Sevgilisine
Takımına
Hepsine
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben sevgilime aşık olurdum tabi ki de ama maalesef sevgilim yok işin kötü kısmı takım da tutmuyorum gerçi zaten daha iyi Fenerliydim ama yıllardır kupa alamayınca bıraktım bende türk futbolu da zaten çok kötü. Sadece Messinin olduğu maçların özetini izlerim zaten o kadar. ama sevgilim olsa sevgilim benim her şeyim olur en değerlim olur tabi ki de.. yani kendimden bile çok severim
Eş bulma mıknatısı icat ettim kendine göre birini buluyorsun yakında sana bulacaz bir kız
Günaydın abim saol teşekkür ederim :D
Rica ederim iyi geceler xd
Cevap
10Cevap
Türk erkeklerinin bilmem benim kocam bana aşık🥰
Allah mutluluğunuzu daim yolunuzu bereketli çocuklarınızı çocuklu sizi de torunlu günlerle bezesin
Amin, darısı başına inşallah. Allah razı olsun.
Amin çok tesekurler 🥳
Sevgilisine aşıktır ama sevgilisi beceriksizse durum maç olayına döner
Doğru
Sevgiliden ayrılıyorlar ama takımlarını tutmaya devam ediyorlar her türlü. Bence bu durum ortaya koyuyor.
Takımına tabii. Hangi kadın Fenerbahçe'den daha güzel olabilir ki? Söz konusu bile değil.
İkiside aynı şey değil mi?🤔 Sevgilisine mı sevgilisine mi sorusu
maçla takımla ilgisi olmayan erkekse sevgilisine ama maçla takıma önem gösteren kişiyse takımını seçer bazıları arabalarını bile seçiyor
Elbette takımına. Bu hiç şaşmaz.
Aşkla kadınını fanatik seven erkekleri HİÇE ve Nice artı Niçhe saymayalım
😄
takımı bana değişiyorsa şimdiye yerine birini bulurum ona da tekmeyi basarım alla alla onla mi ugrascam beeeeee
Takımına
Karısına tamam mı?
Hangi takım?😂😂😂
takımına tabiki
ama belli etmez
Futboldan nefret ederim
Takımına 🙄
Ben sana ve takımıma 🥰😍🤩😘🤣🤣
Hep sana 🤣🤩🥰
Hepsine
Tajima
Takım.