Boğar
Boğmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer 
Hayır ben ilgiyi çok severim ama her insan aynı düşünmüyor mesela ilgiden bunalanlar için Partnerinizin ihtiyaç duyduğu ilgi miktarını belirlemek için onunla konuşmanız önemlidir. Ona, ne kadar ilgiye ihtiyaç duyduğunu ve ne kadar ilginin onu bunalttığını sorabilirsiniz. Partnerinizin ihtiyaçlarını karşılamak için elinizden geleni yapmalısınız. Ancak, kendi ihtiyaçlarınızdan da vazgeçmemelisiniz. Eğer partnerinizin ihtiyaç duyduğu ilgi miktarını karşılayamıyorsanız, onunla konuşmanız önemlidir. Ona, neden ihtiyaç duyduğu ilgi miktarını karşılayamadığınızı ve ne yapabileceğinizi sorabilirsiniz. Partnerinizin ihtiyaçlarını karşılamak için ortak bir yol bulmaya çalışmalısınız. Fazla ilgi, partnerinizi bunaltabilir ve ilişkinizi olumsuz etkileyebilir. Partnerinizin ihtiyaç duyduğu ilgi miktarını belirlemek ve onu karşılamak için elinizden geleni yapmak önemlidir.
Fazla ilgi sevgi sizi bağlar mı diye okudum. Evet bağlar diyecektim neredeyse 😃 Sonra bir baktım, boğar moğar yazıyor, bu ne ya dedim ne boğması aklıma direkt seri katiller geldi. Ne alakaya dedim ve soruyu tekrar okudum. 😅
İlginin, sevginin fazlası diye bir şey bulunmuyor bende. Sevebildigimiz kadar çok sevelim ve sevilelim. İlgimizi hep gösterelim var literatürümde. O nedenle ilgi ve sevgi beni boğmaz kendisine bağlar. Sevildiğim yere bağlananlardanım. 😃
Hayır tabii ki ama ilgiden kasıt ne yani sevgisini göstermek beğendiğini hoşlandığını aşık olduğunu göstermek kadar güzel bir şey yok, ama şimdi ilgi gösterirken de dakika başı vıcık vıcık telefonuna mesaj atmak ondan sonra bilmem dakika başı aramak ne yaptın nereden gittin nereye geldin kiminle konuştun şeklinde böyle paranı şeklinde ilgiliyi sevmiyorum her şeyin dozunda olması gerektiğini düşünüyorum.
İlgiyi kimin gösterdiğine bağlı olarak boğabilir de boğmayabilir de. Sevdiğim kişiden ilgi beklerim. Bu beni hiç boğmaz. Zaten ilgi göstermiyorsa sevmiyordur. Herhangi bir duygumun olmadığı bir kişiyse sıkılırım.
Cevap
39Cevap
Gayir sevdiğim aşık olduğum adam benimle ilgilensin isterim. Ben boğulmam aksine hoşuma gider.
Hayır çok hoşuma gider 😊
Boğmaz hoşuma gide
r
Evet fazla ilgiden hiç hoşlanmıyorum. Anında sıkılır ve uzaklaşırım
Aynen bende fazla ilgiden hiç hoşlanmam anında soğur uzaklaşırım. İlgili olsun ama sıkmayacak şekilde olsun beni bunaltmasın isterim ben. Yani aşırı ilgi ve alaka beni çok çabuk sıkabilir diyebilirim.
Fazla mıç mıç aşko kuşko ilişki sevmiyorum ben ilginin de fazlasını böyle görüyorum.
Sevginin fazlasının ise kişinin sağlıklı düşünmesini engelleyecek boyutta olanları var bu tip sevgilerin sağlıksız ve bireylere zarar verdiğini bildiğimden her şeyin çoğu zarar diyoruz "para" hariç para özellikle tırnak içinde 😂
Hayır boğmaz istediği kadar ilgisini sevgisini göstersin kalbim onu her türlü sever 😊
Boğulur nefes alamam bazen kendi kendime kalmam gerekir...
Aynen öyle bazen gerçekten fazla ilgi insanı aşırı şekilde bozuyor. Bende severim ilgiyi ama aşırı derecede boğmayacak şekilde ise bu ilgisi. İlgi bazen erkekleri bile sikabiliyor.
Aynen öyle...
Ben çok seviyorum beni boğmaz ama boğulan erkekler oluyor
Evet erkekler hiç sevmez ilgiyi. Erkeklefilgiden çabuk sıkılıp bunalır çünkü. Kadınlar daha çok ilgi meraklısı. Erkekler sürekli yazınca veya arayınca falan hemen sıkılır ve boğulur diye düşünüyorum ben m
Evet ve bence herkesi boğar. Onunda fazlası zarar herşeyin olduğu gibi
Aynen aşırı derecede ilgili olsun istemem ben çünkü zamanla ilgi benj boğuyor. İlgili olsun ama aşırı derecede değil ise eğer o ilgi. Aynı şekilde erkeklerde fazla ilgiyi sevmez çabuk sıkılırlar..
Aynen öyle
Yerine göre , mesela toplum içinde sarmal dolaş olmam, öpüşmeler vs yapmam. Kendine hakim olamayan eski bir sevgilim vardı. Olmadık yerde sarılmaya öpüşmeye başlıyordu kaç kere yaşlı teyzelerden fırça yedik onun yüzünden 😂
Her şeyin fazlası zarardır.
Ne ben birisine 7/24 ilgi gösterebilirim ne de başkasının bana 7/24 ilgi göstermesini darlamasını isterim.
Her şey kararında olmalı.
Yok ki boğulayım. 🤷🏻♀️
Afrika çölünde olsanız ve yağmur yağsa, şikayet eder misiniz?
Benimki de o hesap vesselâm...
Çoğu insan ilgiden ve sevginin fazlasından darlanabiliyor ama beni fazla ilgi ve sevgi boğmaz aksine hoşuma gider beni sevdiğini düşünürüm
Fazla ilgiyi geç bana ilgi gösteren olmadığı için bilemiyorum. 🥺 Ama olsa da hayatta boğulmazdım. Aksine mutlu da olurdum.
Boğar tabi o ne öyle sürekli beraber vakit geçirelim, sürekli mıç mıç. İnsanın özel alanı olmalı ilişkide, hani bir nefes alacağı kendine özel
Ne demiş atalarımız, her şeyin fazlası zarar :) dolayısı ile evet beni de boğar.
Evet boğar. her şey dozunda güzeldir. Sürekli sorgulanmayı sorulmayı sevmem sıkılırım. :D
Besler sevgi güzelleştirir mutluluk hormonu kan akışını bile hızlandırır
Aşırı olmamalı bir tadı heycanı kalmaz tadında olmalı , şimdilerde bir yapmacık bir yapmacık
Hayır beni daha da tutkulandirir daha cok bağlanırim. Haaa öyle bir kadin var mi yok
Kızlar ilgiyi sevmiyor şiddet zorbalık şerefsizlik yapanları seviyor.
Hayır boğmaz, ilgilenmeyi de ilgi görmeyide severim.
Beni boğmaz ama erkekler pek sevmiyor sanırım bunu..
Hemde çok her şeyin bir kararı vardır.. Hiç bir şeyde aşırılık iyi değildir aşırılık ve gösterişten nefret ederim net
Herşeyin fazlası zarar ya
Evet fazlasıyla boğar
Herkes ilgiyi sever boğuyorsun diyen bence o ilgiden değil o kişiden biraz biraz uzaklaştığının belirtileri olabilir
Boğmaz keşke aşırı ilgi ve aşk görsem size yemin ederim bir kere of demem çünkü sevgi canavarı gibiyim doymuyorum
Ben 19 yaşındayım ☺️
Bende 20 yaş üstüyle konuşmuyorum abimsiniz 😁 3 yaş bile fazla bana
Bogar nefret ettirtir sogutur
Aynen öyle benimde aşırı derecede boğar ve sıkar. Ben ilgili biri olsun isterim ama çok sık olmaması şartı ile severim. Çünkü aşırı ilgi beni bir müddet sonra bunaltır sıkar diye düşünüyorumm ben.
Surekli ilgi isteyen kizlari anlamiyorum cidden surekli nerde oldugunu bildirmeisni isteyen vs sen benim sevgilim miisn ben senin babysitterin miyim çok itici
Boğucu olmadığı sürece sıkmaz
Sevdiğim kişinin ilgisinden sıkılmam
Abartı olmasın kafi..
Hersey kararında guzel..
Bu erkek ve kadın açısından göreceli bir soru...
Hayır aksine hoşuma gider
Boğar çünkü her şeyin aşırısı zarardır
Bogmaz ver ver ver snksjs
Darlanırım ben. Üstümde baskı oluşur
Herşeyin fazlası zarar olarak bilinir
Hayır boğmaz çünkü sinirli bir yapım var 😃
Bogmaz hoşuma gider aksine
Beni boğmaz aksine mutlu olurdum
Boğmaz göndersinler dksjs Sevdiklerim yani sadece.
Boğmaz hatta hoşuma gider
ıyy vıcık vıcık dağlanırım ben
Aksine çok severim ama karşılıklı
her şey kararında iyidir. ne çok ne az.
Olmayan birşeyi bilemem
Fazlası zarar herşeyin
Hiç bogmaz ben temas ve ilgi bagimlisiyim.
Boğmaz
Ben daha fena severek karşılık veririm
İhtiyacım olan şey
Kesinlikle boğar
Boğar evet
Bogar
Beni boğuyor
Boğmaz
Boğar, kaçarım.
Evet
Boğmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?