Devlet memuru olduğum için illaki düzgün birisi olması gerek ama gündüz çalışan birisi istiyorum ben aynı meslekten birisi ile evlenmem farklı bakış açıları olan birisi olması lazım
@Safozki Neden köyündeki erkekler ilgini çekmiyor da başkasına köy kızı öneriyorsun milletin köyden çıkış biletimiyim ben anca evime hizmetçi diye alırım 38 bin maaşım var kendi hayatımı düzenimi kurmuşum ilk okul mezunu köylü ile evleceğim oldu başka
Oha ne kadar cahilce düşünüyorsun yazık ki senin hayatına girecek olan kadına 🙄 herkes seni maaşın ve işin için mi seçmeli sence fazlaca narsistçe düşünüyorsun senin gibiler evlerden ırak
@Safozki Sen gidip parası pulu olmayan bir evsiz ile evlenip evinde bakabilirsin ben aile kurabileceğim çocuk yapabileceğim birisini arıyorum herkesin arayışı farklı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Senden bir önceki soruda kızın biri polis eş arıyor. Sjsjs
Görmedim çok küçük birisini istemiyorum ben
Bro yorumlarına baktim amma sert çıkmışsın millete yahu
Polislere ilgi çok bizim memlekette ama niye meslektaşlarınız yok mu
Aynı meslek gurupların evliliğini doğru bulmuyorum
Kafa dengi olunca iyi olur
Sıradan biriyle de siz evlenmezsiniz
Sadece gündüz çalışan birisi ile evlilik düşünüyorum
Devlet memuru olduğum için illaki düzgün birisi olması gerek ama gündüz çalışan birisi istiyorum ben aynı meslekten birisi ile evlenmem farklı bakış açıları olan birisi olması lazım
Öğretmen filan olur
Ha deyince de olmaz
Hayırlısı bakalım
yok mu köyden falan akrabalar görücü usulü bişeyler yapsalar
Sen köyden mi evleniyorsun?
Niye küçümsedin ki mesela
@Safozki Keçi çobanı aramıyorum eş arıyorum aileme çevreme uygun
Küçümseme yok ki daha kolay olur anlamında dedim
Köydeki herkes keçi çobanı mı komiksin
@Safozki Sen köyünden birisi ile evlen herhangi birini istesem zaten evlenirim nefes alsın yeter birini aramıyorum
Konuştukça daha da küçülüyorsun
@Safozki Neden köyündeki erkekler ilgini çekmiyor da başkasına köy kızı öneriyorsun milletin köyden çıkış biletimiyim ben anca evime hizmetçi diye alırım 38 bin maaşım var kendi hayatımı düzenimi kurmuşum ilk okul mezunu köylü ile evleceğim oldu başka
Oha ne kadar cahilce düşünüyorsun yazık ki senin hayatına girecek olan kadına 🙄 herkes seni maaşın ve işin için mi seçmeli sence fazlaca narsistçe düşünüyorsun senin gibiler evlerden ırak
@Safozki Sen gidip parası pulu olmayan bir evsiz ile evlenip evinde bakabilirsin ben aile kurabileceğim çocuk yapabileceğim birisini arıyorum herkesin arayışı farklı
Arayış değil sendeki de neyse
@Safozki Mutsuz birisini bulup mutlu olması için onunla evlenilirsin ben evlenmem hayır kurumu değilim
Çok ukalasın
@Safozki Ukala olmamak için ne yapmalıyım köylü bir kız ile mi evlenmeliyim?
Köylü diye milleti küçümseyemezsin
@Safozki Küçümsemiyorum zaten
@Safozki Özellikle tavsiye ettiğin bir köy var mı?
Köy diyor hala rüzgara ver de beynin oksijen yapsın ve gülüm
@Safozki Arada köyünden çık ilçeye in
Sende arada at gözlüklerini çıkar insan gibi gör ✌️
@Safozki Herkes herkesi görmek veya bakmak zorunda değil
Buradan ancak tek gecelik kiz bulursun duzgunler de sana yazmaz zaten
Buradan arıyorum diye bir şey yazmadım ben zaten
Buraya yazanların cogunun amaci buradan kizlardan mesaj almak da o yuzden oyle dedim seni de onlardan sandim sorry
Önemli değil buradan birisini aramıyorum fikir almak için sordum soruyu yoksa sanaldan birisi ile evilmez zaten her şey çıkabilir
Aşık olabilen kaldı mı
Kalır neden kalmasın aşksız bir dünya susuz çöle benzer
Kolay kolay beğenmiyorum
Doğrudur