Ben hsksız mıyım ya?

Evlenmeden önce çok şaşalı hayatı olan biri değildim ama kendi parasını kazanan kendi eksiklerini alabilen kimseye muhtaç olmayan biriydim. Eşim bi yıl bekleyemediği için erken evlendik ve bir yıldır çekmediğimiz kalmadı ha beraber sabrettik evet. Yeri geldi beraber aç kaldık bir yıldır ikimizde kendimize hiçbir şey alamıyoruz. Az önce kavga ettik evlenmeden önce prenses gibi yaşıyordun sanki diyor 30 litaya aldığım şeye laf ediyor. Ben nankörmüşüm bencilmişim onca şeye katlandım hiç hükmü yok. Niye çünkü beraber katlandık ben çektim ama o da çekti. Ya bilmiyorum gerçekten ben mi üstüne gidiyorum acaba bi insanın hayatını mahvediyosun ama önemli değil çünkü beraner katlandık. Eve ekmek alacak paramız yok günlerdir ekmek bile alamıyoruz ama bunu dillendirince ben kötü oluyorum arabası var onu satacağı için ağlıyor ama bana yaşaytıkları asla zoruna gitmiyor. Bağırdım diye geldi yakama yapıştı bide. Gerçekten anlamıyorum iyi davranıp herşeyi alttan aldığım için mi böyle hiçbir haltı beceremiyosun diye evde cıngar mı çıkarmalıydım sürekli. Sen niye çalışmıyosun diyeceksiniz şimfi istemiyor çünkü paşam bi iki kez işe girdim daha çok sorun çıkardı

Ben hsksız mıyım ya?