Aglamaktan ölüyorum napcam bilmiyorum?

2,5 yıllık ilişkimiz var zorunlu şehir dışına cikmadigim bikac gün dışında hep yanyana geçirdiğimiz hastanede benle bekleyen, mutlu etmek için olmayan parasıyla hediyeler alan, annemle bı sehire akraba ziyaretine gidince işten ayrilip gunubirlik bana sarilmaya gelen çocuk yok oldu, 1 aydır ailem yüzünden yazlık eve gittim en son bikac hafta önce beni görmeye geldi sonrasında hersey çok kötü oldu ona giderken uzun süre kalicagimdan ailemle bile çıkmam dışarı dedim ama geçen gün babam annemle dışarı çıktım ayrıldı benden söz vermiştin dedi napsam geri barismiyor disari hiç çıkmadım konum attım hep barışmadı bide ayağımı yaktım egzoza değdi hareket edemiyorum hergun hastaneye pansumana gidiyoruz bunu biliyor bugün sabah bana seni seviyorum üzülme dedi akşam arkadaslariyla okey oynamaya gitti aradım bikac kez bana şimdi bunu yazdı
"Bizim aramız kaç gündür kötü ayağın yaralandı konuştuk diye barıştık mı sandın abi zorluyorsun ama derin dusunceleri geçmiş biri var karşında" dedi şimdi ağlamaktan ölüyorum napcam bilmiyorum artık sevmiyor mu beni ya da başka birini mi buldu napicam ben simdi hala ikna etmeye calissam mi yanına gitmeye mi çalışsam
Aglamaktan ölüyorum napcam bilmiyorum?