Arkadaşlar avukatlik da engel olur mu ve de memurluk da engel olur mu?
Yani ikimiz de ögrenciydik ve iki oda tutacak paramiz yoktu.
Yani ikimiz de ögrenciydik ve iki oda tutacak paramiz yoktu.
Bunun güvenlikle alakası nedir. Fuhuş suçunun içeriği yeni TCK da suç olmaktan çıktığı sadece aracılık yapana ceza gerektirdiği için otellerde evli olmayan reşit kişileri aynı odada ağırlanma işi otel sahiplerinin rızasına kalmış bişeydir. onun için güvenlik soruşturmasına konu olabilecek bişey değil Hiç birşey olmaz. İçin rahat olsun ablacım.
Temelde şu an güvenlik soruşturmaları Fetö-Pdy ve pkk üzerine ayrıca devletçe sakıncalı görülen bazı marjinal gruplara ve bu grupların eklentileri üzerine yürütülmekte ve bunun yanında yüz kızartıcı asayiş konularını ilgilendiren konular.
Memuriyetini engelleyecek bir konu değil. Belki küçük bir ihtimal memuriyet sonrası yükselmelerde kanaati olumsuz etkileyebilir oda çok küçük bir ihtimal. İçin rahat olsun derim
Diyelim ki otelde kaldığımız kişinin sosyal medya hesabında Demirtaş'a övgüler var.. Şimdi bana bişey olur mu
Bu mesleklere girerken sorun olmaz. Ancak kariyer hedefliyorsan karşına çıkabilir. Ama bunun içinde karşına çıkarmak isteyenlerin bu durumdan haberdar olması gerekir. Aklına gelecek de bakalım otellerde kaydı var mı diye geçmişi taratacak da. Sonra aynı otelde aynı gün kimler var diye tek tek bakacak da. Ölme eşşeğim ölme. Dediğim gibi bu durumu gerçek hayatta dillendirmezsen. bir de o sevgilinden kötü ayrılıp kinlendirmezsen bir sorun olmaz.
Otel kayidim da zaten ayni odada kaldigim kisi belli olmaz mi
ya anlamadın sanırım. Kayıtlar emg sisteminde duruyor. O kayıtlara istediğin zaman herkes bakamıyor. Sorgulama ile oluyor. Kolay iş değil. Yani hakkında soruşturma açılırsa bakıp anlarlar bir tek. Memurluğa girerken sıkıntı olmaz.
Sıkıntı olabilecek durumları yukarda açıkca yazdım zaten
Hakimlik savcilik sinavina etkisi var midir peki bana kufur edeceksin ama merak ediyorum
:( küfür etmicem de sen okuduğunu anlamadan nasıl o sınavı kazanacaksın onu merak ediyorum. Yukarda yazıyor hepsi. Girişte engel olmaz. Yani sınavla giriyorsun sonuçta da. Ama soruşturma açılırsa hakkında. Ya da bu olayı bilen biri seni ihbar ederse o zaman olur. Sınavda değil kariyerin esnasında olur. Avukatlığına zarar vermez. Ama hakimliğine verir. Memurluğuna zarar vermez ama müdürlüğüne yöneticiliğine verir.
Peki diyelim hakim oldum sonradan meydana cikti ihrac olur muyum ben simdi
Evet
Hadi yaaaa yuh yani hangi suctan dolayi bunu yapacaklar
Suç değil kardeşim yaşadığın ülkeyi bir tanı.
Üşenmeden yazıyorum. 2007 de hava harp okulundan atıldım cemaat karşıtı görüşlerimle. Ama içerikte disiplinsizlik yaftası yapıştırdılar. Benle beraber atılanlardan asuman vardı. Kıza da iffetiyle ilgili iftiralar attılar. Kız hatta doktor raporu aldı bakire olduğuna rağmen o kadar iğrenç bir durum.
Bu kız arkaş 2016 da hakimlik sınavında ilk 100 e girdi. Hukuk bitirmişti.880 hakim aldılar. Bunu almadılar. Nedeni ise sicilindeki özel hayatla ilgili araştırmalardı. Ki o araştırmaları yapanlar terör örgütü üyesi olmasına rağmen asuman arkadaşımı hakim yapmadılar.
Ülkeni tanı. Kendini koru. Doğayı sev falan
Geçmiş olsun peki asumanin ozel hayatinda bu kadar etkileyecek ne var
Arkadaşlarıyla cinsel ilişkiye girdiğini iddia etmişlerdi şerefsiz cemaatçi komutanlar.
Anladim musadenle son soruyu da soracagim sonra artik seni rahatsiz etmem bu sinavin mulakati var sicilim temiz benim allaha sukur de sadece bu sebepten yani 3 gece tatil yaptim diye elerler mi beni baska kotu hic bir kaydim yok sadece bir kere su otel durumu oldu allahim ya o da cahilligime geldi
Hayır canım elemezler. ama hakimken atanmışken biri çıkarda şikayet ederse hakimlikten olursun.
Peki sen simdi ne yapiyorsun meslegin nedir
Pazarlama müdürüyüm.
Kaldınızmı nasıl olduda izin verdiler evlilik cüzdanı olmadan etki etmez onlara ne otelin sorunu
Cevap
14Cevap
Çok ilginç bir hikayeymiş, o odada neler olduğunu öğrenemeden gözümüze uyku girmeyecek şimdi.
Anlatiim arkadasim hasta oldu yemin edebilirim ben de yaninda kaldim
Otelde evli olmayanlara oda veriyorlarmıymış ilk defa duydum
Veriyorlar
Anladım
otelde 3 gece kalmak engel teşkil eder
memur olarak zürafa sokağa atarlar senii
Ya soruya odaklan
Vernedim aptal ne merakliymissiniz su sevisme olayina anlamadim
ben sana seviştin demedim ayrıca sevişmişte olabilirsin kimseyi ilgilendirmez
memur olarak bu işleri bildiğin için zürafa sokakta çalışırsın dedim
genelevde çalışan kadınlar memur değil vesikalı fahişedir avukat hanım
ayrıca bir kişiye aptal demek için ondan daha zeki olduğunu ıspatlamak lazım gelir
sende bunu düşünecek IQ kırıntısı bile olduğunu zannetmiyorum
Ay pardon ben sen kadar zürafa sokak calisanlarina vakif degilsem demek ki
Hangi pozisyondanlar pek ilgilenmedim
yav laf sokmaya devam edecem yazmak istemiyorum da
sen bu cevabı niye beğendin
meğilli misin vesika almaya
git işini yap icracı boşanmacı falan ol
Tamam yahu kizma ben sadece gerginim su konu beni cok geriyor yoksa sana kasitli bir sey degil kusura bakma iyi geceler
seyahat ve konaklama özgürlüğü diye bişey öğrenmediysen bunu burda gelip sorma
ayrıca velev ki başına bir iş açtı
engelleyemezsin ki
olan olmuş zaten
açarsın büro bakarsın işine
milletin derdi mi yok
en kötü uzlaştırmacı olursun
işini de ben öğretmeyeyim sana
Öğretebilirsin ben daha yeni mezun oldum bilmiyorum gercekten öyle olacak zaten bu gidişle
anca okula gittin di mi?
bir mahkemeye gideyim bir adliyeye gideyim
bir avukatın çayını içeyim demedin galiba
okulun bitti ama elinde sadece diploman var gerisi yok
Evet
Ben kendim otelciyim merak etme direk evli emniyet memuru gelip haftada bir fahi*elerle kalıyo bişey olmaz korkma, bişey olcak olsa onu orda tutmazlardı ki sen sadece arkadaşınla kalmışşın.
Polis kayıtları inceliyor. Gbtnizde sorun yoksa problem yok.
Süt gözü ile bakarlar yapmasaydın keşke
O Ne demek
Aynı şey gibi olmuş yanlışlıkla kızlığım bozuldu
Soruya odaklanalim. pls
Bilmiyorsan niye yorum yapiyorsun ya
Yüz kızartıcı suçlar etki eder.. Bu olay yüz kızartıcı suça girmez ki
Ne haliniz varsa yapın
Yani
Etkilemez mi
Keyfinize bakın
Etkilemez hatta faydası olur :)
Ya arkadasim ruh hastasi misin sen
Neden engel olsun ya evli olmayan sevişemez mi
Bilmiyorum iste
ona bakılmıyor arşiv araştırma formunda
Yok ya başka
Ne demek yani etki eder mi
Kalamazsınız, kardeşsiniz
Geçersiz yalan zıngggk
O ne demek
hayır etmez.
Hiçbir şey olmaz
Bunu neye dayanarak söylüyorsun
Meslek ne arkadasinda
Oha süper bakmadilar yani neler kayit olarak geciyor biliyor musun peki
Ya meslek resmen ip ustunde bir meslek artik her seyden nem kapar oldum elenen de cokmus oyle
Ne alaka la
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar