Gizli Üye(36-45)+1 yılT. C. ANAYASA 20. MADDE Herkes, özel hayatına ve aile hayatına saygı gösterilmesini isteme hakkına sahiptir. Özel hayatın ve aile hayatının gizliliğine dokunulamaz. (Mülga cümle: 3.10.2001-4709/5 md.)
(Değişik: 3.10.2001-4709/5 md.) Millî güvenlik, kamu düzeni, suç işlenmesinin önlenmesi, genel sağlık ve genel ahlâkın korunması veya başkalarının hak ve özgürlüklerinin korunması sebeplerinden biri veya birkaçına bağlı olarak, usulüne göre verilmiş hâkim kararı olmadıkça; yine bu sebeplere bağlı olarak gecikmesinde sakınca bulunan hallerde de kanunla yetkili kılınmış merciin yazılı emri bulunmadıkça; kimsenin üstü, özel kâğıtları ve eşyası aranamaz ve bunlara el konulamaz. Yetkili merciin kararı yirmidört saat içinde görevli hâkimin onayına sunulur. Hâkim, kararını el koymadan itibaren kırksekiz saat içinde açıklar; aksi halde, el koyma kendiliğinden kalkar.
(Ek Fıkra: 7.5.2010 5982/2) Herkes, kendisiyle ilgili kişisel verilerin korunmasını isteme hakkına sahiptir. Bu hak; kişinin kendisiyle ilgili kişisel veriler hakkında bilgilendirilme, bu verilere erişme, bunların düzeltilmesini veya silinmesini talep etme ve amaçları doğrultusunda kullanılıp kullanılmadığını öğrenmeyi de kapsar. Kişisel veriler, ancak kanunda öngörülen hallerde veya kişinin açık rızasıyla işlenebilir. Kişisel verilerin korunmasına ilişkin esas ve usuller kanunla düzenlenir.03 Yorumla
Soran+1 yılPeki kanunda yazan şu madde: ''Memurluk sıfatı ile bağdaşmayacak nitelik ve derecede yüz kızartıcı ve utanç verici hareketlerde bulunmak'' bu madde bu durumu kapsar mı?
Cevap sahibi+1 yılBen de şu an devlet memuru statusundeyim. Böyle bir şey yok. Yani otel senin bilgilerini milli eğitime veremez. Kişisel veri olduğu için. Ayrıca o madde eskortluk, hayat kalınlığı gibi... alenen ahlaksızlık yapanlar içindir.
Soran+1 yılAnladım çok teşekkür ederim size.
En İyi Cevaplar
Olmaz hic kafani takma suc unsuru yok
08 Yorumla
Soran+1 yılEmin misiniz :( aklıma nedense çok takıldı.
Soran+1 yılAnladım.
- +1 yıl
Suç unsuru yok da geri kafalı bir amirinin kulağına gitme ihtimali falan olur mu?
Atılmasan da süründürürler...
Soran+1 yılÖyle bir ihtimal olsa sıkıntı olabilir de o amir neden benimle uğraşsın ki? Memur olduğuma dair bilgi gitmiyormuş denilene göre gece raporunda.
Soran+1 yılTamam :)
+1 yılben de sağlık çalışanıyım. o bahsettiğin kanun memuriyetinle alakalı durumlar için geçerli. rüşvet yemek, iş ortamında uygunsuz, yanlış hareketlerde bulunmak vs. yoksa orada yazana bakarsan kime göre neye göre yüz kızartıcılık? esnetilir de esnetilir. memuruna kafayı takan amir yere çöp attığını görse memura yakışmayacak yüz kızartıcı hareket diye memuriyetini yakar. sivil hayatında yaptığın şey seni bağlar. takma kafaya. önemli olan yasalarca suç kabul şeyleri sivilde de olsa yapmaman.
12 Yorumla
Soran+1 yılAnladım yani bu konuda kısaca demek istediğiniz?
- +1 yıl
hapislerde çürürsün
Gizli Üye(36-45)+1 yılarkadaşım benim ablam ve erkek arkadaşı maliye bakanlığında uzman yardımcıları, ikisi de. tatile de gittiler, otelde de kaldılar ve hatta şimdi ankaranın göbeğinde beraber yaşıyorlar. yani bişey olcak olsa onlara olurdu bence bir tatile gitmişsiniz çok önemli değil.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
+1 yılolmaz ne olacak bu senin özel hayatın. sadece yüz kızartıcı bir suça olaya karışmaman gerek diye biliyorum. yani sevgilin resimlerini çekip sonra başka yerlerde yayınlamasın o zaman mesleğinden olursun.
12 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle şey asla olmaz zaten. Peki kesin problem olmaz mı? Çünkü yine bir haftasonu tatil seyahati yapmayı planlıyoruz o da birşey olmaz diyor ama benim içim rahat olmuyor.
- +1 yıl
olmaz ya ne olabilir ki, rahat olun sorun çıkacağını sanmıyorum.
+1 yılKültür ve turizm bakanlığının açıklaması var, hiçbir sıkıntı olmaz. Yanlış anlama siz yapıyorsunuz demiyorum ama zina bile serbest. İçin rahat olsun arkadaşım.
111 Yorumla
Soran+1 yılNe açıklaması?
- +1 yıl
Gazetede okumuştum,2 tane öğretmen arkadaşın başına bahsettiğin gibi bir olay gelmiş. Evlilik cüzdanı istemişler. Öğretmenler dava açıp kazanmışlar falan. Ondan sonra açıklama yapmışlardı üst düzey yerlerde böyle şeyler yaşanmamalı vs vs. Fakat pansiyona,2-3 yıldızlı otele giderseniz sıkıntı yaşarsınız arkadaşım. İçin rahat olsun.
Soran+1 yılYok bizim gittiğimiz otel 5 yıldızlı evlilik cüzdanı istemiyorlar. Orda sıkıntı yok. Sadece memur olduğum için böyle birşey olduğunda suö olur mu diye düşündüm ne bileyim ya değişik düşünüyorum nedense.
- +1 yıl
Böyle düşünmenin nedeni Türkiye... Hiçbir sıkıntı yok. 657'ye tabiisin. İçin rahat olsun gönlünce yap tatilini :)
Soran+1 yıl657 ne kanunu ki yani bu konuda ne içeriyor ki bilmiyorum onu :(
- +1 yıl
https://www.mevzuat.gov.tr/MevzuatMetin/1.5.657.pdf 657 sayılı kanun
Soran+1 yılÇok uzun ya hepsini gece gece okuyamam sizin hiç bilginiz var mı bu kanunla ilgili bu konuda?
- +1 yıl
657 memurunun hangi durumlarda ceza alacağını belirten maddeleri var. Taksirli suçlar hariç yüz kızartıcı suçlar diye bir başlar devam eder. Eskiden zina'da yüz kızartıcı suç kapsamındaydı fakat suç olmaktan çıkartıldı. Tekrar yanlış anlamayın sürekli burdan örnek veriyorum ama bu şekilde. Ne öğretmenisin?
Soran+1 yılTürkçe ilkokul. Baktım şu yazıyor: ''Memurluk sıfatı ile bağdaşmayacak nitelik ve derecede yüz kızartıcı ve utanç verici hareketlerde bulunmak'' be acaba kapsar mı ki?
- +1 yıl
Hayır arkadaşım kapsamaz, dediğim gibi zina artık suç değil. Seni bağlamaz bu durum. Aklına takılmasına hak veriyorum, binbir zorlukla atandın fakat güven bana. Bir sıkıntı olmayacak.
Soran+1 yılİnşallah ya.
Neden olsunki istedigin otelde kal yıldızın önemi yok sen bizim otele gelenleri hemde kimlerle neler için geldiklerini soylesem şaşırsın bu adamlar geliyormu diye bişey olmaz zaten bu bilgiler sadece kayıt amaçlıdır yani dışarı sızdırma ya da başka bişey için değil şöyle duşun odada bir olay oldu kim vardı o sırada bilmek için sen nerde tatil yaptın araştırmasına girmezler ki savcılık araştırma izni vermedikçe bu bilgiler dışarıya çıkmaz...
111 Yorumla
Soran+1 yılAnladım siz nerede görevlisiniz acaba?
Soran+1 yılYaa peki otel kaç yıldızlı?
Soran+1 yılOoo süper :) O zaman bana şu konuda da kısaca bilgi verir misiniz? Gece yollanan raporda benim odada kimle kaldığım bilgisi gidiyor mu ya da sadece kimlik noları mı otele? Bunun cevabı hakkında kesin bilgiye sahip misiniz?
- +1 yıl
Birinci kişinin kimlik bilgileri gider erkek yani sizde en azından sevgiliniz yaptırdıgı için rezervasyonu onun bilgileri gider polise siz otel sisteminde kayıtlı olursunuz sadece adli bir durum yani soyle sevgilinizin başına birşey gelirse odada ikinci kişi piyasada yoksa o zaman bilgi istenir otel yonetiminden savcılık izinli.. sizin kaldıgınız otelde muhtemelen bu şekilde çalışıyorsur evlilik cüzdanı isteyen oteller kalan tüm misafirlerin listelerini gönderir..
Soran+1 yılAnladım yani bizim 5 yıldızlı otelde benim bilgiler gitmez mi diyorsunuz?
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim en iyi cevaplarda biriydi bu ama seçmiştim en iyi cevabı.
Soran+1 yılTeşekkkürlerimi sunuyorum :)
+1 yılBiraz önce bir üyenin yaptıgı paylaşımın altına yorum yaptım ama Şahıs beni engellendiği için orada cevap veremedim bende öğretmenim ve o şahsın ve ona benze şahısların saçmalıklarını umursamayin bu tip seylerden birşey olmaz. O bana yorumda laf atıp sonra engelleyen cahilin ismi ise ate_it_maymun
08 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim :) Zaten o kişi soruya eklediğim 2inci sınıfa giriyor belli bu yani.
- +1 yıl
Rica ederim. Aynen oyle hocam kesinlikle ikinci kategoride. Gorevinizde başarılar dilerim. Canınızı sıkmayınız bu tip şeylere.
Soran+1 yılAnladım ama biri görürse problem haline dönüşebilir dğeil mi?
- +1 yıl
Yine problem olmaz kimsenin özel hayati kimseyi ilgilendirmez. Özel hayatın gizliliği hakkı var.
Soran+1 yılAnladım yani içimi rahat tutayım o zaman. Ne bileyim tatil yapalım diyoruz zehir ediyor bu düşünceler.
- +1 yıl
Yok hocam bosverin bunları. Keyfinize bakın.
Soran+1 yılTamam çok teşekkür ederim ilginiz için :)
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yıladeletini * be dünya şu soruyu bir isveçliye isviçreliye göstersen götüyle güler nasıl bir memleket yanlış anlama sana değil bu soruyu bu kaygıyı yaşatanlara lafım * mahallenizi de baskınızı da ahlak bekçisi sapıklar
32 Yorumla
Soran+1 yılMalesef öyle ya. Sorumun cevabını yinede bekliyorum :(
- +1 yıl
olmaz bişey
+1 yılBu durum yani özel hayatin hiç bir şekilde kimseyi ilgilendirmez,
Otellerde tutulan kayitlar sadece GBT İçindir, yani aranman veya bir suca karisman durumunda veya hakkinda mahkeme karari var mı yok mu diye ilgili kuvvet birimlerince kontrol icindir15 Yorumla
Soran+1 yılPeki siz görevli misiniz bir otelde falan?
- +1 yıl
Yok gazeteciyim:) neden sordunuz
Soran+1 yılÇok bilgili yorum yaptınız. Be gece giden raporlarında benim kimle hangi odada kaldığım yazar mı peki?
- +1 yıl
Siz öğretmensiniz dimi?
Soran+1 yılEvet.
Oluşturmaz.. tekrarlansada problem olmaz.. çünki sadece otel kimlik bilgilerinizi güvenlik için alıyor ve polise gbt için gönderiyor özel sistemden.. yani sizin hangi odada kimle kaldığınızı söylemiyor.. sadece kimlik bilgilerinizden aranan bir suçlumu yoksa sade vatandaşmısınız bunun belli olmasa için emniyete gönderiliyor.. herhangi bir sorun teşkil etmez çünki emniyette tc kimlik no ile gbt yapıyor. rahat ol
16 Yorumla
Soran+1 yılAnladım yani bu kesin mi? Çok iyi açıklamışınız sistemi. Bu konuda deneyiminiz mi var?
Soran+1 yılOoo bu çok iyi o zaman bana yardımcı olun lütfen :(
Soran+1 yılAma burada bazıları öyle konuşuyor ki kesin problem olur diyorlar :( kimisi de sizin gibi diyor ve sizlere inanmak istiyorum.
+1 yılÖzel hayatın senin... Kimseyi ilgilendirmez devlet te dahil... Ancak şöyle bir durum olursa sorun olabilir.. Öğrencilerinden birisinin velisi bu durumu öğrenir ve Ahlaki yapıdan benim çocuğuma kötü örnek oluyor ve bu insanın benim çocuğuma eğitim vermesini istemiyorum şeklinde bir kaç veliyi de kandırıp hakkında müracaatta bulunursa idari yönden soruşturma olabilir...
016 Yorumla
Soran+1 yılAnladım peki son dediğinizin önüne geçmek için ne yapmalıyız?
- +1 yıl
E çaktırmamak lazım.. Yaşadığınız yer küçük bir Anadolu kasabası veya ilçesi ise dikkat çeker bu durum... Ama büyük şehirlerde kimse sallamaz...
Soran+1 yılDoğuda bir şehir. Ağrı, Van, Erzurum'dan birisi.
- +1 yıl
aynı odayı vermez zaten resepsiyonist size evlilik cüzdanı ister... Hafta sonu geçirmek istiyorsanız elazığ veya malatya da 5 yıldızlı oteller var orda sorun olmaz...
Soran+1 yılAynı oda veriyorlar ve problem olmayacaının garantisini de veriyorlar otel 5 yıldızlı ve turizm bakanlığına ait.
- +1 yıl
sıkıntı yok o zaman :)
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim. Aşağıda bir arkadaş sorun olacağını söylüyor bunu diyor da: ''benim memur erkek arkadaşım kız arkadaşıyla bir evde yaşıyorlardı birisi şikayet etmiş polisler bastı evi çocuğu memurluktan attılar'' diyor ve sizde aynı şeyi yapıyorsunuz gibi şeyler diyor sinirimi bozdu.
- +1 yıl
:) :) yani ben jandarma personeliyim az çok ta bu konulara vakıfım... şimdi şöyle bir durum varsa eger o kızın yaşı reşit değilse yani 18 yaşından küçükse ve aile şikayet etmişse hakkında mahkeme evrakı düzenlenir , veya 15 yaşından küçükse çocuğun cinsel istismarı suçundan doğrudan tutuklanır... Ancak 18 yaşından büyükse sorun sıkıntı olmaz...
İnsanlarımızı biliyorsunuz kıskançlık, çekememezlik ve türlü sebeplerden dolayı ve HERŞEYİ BİLDİĞİMİZ İÇİN bol bol yorum yapıyoruz :)
Afyon da çalışırken bekar öğretmen arkadaşlarımız vardı kasaba da çalışıyorduk evlerimiz yan yanaydı onlar bende ben onlarda kalıyorduk ve Asla sorun olmadı ;)
Soran+1 yılAnladım gerçekten çok yardımcı oluyorsunuz. Keşke en iyi cevabı sizin cevap seçseydim. Birşey daha eklemek istiyorum. Memurluk 657 kanununda şu yazıyor: ''Memurluk sıfatı ile bağdaşmayacak nitelik ve derecede yüz kızartıcı ve utanç verici hareketlerde bulunmak'' bu madde bu anlattığım otel durumu kapsar mı ki?
- +1 yıl
Evet nikahsız olarak birisi ile yaşamak bu maddeyi kapsar. Çünkü statünüz itibari ile siz çocukların eğitimi, Sosyal ve Psikolojik gelişimi ile yükümlüsünüz ve kötü örnek teşkil etmemeniz lazım...
Her ne kadar özel hayatın gizliliği ilkesi esas alınmış olsa da Memurluk Sıfatı ile Bağdaşmayacak Durumlardan birisidir...
Soran+1 yılEe ne olacak o zaman :( Nikahsız derken ben evliyim o nikahsız değil. ya da tam tersi. Böyle birşeyler yok. Bana bu konuda yardımcı olur musunuz? Benim tam öğrenmek istediğim eğer tanıdık biri görmezse gece polis raporu gidince benim memur olduğum gözükür mü? Gözükürse problem çıkarırlar mı?
- +1 yıl
Evt her gün tam olarak saatini bilmiyorum ancak otelde kalanların bildirimi kolluk kuvvetlerine yapılır ve yapılan işlem bu insanların sadece Adli yönden aranıp aranmadıklaırnın kontrolüdür.. Ne iş yapar veya diğer kişisel bilgilerine bakılmaz...
Soran+1 yılAnladım peki siz demin cevabınızla beni endişelendirdiniz. Bana öneriniz nedir? Endişe duymak istemiyorum :( Bu durumda problem çıkar mı çıkmaz mı?
- +1 yıl
Yani korkmayın ve yaşayın.. Herhangi bir sorun olacağını düşünmüyorum. Yani eger sizin şansınıza aynı otele öğrencilerinizden birisinin velisi gelirse ve sizin katta kalırsa ve sevgilinizle aynı odaya girdiğinizi görürse dedikodunuzu yapabilir ve siznden farklı beklentiler içersine girebilir.. Bahtsız bedevi değilseniz sorun olacağını düşünmüyorum... Ancak Yasal prosedür de bu şekilde... Bir şey olmazsa bir şey olmaz... Ama bişey olursa çok şey olur :)
Soran+1 yılAnladım. O dediğiniz durumunda olacağını sanmam çünkü doğuda 5 yıldızlı otelde şehire uzak yerde tanıdık birisinin çıkma ihtimali çok az. Çıksa da erkek arkadaşım uzaklaşır ordan belli etmez. O da küçük bir ihtimal. Yani benim sorunum biri görür mü değil. Biri görmese de bu gece raporunda bu konuda problem olur mu olmaz mı? Sizde verdiğiniz cevapta mesleki bilgiler çıkmıyor dediniz. O zaman problemde gözükmüyor. Bundan endişe duyuyordum.
- +1 yıl
yok rapor sadece kişinin adli suçtan aranıp aranmadığı kontrol ediliyor o kadar... Renaissanse Polat Erzurum veya Dedeman palandöken tavsiye ederim :D :D :D :D
Ne Ne Ne Kızlı Erkekli Mi Kaldınız? :D Recep Abi Duymasın Benden Söylemesi :D
11 Yorumla
Soran+1 yıl:-D
5 yıldızlı oteller evli olmayan şahısları kesinlikle aynı odada tutmazlar ( yaptığım meslekten biliyorum )
İkinci memurluğunuza zeval gelmez fakat 5 yıldızlı oteller kesinlikle kimlik kontrolu yaparlar03 Yorumla
Soran+1 yılOtelde kaldık. 5 yıldızlı. Hatta kalmadan irtibata geçmiştik, kesinlikle problem olmaz evlilik cüzdanı sorma gibi uygulamamızda yok demişlerdi. Kimlik bilgilerini almışlardı tabi.
Soran+1 yılTeşekkür ederim.
+1 yılama gerçekten yazını okuyunca şunu anladım sorun olmazsa tekrar kalacaksınız havası veriyor :) belli ki iyi vakit geçirmişsiniz :)
istersen soruyu tekrardan oku sen de bunu sezeceksin :))03 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir de sorumun yanıtını istiyoyum :)
- +1 yıl
rahat ol git ve yaşa o anları hiç bir problem olmaz otel meşru değilse bilmem
Soran+1 yılHayır 5 yıldızlı otel dedimya.
Mesai saatleri içinde ve yerinde böyle birşey yaparsanır bu bir sorun.
Bunun haricinde özel hayatınız topluma mâl edilmediği sürece suç teşkil etmez. 2 niz o otel odasında ne halt yediğinizi aranızda tutmanız yeterlidir.09 Yorumla
Soran+1 yılAnladım. Mesai saatleri içinde asla öyle bişey olmaz zaten. Haftasonu tatilinde olursa problem olmaz herhalde?
Soran+1 yılKişiliğimi vs zedeleyecek bir eylemde bulunmuyorum bunu da kimseye inandırmak zorunda değilim ama
Soran+1 yılgizli kayıttan kastınız nedir?
Soran+1 yılAnladım ama gittiğimiz ve gideceğimiz yer uluslararasında tanınan 5 yıldızlı otel.
- +1 yıl
Tanıdık bir çalışana bakar iş :D Eğer meillisiniz bu işe bu kadar. (Tercih meselesi). Tek kalıyorsan kendi evinde ya da başka bir arkadaşının evinde kendini güvende hissettiğin bir yer seçme şansın varsa daha iyi olur. hem güvenlik açısından hemde tam performans sergileyebilirsiniz.
Soran+1 yılTövbe tövbeee :)
hiç bir yıldızlı otel sizi sorgulayamaz evlimisiniz, evlilik cüzdanınız göreyim deme lüksüne sahip degil, eger derlerse hemen şikayet edin
18 Yorumla
Soran+1 yılOtel zaten kesinlikle sormuyoruz diye dönüş yaptı sormadılarda. Ama şu mumurluk 657 kanununda şu yazıyor: ''Memurluk sıfatı ile bağdaşmayacak nitelik ve derecede yüz kızartıcı ve utanç verici hareketlerde bulunmak'' bu madde bu durumu kapsar mı ki?
Soran+1 yılAnladım. Aynı cevabımı sizede söyleyeceğim. Yinede aklıma kötü kötü şeyler geliyor. Memur olduğum için polisler bişeylerden şüphelenip başıma iş açar mı diye. ya da yaşım küçük diye ve memurirtliğime zarar gelmesin diye bu gece raporu polislere iletiliyorya ordaki polis amiri aileme bir haber götürür mü diye düşünüyorum bir de.
- +1 yıl
canım sen otele gideceksin ya sonuçta , kuzu yaşın küçük aileni düşünüyorsun , bak ne güzel memursun ne işin var erkek arkadaşınla yapma öyle, aslında seninde aklına yatmıyor ama, öbür yanın istiyor , hiç bişey olmaz korkma ama , bence gitme derim kardeşimolarak söylüyorum , seni seven biri otel de seninle olmaz
Soran+1 yılYa o konuları karıştırmayalım. Tatil amaçlı zaman geçirmek için yapıyoruz o kadar ama yanlış anlaşılmaya sevk edecek bir davranış sayılıp memuriyetime etki ederse diye korkuyorum yoksa erkek arkadaşımla 7 yıldır birlikteyiz tanıyorum onu o konuda problem yok.
Soran+1 yılLise 2'den beri.
- Tatil & Seyahat konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılneden aynı odada kaldın ki? başka oda yok muydu koskoca otelde?
12 Yorumla
Soran+1 yılZaten bir oda 400 tl üstü 2 oda mı ödeyelim.
- +1 yıl
kaç kişi kaldı odada ama?
- Tatil & Seyahat konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılNe olabilirki sevgilinle tatil yapamayacak mısını yani net bilgim yok ama sorun olmaz hele 5 yıldızlı yerde..
00 Yorumla Tanıdık görürse bilirse sıkıntı diğer yönden sıkıntı olmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılAnladım.
+1 yılsevgilinle buluşup özlem gidermek suç olur mu?
olmaz rahat ol :)05 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi diyorsun.
- +1 yıl
yani...
Soran+1 yılSağolun :)
- +1 yıl
özel hayata karışmazlar
ünlü bir siyasetciysen o başka (deniz baykal örnek)
Tatil & Seyahat konusunda 937 cevap paylaştı. Olmaz kafani yorma boyle seyleri takmayin artik :) kulaktan dolma bilgilerle
14 Yorumla
Soran+1 yılMemurluk 657 kanununda şu yazıyor: ''Memurluk sıfatı ile bağdaşmayacak nitelik ve derecede yüz kızartıcı ve utanç verici hareketlerde bulunmak'' bu madde bu durumu kapsar mı ki?
- +1 yıl
Kanunu gec sen ona bakarsan emniyet kadin ile erkek ayni odada olmaz der. Fakat diger yandan turizm bakanligi bu konuda daha esnektir. Evlilik cuzdani bile sormaz. Bir ciftin otele gitmesindeki amac nedir sizce? Yani bu otellerin yildiz durumuna baglidir. mesela ben su an iki ya da uc yildizli bir otelde cailisiyorum. Fakat yeni acildigindan dolayi emniyete bagli ama en kisa surede turizm bakanligina baglacak.
Soran+1 yılAnladım peki emniyete bağlı olduğu için rvlilik cüzdanı mı soruyorsunuz müşterilerinize?
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayir hic bir sorun olmaz rahat ol...
Senin gibi egitimcinin yetistirecegi ogrenciler nasil olur artik...221 Yorumla
Soran+1 yılAklını seveyim be. Aklın nerelerde senin?
Soran+1 yılBakın işinize yaa.
Cevap sahibi+1 yıl@Steiner07 Sana batan ne?
Soran+1 yılSana sormalı asıl.
Cevap sahibi+1 yılsana batan batmış eğitimci üstüne alınma sen bir otel daha kirala bence
Soran+1 yılZoruna mı gidiyo hayırdır sevgilin mi yok :-D tövbe yaa :)
Cevap sahibi+1 yılalakası yok senin gibiler günlük sevgilim olur zaten benim yani işim bitene kadar
Soran+1 yılÇok komik. Sevgilimle 7 yıldır birlikteyiz ve senin aklın başka yerlere çalışıyor belli ettin kendini.
Cevap sahibi+1 yılotelde aynı odada kalınca neye çalışır?
Soran+1 yılSeni ilgilendirmez sana açıklama yapmak zorunda da değilim bak işine.
Cevap sahibi+1 yılne ettiğin haltı kabul ediyon nede çeneni kesiyorsun
Soran+1 yılSanane ya.
Cevap sahibi+1 yılRahatsız olmayacaksın o zaman kalitesiz eğitimci
Soran+1 yılGayet kaliteliyim. Özel hayatımla ilgili sana hesap vermek zorunda değilim işinize bakın hadi.
Cevap sahibi+1 yılözel hayatınla ilgili burada paylaşım yapıyorsan eleştirilere açık olacaksın.
Soran+1 yılBen o derece ayrıntıya ve derine girmedim. Senin üslubun yerlerde. Erkek arkadaşımla tanışmak ister misin?
Cevap sahibi+1 yılBana trol yapma kim olursa buyursun tanisirim
Soran+1 yılHesabını belli et o zaman erkeksen. Ben bir bayanım hala nasıl konuşuyorsun.
Cevap sahibi+1 yılSadece gulerim sana... Ben bir hakaret ettigimi veya bir bayana saygisizlik yaptigimi dusunmuyorum... Ve bir egitimci oldugun icinde saygimi koruyorum... Sen ac gizliligi ben ulasirim
Soran+1 yılİşim bitene kadar falan dedin utanmaz. Gelmişin birde şimdi ne diyon.
5 yıldızlı otel için problem değil, memur olsanda sorun değil sadece gazetelere düşecek olayların içinde olma yeter
12 Yorumla
Soran+1 yılAnladım. Sağolun.
+1 yılo kadar da korkma hocam ya herkes istediği hayatı yaşar devlet bir zahmet onada karışmasın dimi
10 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 341 cevap paylaştı. Universite mezunusun dahası öğretmensin okadar mı cahilsin ALLAH askına neolucak sence öğretmenlıkten mı atıcaklar soru olsun diye mi soruosunuz bunu
16 Yorumla
Soran+1 yılYok valla billa aklıma nedense çok takıldı. Çünkü hani memurum şimdi ne bileyim bazı şeyler kaıt altına alınıyor gece raporu yollanıyor polise falan. Hiç olmadık yerde şüphe olursa biterim ben. Aklıma saçma da olsa ii şeyler gelmior rahat olamıyorum üzülüyorum nedense. Kesinlikle birşey olmaz diyenler neyi öne sürüyor onu bilmek istiyorum.
Soran+1 yılAnladım. Zaten otelde sorun olmaz dedi. Evlilik cüzdanı da sormayız kesinlikle dedi. 5 yıldızlı turizm bakanlığına ait bir otel. Ama yinede aklıma kötü kötü şeyler geliyor. Memur olduğum için polisler bişeylerden şüphelenip başıma iş açar mı diye. ya da yaşım küçük diye ve memurirtliğime zarar gelmesin diye bu gece raporu polislere iletiliyorya ordaki polis amiri aileme bir haber götürür mü diye düşünüyorum. Offf :(
Soran+1 yılAnladım ama şu bazı arkadaşlar 657 kanunundan bahsetti ordada şöyle yazıyor: ''Memurluk sıfatı ile bağdaşmayacak nitelik ve derecede yüz kızartıcı ve utanç verici hareketlerde bulunmak'' bu olursa memurluktan atılma olurmuş. Acaba bu yazı bunu kapsar mı :/
Gizli Üye(36-45)+1 yılSoruşturma Memuruyum 1000 lerce soruşturma yaptım personeller hakkında ama böyle bişey görmedim zaten yönetmelikte de yok :D
17 Yorumla
Soran+1 yılHoşgeldiniz :) Bu yorumda çok iyiydi. Yani içim rahatca tatil yapabilir miyim :( Çok taktım kafama.
Cevap sahibi+1 yılHoş buldum :) hayırlı olsun atamanız... Gerçekten Endişe edilecek bir durum yok :)) Güvenebilirsiniz... :D
Soran+1 yıl:) Peki bu gece raporlarında polise giden. Orda sıkıntı çıkar mı?
Cevap sahibi+1 yılOtel raporları polise gitmez bunu unutma... sadece bir sorun çıktığında kayıtlar incelenir... otel kendini güvenceye alır... yoksa her otele gelen karakola bildirilmez... ve ayrıca bir suç Memur suçu olabilmesi için işine engel teşkil etmesi, aksatması veya devlet memurluğuna leke sürmesi gerekir... eğer sevgilinle otele gitmek suç olsaydı... elele tutuşmak falanda suç olurdu... mesai saatleri dışında özgürsün sonuna kadar... şöyle diyeyim bende Memurum anlattım işte durumu... Ben yazın Brezilyadaydım mesela orada yaptıklarım memurluğumu bağlamaz... dert etme artık :D
Soran+1 yılGüzel açıklama profilinize baktım öğrenci yazıyor yanlış anlamayın da :) Ama yardımcı oluyorsunuz çok.
Cevap sahibi+1 yılHem Öğrenci Hem Memurum hatta isterseniz buyrun :D Facebook profilim :D https://www.facebook.com/emredersin11
- +1 yıl
Her Otel Gelen müşterilerini karakola bildirmek zorunda @EmrEdersin11 Bildirmediği takdirde suç işlemiş sayılır.. ama 5 yıldızlı bir otele aranan suçluda olsa polisler baskın yapamaz turizm işletmesi sertifikası varsa..
Binde bir ihtimal olursa bile ilerde karşına çıkarsa memuriyetliğini sıkıntı çıkarabilir, iki bekar bir otel odasında ne işiniz var onu anlamadım ar haya kalmamış bide öğretmenim diyor
03 Yorumla
Soran+1 yılSanane. Nişanlı olamam mı? Sana hesap mı vereceğim.
Soran+1 yılSouyu tekrar okuyun hemen aklınız nerelere gidiyor içiniz fesat.
+1 yılŞeriat ülkesi değiliz, seküler bir devletiz. Bir şey olmaz.
05 Yorumla
Soran+1 yılYani?
- +1 yıl
Ne yani?
Soran+1 yılProblem olmaz mı?
- +1 yıl
Olmaz.
Soran+1 yılTeşekkürler.
+1 yılEyvaah yandın bence hemen git at kendini bir köprüden:DD
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorun olmaz :)) millet neler neler yapıyor sen otelde kalmışssın çok mu hem ikinizin soyadı farklı nerden bilecekler
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi?
Cevap sahibi+1 yılÖyle
Soran+1 yılTeşekkürler.
Cevap sahibi+1 yılRica eserim
+1 yılZinadan dolayı meslekten atılırsın.
(Kıskançlıkla ne alakası var çözemedim o kadar sıkıntımız varken neden seni kıskanalım?)02 Yorumla
Soran+1 yılŞehir dışı derken? Nasıl bir karar bu? Şehir dışına çıkma gibi bir durum yok sadece şehirin ilçesine gitme durumu var. Sorun mu bu?
Soran+1 yılYanlış yazdım. Zina mı? Bunu kim çıkardı ya da nerenizden çıkardınız?
Sabıka yoksa ve polis Tarafından aranmıyorsaniz sıkıntı olmaz
Otelci parasına bakar veriyorsan hic dert etmez seni kaybetmekte istemez05 Yorumla
Soran+1 yılSabıka da yok poliste aramıyor.
Soran+1 yılYok be ne sandın sen :)
Soran+1 yılTamam :)
+1 yılne gibi bir problem olabilir ki sonuçta özel hayat millet evli olduğu halde başka başka kişilerle gidip tatıl yapıyor sen hiç takılma böyle şeylere
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılHanımefendi yaşı reşit olan hiç kimseye hiç bir kurum karışamaz yanlız memurların yararlandığı kamu oteli neresi çok merak ettim
026 Yorumla
Soran+1 yılBen öyle birşey demedim ki? Öğretmen evi gibi bir yerde zaten böyle birşeye izin verilmez benim dediğim yer turizm bakanlığına ait uluslararasında tanınan 5 yıldızlı bir otel.
- +1 yıl
Ben yanlış amladim özür dilerim ne sorun olabilirki hocam allah aşkına siz sormayın bari bu tarz soruları:) bu arada tüm oteller turizm bakanlığına ait bilginiz olsun :)
Soran+1 yıl:) Ama 2 yıldızlı bir otele gitti arkadaşlarımız almadılar resmen. Evlilik cüzdanı sormuşlar.
- +1 yıl
Böyle bir hakları yok tc vatandaşı ve 18 yaş olmanız yeterli burada ki amaç bunlar bu işi yapacaklar girmek için herşeyi yaparlar düşüncesi almayan otele kişi başı 20 tl fazla ver bak neler oluo:)
Soran+1 yılHadi ya :) Ama biz öyle yerlere asla gitmeyiz. Gideceğimiz otel hiçbir sorun yaşamamak adına günlüğü 300-400 TL üstü olan oteller oluyor.
- +1 yıl
Açık konuşayım yatakta klasik türk kadını değil aktif ve sesleyseniz 5 yıldızlı otellere rezerve yaptırın ve yaptırırken en üst kat olsun diye rica edin çok rahat edersiniz sesden yatak yurtdışından dolayı üstten yandan duvarlara vuran olmaz en azından ayrıca böyle otellerde dus1 kağıt havlu içecek sorunları olmuyor biliosun bunlar çok lazim
Soran+1 yılEvet biliyorumda çok açıklayıcı oldunuz bu kadarına gerek var mı :-D yinede teşekkürler :)
- +1 yıl
Haddimi aştıysam özür dilerim amacım yardımcı olmak
Soran+1 yılYok tamam :) Ama tecrübelisiniz belli ki :-P tövbe tövbeee :-d
- +1 yıl
Zaten tecrübeli olmasam yanlış bilgi verip sizi yanıltmak istemem tecrübeyle sabit bu arada unutmadan butik otelleri mutlaka denemelisiniz dua edersin bana:)
Soran+1 yılButikten kastınız?
- +1 yıl
Butik oteller var nete yazın daha iyi anlarsınız tavsiyemdir
Soran+1 yılBaktım malesef doğu anadolu bölgesindeyiz öyle oteller az.
- +1 yıl
Övgü çok sanssizzsiniz ama yinede vardır yaa bence araştır zaten bir kere gidersen birazda farklılığı heyecanı adrenalini seven bir kadınsanız vazgeçirmezsiniz olacak
Soran+1 yılTamam not ettim butik otelleri :)
- +1 yıl
Öyleyse benden bu kadar size mutlu kalmanız dilegiyle
Soran+1 yılTeşekkürler ilginiz için :)
- +1 yıl
Rica ederim faydam olduysa ne mutlu bana
l*n farkında olmadan bir sunami ortak oluyorum ne :):):)
Soran+1 yılAnlamadım :)
- +1 yıl
Lann farkında olmadan bir suçami iştirak ediyorum yazacaktım:):)
Soran+1 yılValla bilmiyom da suç sayılmaz diyor %90
- +1 yıl
Kimmiş o suç sayılmaz diyen:)
Soran+1 yılSiz ve bu konuda bilgi sahibi arkadaşlar :)
- +1 yıl
Aman allahım en çokda ben amanın amanın lannn bana bak unut yazdıklarımı::)))=)
- +1 yıl
Ailenizde doğudaki yoksa sizin aramanızı doğuya yapildi
+1 yılBu konular hakkında bilgi sahibi değilim fakat mantıken düşününce problem olacağını düşünmüyorum şahsen
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler.
Hiç bir problem oluşturmaz memurun diye sevgilin le Otel de kalamazmisin hem bunu kimse araştırma bile
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mii?
5 yıldızlı da kimse takmaz. rahat ol.
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam.
- Tatil & Seyahat konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlur mu öyle şey? Ne yaptıysanız, ne ettiyseniz o sizi ilgilendirir. Üniversite mezunu birinin böyle düşünmesi tuhaf.
07 Yorumla
Soran+1 yılEmin misiniz?
- +1 yıl
Kesinlikle. Hem ne gibi bir sorun oluşturabilir ki?
Soran+1 yılMemurluk 657 kanununda şu yazıyor: ''Memurluk sıfatı ile bağdaşmayacak nitelik ve derecede yüz kızartıcı ve utanç verici hareketlerde bulunmak'' bu madde bu durumu kapsar mı ki?
- +1 yıl
Kapsamaz.
Soran+1 yılEmin misiniz peki ne kapsar ki bu konuda ne tür yanlışlık olursa sıkıntı olur?
- +1 yıl
Hanımefendi. Erkek arkadaşınızla cinsel birliktelik yaşamış olsanız bile bu kimseyi bağlamaz. Kapsamını tam olarak bilmiyorum ama kapsamadığından eminim.
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim.
+1 yılhiç bir sıkıntı olmaz uzman çavuş olduğumdan biliyorum az fındık kırmadım :D
09 Yorumla
Soran+1 yıltövbe tövbee :) Konuyla alakası yok dediğinizin ama askerken mi gittiniz böyle yerlere.
- +1 yıl
yaw iyide bizde 657 ye tabiyiz sonuçta Allah allah konu ile nasıl alakası yok otelde konaklamadan bahsediyorsunuz işte. biz yatma amaçlı kullandık oteli birde :D sen tatilden bahsediorsun hangi suç unsuru? :D
Soran+1 yılYa işte nikahsız biriyle birlikte kalmak problem oluşturur mu onu araştırıyorum.
- +1 yıl
seni varya öğretmen yapan milli eğitimin ben.. sen birde çocukları eğitecen hı? :D kendini eğit be önce azrailll al canım ya :D
Soran+1 yıl:) ciddi cevap verin yaa
- +1 yıl
ciddi cevap verdim zaten anlamamakta ısrar ediyorsun, psikolog yardımına ihtiyacın varsa arkadaşım var önerebilirim :))
Soran+1 yılO da güzeldi :) anladım sizi.
- +1 yıl
çok şükür ya bravo.. senin gibi bir sevgilim olmasını her zaman istedim bir gün bulacam ama biliyorum :D ne kadar safsin kafasına vur ekmeğini al haha :D
Soran+1 yıl:-P
hiç bişey olmaz yasaya göre o şekilde kalmanız bir suç unsuru oluşturmamakta bunu bende zamanında araştırmıştım
03 Yorumla
Soran+1 yılAnladım peki eyleme dönüştürdünüz mü?
- +1 yıl
evet dönüştürdüm ki senin kaldığın yer sanırım elit bir yer o iki kere sorun olmaz yanlış anlamada yasada zaten evlilik dışı birliktelik suç olmaktan çıkalı çok oldu dmk da yüz kızartıcı disiplin suçlarında uzun süreli metres hayatı yaşamak paralı bu işi yapmak falan var arkadaşla otele gitmek değil :D
Soran+1 yılEvet 5 yıldızlı. Anladım.
+1 yılmemurluğunu bilmemde
karakterinle ilgili bir yargı oluşturur05 Yorumla
Soran+1 yılAnladım peki kimse görmezse tanıdık (ki öyle bir ihtimal az)?
- +1 yıl
bence ahlak dışı bir durum
kimse görmediyse problem yok
Soran+1 yılAnladım. Yok kimse görmedi ihtimalde az öyle bişeyin.
- +1 yıl
kimse görmediyse ahlaksız değilsin ozaman
bana göre ahlaksızsın
Soran+1 yıl:-D Sende görmedin ki.
olmaz ya senin özel hayatın kimseyi ilgilendirmez, e canım sende kamu binasında konaklama ozaman.
02 Yorumla
Soran+1 yılKamu binası derken? Otel 5 yıldızlı turizm bakanlığına ait.
Araştırılırsa bulunulur kayıtlar bu çok kolay ilerleyen dönemlerde karşına çıkar tabi falso bir durum yoksa
06 Yorumla
Soran+1 yılKayıtlar kolay mı bulunur? Bakkal defteri mi bu :)
Soran+1 yılBurdan yazda herkes bilsin.
Soran+1 yılŞizofreni misin? Kendi kendine senaryo uyduracaksın bende profilimi belli edecem sana değil mi asıl sen mi beni ergen sandın.
+1 yılYok be ya. Akraban olamaz mı? Herhangi biri o kişi devlet için.
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmem prosedürü bilmiyorum tam işte sorun orda.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim memur erkek arkadaşım kız arkadaşıyla bir evde yaşıyorlardı birisi şikayet etmiş polisler bastı evi çocuğu memurluktan attılar
011 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka bu durumla ilgili?
Cevap sahibi+1 yılpolis bassaydı görürdün ne alaka olduğunu. bundan sonrada dikkali ol bence
Soran+1 yılNeden basıyormuş? Gerekçe ne?
Soran+1 yılHem dediğim yer öyle normal otel değil önce soruyu oku doğru düzgün. Günlük 400 TL üstü alan otelden bahsediyorum.
Cevap sahibi+1 yılyani günlük 400 tl olan oteli polisler basamıyormu bu adalet paraylamı bugün otele gidersin yarın ev tutarsınız sonra komşu şikayet eder görürsün o zaman parayı pulu
Soran+1 yılYa bir sus bee. Evet basamaz benim sorum basıp basmamaları ile ilgili değil. Sen önce soruyu anla.
Cevap sahibi+1 yılsen safmısın ya memursun sen bu tür durumlar memurlukla bağdaşmaz memurluktan çıkarma cezasına kadar gider aç oku biraz hemen ukalaca cevap verme. arkadaşımı bu durumlardan memurluktan attılar oda polisti
Soran+1 yılPeki diğer cevaplar neden senin söylediğinin tersi? Çok mu akıllısın sen?
Cevap sahibi+1 yılben 657 sayılı kanunu biliyorum aç bak 125 maddesinin (E) bendinin (g) fıkrasını ben olaya 400 tl lik otel olarak bakmıyorum senin ilerde düşebileceğin durumlar hakkında uyarıyorum sonra mesleki açıdan sıkıntın olur
Soran+1 yılAnladım ben siz yardımcı oluyorsunuz da üslubunuz hoş değil. Arkadaşınız resmen körü körüne yanlış yapmış. O DURUMLA BUNUN ALAKASI YOK. Ben bunu anlatıyorum.
Cevap sahibi+1 yılilerde alakası olacak durumlara düşme. nokta dahada yazmak istemiyorum kendine iyi bak
+1 yıl.) hiç bişe olmaz canımm sonuçta parayla kendini satmıyorsun:)
05 Yorumla
Soran+1 yılİğrenç bir yorum ama doğruya doğru.
- +1 yıl
ÖYLE soruya böyle cevap canım.:)
Soran+1 yıl:-D Allahım Allah
- +1 yıl
byn öğretmen :) öpüyorum seni...
Soran+1 yılgüle güle :)
hiç bişey olmaz.. devam inşallah güzel olur başbaşa
03 Yorumla
Soran+1 yıl:))
Soran+1 yılDoğrudur da o kısımla ben ilgilenmiyorum erkek arkadaşım ilgileniyor :) teşekkürler yinede.
Hiçbir sorun olmaz. Alakasız bir durum. Aklın kalmasın.
03 Yorumla
Soran+1 yılAnladım. Ama neye dayanarak diyorsunuz bunu herkese sordum size de soruyorum.
Soran+1 yılAnladım.
Gizli Üye(36-45)+1 yılHocam hıyarın iyisi gölgede yetişir.
Problem yok00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılotel işi skntı hacı yiyişceksiniz falan bence gerek yok bilinmeyen bir yerde takılın
06 Yorumla
Soran+1 yılBilinmeyen derken? Ayrıca üslubunuz hiç hoş değil.
Cevap sahibi+1 yılnapıyon otelde tetris mi oynuon?
Soran+1 yılYok batak :-D
Cevap sahibi+1 yılBelli zaten ^^
Soran+1 yılİyi espri yaptım gülmelisiniz :)
Cevap sahibi+1 yılBizde onun anlamı farklı ^^ neyse iyi sevişmeler dilerim böyle 4 yıldızlı herkesin gitmediği yerlerde takılın daha güvenli olur
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkekse de sıkıntı olmaz, adliyelik olmadıysan eğer
05 Yorumla
Soran+1 yılAdliyelik derken?
Cevap sahibi+1 yılherhangi bir sorun çıkıp da polis filan çağırmadıysan
Soran+1 yılYok ya ne çağıracam polis :)
Cevap sahibi+1 yılo zaman sorun yok zaten
Soran+1 yılsağolun.
Gizli Üye(36-45)+1 yılrahat ol, bu dünyada olmaz ama ahirette zikerler seni
06 Yorumla
Soran+1 yılhihihihhhhiii çok komikti :)
Cevap sahibi+1 yılkomik olsun diye yazmadım ben zaten, gerçek olanı söyledim, ahirette 5 yıldızlı otel bulursdan ordanda yırtarsın gülüm
Soran+1 yıl:-DDD
Cevap sahibi+1 yılyazık yaa, gerçekten çok yazık, çocuklarımızı kimlere emanet ediyoruz
Soran+1 yılsenin için fesat.
Cevap sahibi+1 yılSen 5 yıldızlı otellerde yiyiş s.. kiş ben fesat olayım öylemi birde utanmadan bunları anlat sonrada çocukların karşısına ders ver. onları topluma hayırlı birer nesil yetiştir. bravo hocahanim
+1 yılYok olmaz 657 ye tabisin oku o kanunu sen ;)
06 Yorumla
Soran+1 yılne yazıyor ki okuyamam hepsini bilginiz varsa söyler misiniz :(
- +1 yıl
bunu bil sorun olmaz ama uzun yani hersey orda ozetini okuman iyidir hem de cok yani tavsiye ederim
Soran+1 yılOkudum ve 657 kanununda şöyle yazıyor: ''Memurluk sıfatı ile bağdaşmayacak nitelik ve derecede yüz kızartıcı ve utanç verici hareketlerde bulunmak'' bu olursa memurluktan atılma olurmuş. Acaba bu yazı bunu kapsar mı :/
- +1 yıl
Nalakasi var bu demek değil sana ozet geciyim yani fuhus evli adamla beraber olmak hirsizlik vb demek rahat ol bayan guvenebilirsin ;)
Soran+1 yılTamam :) Alakası yoksa rahat olabilirim demektir.
- +1 yıl
Ol diyorum aa ama ☺☺
Tatil & Seyahat konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olmaz olamaz neden sordun ki ne alaka korkun ne
07 Yorumla
Soran+1 yılGece polis raporunda sıkıntı çıkar mı diye bir de kanunda: ''Memurluk sıfatı ile bağdaşmayacak nitelik ve derecede yüz kızartıcı ve utanç verici hareketlerde bulunmak'' maddesi geçiyor bir de bu madde bu durumu kapsar mı diye?
- +1 yıl
Senin o kanunla alakan yokki fuhuş ihbarlı olaylarda olur öyle şeyler kayıtlar 45 gunluktur kamera kayıtları dahil olmak üzere 45 gün sonunda silinir.. Ayrıca polis raposu bilgi amaçlı kanun kaçagı yabancı ülke izinleri bitmiş insanları yakalama emri olanları takip altında tutmak içindir...
Soran+1 yılAnladım yani problem olmaz mı diyorsunuz.
Soran+1 yılHayır karışmadıkda gecelerin otelde konaklayanların bilgileri polise gönderiliyor ondan sordum.
Soran+1 yılTamam.
- Tatil & Seyahat konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılSorun olmaz beş yıldızlı otellerde hiçbir açıdan.
07 Yorumla
Soran+1 yıl5 yıldızlı Turizm bakanlığına ait.
- +1 yıl
Sorun olmaz.
Soran+1 yılTeşekkür ettim ilginiz için.
- +1 yıl
rica ederim.5 yıldızlı otelleri seviyorsun sanırım.
Soran+1 yılEe tabi kaliteli oluyor herşeyi ne bileim diğer ucra köşelerdeki otellerde herbişey oluyor.
- +1 yıl
Evet. beş yıldızlıya devam et bence:)
Soran+1 yıl:))
- Tatil & Seyahat konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılZina suç değil serbest sorun yok :)
02 Yorumla
Soran+1 yılZinayla alakası yok sadece o şüphe oluyor böyle bir durumda. Ben işin mesleki yönde karşıma çıkar mı çıkmaz mı onu düşünüyorum o kadar.
- +1 yıl
Zinayla ilgisi yok nedir ya onu anlamadım karşı cinsle 5 yıldızlı otel odasında yanlız kalıp mangal mı yaktınız? Hayır yaptıysanda banane ki istediğini yapar herkes :)
5 yıldızlı otellerde evlilik aramazlar
06 Yorumla
Soran+1 yılYok aramıyorlar zaten ama içim rahat olmuyor nedense. Birisi geniş bir açıklama yapmadıktan sonra da olmayacak.
Soran+1 yılEvet bakmıyorlar ama işte içim rahat olmuyor nedense bir türlü.
Soran+1 yılNden araştırır peki?
Benim kanka otelci fuhuş serbest rahat ol. bende memurum zaten sıkıntı yok devam edin
02 Yorumla
Soran+1 yılBakın işinize yaa.
Tatil & Seyahat konusunda 8,9b cevap paylaştı. şikayet olmazsa bişi olmazz
03 Yorumla
Soran+1 yılŞikayet derken? Otel mi şikayet eder?
Soran+1 yılŞehir dışı derken? Nasıl bir karar bu? Şehir dışına çıkma gibi bir durum yok sadece şehirin ilçesine gitme durumu var. Sorun mu bu?
Tatil & Seyahat konusunda 778 cevap paylaştı. kardeşim hukuk bilen birisine sorsana sende
09 Yorumla
Soran+1 yılBurdan bilenler çıkıyor diye sordum.
Soran+1 yılbye byee :)
Soran+1 yılDoğuda büyük illerden birinde.
Soran+1 yılAlaka ney?
Soran+1 yılDefol :)
Zina Türkiye Cumhuriyetinde bir suç unsuru değil.
06 Yorumla
Soran+1 yılZinayla alakası yok aslında da bunu kimseye inandırmakta zorunda değilim. Sadece memuriyetliğime etkisi olur mu herhangi bir yerde?
Soran+1 yılAnladım evet evlilik cüzdanı şartı aramıyoruz dedi otel 5 yıldızlı.
Soran+1 yılTeşekkür ederim sizede.
Hiçbir sorun olmaz rahat ol
01 Yorumla
Soran+1 yılNeye dayanarak böle diyorsunuz?
Sorun oldugunu sanmıyorum..
00 Yorumla- Devamını Gör (34)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne