Aşk İlişkileri Şu an içinizde evlenme isteği var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Var Yok Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Şu an içinizde evlenme isteği var mı? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
StoneeCold Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Daha gencim, bebeğim, çıtırım hayatımı yaşayayım sonra düşünürüz. 2 0 Yorumla
Persefone Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Buna hiç gerek yok bebek bakacak psikolojide değilim 10 yıl sonra olabilir 2 0 Yorumla
remzi1905 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl he var bu çılgınlıkta bana eşlik edecek birisi yok asdasd 1 0 Yorumla
maviayyyyy Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl İşimi almış olsaydım evlenirdim valla ama koca yok 😂 1 10 Yorumla StoneeCold +1 yıl Kız sen de ne dünden razı çıktın ya sjsjsj Yorumla maviayyyyy +1 yıl Aman sanki evlenecem de 😂😂 Yorumla StoneeCold +1 yıl Kuzenimin nişanından kalan kurdele var onu yiyen evleniyormuş konum bildir yollayayım Yorumla remzi1905 +1 yıl @stoneecold @maviayyyyy ansızın karşınıza çıksında görün :D Yorumla maviayyyyy +1 yıl Kurdele yutmam ahahah Yorumla maviayyyyy +1 yıl Aman bizde o şans ne gezer Yorumla StoneeCold +1 yıl Benim talipler var ama ben daha gencim, bebeğim, çıtırım hemen harcanmayayım sjsjs Yorumla StoneeCold +1 yıl Kestane şekerine koyar gönderirim merak etme ruhun duymaz ama tek sen ye sjsjs Yorumla remzi1905 +1 yıl @StoneeCold kıymetini bil çıtırlığının yoksa yerler seni :D Yorumla remzi1905 +1 yıl @maviayyyyy tüh be ben çok büyükmüşüm djfkdjf Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evlilik sözleşmesi imzalayacak kiz bulursam evlenirim 1 4 Yorumla Chrde +1 yıl Maddelemeye başla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Chrde hahaha Yorumla Eeecrin +1 yıl İmzalatacak olacaktı* ya da sözleşmesini imzalayacak* cümlende bir çok Türkçe kusuru var. Yorumla Chrde +1 yıl @Eeecrin bir saniye durur musun güzelim evlencem izin verirsen Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı. Ben bilmiyorum gerçekten hayat sorunlu zaten sınav ediyor hayat daha iyiye denk gelmedim 0 0 Yorumla
ödöaödkfjalq Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl ne evlenmesi be sonra soğuma oluyor 29-30 yaş ideal sonra eşten soğuyorsun tatmin olamam bence bi süre sonra düşüncem böyle 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Hayır bekar iyiyim 1 0 Yorumla
Aquarium_Delu Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı. Sagolsun soğuttular beni 1 0 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Var desek kime ne yok desek banane 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl var ama dengimi bulamıyorum 2 2 Yorumla Tanque +1 yıl beklentin mi çok yüksek Yorumla remzi1905 +1 yıl senin dengin nedir :) Yorumla
sozdemir Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 561 cevap paylaştı. evlilik köleliktir sırtındaki kamburdur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Daha gencim, bebeğim, çıtırım hayatımı yaşayayım sonra düşünürüz.
Buna hiç gerek yok bebek bakacak psikolojide değilim 10 yıl sonra olabilir
he var bu çılgınlıkta bana eşlik edecek birisi yok asdasd
İşimi almış olsaydım evlenirdim valla ama koca yok 😂
Kız sen de ne dünden razı çıktın ya sjsjsj
Aman sanki evlenecem de 😂😂
Kuzenimin nişanından kalan kurdele var onu yiyen evleniyormuş konum bildir yollayayım
@stoneecold @maviayyyyy ansızın karşınıza çıksında görün :D
Kurdele yutmam ahahah
Aman bizde o şans ne gezer
Benim talipler var ama ben daha gencim, bebeğim, çıtırım hemen harcanmayayım sjsjs
Kestane şekerine koyar gönderirim merak etme ruhun duymaz ama tek sen ye sjsjs
@StoneeCold kıymetini bil çıtırlığının yoksa yerler seni :D
@maviayyyyy tüh be ben çok büyükmüşüm djfkdjf
Evlilik sözleşmesi imzalayacak kiz bulursam evlenirim
Maddelemeye başla
@Chrde hahaha
İmzalatacak olacaktı* ya da sözleşmesini imzalayacak* cümlende bir çok Türkçe kusuru var.
@Eeecrin bir saniye durur musun güzelim evlencem izin verirsen
Ben bilmiyorum gerçekten hayat sorunlu zaten sınav ediyor hayat daha iyiye denk gelmedim
ne evlenmesi be sonra soğuma oluyor 29-30 yaş ideal sonra eşten soğuyorsun tatmin olamam bence bi süre sonra düşüncem böyle
Hayır bekar iyiyim
Sagolsun soğuttular beni
Var desek kime ne yok desek banane
var ama dengimi bulamıyorum
beklentin mi çok yüksek
senin dengin nedir :)
Erkeksen evlenmezsin :D :D
var ama kadın yok
Var ama bi kabuğundan çıkaramadım şu rusu
Hayır
Çok az
evlilik köleliktir sırtındaki kamburdur