Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Aşk insanı aptallaştırır. burada aptallaştırmaktan kasıt şudur ki bazı gerçekleri görmesini engeller. Gözünü kör eder insanın. Yani böyle normalde çok rahat görebileceği bir şeyi o zaman göremez farkına varamaz. Aşk uyuşturucu bir madde gibi etki eder. Bir doz aldın mı gözlerin kamaşır ve havalara uçarsın ta ki geri çakılana kadar.
Bazıları aşkın insanları aptallaştırdığını düşünebilir çünkü yoğun duygular ve tutkular içindeyken, bazı kararları daha duygusal temelli alabilirler. Aşkın getirdiği mutluluk, heyecan ve romantizm insanların normalden farklı davranmasına veya mantıksal düşünce süreçlerini etkilemesine neden olabilir. Bu nedenle, bazı insanlar aşıkken daha spontane ve düşünmeden hareket edebilirler. aşkın insanı aptallaştırdığına dair bir genelleme yapmak doğru değildir. Aşk aynı zamanda kişilere olumlu etkiler de sağlayabilir. Sevdiğiniz biriyle olan bağlantı, birçok insan için hayatın anlamını artırabilir ve ruhsal bir tatmin sağlayabilir. Aşk, insanların birbirleriyle daha iyi anlaşmasına, birlikte büyümelerine ve olgunlaşmalarına da katkıda bulunabilir. aşkın etkileri kişiden kişiye farklılık gösterir ve bunun olumlu veya olumsuz olarak değerlendirilmesi, aşkın nasıl yaşandığına ve kişinin duygusal zekasına bağlıdır. Duygusal denge ve olgunluk, aşkın getirdiği yoğun duygularla başa çıkmak için önemlidir.
Aşık olan insan, duygularını zaptetme konusunda zorlanmaya başlayan insandır. Hatta aşık olduğu kişinin genellikle olumlu yanlarını görme ve onu abartma eğilimindedir. Aşık olduğu kişinin olumsuz yanlarını görmek istemez. Mantık zamanla devre dışı kalır ve ciddi hatalar yapılır. Bu yüzden aşık olunan kişiye fazla bağlanmamak gerekir.
Ben aptallaşmam aklım başımda diyen yalan söyler. Aşk en büyük aptallıktır. Asla yapmayacağımız şeyleri yaptırtır. Gurur falan hiç bir şey bırakmaz. Aşk bitip gittiğinde başını taşlara vurursun ben ne yaptım diye 😆
Cevap
16Cevap
Hele ki mesajlaşırken suratta oluşan o sırıtma; ne kadar inkar edersek edelim aşk insanı az veya çok aptallaştırıyor
Evet insan genelde sevdiği insan ile konuşurken gülüyor sırıtıyor. Yani bazı ilişkilerde yok böyle. Böyle güzel seven ve karışıklıklı seven birinin olması ve onunla çocuk olmak cçok iyi.
Evet insan o kişinin yanında kasıntı da durmuyo bi yandan samimi oluyosun doğal halini yansıtıyorsun
Aşık olunca dünyanın en aptal insanları arasına giriyorum.
Yani evet genelde insanlar aşık olunca böyle olur diyorlar. Sanırım insan sevdiği insanın yanına böyle oluyor sadece oda belki gerçekten sevip sevildiği için..
Valla aşk beni aptallastırıyor 😂 hiç yapmam etmem dedigim herseyin başrolünde buluyorum kendimi 😂😂
Aptallaşma değil o yüksek heycan insanın kontrolünü saglayamaması
Duygu öne çıkar, mantık geriye gider. Aptallaşmadan kasıt budur.
Kişi mantığını koruduğu sürece aşkın kişiye saçma sapan etkisi olmaz.
Zekileştirmediği kesin Einstein bile kuzenine aşık olup onunla evlenecek kadar aptallaştı dksk
Bence aptallaştırmaz 🤔
O süreçte beyin yokmuş gibi davranılıyor.
Aynen öyle insan zaten aşık olunca hiçbir şey düşünemez oluyor benim fikrimce. Genelde bunu sadece sevdiği insan ile yaşar. İnsan sevdiği insanla eğlenir onunla güler.
Aşkından kör olmak budur..
Evet. Verilmeyecek değeri veriyosun çoğu zaman.
Evet fazla değer , kişiyi Şımartıyor.
Valla bilemiyorum muallaktayim
kısa süreli bir aptallık yaşatıyor
Beyin mcıklaması yaşatır
IQ seviyem düşmedi değil djsjsh
Mantığımı kaybetmeyen biriyim..
Çoğu zaman
Evet genelde insan aşık olunca bence bir nevi diğer insanlara karşı kör oluyor sadece o insanı gözü görüyor. Onunla eğlenip onunla olmak istiyor. O yüzden ben aşk insanı aptal ediyor..
evett
Evet bencede öyle. Onunla gülüp onunla eğlenmek kadar güzel bir duygu yok ya. İnsan sevince kimseyi gözü görmüyor kör oluyor adeta karşı cinse bilr.
Kişinin mantığı önde ise sorun olmaz
Aynem
Doğru değil
O neydi gi
kesinlikle
kesinlikle evet
Beni sakinleştirir.
Aşk insanı güzelleştirir
Dibine kadar
Aynn mala baglar
Kendimce
evet mal eder