Güncellemeler
+1 yıl
Sonra hiç bir çevren yok arkadaşın var ama yalnızsın arayıp sormuyorlar etmiyorlar tek başınasın yalnızsın hayattan hicbisey zevk almiyosun sıkılıyorsun insanlara kızıyorum ofkeleniyorum kindar oluyorum sizce neden öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aynılarını yaşadım becerildiğim ile kaldım hep. Kimse sevmedi
Ben gezip tozdum ama bir anlamı yok mutsuzum
Benide kimse sevmiyor niye nerde hata yapiyoruzki acaba öfkeden beddua ediyorum
Ben de çok kin besliyorum insanlara karşı hep kullanıldım iyi niyetimden faydalanıldı hep
Mide ağrısı çekiyorum artık hasta oldum bence kendini üzme benim durumuma düşersin
Bilmiyorumm hakkımı kimseye helal etmiyorummm nolduki neyin var
Nasıl Bi hastalık var
Mide rahatsızlığı.
Ben de etmiyorum ama bir anlamı yokki. Herkes hayatına kaldığı yerden devam ediyor devir uyanıkların devri
Bazen bende toparlan karşına illa birisi çıkar eder diyorum ama yok bazen çoğunlukla çok isyan ediyorum diyorumki allah kötü insanlarımız seviyor diye allah inancımı yitiricem artik
Yaşamadan ölmezler
Bence onlarda şeytan tüyü var bir de bizim gibi yapmıyorlar ne olursa olsun yarabbi şükür diyorlar hayata tutunuyorlar. Ben gerçekten zayıf bir insanım zaten hem mental anlamda hem ruhen kendimi hemen bırakıyorum
Allah onun gibilerine bisey yapmiyor etmiyor
Benim ailemin sıkıntılarım var ablam hasta babam hasta diyorum sahip çıkar ederler ama yok 2 gün konusyosam yüzüm gülüyorsa 3 4 gün acısı çıkıyorrr
Onlar kötü gibilerine koruyor hicbisey etmiyor iste
Bilmiyorum ama artık insanların ağzından çıkan tek bir lafa bile inanasım gelmiyor bir öyle bir böyle konuşuyorlar. Başta kandırıyorlar sonra da ezip silip atıyorlar. Onların işine yaradığın kadar varsın zaten yoksa çöpsün çöp gibi oynayıp atıyorlar
Anne baba da vefasız olabiliyor benimkiler de böyle maalesef
Ölmeknistiyorum ölürsem hayattan çok kırgın ayrilcam gercekten hicbisey istemiyorum sadece ölüp gitmek istiyorum ise gelirken bile başım catliyarak geliyor
Ölsek de umurlarında olmayız kiminle konuştuysam sonunda öl intihar et dedi zaten
Merak etme aynısını onlarda yaşicak ben çöl beddua ettim benimki konustuklarim hep geri döndü laflarimi soktum yine tabi pişmanım yok şey donuyolardi hep BAZENDE bilmiom ya çok isyankarım tiktokda goruyom evlilik yolunda ilerliyorlar ediyolar evleniyor ediyolar benim arkadaşımın kuzeni vardi oda bizim gibiydi hiçbir erkekle olmuyordu etmiyordu sonra namaz kılmaya başladı artık degiscem eskigibi olmicam demis değişti şimdi birisini buldu yüzük taktı mesala
Ben kendime de kızgınım zaten haramdan elimi ayağımı çekemedim bu yüzden de bu duruma düştüm ama insanlar da çok çelme taktı darbe vurdu böyle yapmasalardı psikolojim bu kadar bozulmazdı eminim. Ne olursa bana tecavüz etmeye bana zarar vermeye beni hakir görüp aşağılamaya hakları yoktu. Şimdi bakıyorum bana bunu yapan insanlar bile evlenmiş hayatına bakıyor çoluk çocuğa karışmış ben yalnızım bir aile bile kuramadım. Reelden medet umdum kazık yediğimle kaldım sanaldan medet umdum yine kazık üstüne kazık yedim.3 4 yıl konuştuğum adam bile en son yazdıklarıma cevap vermedi. Onu aradım diye kendini bir halt sandı. Ben de numarasını sildim bir daha ulaşmamak için. Benimle cinsel sohbet edenler bana sonradan bacım muamelesi yapıyor ben kıskanıyorum benimsiyorum onlar benimle eğleniyorlar dalga geçiyorlar. Hangisine bunalıma girdiğim için intihar edeceğim dediysem sonunda intihar et dedi hatta dalga geçip gülenler oldu
Sonrasında 3 yıllık arkadaşım vardı erkek arkadaşı askere gitti aldatmış kızı gitti hesap sormuş kiz kriz geçirmiş hap almış kendini inkar etmeye kalkti sonra sonra biz haber veriyoz ölürse olsun diyor neyse ekiz bunu anlattıktan sonra gidiyo yeni bitane buluyor onla mutlu oluyor eski erkek arkadaşı arayıp helallik istiyor
Ben maalesef onlara göre ne yapsam hatalıyım sanki aldığım nefes bile hatalı. Her şeyi benim üzerime yüklüyorlar hiç kendinde kabahat suç aramıyorlar
Benimde öyle oldu bu aralar geldi 1 hafta konustuk dalga geçtimoyle konustuk sonra ailemi anlattım sonra belden aşağıya sexting yapalım dedi ona razı geldim meme atmadim diye beni engelledi sonra uzun konuştuk niye böyle yapiysoun bana saf kız temiz kız çıkmaz zaten ben seni mutlu etcem insan hoşlandığını bedenini tanır herseyinle anlatır eder güvenir yapar baya güzel şeyler söyledi meme fotosu atmadim diye engelledi beni ona okadar beddua ettim umursamıyor ya da kızıyor kendini öyle gösteriyor bilmiyorum ilkde çok şeyler dedim sana çok kızdım ailemi neden katıyorsun falan fistan iste somra yine aynı şeyleri söyledim umursamıyor gibi yapıyor ama laflarım çok zoruna gittiğini eminim
Dimi bendede öyle oldu diyorumya İste isyan ediyorum ama Allah kötü kullarını seviyor
Bana sapıklar geliyodu mesela hep laf sokuyorum zorlarına gidiyorlardı annesinden bacisindandiyodum kaça satıyorsun aileni pazarda falan ya da ananı bacını çok yapmissin heralde diye oyuzden bana da eğlence oluyodu sonra yok ben öyle biri değilim yok şöyle biri değilim diye bana açıklama yapiyolar di laflarımı baya sokuyorum hiç altta kalmiyodum
Benden de hep nude almaya çalıştılar hoşlandığım biri vardı benimle sevgili gibi takıldı meğersem her şey yalanmış amaç sexting ve seks yapmakmış bu yüzden sevgili gibi konuşmuş nude atmadım diye küfür etti bir ton. En son da seninle dalga geçtim dedi kendisini başka kızlardan kıskandığımı ima ettim bana sana karışan eden yok kör ve aptal değilsen gerçekleri anlarsın diye mesaj atmış sanaldan biri olmasına rağmen hala sindiremiyorum resmen benimle oynamış. Böyle insanlar pek umursamaz zaten kafa farklı çalışıyor onların bizim gibi değil onlar sadece menfaati doğrultusunda yaşar. Onu ben engelledim yazıp yazıp. Çünkü üstüne düşünce bana benden uzak dur falan yazdı yazma dedi havalandı beni ezmeye çalıştı
Nediyimki sen deseydin laf soksaydin deseydin bundan sonra ananın pazarda satarsın ya da girersin doymamissin belli deseydin laf ona yeterdi askom
Mesela ben okuluda asla ezdirmem biliyomusum öyle Bi sokuyorumki laflarımı ömrü boyu unutmagi laflar sokuyorum ohh iyi yaptim diyorum sonra içimden gülüyorum ben mesela oyleyim ezdirmem yok sen beni yanlış anladın ananın * Bi sokarsam gorursun falan oluyodu iste öyle şeyler
Bidakine öyle birisi çıktı anasından bacisindan vur hiç susma sen sustukça onlar daha çok eziyor biliyomusun ben hiç susmadım hep laflarımı soktum kaçıyorlar benden engel yiyodum ağır laflarımı duymamak icin
Sindi hadi ordan gotun yiyorsa arkadaş ortamind adalgani geçebilirsin diyodum 🤣🤣🤣🤣
Cevremdekiler sen çok ağır laflar soyluyosun diyolardi gerçi öyle
Mesela iliskielrimi anlatıyım ben 2019da başladı beni ilişki olayı 1 hafta birisyle konuştum git geldi oynadı İnş dedim gün yüzü görmesin okada royle içten beddua ettim hiç mutlu değil geçen istagramina baktım üzüntülü şeyler paylaşıyor 2 senelik ilişkide beni aldattı gitti 3 yıl sonra geri döndü arkadaşlarıma mesaj atmis bana da yzdi Melek hiç mutlu değilim lütfen görüşelim edelim dedi ben ağzını payını verdim görücü geldi annesiyle oğlu bir oldular beni ezdiler oğlan 4 kez geldi 4nuda affetmedim barışalım teyzesi okadar yalvardı etti kabul etmedim buda geri doncek ben hayatta ezdirmem kendimi sende öyle yap bak geri dönerler hiç ezdirme laflarına sok altta kalma
Simdikilerde soyle Bi kafaya sahip. aman beni doyurmaya nolursa olsun kafa bu ama erkekler düşünce yok o tamam ben konusyorjm ama aileme karşı nasıl davranir iyimi kötümü davranırım edermi kafası yok allah belalarını versin adile serefsizlerin
Ben de annesine söndüm zaten kanka çünkü bana küfür etti millet senin bir tarafına koyar diye. Ben de bu lafın üstüne çıldırdım senin ananın bir tarafına koydukları gibi mi dedim. Bana yine aileme sövdün diye acıtasyon yaptı kendisi bana neden sövüyor? Bunlar böyle işte kendi istediğini yapar ama kimse onlara bişey diyemez diyince kıyamet kopar
Haklısın sövüp geçmek lazım acımayacaksın bunlara. Ben hep iyi niyetli davranmaya çalıştım aman kimse incinmesin kimse üzülmesin dedim bir baktım herkes benim ağzıma etmeye başladı. İyi niyetli olunca cidden siikiyorlar insanı
Benim namusumu yerden yere çalıyorlar kendi namuslarına laf gelince köpürüyorlar bir onların mı namusu var? Benim de onurum şerefim namusum var.
İşte dediğin gibi belki de belalarını buluyorlar biz bilmiyoruz görmüyoruz. Allah vermese de karma gelir sokar bir taraflarına. Artık geri dönseler ne olur ki bu saatten sonra? Kalbimi paramparça ettiler ben böyle insanlar yüzünden hep yatağa düşüyorum hasta oluyorum unutmayacağım bana yapılanları yaşarsam eğer Melek.
Sen doğru olanı yap namaz kıl içten dua et bende öyle yapcam çünkü artık toparlanma zamani aman etsinler küfür sen et askimm ben oyke şeylere takılmam ama gerçi bana öyle laflar ailemden vurmadilar ben inaniyorumki bu zorluğun ardından iyi insan cikcak boşanma insanlar bile evlenipte Rabbım bizim birakcak onlar ettiklerini birer birer hepsinden yasicak gorursun sen hissedeceksin gorceksin bisey soliyimmi sen mutlu olduğun zaman sen güçlü olduğu zaman onlar çok mutsuz olcak şu an senden ayrılanlar belki seni düşünüyorlardı uzaktan biyerden sosyal medyadan uzaktan bakiyolardir buna emin olabilirsin gercekten bak benimkiler dondusy seninkiler elbet doncek dönmese Brile hissedeceksin gorceksin illaki ya da duyacaksın hiç üzülme değmez bende geceden kalktim isyerinde ben neleri atlamışım bunu güzel kardeşim fusunuptemi aglicam dedim bu kim got dedim içimden hiç üzülme kalk abdest al. kuran oku namazını kıl. bu dünyada kötüler varmadan iyilerden var emin ol karşımıza iyi insan cikcak ben buna çok eminimm
Sonra gelince tavır tavır cevap verdim Melek. duzgun konuşurmusun zamanında iyi oldumda noldu herkeze hakketigine göre bundan sonra defolun gidin diyodum
Bizim en büyük hatamız ne biliyomusum herkezi kendimiz gibi görüyoruz ben iyiysen onlarda iyi ben bunları yaparsam çok seviniriz falan ama ailemizden kötü seylerimizi söylersek bize sahip çıkarlar sanıyoruz ama tam olarak öyle değil işte aslın hiç yüz vermesek mesela nude mi istiyorlar sen kimsinki sana nude atcam hyrdir böyle. kopek edersek baş tacı oluruz
Sevda peşini dusmeyi biraktim artık busaaten sonra bence sende sevda peşini düşmeyi bırak eğer kimseyle konuşmasaydik belki bu durumda olmazdık ben bundan sonra internetten falan kimseyle konusmucam gezip. tozcam hayatıma devam etcem hayatımı degistircem artikk oylelerinj belasını bulur iste nediyim Mardin falan var git ilişki uzmanına git danış çoğu insan hep ilişki uzmanına başvuru yapıyor zaten yakında ben de yaparım basvurmayi düşünürüm belki kimseyle konusma yalnız kalmak en iyisi en azından ben disiriya çıkıp geziyom tek başıma geliyorum eve ailem bisey demiyor bana mesela ben çok güzel giyiniyodum makyaj kılıf kıyafet cafe girdiğim zaman erkekler bana bakıyordu iş yerindede öyle yom makyaj falan yapiyodum erkekler dikmiş gözünü bana bakiyolardi gözleri cikasicaları
Evet haklısın özellikle internet üzerinden kimseyle konuşmamak gerek direk nude istiyorlar sexting yapmaya çalışıyorlar buluşup ilişki yaşamaya çalışıyorlar. Gerçi sanaldan evlenenler bile var ama bana denk gelmiyor nedense kimse benimle ciddi düşünmüyor. Dediğin gibi sanalı bırakıp artık gezip tozup hayatımı yaşamaya çalışacağım böyle durum daha kötüye gidiyor kendimi de dinime vereceğim
Erkekler böyle zaten bakımsız olsak çirkin olsak da yüzümüze bakmazlar dış görünüşe önem veriyorlar
Gercekten öyle üzerine yük veripte üzme kendini herkesin nasibi çok farklı yerden benimkilerden istagramda bulma pungdan bulma ama herkezte istagramdan bulmak falan olmuyor elbet biyerden çıkar şimdi kalk askom dua et namaz kıl kuran oku kendine gel hayatın çeki düzen ver ozaman hersey daha güzel olcak emin olabilirsin buna askomm
İnşallah kardeşim. Ben de günahlara bulaştım bu tür insanlar yüzünden canımı yakan bu. Masum kalmadım.
Erkekler dünyayı kirlettiler zaten en saf temizi bile günahı var biz güveniyoruz kendimi teslim ediyoruz nerdne bile biliriz sahip çıkacağını iste hersey imtihan ama imtihan dönersek yoluna girer yapcak bisey yok burası imtihan dünyası
Çok acımasız ama işte insanlar bişey yaşamadığı için anlamıyorlar
O profil ne öyle kekomusun