektiğini bilmeyebilirler. Erkeklerin çıkma teklif etmesi gerektiğine dair bir toplumsal norm vardır. Bu norm, erkekleri çıkma teklif etmekten alıkoyabilir
12 Yorumla- +1 yıl
Yani her erkek yakisikli ya da zengin degil ama cogunun yaninda kiz var ya da bir zamanlar olmus 🙂
- +1 yıl
Benim olmadı :)
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler önce tanımak istiyor. Erkekler eskiden her gördükleri suya balıklama atarlardı. Sonra su hep sığ çıkıp erkeğin kafasını yarınca akıllandılar artık. Önce ayağını sokup suyun derinliğini ve sıcaklığını test edip öyle suya girmeyi öğrendi erkekler 🤣
12 Yorumla- +1 yıl
Ama zaman gecince de cikma teklifi etmiyorlar ki 😅
- +1 yıl
Su soguk veya sığ çıkmıştır. Su istedikleri gibi çıkmayınca öyle ayaklarını suda çırpıp vakit geciriyorlar sadece 🤣
Zaten kaliteli aşk ve arkadaşlık önce karşında ki insanla ortak bağlar ve dostluk kurmaktan başlar. Huyunu suyunu tanımadığın biriyle çıkıyor olmanın hiç bir kalıcılığı yok ki. Ben önce arkadaş ve dostluk sonra sevgili ve evlilik isterim. Sakin ve stabil.
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çünkü anlamı yok, zaman kaybı geliyor. İfade etmek için, kendimi kanıtlamak zorunda değilim. Sevgili olmak karşılıklı alıp verme meselesidir. Vermeyeceğini bildiğim bir kadına, selam bile vermem.
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
50Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Ülkenin ekonomisi kötüleşiyor işsizlik oranları her yıl tavan yapıyor. Ülkede toplanan vergiler kendini kısa sürede amorti edecek yatırımlara yönlendiriliyor. Yolcu garantili hava alanı yapıyor uçak kalmiyor. Devlet o firmaya ödeme yapıyor. Hasta garantili hastane yapılıyor dünya kadar para ödeniyor bir hastane yapılırken 9 hastane kapatılıyor oysaki oraya bu maliyetin yüzde biri kadar hastane yapsa aynı iş görülecek böyle böyle devlet yönetimi rayından çıktı devlet fabrikalarının en karlı olanları yok pahasına satıldı. O yetmiyor gibi milyonlarca Suriyelilerin Afrikalı afgan getirildi kaynakların bir kısmı oraya harcanıyor. Bu arada kendi vatandaşımız iş yokluğundan evlenemez duruma düşürüldü. Çocuk 2 üniversite bitirmiş işsiz anne baba eline bakıyor sorun burada
25 Yorumla- +1 yıl
Erkekler iliski yapmaktan kacmiyor da sadece teklof etmekten kaciyor ama
- +1 yıl
Teklif*
- +1 yıl
Hala bircok erkegin iliskisi var ve kiza yazilirken de cogu erkek zengin miyim diye dusunmez
- +1 yıl
Anladim mantikli
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇünkü kadınlar daha seçici
Eğer bir kadın bir erkeğe çıkma teklifi ederse reddedilme ihtimali daha düşük
Çünkü orta derce veya daha üstünd ebir güzelligi varsa bu erkeğe yeterli olucaktı
Ama bir erkek bir kıza cıkma teklifi ettiğinde reddedilme ihtimali daha fazla çünkü kız daha yakısıklı daha uzun daha paralı veya karakteri daha başka daha havalı davranan erkekleri isteyebilir yani kızın reddetme ihtimali daha fazla bu yüzden erkek teklif ettiginde reddilme ihtimali daha fazla
Bu yüzden erkekler kız teklif etsin ister
Fakat kız teklif edince egoları popohlanıp de kıza kolay eldeedilen kadın muamelesi yapıp eğlenilecek kullanılacak kız gibi görebilirler
Kısacası kız için en iyisi erkeğin teklif etmesidir erke için en iyisi kızın teklif etmesidir
32 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum. Bizim ülke için konuşacak olursak kadınlar seçici olmak zorundalar. Çünkü arz talep ilişkisi dengesiz. Yani düşün "Bir kızı bin kişi ister, bir kişi alır" gibi bir söz doğmuş bu coğrafyalarda. Örneğin bir kadına on erkek ilgi duyduğunu belirtse kadın ister istemez elemek için kriterlerini yükseltiyor.
Cevap sahibi+1 yıl@KennethDT evet doğru
+1 yılBunda sosyal medyanın oluşumu bence çok önemli etken insanlar sosyal medya yüzünden özgüvenlerini kaybetti kaybediyor diye düşünüyorum
21 Yorumla- +1 yıl
Sanirim o da etkili
Konu çok tuhaf bir yere gitti gerçekten. Sevgili desen sevgili değil arkadaş desen arkadaş değil
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
- Aşk İlişkileri konusunda 645 cevap paylaştı.
+1 yılSeçenek çoğaldı çünkü. Daha kolay elde etme durumu oluştu. Kadında da çok fazla seçenek var. Bu da durumu zora sokuyor. Herkes fazlasını istiyor. Yani karışık konu. Ama sevmek herseyin önünde gibi
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü erkekler kaybetme korkusu duyar ve red etme korkusu o yüzden cesaret edemez asla
30 Yorumla
+1 yılKızlar falan çok basite indirgedi artık da ondan insan henüz bir şeyler karara bağlanmadan böyle basite indirgerse kendini bi bakmışsın yolun ortasında kalıveriyor erkek her zaman erkekti zaten karşısındaki kadına göre şekillenen
01 Yorumla- +1 yıl
Kim nasıl gelirse öyle davranıyoruz ne yazıkki dediğiniz gibi şimdiki banımlar istemiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılZaten bir yerlere gitmeye gezmeye başladıysanız çıkıyorsunuz oluyor öpüşüncede sevgili sevisince aşık çocuk olunca da karı koca artık böyle işliyor
16 Yorumla- +1 yıl
Arkadasimla da geziyorum
- +1 yıl
Arkadaşınla yakinlasmiyorsundur neticede senin elini tutabilmek için bahaneleri yoktur mesela sinema gibi yerlerde üzerine popcorn dökecek kadar sakarlık yapmıyordur mesela pizza yerken burnuna bulaşan ketçapa dikkat bile etmiyordur mesela fakat arakadasin bu kara dikkat ediyordur hiç üzerine mısır dökülmez burnu ketçap olmaz senin elini tutmak için bahaneler ortaya atmaz vs vs
- +1 yıl
Böyle belli ederse elbette anlarim da ben genel olarak sormustum. Mesela bana yakinlastiktan sonra benden de ters tepki almiyorsa net bir sekilde adini koymasi hos olmaz mi? 🙂
- +1 yıl
Adı olmasına gerek var mı sence bence zaten sevgili oluyorsunuz boykebir durumda zaten çıkmış oluyorsunuz evlilik teklifi için erken 😅 bunu soracak olursan merak etme benimle çıkar mısın dese sen hayir cevabı verecek olsaydın zaten onunla buluşup bir kafede kahve içmeye bile gitmezdim ya da sinemeya su filmler gelmiş hangisine gidilir dediginde su filmi merak ediyorum ona gidebiliriz gibi bir cevap yazmazsin bahane bulursun sinema kültürum yok evde oturup puzzle çözeceğim yazarsın benim evimde hala çözülmeyi bekleyen 2 adet 1000 er parça puzzle var onları vereyimde çözersin diye bir cevap alırsın karar yinede sana ait buluşup birşeyler yapmayi her ikinizde seviyorsaniz o zaman gerisini düşünme bence
- +1 yıl
Ama adam utangacsa ve kur yapamiyorsa ben nasil anliycam 😀 kanka frekansinda yaklasiyorsa falan.. Ben dobra olmasini isterdim 😅
- +1 yıl
Sana bakınca dut yemiş bülbül gibi oluyorsa bazen konuşamıyorsa soru sorduğunda bile tekrar sorarmisin gibi tekrar ettiriyorsa bence bakışlarından anlarsın aslında en kolayıda budur
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılGüzeldi o zamanlar ya seni anlıyorum şimdi ki kozlar saçma buluyor
10 Yorumla Hayat zorlaştı artık, eskiye göre ev kiraları yükseldi, tek başına evli çoģu erkek evini geçindiremez, her kadına yaklaşamaz erkekler, saf, masrafsız kadın arıyor çoğu erkek
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılçünkü kadınlar her şeyını paylasır oldu wp yazılarını paylastı bu da bana asılıyor dıye :. ılgısızlıgını cok net bellı eder ılgısı olan erkege de çok acık eder oldu
00 Yorumla şahsen günümüzde dişi sineğe bile konan hemcinslerim olduğu için kadınların egosu tavan erkeklerin saygınlığı düştü tabii ki hepsi böyle değil genel konuşuyorum ama şahsen ben bir kıza ilk adımı atmaya çekiniyorum çok begensem bile sapık olduğumu falan düşünecek diyorum
10 Yorumla
+1 yılNiye feminizmle kafayı yemiş türk kızları "sapıııııhhhhhhhh" diye bağırması milleti başımıza toplaması üstüne polise şikayet etmesi için mi?
12 Yorumla- +1 yıl
İyi de sen teklif etmeden de flortlestiginde karsi taraf seni rezil edebilir.
- +1 yıl
Flörtleşmiyorum zaten diyaloğumun olmadığıyla bir kere o hatayı yaptım bipolar bozukluğu olan bir kasıyere denk geldim, masum tatlı birşeye benziyordu birde insan gibi yok demeyide bilmiyorlar, başımı ağrıttı sonra bende işten kovdurdum yaptığı abes muameleye karşılık. Dahada yok yani öyle diyaloğum olmayanla flörtleşmek çıkma teklif etmek felan. Sadece ben değil çoğu türk erkek yabancı kızlara yönelmiş vaziyette.
+1 yılCunku gerek yok izin almak gibi oluyo demode artik daha rahati var
19 Yorumla- +1 yıl
Teklif etmeyen her erkek de serefsiz cikmiyo soru biraz tarafli olmus okumamisim orayi
- +1 yıl
Veya ne bilim belli belirsiz olmuyo hepsi sadece evet su aralar cidden cok var belirsiz davranan tipler
- +1 yıl
Zaten izin almasi gerekmez mi? Öteki türlü sectim seni der gibi bir garip oluyor 😅
- +1 yıl
Sectim seni der gibi olmuyo bence tek tarafli bisi degil sonuçta senden sinyal gelmiyosa ilerlemez olur biter :D
- +1 yıl
Niye illa sozel olarak izin almasi gereksin zaten davranışlarından anlamasi lazım senin onay verip vermediğini
- +1 yıl
Mesela bi adam bana sık sık yazıyor ve ilgileniyorsa bundan ne anlamam gerekiyor ki? Belki kardesi gibi seviyor belki de aşık ya da tek derdi cinsellik. Açık olmazsa ne anlayacağım? 😅 Net olunmalı
- +1 yıl
Kisiden kisiye degisir ilgisini belli etme sekli ama ipuclarini anlamayi biliyosan kimin senle romantik veya dostca ilgilendigini de anlayabilirsin zor bisi yok
- +1 yıl
Iki kategoriye de uyan davranislar olabilir. Insan dobra olmali.
- +1 yıl
Baska sekilde de dobra olabilirsin siyah beyaz dusunme bence 🙂
+1 yılEkonomik krizden kızların masraflarıyla mi uğraşsınlar bir de
11 Yorumla- +1 yıl
Her kiz hesap odetmiyor ki
+1 yılArtık nesin ne değilsin anlaşılmıyor ki. Yaklaşsan sapık diyecek belki. Risk gittikçe çoğalıyor maalesef.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Şimdi kızlar teklif ediyor diyorlar..
Devir değişti teklife gerek kalmadı göz kırpmak yeterli.
00 Yorumlahiç yüz yüze etmem sanaldan ederim kabul ederse çıkarız gideriz gezmeye etmezse kendi kayııp eder @melikenilayy
00 Yorumla
+1 yılErkeğin dostluk niyetiyle bir kıza yaklaşmak isteyeceğini sanmıyorum... bence bir kadın ve bir erkek dost olamaz... evrene aykırı..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHoşlanılan kızın sevgilisi varsa nasıl etsin..
02 Yorumla- +1 yıl
O halde uzak dursun
- +1 yıl
Öyle yapıyor zaten.
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılKız tarafı kabul etmiyor çoğunlukla bence o yüzden.
10 Yorumla Erkekler hala çıkma teklifi ediyor bence ama çıkma teklifi değil ismi değişti flörtleşmek diyelim ona
00 Yorumla
+1 yılAkıllandık çünkü geç oldu ama olsun geç olsun güç olmasın.
04 Yorumla- +1 yıl
Neden akılsizlik olsun ki
- +1 yıl
Artık herkes kariyer odaklı Aşkların sahte oldığunu biliyoruz niye adım atalım ki 😀
- +1 yıl
Atiyorsunuz da teklifsiz 😅
- +1 yıl
Bir de evlilik dünyanın parası bunun riskinide almayız sorumluluğunu hele hiç almayız. 😀
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çıkma teklif ettiğinde ağırdan alıyorlar bu da erkekleri soğutuyor
02 Yorumla- +1 yıl
Sorumluluktan kacmak icin yano
gerek kalmadı.. adını bilmediğin kızı yatağa atmak daha kolay oldu
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü kizlar artık gösterise paraya tercih ediyorlar eskiden bende sevgili bulabilirken şimdi evlenecek birini bile bulamıyorum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili miyiz arkadaş mıyız bilemiyosun. Bu durum erkeklerin işine geldi tabiki de
00 Yorumla
+1 yılKendi kendine ilerliyor her şey artık. Sonra da biz neyiz diye soruluyor bütün büyü bozuluyor 🥳
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçen soru sordum …
nasıl çıkma teklifi edilmesini isterdiniz diye…
genel cevap çıkma teklifi mi kaldı?
kızlar istemiyor
00 Yorumla
+1 yılTeklif etmeye gerek kalmıyor kızlar kendileri gidiyor zaten adama..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılgerek kalmıyor ki
hemcinslerin hemen atlıyor üstüne erkeklerin10 Yorumla
+1 yılBenimle de çıkmak isteyen yok vok isterdim olmasını
00 YorumlaErkekler artık reddedilmeyi sevmiyor birde artık gerçekten sevilecek değer verilecek kadın çok az kaldı geri kalanı dışarıda ortamlarda erkek arıyor e doğal olarak erkeklerde piyasadaki kızlarla iş pişiriyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVerici kadınlar çoğaldı çünkü. Erkekler de uğraşmak vakit kaybetmek istemiyor.
31 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerde de karaktersizlik var (resmime bakarmüsınız soruma çirkinmiyim? Profil resmime Bakın Çirkinmiyim? ↗
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınların çoğu artık dürüst değiller , biz erkekler de seçerek yaklaşıyor sebebi bu, dürüst kadın oranlarsak 2/10
00 Yorumla
+1 yılArtık sadece balkona çıkıyorlar
Adamlar tantana istemiyor
Gelsin seveyim öpeyim gitsin kafamı ütülemesin diyorlar00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum ben net olmayan şeyleri sevmiyorum... Gidip konuşuyorum salağa yatıyorsa yol veriyorum
10 YorumlaBir insanla tanışmadan sevgilide olunmuyor bi yandan.
20 Yorumla
+1 yılŞahsım olarak kendi adıma konuşuyorum. Bir kaç kez reddedildim eskiden. Şimdi kimseye etmiyorm
00 Yorumla5 ay birinin arkasindan kostum ewlenelim dedim.. dusunmuuorum dedi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇıkma teklifi etsen başın belaya giriyor bazı psikopat kızlar yüzünden erkekler çekiniyor biraz da sıkıldı sanırım erkekler
20 YorumlaEn son bunu denedşğimde lezir olmuştum djdbdj
11 Yorumla- +1 yıl
Az daha dogrusunu unutuyordum xhxxmdnd
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Teklifi beklemeden verdiğiniz için olabilir mi?
010 Yorumla- +1 yıl
Vermeyenlere de teklif edilmiyor?
- +1 yıl
Diyelim ki ayni mahalleden ortak arkadasimsin. Beni yemege davet ettiginde dostca mi ettin yoksa hoslaniyor musun nasil anlayacagim ki?
- +1 yıl
Hicbir erkek gizleyemez mi? Hemcinslerini kuzu saniyorsun sanirim 🙂 sirf kiz ortamina girebilmek icin gey taklidi yapanlar bile var. Sen ne diyorsun? 🫡
- +1 yıl
İşte tecrübesiz dediğimiz kategoride bir hanım efendi. Evet gizleyemez. Seni yemeğe çıkaran kişi senden hoşlandığını gizleyemez. Senden hoşlandığını anlama diye gay taklidi yapmaz demedim. Neyse. Amsalaklardan bahsettiğmizi düşünmüyordum. Bana yemeğe çıkmak ile ilgili soru sordun. Cevapladım. saçma sapan örnek veriyorsun.
- +1 yıl
Bu agresifliğini neye borçluyuz?
Açıkcası gayet düzgün ve sempatik bir şekilde soru sordum. Ayrıca bir erkek isterse gayette gizleyebilir. Anlamamı isterse konuşma şekliyle belli edebilir ama isterse 🙂 Günümüzdeki erkekler kadınlardan daha kurnaz. Zaten bu yüzden ilişkinin sorumluluğunu almaktan kaçınmak adına teklif etmeden flörtlesmeye calisiyorlar genelde. - +1 yıl
Hayııırr ne agresifliği. Sempatikliğin için teşekkürler. Ama inan bana gizleyemez :) Kurnazlıkları konusu tartışılır hiç kimse bir örnek değil. Cinsiyet ayırmaksızın. Ama hoşlanan erkek gizleyemez :) kurnaz kadınlar (yani hepsi :) bunu hemen anlar. Anlamasa bile burdan sorsun ben yardımcı olurum :) flörtlesmek de sorumluluktur. Sorumluluk istemeyn şey takılmak adı altında şimdiki neslin uydurduğu abi takılıyoruz ne çıkması ne flörtü dediği şey BENCE :)
- +1 yıl
Peki bakalim tesekkürler 🙂
+1 yılNe yapsalar mutlu edemiyorlar o yüzden vazgeçtiler
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Edecek birini bulamıyorlardır.
00 Yorumla
+1 yılŞimdi o sırayı kızlar aldı
00 YorumlaÇikma teklifi ne ya kelimenin kendisi bile banel
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Bana bakmaaz diyorlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar bunu istiyor bnce
00 Yorumla
+1 yılArtık teklifi kizlar yapmalı.
03 Yorumla- +1 yıl
Gelinligi de erkekler giysin mi
- +1 yıl
Erkekler de giderek feminenlesiyor, bu gidişle o da olacak.
- +1 yıl
Maalesef haklisin ama keske olmasaydin
+1 yılGerek yok veriyorsunuz hemen
02 Yorumla- +1 yıl
Vermeyen kadina da teklif etmeden sevgili olmaya calisan var
- +1 yıl
Vereceğini duusnuyordur
Gizli Üye(25-29)+1 yılSoylesemde fark etmez ki sonuç ret
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEttim red yedim
10 Yorumla
+1 yılo neydi ki?
18 Yorumla- +1 yıl
Çoğu erkekliğini unuttu. Karisi birisiyle yatsa bundan mutlu olacak erkekler artti. Eskiden kadin daha cok konusurdu mesela, kadinin fazla konusmasi ya da dedikodu yapmasi ünlüydü 😀 simdi bizi gectiler. Eskiden kız evi naz evi derlerdi ama şimdi cogu bizden cok trip atiyor falan. Cikma teklifini kadin yapsin, ilk bulusmada kadin ödesin, kadin evlilik teklifi yapsin, kadin illa calissin diyen erkekler artti.
- +1 yıl
yok be bacım naptın sen
- +1 yıl
öyleleri var ama amann aman ben uzağım öyle şeylere
- +1 yıl
😅 yalan degil amaa
- +1 yıl
Aman uzak ol😅
- +1 yıl
ya bilemiyorum da ben denk gelmedim pek ama bana o dediğim şekilde teklif eden kadınlar oldu bir kaç kez
- +1 yıl
gurur diye bir şey var bu hayatta
- +1 yıl
teklif edenler derken öyle kötü anlamda felan değil hani evlenelim her şey bana ait gibisine felan
Cunku kizlarin ego tavan ozellikle sen
06 Yorumla- +1 yıl
Egom tavan değil. Empati yapan bir insanım ama empati yapmayana sert oldugumu kabul edebilirim
- +1 yıl
Rijid nedir
- +1 yıl
Bazi zamanlarda gerekiyor
+1 yılSiz basitleştiniz
06 Yorumla- +1 yıl
Erkekler daha basitlesti. Penislerini gostermek icin yalvarir hale geldiler.
- +1 yıl
Ona ben şeref erozyonu diyorum
Buna da sizlerin tavırları sebep oluyor - +1 yıl
10 sene öncesinde bir kadının gözlerinin içine uzun uzun bakmak yürek isterdi
- +1 yıl
Şimdi kadınlar neredeyse erkeklerin üstüne atlar oldu
- +1 yıl
Hicbir sekilde kimsenin ustune atlamayan kadinlar da bu sacmaliklarla ugrasabiliyor
- +1 yıl
Öyle şöyle örnek verelim burada ki gizliliğe güvenerek bir çok kadın burada sekstinğ yapıyor bu erkelerin kafasına burya gelen kadın (sanal seks ) sekstinğ için giriyor düşüncesini yerleştiriyor her kadına öyle yaklaşılıyor
+1 yılÇünkü gay oldular hdjjdjf
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ne gerek
10 Yorumla
+1 yılÇünkü kızlar artık kendileri seks istiyor.
10 Yorumla
+1 yılAlan memnun satan memnun boş ver 😃
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri