Güncellemeler
+1 yıl
Valla en son konuşmaya aşırı sinirip olup anlaştık abicim dedim görüldü yedim hiç sorun değil ama gönderilerime bakmasından iyice rahatsız oldum bugün dengesiz
Güncellemeler
+1 yıl
Kclclc
Bir erkek var sevgilisi var bana hiç yüz vermiyor mesajlarda ama bütün gönderilerime bakıyor hiç aksatmadan bebde artık anladım ki sevgilisinden korktuğu için yüz veremiyor yoksa gönlü olmayan biri her paylaştığıma anında uzub süre neden baksın. Neyse bugün de uyaracağım bi duygu ve düşüncen yoksa lütfen her paylaştığıma bakma rahatsız oluyorum diye zaten çocuğa çok gıcık oldum. Amacı ne bu çocuğun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Duygu düşüncesi varsa sende kabul ediceksin kız arkadaşını bırakıp sana gelicek yanii ayyy allah sizin gibi hemcinslerimden korusun bizi😂
Haha hayır yani bunu nerden çıkardın
bakarsa baksın nolacak kız. sen de he. dert ettiğin şeye bak
Çok siinr bozucu bok paylaşsam onanda bakacak
Ya sevgilisi varken senin fotoğraflarına gönderilerine bakıyorsa zaten saçmalık olmaz ondan yani sevgili olsanız başkalarının gönderisine fotoğrafına baksa kimsenin hoşuna gitmez
Öyle dicem haklısın
🤍:)
Herkese bakıyomuş ama ablamın fotoğrafını beğenip benim fotoları hşç beğwnmiyr madem öyle benim kileride beğenirdi
Amacı ne bunun sence bende uzatmafım
Daha kötü öyle olması diyecek bişey bulamamış herkese bakıyorum falan demiş yani herkese bakması daha kötü zaten
Yani ablanınkileri beğenip senin fotoğraflarını beğenmemesi de saçma
Madem bakıyo sürekli niye beğenmiyo beğenebiliyomuş demek ki yani
Bende açıklamasını yaptıö normal arkadaşlarım hiç bakmaz ama bitanr bakan var süreklü oda bana aşık olduğu için dedim oda kim o hangisi diyio iki tane gülmektwn ağlayan emoji atmış bende niye şaşırdıb mı :D dedim bugün hatta görüşelim dedi döndüğümde dedim
Bilmiyorum bu çocukta bi gariplik var içime de hiç sinmedi
Henüz cevao yok
Evet beniöde ama çok hoşuöa gidiyo kcklcx
Bi duygusu var m7 sence
Beğenmiş seni hoşlantı da ufaktan var bence ama yine pek hayır gelmez bundan sen yine de ağırdan al konuşmak istiyorsan bişey olursa da koy tekmeyi gitsin kaybettiğine üzülür
Bana da öyle geliyo dün istediği gibi abixim dedim görüldü yedim hıyar
Alsnaössnsianaşsöaşs
öyle yap bana daha samimi geliyo öyle konuşma tarzları
Atışma falan
Atışma deroen
Nasılsın abim tarzı lan lı konuşmalar falan o tarz atışmalar
İstediği için öyle dedim öyle diyince de görüldü yedim şimdi görüş banane demiş
Hoşlantı varmıs evet ama çok erkek konusu falan açılırsa soğur bence o da çok kız konusu açsa sende de bişeyler olur biraz
Eski sevgililerden falan bahsetme yani o tarz erkek konuları çoğu kişi soğuyor birden yine de söyliyim bunu da
Bende sanane mi? Diyosunn doğru sen benim abimdin dimi gibi bişey dedim
Hoşlanıyo mu benden şimdi
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!